Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal


Ben je geboren tussen 24 september t/m 23 oktober, dan is jouw sterrenbeeld Weegschaal. Let dan nu op. Je zult jezelf zeker kunnen herkennen in deze goede en slechte eigenschappen van een Leeuw ontdekken. 
Beschrijving karaktertype sterrenbeeld Weegschaal

  • Het sterrenbeeld Weegschaal heeft een beschaafd, romantisch en charmant karakter. De Weegschaal is gemakkelijk in de omgang en erg sociaal.
  • Hij heeft het vermogen om alles kritisch te bekijken en dat maakt hem soms een twijfelaar.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Algemene eigenschappen en betekenis van het sterrenbeeld Weegschaal

Weegschalen zien er vaak erg verzorgd en goed uit. Ze hebben een goede smaak en zijn elegant, charmant, vriendelijk, zachtaardig, en ze houden van schoonheid, harmonie (zowel in muziek als sociale omgang) en alle fijne dingen die dit met zich meebrengen.

Ee Weegschaal is in staat goed kritisch na te denken en kan onpartijdig te kijken naar complexe kwesties. Daar doet hij dan tijdelijk een stapje voor terug. Spreek hem niet tegen als je het niet met hem eens bent, want ze zijn overtuigd van de getrokken conclusies. Het ontvangen van kritiek is lastig voor de Weegschaal, daarnaast hebben ze veel goedkeuring nodig. Hun karakters zijn over het algemeen gebalanceerd en diplomatisch.

De Weegschaal is in staat de behoeften van anderen goed aanvoelen en hebben het talent om de emotionele behoeften van de mensen met wie ze omgaan te begrijpen. Hij zal je altijd tegemoet te komen met een bijna aangeboren optimisme. Als je ergens mee zit, praat dan met een Weegschaal, dan voel je je vanzelf weer beter. Het zijn hele sociale mensen. Ze kunnen niet tegen wreedheid en hatelijkheid, en houden niet van ruzie. Een Weegschaal zal zich enorm inspannen  om met iedereen om hen heen samen te werken en compromissen te sluiten. Hun ideaal is dat hun kennissenkring of zelfs de maatschappij in het algemeen op één lijn zitten en in harmonie leven.

De Weegschaal is eerder artistiek en creatief van geest dan intellectueel, al zijn ze meestal te bescheiden en gebalanceerd om de voortrekkersrol op zich te nemen artistieke ondernemingen. Weegschalen zijn integer en kunnen enorm goed kritisch denken, waarnemen en observeren en zijn daardoor in staat anderen of problemen goed in kaart te brengen.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Het sterrenbeeld Weegschaal in relaties

De Weegschaal is begripvol en zal altijd proberen de middenweg te bewandelen. Zelfs als hij ergens de schuld van krijgt wat hij niet heeft gedaan, zal hij nog eerder toegeven dan de strijd aangaan, zodat de relatie gered kan worden. Hij is een liefdevol, romantisch en soms sentimenteel ingestelde partner.

Een huwelijk met een Weegschaal heeft vaak een goede kans van slagen. De aanhoudende vriendelijkheid van de Weegschaal voor zijn partner, verzacht al het leed dat de laatste kan voelen als ze onenigheid hebben. Een partner van een weegschaal zal zich begrepen en geliefd voelen, want de Weegschaal is vaak vriendelijk en begripvol. Hij is bereid veel van zijn partner te accepteren.

De Weegschaal houdt wel van spanning en nieuwe situaties. Wat avontuur en het ongewone is hem niet vreemd. Ze zijn bevriend met allerlei soorten mensen en ze zijn altijd bereid om iets nieuws en spannends te proberen. In vriendschappen gaat het altijd om groepen.
 

De Weegschaal op het werk

De Weegschaal is energiek en houdt niet van grof en vuil werk. Het is maar net aan welke kant van de weegschaal de Weegschaal zich bevindt, de ene is al snel tevreden, terwijl de andere behoorlijk gedreven en ambitieus kan zijn. Hij is eerder diplomatiek dan confronterend al gaat hij dat niet uit de weg als hij ergens van overtuigd is. Ze kunnen zich vaak te goed inleven in anderen en dat kan wel eens voor twijfels zorgen, maar als ze eenmaal hun mening hebben gevormd blijven ze er ook bij. Weegschalen kunnen over het algemeen erg goed met geld omgaan en daarom zijn ze betrouwbaar als bankier, administrateur, accountant en in banen waar het recht of gerechtigheid bij betrokken is.  energiek zijn, al houden ze niet van grof, vuil werk. Door hun afkeer voor extremen zijn het ook erg goede diplomaten,

De Weegschaal houdt van schoonheid en daarom hebben sommigen talenten op het gebied van alles wat met uiterlijk en mode te maken heeft, van de make-up tot de kleding. Anderen komen goed uit de verf als critici, schrijvers, designers, welzijnswerkers, taxateurs of managers in entertainment. Weegschalen kunnen succesvol zijn op de aandelenmarkt, omdat ze het optimisme en vermogen hebben om te herstellen van financiële tegenslagen.
 

De minder goede eigenschappen van de Weegschaal

De niet goed ontwikkelde Weegschaal kan zich flirterig en oppervlakkig gedragen. Ze kunnen veranderlijk zijn en eeuwige twijfelkonten, saai, ouderwets en teruggetrokken. Of soms zo makkelijk in de omgang dat ze geen eigen wil lijken te hebben.  Ze worden nooit boos, zelfs niet wanneer het een stuk beter voor ze zou zijn dat wel te zijn. Een Weegschaal kan boos worden maar het zal niet vaak voorkomen.

De Weegschaal kan ook extreem extravagant zijn. Hij kan ook heel erg nieuwsgierig en een grote roddelaar zijn.
 

De gezondheidsproblemen van Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal is kwetsbaar voor klachten bij het lendengebied, de lage rug en de nieren. Weegschalen moeten daarom voorzichtig zijn met hun rug en spit, omdat ze snel problemen kunnen hebben met hun nieren en blaas. Ze moeten zich niet teveel tegoed doen aan eten en drank, want met name dit laatste kan hun nieren beschadigen. Overmatig eten en drinken brengt de Weegschaal letterlijk uit balans.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Korte samenvatting karaktereigenschappen en kenmerken van sterrenbeeld Weegschaal

Waardevolle eigenschappen:
• Is een vriendelijke persoonlijkheid
• Goed in diplomatie
• Is integer en levenslustig
• Is vaak erg goed verzorgd
• Heeft een groot hart maar houdt van balans

Minder goede eigenschappen:
• Kan heel erg lang blijven twijfelen
• Kan extreem gedrag vertonen
• Kan oppervlakkig zijn
• Kan buitengewoon nieuwsgierig zijn
• Houdt van roddelen en gokken

Meer weten over alle sterrenbeelden? Bekijk de goede- en slechte eigenschappen op onze sterrenbeelden pagina.