De goede en slechte eigenschappen voor het sterrenbeeld Waterman


Is jouw sterrenbeeld Waterman en ben je geboren tussen 21 januari tot en met 18 februari? Let dan nu op. Je zult jezelf zeker kunnen herkennen in deze goede en slechte eigenschappen van een Waterman.


Beschrvijving karaktertype sterrenbeeld Waterman

Watermannen zijn van nature sterke en aantrekkelijke karakters. Er zijn twee verschillende types: De verlegen, zachte en geduldige Waterman en de uitbundige, levendige en exhibitionistische Waterman. Beide typen hebben een sterke wil en zijn op hun eigen manier krachtig.

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Algemene eigenschappen en betekenis van het sterrenbeeld sterrenbeeld Waterman

Watermannen hebben vaak een sterke overtuigingen, maar omdat ze de waarheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn ze eerlijk genoeg om van mening te veranderen als ze in zien dat ze fout zijn. Ze hebben een brede visie die verschillende factoren samenbrengt tot een geheel.
 
Daardoor zijn ze onbevooroordeeld en tolerant. Ze staan open voor de waarheid, ongeacht waar die waarheid vandaan komt, en ze zijn bereid om van iedereen te leren.
 
Watermannen zijn humaan, eerlijk, serieus, sympathiek en idealistisch. Wel wordt deze laatste eigenschap getemperd door een bezonnen praktische inslag. Watermannen zijn ook vlug van begrip, actief en volhardend. Droge humor is ook iets wat bij een Waterman hoort.
 

Krachtige en intelligente Waterman!

Watermannen zijn bijna altijd intelligent, kernachtig, duidelijk en logisch en praktisch denkend. Ze staan  bekend een sterke verbeeldingskracht te hebben en zijn vaak ook paranormaal intuïtief.
 
De mannelijke Waterman  kan zich af en toe terugtrekken en wil dan tijdelijk alleen zijn. Nadenken over diepe wijsheden of mediteren daar is waar hij soms van houdt. Als Waterman weiger je de massa te volgen. Ze hebben er een hekel aan als andere mensen zich gaan bemoeien met hun leven, al is het nog zo goed bedoeld. Hulp aanvaarden doet de Waterman alleen als het echt nodig is.
 

Hoe is een Waterman in relaties? 

De Waterman heeft vaak intens magnetische, behulpzame en open persoonlijkheid. De meer extroverte soort Waterman, maakt ondanks die openheid toch niet echt heel erg gemakkelijk vrienden. Beide karakters hebben het verlangen om de mensheid te helpen. Soms kan het lijken alsof de Waterman neerkijkt op mensen en geen contact wil leggen.
 
Watermannen geven zich niet makkelijk bloot en daarom worden ze soms als een kil persoon gezien. Maar als hij er eenmaal voor heeft gekozen om jou in je hart te sluiten dan hoef je je geen zorgen te maken. Watermannen zijn heel trouw.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

De Waterman op het werk

Watermannen werken het liefste in projectgroepen, maar dan wel als projectleider. Ze vaak natuurlijke leiders. Daarnaast voelen ze zich één met de natuur en hebben passie voor kennis en waarheid.
 
Ze kunnen heel goed zijn in fotografie, radiografie, elektronica, luchtvaart, computers, enz. Eigenlijk alles wat maar technisch en modern is. Maar hun progressieve neigingen kunnen zich ook uiten in hun schrijftalent. Sommigen kunnen het maken als entertainer en zullen goed kunnen acteren. Dankzij hun goede smaak kunnen het ook goede musici worden. Watermannen die meer paranormaal begaafd zijn kunnen ook het talent voor healing hebben, zeker om mensen met mentale problemen te helpen.
 

De mindere goede eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman

Helaas heeft de Waterman ook minder goed eigenschappen. Watermannen kunnen eigenzinnige egoïsten, overmatige onthecht en extreem dogmatisch  zijn. Watermannen kunnen de grootste vriend of vijand  van de mensheid zijn. Zijn ze gedesillusioneerd, dan kunnen ze ook hun integriteit opgeven en vervallen in loze beloften, het achterhouden van bepaalde onderwerpen en sluwheid. Woede en wrok, extreme botheid,verbale agressie en gespannenheid kan daar onderdeel van uit maken. Dit kan zich ook uiten in een aanhoudende haat voor hun vijanden die kan uitbreiden naar misantropie (mensenhaat) voor de hele mensheid.
 

De gezondheidsproblemen van de Waterman

Het sterrenbeeld Waterman gaat over de benen (van de knieën tot de enkels) en de bloedcirculatie. Mensen die onder dit teken geboren worden kunnen gemakkelijk last krijgen van hun benen en enkels, zoals krampen. Ook kunnen ze last hebben van zenuwproblemen en van winderigheid, diarree, oedeem, kropgezwellen en dronkenmanswaanzin. Watermannen kunnen verslavingsgevoelig zijn en degenen die van sterke drank houden kunnen dit dan ook het beste vermijden.

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Korte samenvatting karaktereigenschappen en kenmerken van sterrenbeeld Waterman:

 
Waardevolle karaktereigenschappen:
•          Vechten voor de goede doelen
•          Dromen over de toekomst en plannetjes maken
•          Intelligent en vrijgevochten
•          Goed gezelschap
•          Houdt van veel plezier
 
Minder goede karaktereigenschappen:
•          Een te groot ego
•          Extreme eenzaamheid
•          Niet altijd goed kunnen of willen luisteren naar anderen
•          Laat zich niet in een hokje duwen tot in het extreme aan toe
•          Idealistisch, een dromer

Meer weten over alle sterrenbeelden? Bekijk de goede- en slechte eigenschappen op onze sterrenbeelden pagina.