Boogschutter
23 november - 21 december

horoscoop boogschutter
 

Boogschutter - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Als jij deel uitmaakt van het sterrenbeeld Boogschutter, zul je bepaalde kenmerken in jezelf herkennen. Ben je benieuwd of een Boogschutter bij jou past? Mediumchat biedt een overzicht van zowel de positieve als de minder positieve eigenschappen van de sterrenbeelden, in dit geval de Boogschutter.
 

Het Karakter van een Boogschutter 

Boogschutter is slim, avontuurlijk, recht door zee, optimistisch en heeft een geweldig gevoel voor humor. Boogschutters zijn wijs, hebben enorm veel kennis en zijn constant bezig hun kennis uit te breiden. Boogschutters zijn bijzonder geïnteresseerd in de natuur en in dieren, ze zouden heel graag willen dat alle mensen dit me ze konden delen. Boogschutter is graag onder mensen en heeft een open mind, anderen zijn graag in het gezelschap van een Boogschutter. Boogschutters zijn echte filosofen, zoeken naar de zin van het leven, zijn sociaal en een meester in het sluiten van vriendschappen.
 

Het Temperament van een Boogschutter 

Boogschutter is honderd procent zuiver en oprecht, maar kan ijzig zijn als ze bedrogen zijn. Boogschutters houden niet van negatieve mensen, ze ontlopen ze liever om hun eigen positieve energie te behouden. Boogschutters nemen ook afstand van hun eigen negatieve emoties, ze praten niet over hun gevoelens, zodra ze hun gevoelens ervaren of verwerkt hebben, gaan ze verder met hun leven. Een Boogschutter leeft niet in het verleden, maar kijkt altijd uit naar de toekomst.
 

Positieve Eigenschappen van een Boogschutter 

Boogschutter is betrouwbaar, direct, speelt geen spelletje en is altijd trouw aan zichzelf. Een Boogschutter is inspirerend voor zijn of haar omgeving. Boogschutter heeft de interessantste verhalen te vertellen en een geweldig gevoel voor humor. Boogschutters zijn inspirerend en filosofisch ingesteld, ze hebben de kracht in hun hart en geest om mensen in positieve zin te veranderen. Boogschutter is sociaal, kan goed luisteren en probeert de ander te begrijpen.
 

Negatieve Eigenschappen van een Boogschutter 

Een Boogschutter kan, als er iets dwars zit dat niet uitgesproken is, chagrijnig zijn en dat kan op een ruzie uitlopen. Boogschutter is niet emotioneel en zit zelden in de put, maar verveelt zich wel snel. Ook heeft Boogschutter een enorme hekel aan verplichtingen. Een afspraak die op de minuut is gepland maakt Boogschutter nerveus. Boogschutter spreek bijvoorbeeld liever af tussen tien en elf uur dan om half elf. Boogschutter houdt van gezelschapspelletjes, maar het spelletje kan eindigen in een explosie van woede. Boogschutter is extreem competitief, wil winnen en kan kwaad worden als winnen niet lukt.

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

 

De Boogschutter en Liefde 

Het hart van een Boogschutter is het grootste van alle sterrenbeelden. Boogschutter heeft veel liefde te geven. Boogschutter is intens, ontspannen, warm en enorm gezellig. Boogschutter is aanhankelijk, maar heeft een eigen manier om liefde te tonen. Een Boogschutter heeft een zesde zintuig voor ongelukkige, zielige en eenzame mensen. Boogschutter toont belangstelling en neemt alle tijd van de wereld om te luisteren naar verdrietige mensen. Voor Boogschutter is gewaardeerd worden ontzettend belangrijk, nog belangrijker dan een liefdesverklaring. Boogschutter geeft een partner het gevoel dat hij of zij de enige is op de wereld is.
 

De Boogschutter in een Relatie 

Boogschutter geeft een partner het gevoel dat hij of zij de enige is op de wereld is. Boogschutter is een geweldige partner, iedereen die een relatie heeft met een Boogschutter zal dit beamen. Boogschutter is romantisch, inspirerend en helpt zijn of haar partner graag. Boogschutter is onafhankelijk ingesteld, is geen klit  en verwacht van een partner hetzelfde. Met bezitterige, wantrouwende partners heeft Boogschutter niets. Boogschutter wil graag een relatie, maar heeft veel vrijheid nodig. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 
Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu

 

De Boogschutter Man en Liefdesverdriet 

De Boogschutter man kan slecht tegen teleurstellingen. Hij is altijd positief en haalt het beste in zijn partner naar boven. Een afwijzing geeft hem een negatief en hopeloos gevoel. De Boogschutter man weet, dat hij weken of zelfs maanden, kan blijven hangen in zijn liefdesverdriet als hij niet meteen iets onderneemt. Hij wil zich niet verlaten voelen, door zijn optimistische instelling geeft hij niet toe aan liefdesverdriet, maar gaat snel weer door met zijn leven.
 

De Boogschutter Vrouw en Liefdesverdriet 

De Boogschutter vrouw kan zich heel eenzaam voelen als ze liefdesverdriet heeft. Ze kan niet tegen teleurstellingen en kan zelfs depressief worden als ze niet weet waarom ze afgewezen is. Door haar enorme energie en haar gave om uit elke situatie het beste te halen herstelt ze meestal snel. Een Boogschutter vrouw heeft een filosofische instelling, ze neemt zich voor het de volgende keer beter of anders te doen. 
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Boogschutter Vrouw en Daten 

Tijdens een eerste date wil een Boogschutter vrouw het liefst iets ondernemen. Wandelen, fietsen, varen, naar een pretpark, een Boogschutter vrouw is overal voor in, als het maar gezellig is. Na de activiteit eet ze het liefst in een gemoedelijk restaurant. Ze is charmant, innemend, maar ook een beetje afstandelijk tijdens een eerste date. Ze wil de tijd nemen, observeren en vooral een luchtig gesprek. Een Boogschutter vrouw zal snel afhaken als haar date zware gesprekken voert en negatief is. Haar eerste date moet vrolijk zijn.
 

De Boogschutter Man en Daten 

De Boogschutter man houdt van mysterieuze mensen en vindt het spannend als er geheimen zijn die hij kan ontrafelen. De Boogschutter man is bewegelijk en wil tijdens de eerste date iets ondernemen. Zwemmen, tennissen of een andere activiteit. Een Boogschutter man houdt niet van gekunsteldheid, maar raakt onder de indruk van een natuurlijke manier van doen. Te veel complimentjes vertrouwt hij niet, hij houdt niet van vleierij. 

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

De Seksdrive van een Boogschutter 

Boogschutter heeft een hoge seksdrive en een groot uithoudingsvermogen op seksueel gebied. Boogschutter is gericht op plezier hebben ook tijdens de seks. Tijdens de seks is Boogschutter enthousiast en nieuwsgierig hoe de ander op hem of haar reageert. Boogschutter is allesbehalve verlegen en vindt het saai om alleen seks te hebben in bed. Directe seks, waar en wanneer dan ook, daar geniet een Boogschutter van. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Hoe is een Boogschutter Vrouw In Bed? 

Ze is temperamentvol en avontuurlijk ook in bed. Seks in bed is niet de spannendste plek voor een Boogschutter vrouw. Opwindende plaatsen voor een Boogschutter vrouw zijn, een tent, in de natuur of in de duinen. Seks moet voor haar spontaan beginnen, anders haakt ze onmiddellijk af. Het voorspel moet niet te lang duren, het noodzakelijke is genoeg. Seks peeltjes kunnen ook weggelaten worden, ze hebben voor haar niets toe te voegen.
 

Hoe is een Boogschutter Man In Bed? 

De Boogschutter man is een romantische jager, hij staat altijd open voor seks. Zijn seksuele honger is groot en hij kan zonder problemen een paar keer per dag de liefde bedrijven. Een Boogschutter man experimenteert graag, hij is een meester in het seksuele spel. De Boogschutter man weet precies wat de ander lekker vindt. Seks met een Boogschutter man is nooit saai. Voordat je het weet, doe je dingen die je nog nooit gedaan hebt.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Boogschutter 

De sterrenbeelden Leeuw en Waterman zijn de perfecte match voor een Boogschutter. Met een Leeuw heeft Boogschutter veel plezier. Ze hebben zelden ruzie of onenigheden en halen het beste in elkaar naar boven. Ook Waterman is een uitstekende match. Waterman en Boogschutter hebben veel met elkaar gemeen en vullen elkaar aan. Waterman en Boogschutter zijn een droompaar, ze hebben een relatie waar velen over dromen.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Boogschutter 

De sterrenbeelden Stier, Kreeft, Maagd, Steenbok en Vissen zijn geen match. Een Stier is te bezitterig en jaloers. Kreeft is te gevoelig voor een Boogschutter, die meestal geen blad voor de mond neemt.  Het botst met een Maagd, Maagd is te kritisch en te pessimistisch voor de altijd optimistische Boogschutter. In een relatie met Steenbok voelt Boogschutter zich niet vrij. Ook Vissen is geen match, hun relatie is vaak gedoemd te mislukken. Vissen kan niet tegen de schaamteloze eerlijkheid van Boogschutter.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Boogschutter het goed vinden 

Met de sterrenbeelden Ram, Tweelingen, Weegschaal, Schorpioen kan Boogschutter het goed vinden. Met ram heeft boogschutter geweldige seks, maar hun relatie heeft alleen kans van slagen als Ram niet jaloers is. Tweelingen en Boogschutter kunnen het goed met elkaar vinden omdat ze elkaar de ruimte geven. Boogschutter voelt zich enorm aangetrokken tot de rijke fantasie van Weegschaal, maar ruzies kunnen hoog oplopen. Als Boogschutter en Schorpioen de tijd nemen elkaar goed te leren kennen, heeft hun relatie kans van slagen. Ook zal Schorpioen in deze relatie moeten leren minder serieus te zijn.

Lees hier meer over de sterrenbeelden waar Boogschutter het goed mee kan vinden
 

De Verliefde Boogschutter 

Een verliefde Boogschutter zal altijd een verrassing voor zijn of haar geliefde bedenken. Boogschutter vindt het heerlijk de ander een leuke dag te bezorgen en is dol op cadeautjes geven. Boogschutter kijkt eerst de kat uit de boom en vindt het spannend als er een beetje afstand is. Intieme gesprekken voert Boogschutter pas in een later stadium, als de verliefdheid is overgegaan naar houden van.

Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.
 

De Trouwdag van een Boogschutter 

Als een Boogschutter trouwt, de meeste Boogschutter zien niets in een huwelijk, moet het een relaxte trouwdag zijn. Geen draaiboek, te veel gedoe over bruidskleding of bruidstaarten. Gezelligheid en spontaniteit zijn belangrijker dan richtlijnen of pronken voor een Boogschutter. Boogschutters voorkeur gaat uit naar een intieme bruiloft, maar als zijn of haar aanstaande de wens heeft er een groot feest van te maken, wordt het een grote bruiloft. Boogschutter wil niets liever dan zijn of haar aanstaande gelukkig maken.
 

De Boogschutter als Huwelijkspartner 

Boogschutter is de beste huwelijkspartner die iemand zich kan wensen. Hij of zij kan goed luisteren, steunen en onvoorwaardelijke liefde geven. Als alles tegenzit weet Boogschutter er toch altijd iets goeds of moois van te maken. Boogschutter haalt het beste uit zijn of haar huwelijkspartner naar boven. Boogschutter doet er goed aan het aantal mensen om zich heen te verminderen, om zijn of haar huwelijkspartner meer aandacht te kunnen geven.
 

De Boogschutter en Vreemdgaan 

Boogschutter kan met iedereen praten en is absoluut niet verlegen. Het enthousiasme van een Boogschutter kan worden opgevat als flirten, terwijl Boogschutter alleen interesse heeft in nieuwe mensen leren kennen. Boogschutter is makkelijk in omgang, gericht op plezier maken en enorm onderhoudend. Het onweerstaanbare optimisme en goede humeur van Boogschutter kan de indruk geven dat Boogschutter interesse heeft in vreemdgaan, maar een Boogschutter is een trouwe partner.
 

De Boogschutter als Ex 

Boogschutter gaat liever niet met ruzie uit elkaar, maar omdat Boogschutter vaak te direct is, niet tot tien telt voordat hij of zij iets zegt, is ruzie onvermijdelijk. Boogschutter kan beter alles, wat hij of zij nog wil zeggen tegen een ex-partner, e-mailen. Omdat Boogschutter niet te lang stil wil blijven staan bij het verleden, een nieuwe start wil maken en van het leven wil genieten, neemt Boogschutter afstand. Na een paar weken is Boogschutter alle woede en frustraties kwijt en de beste ex die men zich kan wensen.
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Boogschutter en Vriendschap 

Boogschutter is een trouwe, toegewijde en bovenal gezellige vriend of vriendin. Een Boogschutter onderhoudt vriendschappen en deelt belevenissen met vrienden. Boogschutter zelf zal nooit klagen over zijn of haar leven bij vrienden, is opgewekt en houdt problemen voor zichzelf. Boogschutter staat meteen klaar als vrienden hulp nodig hebben, geeft graag advies als vrienden erom vragen, maar vindt het geen probleem als vrienden de het advies niet opvolgen.
 

De Boogschutter op het Werk 

Boogschutter werkt hard, werkgever en collega’s kunnen op een Boogschutter rekenen.
Boogschutter werkt het liefst een klein team, maar functioneert ook uitstekend in een groot team. Boogschutter is leergierig en leert snel. Boogschutter is een vriendelijke, loyale werknemer of werkgever en altijd bereid om een helpende hand te bieden. Problemen of ingewikkelde situaties wil Boogschutter liever eerst zelf oplossen.
 

De Boogschutter als Collega 

Boogschutter is een geliefde collega, hij of zij straat rust uit waardoor iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij Boogschutter. Boogschutter is rustig, maar ook energiek en altijd positief, waardoor de sfeer op het werk altijd goed is. Boogschutter is recht door zee, neemt geen blad voor de mond en roddelt niet over collega’s. Boogschutter confronteert collega’s liever dan achter hun rug om met anderen te kletsen.
 

De Boogschutter en Stress 

Een Boogschutter heeft steeds nieuwe uitdagingen nodig, door niets te doen kan Boogschutter gestrest worden. Maar Boogschutter is wijs, hij of zij weet dat stress niet goed voor hem of haar is en weigert zich over te geven aan stress. Boogschutter laat de stress van zich afglijden door een goede vriend of vriendin in vertrouwen te nemen. Start een nieuw project, verkent het domein van de geest of gaat op reis, een Boogschutter verveelt zich nooit.
 

De Levenslessen van een Boogschutter 

Boogschutter is een harde werker en zou kunnen leren dat het niet nodig is gevoelens en dromen altijd te verbergen. Boogschutters zijn excentriek en buitengewoon fantasierijk, ze kunnen leren meer naar voren te treden, minder bescheiden te zijn en zich minder terug te trekken. Boogschutters zijn dapper en enorm sterk, emotioneel en fysiek, ze komen hun problemen altijd weer te boven door een zware innerlijke strijd. Ze kunnen leren zachter en liever voor zichzelf te zijn.

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Boogschutter als Kind 

Boogschutter kindjes zijn bewegelijk, ondernemend, leergierig en enthousiast. Het zijn buiten kinderen en spelen het liefst in de tuin, in een park of in een schuur. Boogschutter kinderen hebben er baat bij als ze op jonge leeftijd aan sport doen, omdat ze zo bewegelijk zijn. Boogschutter kindjes hebben ook een hele rustige, haast filosofische kant. Ze kunnen uren zoet zijn met boeken en tijdschriften, ze houden vooral van boeken over dieren, verre landen en reizen.
 

De Boogschutter en Reizen 

Een Boogschutter reist het liefst zo snel mogelijk, geen tussenstops, maar rechtstreeks naar de bestemming. Boogschutters houden van avontuur en blijven het liefst tijdens een vakantie niet op één plaats. Ook gaan ze liever niet naar een plek waar ze al geweest zijn. Met een Boogschutter op reis gaan is een geweldige ervaring, ze zijn geweldige reizigers, gezellig, vriendelijk en niet veeleisend. Boogschutters houden van exotische landen, maar van bestemmingen zoals Alaska, IJsland, Australië, Canada en Scandinavië worden Boogschutters ook heel gelukkig.
 

De Boogschutter en Gezondheid 

Boogschutter is bewegelijk en ondernemend, door de vele activiteiten kan Boogschutter makkelijker botbreuken oplopen dan andere mensen. Boogschutter is een optimist en kan door teleurstellingen het tegenover gestelde zijn, pessimistisch. Boogschutter moet letten op de lever, het beste voor Boogschutter is om te proberen niet elke dag alcohol te drinken. Lange wandelingen geven Boogschutter positieve energie.
 

Sterrenbeeld Boogschutter en de Planeet Jupiter

Boogschutter is het negende teken van de dierenriem. Het sterrenbeeld Boogschutter behoort tot de bewegelijke tekens en wordt geassocieerd met het element vuur.  Boogschutter wordt beheerst door de planeet Jupiter. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken worden geboren zijn; spontaan, rechtvaardig, rusteloos, sympathiek, vrolijk, eerlijk, optimistisch, intelligent, intellectueel, oprecht, zelfverzekerd, toegankelijk, veelzijdig, ongeduldig, temperamentvol, warm, ondernemend, energiek, onafhankelijk en avontuurlijk.
 

Boogschutter is een Herfst Teken 

Herfstmensen zijn selectiever, wijzer dan voorjaarsmensen en bedachtzamer dan zomermensen. Herfsttekens kunnen hun gevoelens heel goed verborgen houden. Ze hebben een sterke behoefte aan serieuze en bevredigende relaties. Ook zijn ze zich veel meer bewust dan anderen, wat er zich om hen heen afspeelt. Herfstmensen zijn niet impulsief en hun emoties zijn niet zo heftig. Voor hen zijn zelfbeheersing en zelfbegrip prioriteiten.
 

Beroemde Boogschutters

Brad Pitt, Christina Aquilera, Edith Piaf, Adriaan van Dis, Ronald Giphart, Marc-Marie Huijbregts, Jim Morrison, Toine van Peperstraten, Sinead O’Connor, Maria Caldas, Frank Sintra, Tom Waits, IRA Gerwin, Kirk Douglas, Joan Armstrong, Larry Bird, Liv Ullman, Ludwig van Beethoven, Siena O’Connor, Walt Disney, Harp Marx, Joan Dido, Maarten ’t Hart, Joop Zoetemelk, Jacques Chirac, Jaap van Zweden, Caroline Kennedy, Emily Dickinson, Toon Hermans, Woody Allen, Anna Freud, Sir Winston Churchill, Jeroen Krabbé, Steven Spielberg, Bette Milder Tina Turner, Herman Finkers, Liesbeth List, Margret Mea, Gerard Reve, John de Wolf, Jaap van Zweden en Femke Louise.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

 

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier