Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter


Ben je geboren tussen 22 november en 21 december, dan is jouw sterrenbeeld Boogschutter. Let dan nu op. Je zult jezelf zeker kunnen herkennen in deze goede en slechte eigenschappen van een boogschutter ontdekken. Beschrijving karaktertype sterrenbeeld Boogschutter

  • De Boogschutter is avontuurlijk ingesteld en heeft veel vrijheid nodig. Hij is optimistisch, vrolijk, eerlijk en recht voor zijn raap.
  • De Boogschutter heeft een open mind, is ook idealistisch en staat altijd open voor nieuwe zienswijzen.

 


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Algemene eigenschappen en betekenis van het sterrenbeeld Boogschutter

De Boogschutter heeft een positieve kijk op het leven en is levenslustig, energiek, veelzijdig en avontuurlijk. Hij is dol op reizen, er is nog zoveel nieuws te ontdekken! Ze zijn in wezen ambitieus en optimistisch, ook wanneer er tegenslag is. De Boogschutter kan goed met tegenslagen omgaan zonder erdoor geraakt te worden en zal blijven knokken voor waar hij in gelooft.

Dit sterrenteken is strijdbaar en zal opkomen voor datgene waar ze in geloven. Rechtvaardigheid staat hel erg hoog in hun vaandel geschreven en daarom zullen ze bereid zijn te knokken voor de onderdrukte mensen in hun samenleving. 

Boogschutters zijn eervol, eerlijk, betrouwbaar en gul. Zijn vaak bescheiden van aard en religieus ingesteld. Ze kunnen goede gesprekspartners en zijn scherp en gevat. Ze houden ervan om nieuwe projecten op te zetten en willen alle nieuwe dingen goed kunnen begrijpen. De Boogschutter heeft een sterk aanpassend vermogen en het zijn snelle, originele en intuïtieve denkers. Ze hebben een krachtige wil  en zullen zich altijd inzetten om projecten goed af te ronden.
 

Het sterrenbeeld Boogschutter in relaties

De Boogschutter is pittig, eerlijk en rechtlijnig in de liefde. Al te heftige uitspattingen hoef je niet te verwachten, maar werk ze niet tegen. Ze zijn meer dan anderen geneigd een relatie aan te gaan die eigenlijk niet zo heel erg goed bij ze past.

Boogschutters zijn trouwe partners en verwennen hun kinderen. Ondanks dat hebben ze wel een vrijheidsdrang die de partner zal moeten begrijpen. Ze moeten zich vrij kunnen voelen en komen vaak tot op een punt dat er een keuze gemaakt moet worden tussen carrière, vrijheid en gezin.

Ze zijn betrouwbaar en verraden zelden het vertrouwen van hun partner. Ze kunnen wel een kort lontje hebben en dan weten ze precies hoe ze hun pijl op je te richten. De Boogschutter is gemakkelijk in het vergeven en voelen zich  verantwoordelijk voor de zorg voor ouderen in de familie.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Boogschutter op het werk

Boogschutters zijn veelzijdig en daarom kunnen ze in verschillende soorten beroepen uitblinken. Het zijn leraren en filosofen van nature en ze zijn erg bedreven in het overbrengen van de morele principes en wetten die een verklaring geven voor het universum. Alleen al daarom zijn ze buitengewoon als predikant of wetenschapper. Vanwege hun rechtvaardigheidsgevoel zijn ze ook bekwaam in iedere vorm van recht, van rechter tot beveiliger. Daarnaast is de politiek, of de reclamewereld een uitdaging voor de Boogschutter.

Hij zal zijn best doen een vak te kiezen waarbij gereisd kan worden. Hij is van nature vrij rusteloos en dit geeft voldoende vrijheid en afwisseling om de Boogschutter gemotiveerd te houden. De handel, vertegenwoordigers, in de scheepsvaart, de marine, de luchtvaart en het leger voelt de Boogschutter zich prima.
 

Minder goede eigenschappen van de Boogschutter

Geduld is nu eenmaal niet echt de allergrootste kwaliteit van de Boogschutters. Verder is de negatief ingestelde Boogschutter niet gemakkelijk in de omgang. Hij zal dan veel van de ander eisen en kan buitengewoon dominant, opschepperig en bot zijn. De Boogschutter kan neerbuigendheid naar anderen zijn. In hun privéleven kunnen ze een te groot ego ontwikkelen en dat kan ontaarden in felle strijd. Wanneer de relatie niet goed is komt werk voor het gezin. Hij zal zelfs zijn gezondheid opofferen om een belangrijk project af te ronden, als dat nodig moest zijn.

Sommige Boogschutters vallen in de valkuil van het 'opgestoken vingertje'. Ze veranderen dan in fanatiekelingen, die anderen voortdurend hun mening opleggen en terecht wijzen.
 

De gezondheidsproblemen Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter is kwetsbaar voor klachten van de heupen, dijen en de onderste ingewanden. Ze kunnen snel last krijgen van aandoeningen aan de heupen en dijen, zoals heupjicht. Daarnaast kan reuma optreden. De Boogschutter kan vaker last hebben van ongelukken met vuur, hitte en sportblessures

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

Korte samenvatting karaktereigenschappen en kenmerken van sterrenbeeld Boogschutter

Waardevolle eigenschappen:
• Is optimistisch
• Is eerlijk en recht door zee
• Staat voor waar hij in gelooft
• Heeft een diepzinnige open geest
• Heeft veel vrijheid nodig

Minder goede eigenschappen:
• Kan gewetenloos lijken
• Kan warrig en vergeetachtig zijn
• Kan niet zo goed met geld omgaan
• Kan altijd op zoek naar goud aan het einde van de regenboog zijn
• Weet alles beter dan anderen

Meer weten over alle sterrenbeelden? Bekijk de goede- en slechte eigenschappen op onze sterrenbeelden pagina.