Welke maand hoort bij welk sterrenbeeld?

328 dagen geleden geplaatst 5 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welke maand hoort bij welk sterrenbeeld?

Stel je voor dat de 12 sterrenbeelden op een hele grote cirkel zitten, hoog in de lucht.  Op de cirkel zijn 12 plekken. Voor elk sterrenbeeld is er een plek. Terwijl de aarde om de zon draait, lijkt het net alsof de zon elke maand door een ander sterrenbeeld gaat. En zo krijgt elk sterrenbeeld een deel van twee maanden.


Welk sterrenbeeld hoort bij de maand april?

Het eerste sterrenbeeld is de Ram van de dierenriem is altijd de Ram. Waarom? De Ram is ooit (duizenden jaren geleden) gekozen als startpunt. Bij het sterrenbeeld april hoort dus de drukke Ram. Maar er hoort nog een sterrenbeeld bij. Het is de rustige Stier. Een Ram kan behoorlijk ongeduldig zijn terwijl de Stier is juist heel geduldig is. Stier is wel wat langzamer dan de Ram, maar heeft een doorzettingsvermogen, daar zeg je u tegen.
 
Ben je in april jarig? Kijk dan eens hieronder naar je geboortedag. Je kunt een Ram of een Stier zijn.
 
Ram: 21 Maart t/m 20 April 
Stier: 21 April t/m 21 MeiWelk sterrenbeeld hoort bij de maand mei?

Welk sterrenbeeld je bent als je in mei jarig bent? Dan ben je een sympathieke, geduldige Stier. Of een nieuwsgierige Tweelingen. Ben je een Tweelingen? Heeft er weleens iemand tegen je gezegd dat je veel praat? Trek het je niet aan! Je hebt gewoon veel boeiends te vertellen.  
 
Vind je het leuk alles te weten over de super geduldige Stier? Je lees dan snel verder hier. Liever alles over de bruisende Tweelingen?
 
Als je niet helemaal zeker weet of je een Stier of een Tweelingen bent. Kijk dan even naar de datum hieronder.

Stier: 21 April t/m 21 Mei
Tweelingen: 22 Juni t/m 21 JuniWelk sterrenbeeld hoort bij de maand juni?

Benieuwd welk sterrenbeeld je bent als je in juni geboren bent? Dan kun een onderhoudende Tweelingen zijn of een gevoelige Kreeft. Ben je een Kreeft? Of ken je een Kreeft? Dan heb je geluk! Kreeften zijn vriendelijk en staan bekend om hun empathische vermogen.
 
Wil je meer te lezen over de speelse Tweelingen of de zorgzame Kreeft? Lees dan snel verder.
 
Tweelingen: 22 Juni t/m 21 Juni
Kreeft: 22 Juni t/m 22 juliDe betekenis van jouw sterrenbeeld

Als je nieuwsgierig bent naar wat astrologie zegt over jouw sterrenbeeld, kun je al je vragen stellen aan ons team van astrologen, zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren van de betekenissen van jouw unieke sterrenbeeld. Start nu een gratis chat om de antwoorden te vinden die je zoekt. Welk sterrenbeeld hoort bij de maand juli? 

Het sterrenbeeld voor de maand juli is een Kreeft of een Leeuw. Kreeft en Leeuw lijken absoluut niet op elkaar. Maar ze horen toch in dezelfde maand. Kreeft is rustig en valt het liefst niet op. Leeuw daarentegen staat juist graag in het middelpunt van belangstelling. Ook heeft de Leeuw er een handje van om alle regels aan zijn/haar laars te lappen.
 
Lees hier meer over de rustige Kreeft. Meer over de uitbundige, hartverwarmende Leeuw kun je hier lezen.
 
Kreeft: 22 Juni t/m 22 juli
Leeuw: 23 Juli t/m 23 AugustusWelk sterrenbeeld hoort bij de maand augustus?

De gulle Leeuw en de aantrekkelijke Maagd, die alles op orde heeft horen bij het sterrenbeeld van de maand augustus. Tja, Maagden houden nu eenmaal niet van rommel. Bij een Maagd is alles, ja echt alles, opgeruimd en goed georganiseerd. Herken je dat?
 
Leeuw: 23 Juli t/m 23 Augustus
Maagd: 24 Augustus t/m 22 September


Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nuWelk sterrenbeeld hoort bij de maand september?

Vier je je verjaardag in september? Dan ben je een innemende Maagd of een super charmante Weegschaal. Er wordt vaak over je geschreven en gezegd dat je moeite hebt met keuzes maken. Maar is dat wel echt waar? Je wilt gewoon niet onder druk gezet worden toch.
 
Wil je meer weten over de intelligente Maagd of als je echt wilt weten hoe de Weegschaal is? Lees dan snel verder over het sterrenbeeld van de maand september
 
Maagd: 24 Augustus t/m 22 September
Weegschaal: 23 September t/m 22 OktoberWelk sterrenbeeld hoort bij de maand oktober?

Als je geboren bent in oktober ben je een charmante Weegschaal of een sexy Schorpioen. Ben jij een Schorpioen? Nu weet je waarom mensen je altijd zo aanstaren. Je bent zo hot, ook als je geen tijd aan je uiterlijk hebt besteed. Je trekt gewoon onbewust overal de aandacht.
 
Ontdek alles over de kritische Weegschaal of over de mysterieuze Schorpioen in het sterrenbeeld voor de maand oktober
 
Weegschaal: 23 September t/m 22 Oktober
Schorpioen: 23 Oktober t/m 21 NovemberWelk sterrenbeeld hoort bij de maand november?

In november is jarig de verleidelijke Schorpioen en de knappe Boogschutter. Ben je een Boogschutter? Weet je dat je het populairste sterrenbeeld bent? Ja! Het is echt waar!
 
Weet je het zeker dat je meer wilt weten over het temperament van een Schorpioen? Over de geliefde Boogschutter kom je hier alles te weten, zelfs wie er wel of niet bij een Boogschutter past. 
 
Schorpioen: 23 Oktober t/m 21 November
Boogschutter: 22 November t/m 22 December

 


Welk sterrenbeeld hoort bij de maand december?

In de winter zijn jarig: de optimistische Boogschutter en eerlijke Steenbok. Op een Steenbok kun je altijd rekenen, die laat je NOOIT in de steek, tenzij je vreemdgaat. De Steenbok is wijs. En enorm geduldig. Ook is het een echte doorzetter. Maar kan ook een echte stijfkop zijn.
 
Over de super sociale Boogschutter lees je hier meer. Over de soms eigenwijze Steenbok kun je hier leuke dingen lezen.
 
Geen idee of je Boogschutter of Steenbok bent? Kijk het voor de zekerheid hieronder na.
 
Boogschutter: 22 November t/m 22 December
Steenbok: 23 December t/m 20 JanuariOntdek de verrassende betekenis van jouw sterrenbeeld 

Onze deskundige astrologen onthullen de geheimen van jouw sterrenbeeld en geven inzicht in de invloed op je leven. Nieuwsgierig? Start nu een gratis chat en ontdek wat astrologie voor jou betekent.Welk sterrenbeeld hoort bij de maand januari?

In januari zijn de trouwe Steenbok en de spontane, zelfverzekerde Waterman jarig. Ben je een Waterman? Dan kom je op anderen over alsof je een losbol bent, terwijl je dat helemaal niet bent! Eens?
 
Wil jij weten of een Steenbok echt een rommel allergie heeft? Lees hier alles over de Steenbok.  Of wil je eindelijk eens weten hoe een Waterman echt is, lees dan snel verder
 
Steenbok: 23 December t/m 20 Januari
Waterman: 21 Januari t/m 19 FebruariWelk sterrenbeeld hoort bij de maand februari?

De onverschillige Waterman en de romantische Vissen horen bij het sterrenbeeld van de maand februari. Een Vissen is innemend en enorm sensueel. Ben je een Vissen? Er wordt weleens over je geschreven of gezegd dat je meegaand bent. Trek het je niet aan, dat ben je echt niet. Je hebt wel degelijk je eigen mening!
 
Over de ondernemende Waterman lees je hier verder. Of ben je benieuwd naar de eerlijke Vissen? Lees dan hier alles wat je moet weten over een Vissen.
 
Kijk hieronder goed na op welke dag je verjaardag valt, als je niet weet welk sterrenbeeld je bent.
 
Waterman: 21 Januari t/m 19 Februari
Vissen: 20 Februari t/m 19 MaartWelk sterrenbeeld hoort bij de maand maart?

De zorgzame Vissen en de impulsieve Ram horen bij het sterrenbeeld van de maand maart. Ram en Vissen vallen in dezelfde maand, maar zijn zo verschillend. Een Vissen is rustig, de Ram is druk. Ook is de Ram verbaal heel sterk en heeft meestal het hoogste woord.
 
Ben je een Vis of ben je een Ram? Kijk even hieronder waar je geboortedatum onder valt.
 
Vissen: 20 Februari t/m 19 Maart
Ram: 21 Maart t/m 20 April De eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Onze astrologen geven je inzicht in de eigenschappen van jouw unieke sterrenbeeld. Ben je nieuwsgierig? Start nu een gratis chat en ontdek wat astrologie voor jou betekent. Laat je verrassen en onthul de betekenis en impact van jouw sterrenbeeld op je leven.  


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]
 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,888 reviews

57,888 reviews

Nicky altijd leuk om mee te chatten. Eerlijk en positief!! Margreth
24 Apr 2024

57,888 reviews

57,888 reviews

footer.top