Welk sterrenbeeld is het minst loyaal?

» Mediumchat blog » Welk sterrenbeeld is het minst loyaal?
Welk sterrenbeeld is het minst loyaal?

Loyaliteit gaat over de diepe band die je met iemand hebt, zelfs als de dingen soms niet zo lekker lopen. Het is als het omhelzen van de storm, niet omdat je dat zo graag wilt, maar omdat je de regenboog aan het eind wilt zien. Loyaal zijn wil zeggen dat je een goede vriend of vriendin bijstaat als hij of zij het moeilijk of zwaar heeft. Of misschien blijf jij wel trouw achter je voetbalclub staan, ook al hebben ze het hele seizoen waardeloos gespeeld.

Je kunt het ook zo zien: loyaliteit is zoals een diamant die glanst in je karakter. Het laat zien dat je iemand van je woord bent en dat je betrouwbaar bent. Mensen kijken op tegen deze waardevolle eigenschap. Ze respecteren het, want het aat zien dat je een persoon van integriteit en vertrouwen bent. Maar je vraagt je nu natuurlijk af: ‘Welk sterrenbeeld is het minst loyaal en welke sterrenbeelden zijn het meest loyaal?


Het minst loyale sterrenbeeld Is: 

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)
Oké, Weegschalen! Ken je die momenten van twijfel? Pizza of pasta? Dat is een Weegschaal. Altijd op jacht naar evenwicht. Soms word je er gek van. Maar hier is het ding. Weegschalen zijn loyaal. Ze zijn als een trouwe hond. Alleen raken ze soms enorm verstrikt in hun gedachten. Ze veranderen niet vaak van gedachten omdat ze ontrouw zijn, NEE! Ze denken gewoon te veel na.

Sommige mensen zeggen dat Weegschalen heel snel van kant veranderen. Maar kijk eens, wie doet dat niet als hij het beste voor iedereen zoekt of wil? Weegschalen zijn niet oneerlijk, integendeel! Ze zoeken gewoon naar perfectie en harmonie. Dus aan alle Weegschalen, maak je geen zorgen! Je kunt dan wel eens besluiteloos zijn. Maar je hart is puur goud. En dat is wat echt telt, toch?!

Wil je weten wat alle positieve eigenschappen van dit sterrenbeeld zijn? Lees dan hier alles over weegschaal.


De meest loyale sterrenbeelden zijn: 

1. Kreeft (22 juni t/m 22 juli)
Tadaa, Kreeft, jij bent het! Je bent het meest loyale sterrenbeeld van allemaal. Je bent als die zachte knuffelbeer die iedereen nodig heeft. Jij laat mensen nooit in de steek. Je bent de rots in de branding. Ga zo door, Kreeft! Wil je meer lezen over dit sterrenbeeld? Lees dan hier alles over Kreeft.

2. Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)
Hehe, Schorpioen! Tweede plaats, niet slecht! Loyaliteit is je tweede naam. Je bent er altijd, voor iedereen. En dat vertrouwen? Onbetaalbaar! Keep it up, Schorpioen! Ben jij benieuwd naar alle positieve eigenschappen van dit sterrenbeeld? Lees dan hier alles over Schorpioen.

3. Stier (21 april t/m 21 mei)

Hoera, Stier! Je staat op de derde plaats. Maar onderschat die plaats niet. Jij bent een rots. Stevig en betrouwbaar. Mensen rekenen op jou en dat is super, Stier! Meer weten over dit sterrenbeeld? Lees dan hier alles over Stier.

 

Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 


Heb je met iemand te maken die niet loyaal lijkt te zijn?

Zit je in de knoop met iemand die je niet helemaal vertrouwt? Ons team kan je inzichten geven en je vertellen of die persoon wel of niet te vertrouwen is.. Start nu een gratis chat om de antwoorden te vinden die je zoekt.

 

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]
Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Welke maand hoort bij welk sterrenbeeld?
Welke maand hoort bij welk sterrenbeeld?
De huidige data voor de indeling van de sterrenbeelden is een universeel systeem dat is gebaseerd op de baan van de zon door de dierenriem.

Lees deze blog >

Lees ook Welke sterrenbeelden hebben een talent voor manipulatie?
Welke sterrenbeelden hebben een talent voor manipulatie?
Manipuleren wordt vaak niet gezien als een positieve eigenschap, maar hoeft niet altijd iets negatiefs te betekenen.

Lees deze blog >

Lees ook Welk sterrenbeeld is het slimst?
Welk sterrenbeeld is het slimst?
In de astrologie zijn er drie sterrenbeelden die boven de rest uitstijgen als het gaat om intellectuele vaardigheden..

Lees deze blog >

Lees ook Welke sterrenbeelden zijn lui?
Welke sterrenbeelden zijn lui?
Lui zijn betekent niet per se dat je niet hard kunt werken. Soms is het beter om te ontspannen en stress los te laten.

Lees deze blog >

Lees ook Welke sterrenbeelden zijn het meest trouw?
Welke sterrenbeelden zijn het meest trouw?
Trouw is een belangrijke eigenschap. Het wijst naa het vermogen om loyaal en toegewijd te zijn aan andere. Maar welke sterrenbeelden zijn nu

Lees deze blog >

Top