Sterrenbeeld Augustus

Ben je geboren in Augustus dan is jouw sterrenbeeld Leeuw of Maagd.
 

Sterrenbeeld Augustus leeuw

23 juli t/m 23 augustus

 Verliefd op een leeuw? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een leeuw?

Ben je geboren op 1 augustus, 2 augustus, 3 augustus, 4 augustus, 5 augustus, 6 augustus, 7 augustus, 8 augustus, 9 augustus, 10 augustus, 11 augustus, 12 augustus, 13 augustus, 14 augustus, 15 augustus, 16 augustus, 17 augustus, 18 augustus, 19 augustus, 20 augustus, 21 augustus, 22 augustus of ten slotte 23 augustus dan ben je het sterrenbeeld leeuw.
 

Sterrenbeeld Augustus Maagd

24 augustus t/m 23 september

 Verliefd op een Maagd? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een maagd?

Ben je geboren op 24 augustus, 25 augustus, 26 augustus, 27 augustus, 28 augustus, 29 augustus, 30 augustus of ten slotte 31 augustus dan ben je het sterrenbeeld maagd.
 

 

Verliefd op een Leeuw? Een passionele flierefluiterDe Leeuw wordt snel en vaak verliefd, Dikwijls is de liefde van korte duur. Het sterrenbeeld Leeuw kan wat afstandelijk overkomen maar is dit zeker niet. De Leeuw smacht naar bewondering en goedkeuring. Geef je dit dan zal de Leeuw zal zich hartstochtelijk voelen en ongelofelijke affectie tonen. Dus strooien met complimenten.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

Leeuw in bed, met huid en haar

Er staat je een seksexplosie te wachten! Leeuwen laten er geen gras over groeien, ze verslinden je met kleding en al. Een echte Leeuw geeft je waarvan je niet wist dat je het wilde. Het maakt een Leeuw niet uit hoe vaak jullie het bed hebben gedeeld op een avond. Leeuwen zijn altijd hongerig naar meer. Een Leeuw wil je op elk moment en het maakt niet uit waar dat is. Leeuwen weten precies de grens te respecteren tussen uitdagen en de spanning erin houden.
 
 

Irritant gedrag van een Leeuw

Ze kunnen uren en dagen over zichzelf praten. De trotse opschepperige Leeuw laat anderen niet aan het woord met hun overdreven verhalen. Tot overmaat van ramp is alles wat ze doen lawaaierig. Of het nu gaat om eten, slapen of een film kijken. Als iemand een afstandsbediening zou kunnen uitvinden om het Leeuw volume af en toe zacht te zetten zouden ze niet zo problematisch zijn.
 
 

Leeuwen zijn nooit verdrietig, geluk is de weg

Leeuwen hebben de verbazingwekkende mogelijkheid om zichzelf uit een trieste gemoedstoestand te halen. Het sterrenbeeld Leeuw houdt er niet van om verdrietig te zijn. Dit schaadt namelijk hun trots.

 

Verwend kind, oefen een middag met je kleine neefjeLeeuwen hebben vaak de karakterkenmerken van een veeleisend verwend kind maar dit tonen Leeuwen alleen wanneer iemand door de grenzen van hun koninkrijk gaat. Zoek dus niet bewust de grens van een Leeuw op Leeuwen kunnen heel bazig, onverdraagzaam en bemoeiziek zijn. Vertel je Leeuw dat dit gedrag je heel verdrietig maakt. Je zult zien dat de sfeer snel weer gezellig is omdat Leeuwen er niet tegen kunnen als de ander verdrietig is.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Levenslustige Leeuw, maak je niet druk

Mensen voelen zich aangetrokken tot de Leeuw omdat ze een enorme levenslust hebben. Leeuwen weten anderen altijd op te vrolijken en kunnen anderen heel goed aanmoedigen tijdens sombere periodes.  Hun enthousiasme trekt mensen aan. Dipje? Zoek een Leeuw op!

 

Leeuw leeft in het hier en nu

De Leeuw blijft nooit in het verleden hangen. Leeuwen leven in het hier en nu. Wanneer jij wel in het verleden blijft hangen zullen Leeuwen verbaasd reageren. Gisteren is geweest voor een Leeuw en vandaag kun je weer opnieuw beginnen. Pak je kans. Carpe Diem!

 

De Leeuw een ultieme vriend

Leeuwen verwennen hun vrienden en behandelen ze met respect. Het sterrenbeeld Leeuw is de ultieme vriend. Ze zullen nooit wrok koesteren en zijn over het algemeen erg vergevend. Leeuwen respecteren en begrijpen de verschillen tussen mensen.
 
 

Onafhankelijke Leeuw, alleen is maar alleenLeeuwen zijn erg onafhankelijk maar hebben iets nodig wat ze kunnen controleren. De leeuw heeft iemand nodig die hem bewondert en waardeert. Leeuwen zijn in staat succesvol te zijn maar zullen vrolijker zijn als ze een publiek, een grote groep mensen hebben die naar ze op kijkt. De Leeuw is niet graag alleen.
 
 

De trots van de Leeuw

Leeuwen zijn extreem gevoelig maar verbergen dit heel goed. Leeuwen houden van complimenten en vleierij. Hun ego’s vragen om respect en aanbidding. Alles draait om trots bij de Leeuw. Door zijn trots kan de Leeuw egocentrisch worden maar dit zal niet snel gebeuren. Het warme hart van de Leeuw houdt dit onder controle.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

Meer weten over de karaktereigenschappen van een Leeuw?

Als een Leeuw een conflict heeft zal de Leeuw met veel kracht terugslaan, maar nooit wrok koesteren. Leeuwen proberen altijd om de wereld beter te maken. Mensen voelen zich aangetrokken tot de Leeuw. Het sterrenbeeld kan over interessante dingen spreken. Leeuwen zijn niet impulsief. Leeuwen kunnen geen bevelen aannemen, Leeuwen willen zelf bevelen. Door hun enthousiasme en blijdschap vinden mensen het niet erg om bevelen van een Leeuw aan te nemen. De Leeuwen doen namelijk nooit neerbuigend naar anderen en behandelen mensen met respect en gelijkheid.

» Karakter kenmerken van de leeuw

» Daghoroscoop van de leeuw

 

Ben je eind augustus geboren? Dan ben jij een Maagd

In het hoofd van een Maagd gaat zo veel om, er gebeurt zo veel vanbinnen. Van buiten lijkt de Maagd bedaard en kalm. Maar van binnen zit er een ongecontroleerde, nerveuse geest die dingen probeert uit te vogelen en alles aldoor probeert te verbeteren en te analyseren. Maagden zijn eerlijk, puur en zullen nooit slechte bedoelingen hebben. Het kan lastig zijn om er achter te komen of een Maagd zich goed voelt. Nog lastiger is het om erachter te komen of een Maagd gevoelens voor je heeft. Als je een Maagd onverwacht confronteert trekt deze zich terug. Verliefd op een Maagd?

» Klik hier om meer te lezen over een Maagd op onze pagina van September. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December