Sterrenbeeld September

Ben je geboren in September dan is jouw sterrenbeeld Maagd of Weegschaal.
 

Sterrenbeeld September Maagd

24 Augustus t/m 23 September

 Verliefd op een maagd? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een maagd?

Ben je geboren op 1 September, 2 September, 3 September, 4 September, 5 September, 6 September, 7 September, 8 September, 9 September, 10 September, 11 September, 12 September, 13 September, 14 September, 15 September, 16 September, 17 September, 18 September, 19 September, 20 September, 21 September, 22 September of ten slotte 23 September dan ben je het sterrenbeeld maagd.
 

Sterrenbeeld September Weegschaal

24 September t/m 23 Oktober

 Verliefd op een weegschaal? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een weegschaal?

Ben je geboren op 21 September, 22 September, 23 September, 24 September, 25 September, 26 September, 27 September, 28 September, 29 September of ten slotte 30 September dan ben je het sterrenbeeld weegschaal.


» Karakter kenmerken van de maagd

» Daghoroscoop van de maagd

 

Verliefd op een Maagd, koop geen onnodige cadeausMaagden houden niet van types die analyseren ze willen partners die breeddenkend zijn. Diepgang en visie daar valt een Maagd op. Maak indruk met kleine feitjes en details. Dwing ze niet een vlug besluit te nemen, ze hebben tijd nodig om een besluit te nemen. Verlies je tijd niet aan onpraktische romantische ondernemingen. Doe nuttige dingen voor de Maagd. Koop geen bloemen. Help een Maagd met boodschappen doen of de auto wassen. Dat zal gewaardeerd worden.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

Relatie met een Maagd, geen I Love You

Als je Maagd partner niet van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zegt van je te houden wordt dan vooral niet gefrustreerd. Maagden tonen hun liefde met pragmatische en nuttige gestes. Ze hebben een partner nodig die tolerant, open van geest, meegaand en vooral praktisch is. Maagden zullen hun liefde tonen op een praktische manier en altijd voor je klaar staan. Geen I Love You maar wel gezond eten en financiële zekerheid.

 

Maagd in bed, storende zweetlucht

Maagd is een hygiëne freak. Het zou best kunnen dat een Maagd eerst het bad vol laat lopen voordat er lijfelijk contact is toegestaan. Storende geuren en zweetlucht kunnen een romantische avond verpesten. Maagden hebben de behoefte te behagen en alles is erop gericht je te bevredigen. Seks bedrijven ze heel methodisch, precies zoals in een boekje beschreven staat. Je mag heel wat doen tijdens het seksuele spel maar hou de tijger in jezelf onder controle en doe geen abnormale dingen.

 

Maagd compenseert ontbrekende passie

Passioneel en spontaan zijn Maagden niet. Trek het je niet aan en neem het vooral niet persoonlijk. Zo zijn Maagden nu eenmaal. Het sterrenbeeld Maagd compenseert de ontbrekende passie met toewijding en loyaliteit. Ze interesseren zich voor je gezondheid, financiële zekerheid en welzijn.

 

Geen verassing voor een Maagd, laat alles zoals het isMaagden nemen geen risico’s en spelen altijd op safe. Het sterrenbeeld Maagd houdt niet van verandering in dagelijkse routine. Verrassingen zoals een muur in een andere kleur verven of een mooi schilderij ophangen worden afgeraden. Maak de badkamer of het toilet schoon. Nee, niet schoon, nog schoner. Je verrassing zal gewaardeerd worden.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Maagd en vreemdgaan, geen avontuurtjes

Als ze eenmaal voor iemand gekozen hebben is het voor altijd. Ze houden niet van verandering en vreemdgaan is te veel gedoe voor een Maagd. Een Maagd is trouw en toegewijd. Maagden sloven zich voor hun partner uit en willen alle beloftes die ze gemaakt hebben nakomen. Maagden hechten aan waardigheid en trots. Ga dan ook niet vreemd als je partner het sterrenbeeld Maagd is.

 

De Maagd is perfectionistisch, laat niets slingeren

Het huis van de Maagd is schoon en ordelijk. Alles ligt op zijn plaats en moet weer op zijn plaats gelegd worden. Gooi dan ook nooit je kleding op de grond. Ruim altijd alles op. Geen afwas op het aanrecht laten staan! Maagden houden niet van rommel. Ben jij makkelijk, lees: slordig, dan pas je niet bij een Maagd.

 

Irritant gedrag van een Maagd

Maagden zijn kieskeurig of het nu gaat over eten, kleding of met wie ze willen daten. Ze kunnen veroordelend en tactloos overkomen. Wat kan resulteren in ongemakkelijke stiltes. Het probleem is dat ze ongelofelijke hoge normen hebben die ze verwachten van anderen en zichzelf. Als je niet tegen constructieve kritiek kunt dan is een Maagd een nachtmerrie voor je.

 

Een verdrietige maagd blij makenMaagden hebben een hekel aan rommelige plannen. Wanneer dingen ongeorganiseerd zijn en een Maagd de chaos niet meer overziet kunnen ze heel verdrietig worden. Als reactie kunnen ze zelfs ziek worden. Migraine of buikpijn zijn veel voorkomende symptomen van een Maag. Maak je Maagd weer blij kom met een goed plan en ruim de puinhoop op!
 
 

Maagd geen emoties?

Het sterrenbeeld Maagd kan afstandelijk en koud overkomen. Als het om liefde en medeleven gaat kunnen Maagden dit niet goed laten merken aan de ander. De Maagd heeft de neiging zich terughoudend op te stellen als het om iets emotioneels gaat. Maagden hebben mededoge n en empathie maar leven totaal in hun eigen gedachten. Alles is vanbinnen.

 

Voor een Maagd is beslissen zo moeilijk

Altijd aan het aarzelen. Waar de Maagd ook aan begint of het een vakantie is of een probleem. Een Maagd zal eerst alle feiten op een rijtje moeten zetten voordat er een besluit kan worden genomen. Dit kan even duren waardoor ze besluiteloos of traag overkomen.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

Meer weten over de karaktereigenschappen van een Maagd?

Maagden zijn intelligent en hebben een uitstekend geheugen. De Maagd is een zeer onafhankelijk sterrenbeeld en heel goed in staat om voor zichzelf te zorgen. Maagden zijn heldere denkers en kunnen problemen op een logische manier oplossen. Deze eigenschap maakt Maagden heel aantrekkelijk voor hun vrienden. Wil jij meer weten over het sterrenbeeld Maagd? Lees dan verder op

» Karakter kenmerken van de maagd

» Daghoroscoop van de maagd

 

Ben jij geboren na 20 september? Dan ben jij een Weegschaal

De Weegschaal is een charmante partner en is ook na jaren huwelijk nog attent. Het is een flirt, het lijkt wel aangeboren. Van problemen houdt de Weegschaal absoluut niet en doet er alles aan problemen op liefdesgebied te voorkomen. Verliefd op een Weegschaal? 

» Klik hier om meer te lezen over een Weegschaal op onze pagina van Oktober. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December