Sterrenbeeld Oktober

Ben je geboren in Oktober dan is jouw sterrenbeeld Weegschaal of Schorpioen.
 

Sterrenbeeld Oktober Weegschaal

23 september t/m 23 oktober

 Verliefd op een Weegschaal? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een weegschaal?

Ben je geboren op 1 oktober, 2 oktober, 3 oktober, 4 oktober, 5 oktober, 6 oktober, 7 oktober, 8 oktober, 9 oktober, 10 oktober, 11 oktober, 12 oktober, 13 oktober, 14 oktober, 15 oktober, 16 oktober, 17 oktober, 18 oktober, 19 oktober, 20 oktober, 21 oktober, 22 oktober of ten slotte 23 oktober dan ben je het sterrenbeeld Ram.
 

Sterrenbeeld Oktober Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

 Verliefd op een Schorpioen? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een schorpioen?

Ben je geboren op 21 oktober, 22 oktober, 23 oktober, 24 oktober, 25 oktober, 26 oktober, 27 oktober, 28 oktober, 29 oktober, 30 oktober of ten slotte 31 oktober dan ben je het sterrenbeeld Schorpioen.

 

Verliefd op een Weegschaal? Lees dan hierHet sterrenbeeld weegschaal eet en drinkt romantiek. Trek de romantische trukendoos uit de kast. Neem bloemen mee of een flesje prosecco. Champagne mag natuurlijk ook. Plan een romantisch etentje. Niet te direct zijn daar houden Weegschalen niet van. Geef complimentjes en behandel een Weegschaal als een prins of prinses.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

De Weegschaal in bed, massageolie en sexy lingerie

Aaien, strelen, zachtjes masseren, knuffelen, zachtjes kussen. Vergeet geen massageolie te kopen met een niet te sterke geur. Kaarsjes, een flesje bubbels heb je nodig en vergeet de chocolaatjes niet! Aardbeien doen het goed bij de bubbels. Het sterrenbeeld Weegschaal is er dol op. Begin rustig aan en neem de tijd, veel tijd. Champagne over de buik van je Weegschaal gieten en dan aflikken. Dat vinden Weegschalen opwindend.

 

Weegschalen delen alles, bestel altijd grote porties

 Het is heel belangrijk voor een Weegschaal dat je alles deelt. Echt alles delen, eten, persoonlijke verhalen, je auto een zitplaats. Als jullie in een restaurant zitten deel je een paar hapjes van je eten met je Weegschaal. Ze zijn zo dol op delen. Met veel plezier deelt je Weegschaal het laatste verrukkelijke hapje van haar of zijn chocolademousse met je. Gelukkiger kun je ze niet maken!
 
 

Weegschalen zijn grote flirts, doe hetzelfdeJe moet begrijpen dat Weegschalen heel sociaal zijn. Het sterrenbeeld Weegschaal is het meest sociale teken van de dierenriem. Weegschalen willen met iedereen praten op een feestje. Neem het niet persoonlijk, laat je Weegschaal plezier maken en flirten. Hij of zij gaat toch wel met je naar huis.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Relatie met een Weegschaal,

Lieg nooit tegen je Weegschaal, Ze hebben een uitstekende intuïtieve eigenschappen. Weegschalen hebben veel behoefte aan goedkeuring en liefde. Laat je niet gek maken door de twijfelachtigheid van het sterrenbeeld Weegschaal. Twee keer per week vertellen ik hou van je is niet genoeg. Zeg het iedere dag. Leg een lief briefje in de lunch box of plak een post-it met een hartje op de badkamerspiegel.

 

Ruzie met een Weegschaal, Time Out

Ongetwijfeld krijg je vandaag of morgen bonje met je Weegschaal.  Een Weegschaal kun je niet kwader maken, als het om iets gaat dat niet eerlijk is. Hij/zij zal zicht luid en duidelijk laten horen. Uitpraten is moeilijk op zo een moment en zeker niet aan te raden. Het sterrenbeeld Weegschaal heeft een soort reset knop. Eerst uit- en dan weer opnieuw aanzetten. Geef je weegschaal de tijd om tot zichzelf te komen.
 
 

De Weegschaal heeft een hekel aan botheid

Weegschalen houden van harmonie. Ze willen dat alles gezellig en mooi verloopt. Ze zijn allergisch voor botte mensen en gaan grofheid uit de weg. Als een Weegschaal zelf boos is kan deze wel heel agressief uit de hoek komen. Maar het blijft wel bij woorden.

 

Irritant gedrag van een WeegschaalWeegschalen zullen iedereen in de steek laten voor romantiek. Weegschaal is de vriend of vriendin die je niet ziet of hoort vanaf het moment dat ze een relatie hebben. Ze zijn zo verliefd dat het lijkt alsof ze van de aardbol zijn verdwenen. Je hoort of ziet ze niet, ze vergeten de tijd en hun vrienden.

 

Kritische Weegschaal altijd sceptisch

De Weegschaal heeft geen vertrouwen in de verhalen of roddels van anderen. Ze willen het eerst met eigen ogen zien en hun eigen conclusie trekken voordat ze iets geloven. Onderschat een Weegschaal nooit. Ze kunnen naïef overkomen en veel bezig zijn met hun uiterlijk, maar ze hebben een actieve snelle geest en denken heel kritisch.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

Meer weten over de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal?

Weegschalen vinden het moeilijk om te kiezen. Knopen doorhakken is niet hun sterke kant omdat ze eerst de nadelen en alle voordelen uitvoerig willen afwegen. Zet een Weegschaal niet onder druk om snel te kiezen dan raken ze in de stress. Weegschalen zijn uitstekende luisteraars, Heb je een probleem of wil je je verhaal kwijt? Zoek een Weegschaal op. Ze kunnen goed luisteren en geven ook nog eens heel goed advies. Weegschalen willen graag alles weten en zijn altijd bereid om te leren, Ze zijn nieuwsgierig en leergierig. Alleen zijn Weegschalen niet graag, ze zijn romantisch en als hij of zij geen partner heeft, is de Weegschaal ernaar op zoek om zich compleet te voelen.

» Karakter kenmerken van de weegschaal

» Daghoroscoop van de weegschaal

 

Ben jij aan het eind van Oktober geboren? Dan ben jij een Schorpioen

De Schorpioen is het sterrenbeeld van extremen en intensiteit, Het zijn intense personen. Je zult heel wat in je mars moeten hebben om een Schorpioen aan te kunnen. Als Schorpioenen eenmaal hun zinnen op iemand gezet hebben, dan blijven ze doorgaan tot ze hun zin krijgen. Een ‘nee’ is moeilijk te verteren. De passie van een Schorpioen is allesverslindend. Schorpioenen verbergen echter de sterke passie en sterke wil en presenteren een kille, niet emotionele aard. Trap daar niet in. Verliefd op een Schorpioen? 

» Klik hier om meer te lezen over een Schorpioen op onze pagina van November. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December