Sterrenbeeld April

Ben je geboren in April dan is jouw sterrenbeeld Ram of Stier.
 

Sterrenbeeld April Ram

21 maart t/m 20 april

 Verliefd op een Ram? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een ram?

Ben je geboren op 1 april, 2 april, 3 april, 4 april, 5 april, 6 april, 7 april, 8 april, 9 april, 10 april, 11 april, 12 april, 13 april, 14 april, 15 april, 16 april, 17 april, 18 april, 19 april of ten slotte 20 april dan ben je het sterrenbeeld Ram.
 

Sterrenbeeld April Stier

21 april t/m 20 mei

 Verliefd op een Stier?  Lees hier verder .

 Benieuwd naar de eigenschappen van een stier?

Ben je geboren op 21 april, 22 april, 23 april, 24 april, 25 april, 26 april, 27 april, 28 april, 29 april of ten slotte 30 april dan ben je het sterrenbeeld Stier.Verliefd op een Ram? Zorg dat je uitgerust bentWanneer een Ram echt interesse in je heeft merk je dat meteen. Rammen halen alles uit de kast om indruk op je te maken. De Ram heeft energie voor twee en geeft je aandacht als geen ander. Het sterrenteken Ram is impulsief en neemt graag het voortouw. De Ram is avontuurlijk en wil van alles met je ondernemen. Voordat je het weet sta je midden in Parijs. Pak je weekendtas maar alvast in. Zorg dat je schoenen hebt die lekker lopen want op hakken is de Ram haast niet bij te benen.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

Geef tegengas, Ram is soms een botte boer

De Ram heeft altijd wel iets te vertellen is zelfverzekerd en verbaal sterk. Heeft meestal het hoogste woord en weet het altijd beter. Het sterrenteken Ram komt vaak bot over. Zegt van alles zonder eerst na te denken en wil altijd gelijk hebben. Rammen moet je weleens terecht wijzen. Het zijn soms net onbehouwen kinderen. Laat je niet onderdompelen. Geef tegengas en je zult merken dat je Ram een mak schaap kan zijn. Rammen houden nog meer van je als je ze lik op stuk geeft.

 

De Ram verveelt zich snel

Rammen willen spanning en avontuur. Is een relatie saai nemen ze de benen. Het sterrenbeeld Ram heeft steeds nieuwe stimulans nodig. Ben je een huiselijk type, een bankzitter? Met een Ram zal het zeker niets worden. Het sterrenbeeld Ram is onrustig en wil niets missen. Op de bank zitten en tv kijken doet een Ram niet. Rammen houden van muziek dus koop een outfit voor het komende festival.

 

Relatiebreuk met een Ram? Bel niet, ga meteen weer daten

Rammen vergeten je snel. Het sterrenbeeld Ram raapt zich snel bij elkaar als een relatie over is. Een Ram houdt zich niet bezig met een ex. Rammen gaan zo snel mogelijk weer daten. Droog je tranen dus maar snel. Het is verloren tijd om te treuren. Rammen zijn aan het rollebollen met een ander terwijl verdrinkt in verdriet.

 

In bed met een Ram, sexy lingerie en speeltjesHet sterrenbeeld Ram is een dominante minnaar/minnares. Ze zijn vol energie, de Ram houdt niet van lauwe liefde. De Ram wil passie. Probeer niet de leiding te nemen in bed. Het sterrenteken Ram vindt het opwindend helemaal in control te zijn. Rammen proberen alle standjes uit tot diep in de nacht. Zorg voor seks speeltjes.Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek.  

 

Relatie met een Ram? Flirt zoveel je kunt

Rammen zijn de grootste flirts van alle sterrentekens. Ze kunnen het niet laten. Rammen vinden flirten heel normaal en begrijpen niet dat je er zo moeilijk over doet. Ben je jaloers? Begin geen relatie met een Ram want ze stoppen er nooit mee, met het flirten. Je moet zelfverzekerd zijn en sterk in je schoenen staan als je partner een Ram is. Het beste is erom te lachen en nog beter is zelf ook te flirten. Rammen zijn namelijk zelf ontzettend jaloers.

 

Sta nooit vroeg op dan blijft je Ram vrolijk

Het sterrenbeeld Ram is altijd vrolijk. De Ram is enthousiast en spontaan. Rammen zijn positief ingesteld en willen altijd het beste uit een dag halen. Echt? Altijd vrolijk? Ja, altijd vrolijk maar laat een Ram wel uitslapen! Het sterrenteken Rammen houden er niet van om vroeg op te staan. Als je het beste uit een Ram wilt halen laat je een Ram s ‘morgens vroeg met rust!


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 


 

Meer weten over de karaktereigenschappen van een Ram?

Een Ram kun je niet domineren of manipuleren. De Ram is van nature een leider en degene die de touwtjes in handen heeft. Rammen willen alles perfect organiseren vooral voor zichzelf. De Ram zet zich voor 100% in en verwacht dit ook van anderen. Rammen kunnen veeleisend zijn en denken dat iedereen zoveel energie heeft als zij zelf. Rammen nemen geen blad voor de mond. Zonder na te denken vertellen ze wat ze denken. Hun eerlijke optreden kan daardoor bot overkomen. Het leven van een Ram is nooit saai. Rammen vervelen zich niet omdat ze altijd een doel hebben. Wil jij meer weten over de Ram lees dan verder op;


» Karakter kenmerken van de ram

» Daghoroscoop van de ram


 

Ben jij eind April geboren? Dan ben jij een Stier

De Stier staat bekend om zijn geduld en zijn betrouwbaarheid. Het doorzettingsvermogen van een Stier is enorm, als anderen hebben opgegeven gaat de Stier nog door. Stieren gedragen zich niet opvallend, ze zijn down to earth. Stieren houden niet van veranderingen en zijn op hun best bij vertrouwde en alledaagse dingen. De Stier is makkelijk in omgang en iemand die nooit ruzie zoekt. Provoceer een Stier niet, de kalme Stier kan heel boos worden en berg je dan maar. De Stier heeft behoefte aan orde in het leven. Wanneer dat niet het geval is zal een Stoer erg bezorgd worden. Verliefd op een Stier? Lees dan op;

» Klik hier om meer te lezen over een Stier op onze pagina van Mei. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December