Sterrenbeeld Februari

Ben je geboren in Februari dan is jouw sterrenbeeld Waterman of Vissen.
 

Sterrenbeeld Februari Waterman

21 januari t/m 19 februari

 Verliefd op een Waterman? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een waterman?

Ben je geboren op 1 februari, 2 februari, 3 februari, 4 februari, 5 februari, 6 februari, 7 februari, 8 februari, 9 februari, 10 februari, 11 februari, 12 februari, 13 februari, 14 februari, 15 februari, 16 februari, 17 februari, 18 februari of ten slotte 19 februari dan ben je het sterrenbeeld waterman.
 

Sterrenbeeld Februari Vissen

20 februari t/m 20 maart

 Verliefd op een Vis? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een vis?

Ben je geboren op 20 februari, 21 februari, 22 februari, 23 februari, 24 februari, 25 februari, 26 februari, 27 februari, 28 februari,of ten slotte 29 februari dan ben je het sterrenbeeld vis.


Verliefd op het Sterrenbeeld Waterman? Open je trukendoosEen ongebonden Waterman ontmoet? Maak Haast! Dit is je kans! De Waterman is ondernemend, altijd in een groot gezelschap, dus veel kapers op de kust! Trek alles uit de kast voordat een ander je Waterman inpalmt! Je moet er wel rekening mee houden dat Watermannen avontuurlijk zijn dus bedenk een onvergetelijke date. Voor overdag bedenk je iets sportiefs, ga indoor skiën of huur een bootje. Ga ‘s avonds niet naar de film of op de bank zitten met een zak chips. Zoek de drukte op en je zult zien je Waterman geniet! Je krijgt zeker geen spijt! Succes!Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

De Waterman en vreemdgaan... Wie een kuil graaft...

Watermannen gaan niet vreemd! Daar hebben ze helemaal geen tijd voor. Ben jij niet vies van vreemdgaan? Zoek een ander sterrenbeeld. Een Waterman sluit zich af als je deze, in zijn ogen, grote fout maakt! Het sterrenteken Waterman sluit zich af en stelt zijn hart nooit meer voor je open. Neem het risico dus niet! Vreemdgaan is het zeker niet waard!

 

Is het Sterrenbeeld Waterman een versierder? De waterman is van nature een flirt

De Waterman is een ongelofelijke flirt. Het sterrenbeeld Waterman heeft het gewoon: Charisma, charme, de Waterman is heel innemend. Flirt met jong, oud, knap of iets minder knap maar een versierder is het niet ook al spreekt de lichaamstaal van de Waterman dit tegen. Ze zijn spontaan, enthousiast en voor van alles in. Je moet er echt zelf achter komen of de Waterman interesse in je heeft. Vraag aan de Waterman samen iets te ondernemen. Bedenk iets origineels, iets avontuurlijks. Koop geen bioscoopkaartjes, films duren de Waterman man te lang. Een Waterman dame? Huur een bootje, koop een flesje wijn en vaar door de grachten. Aan het einde van de date weet je of de Waterman interesse in je heeft.

 

Relatie met een Waterman?

Heb je een relatie met het sterrentekenbeeld Waterman? De Waterman heeft graag een relatie. Watermannen hebben niets met alleen zijn. Het sterrenbeeld Waterman is emotioneel wat terughoudend. Het is moeilijk aan te voelen wat een Waterman wil. Waarom? Omdat het sterrenbeeld Waterman alles wil op zijn manier.

 

Ruzie met een Waterman? Doe oordoppen in..Heb je bonje met een Waterman? Vergeet niet! Het sterrenbeeld Waterman is een opstandig sterrenbeeld. De Waterman kan zich slecht gedragen. Schreeuwen en de lelijkste dingen zeggen. Hoe meer je eropin zult gaan hoe slechter de Waterman zich zal gedragen. Geef je Waterman liever de ruimte en de rust om tot zichzelf te komen. Excuses komen dan sneller dan je denkt. Het sterrenbeeld Waterman is soms gewoon wat onvolwassen.

 

De Waterman analyseert.. Altijd in zijn/haar gedachten

Je denkt dat je Waterman met van alles bezig is en zich niet in je verdiept! Jij niet belangrijk genoeg voor hem/haar bent? Het tegendeel is waar, het sterrenbeeld Waterman bekijkt zijn partner alsof het een puzzel is die opgelost moet worden. De Waterman, zo vaak afwezig, wil andere dingen ondernemen dan jij. Heeft zo weinig tijd voor je. Al komt het niet zo op je over, de Waterman is toch echt met je bezig! Het sterrenteken Waterman focust zich op ieder detail om je te kunnen begrijpen.Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Het kan de Waterman niet schelen wat anderen van ze denken

Een Waterman geniet van het leven en het kan voorkomen dat er bij een slokje te veel op gênante dingen gebeuren. In het openbaar of in huis. Het maakt de Waterman niet uit. Schaamt zich ook de volgende dag niet. Waardeer de creativiteit van het sterrenbeeld Waterman en je kunt hier makkelijker mee om gaan.


Waterman is vergeetachtigDe Waterman vergeet verjaardagen en belangrijke data op een kalender. Het sterrenbeeld Waterman is er gewoon niet goed in. Help hem/haar belangrijke dagen te onthouden. Lukt het niet? Als jij hier niet mee kunt leven is een Waterman niet de juiste partner voor je. Verlaat de Waterman en ga op zoek naar een ander sterrenbeeld.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 
 


Wil jij meer weten over de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Waterman?

De Waterman is geweldig gezelschap, weet altijd waar iets te beleven is. Het sterrenbeeld Waterman heeft veel vrienden. Watermannen vervelen zich nooit, zijn en hebben het altijd druk. Is het een vlucht? De Waterman is open en lijkt heel luchtig door het leven te gaan. Als je met een Waterman wilt praten over zijn/haar emoties zijn ze plotseling niet meer zo open. De openhartige Waterman blijkt overal eerlijk en gemakkelijk over te kunnen praten maar niet over zijn/haar gevoelens. Waarom? Wil jij meer lezen over de Waterman lees dan verder op;


» Karakter kenmerken van de waterman

» Daghoroscoop van de waterman 

 

Ben jij wel in Februari geboren maar aan het eind? Dan ben jij het sterrenbeeld Vissen

Vissen zijn hartelijk en kunnen zich enorm inleven in anderen. Vissen zijn heel populair. Het sterrenbeeld Vissen heeft interesse in degene met wie hij/zij aan het praten is. Een Vissen vraagt van alles en alles klinkt zo oprecht. Het kan heel verwarrend zijn omdat je niet goed kunt inschatten of het interesse met een beetje meer is, zoals een date. Hoe kom je er nu achter of de Vissen die je net ontmoet hebt met je uit zou willen gaan.? Houden Vissen van direct zijn? Wat voor date vinden Vissen leuk? Zijn Vissen trouw of nemen ze het niet zo nauw? Verliefd op een Vissen?

» Klik hier om meer te lezen over een Vis op onze pagina van Maart. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December