Welk sterrenbeeld is manipulatief?

355 dagen geleden geplaatst 1 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welk sterrenbeeld is manipulatief?

Wat is manipuleren eigenlijk? Manipuleren is als je iemand op een bepaalde manier behandeld om iets gedaan te krijgen. Je zet iemand onder druk, je liegt of geeft iemand een schuldgevoel. Manipuleren is altijd in het voordeel van degene die manipulatief is en meestal nadelig voor de persoon die gemanipuleerd wordt.
 

Deze sterrenbeelden manipuleren 


Kreeft (22 Juni t/m 22 Juli)

Je weet hoe je iemand kunt manipuleren als je je zin wilt doordrijven, omdat je de gevoelens van anderen heel goed aanvoelt weet je precies wat je moet zeggen. Je maakt geen misbruik van je gave, maar soms manipuleer je zonder dat je het weet. Je manipuleert niet om er beter van te worden. Je doet het omdat je moete hebt om over je eigen gevoelens te praten en om onenigheden of een ruzie uit de weg te gaan.
 
Wil jij weten hoe een Kreeft reageert als je ruzie met hem of haar hebt? Lees het hier.

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu


Tweelingen (22 Mei t/m 21 Juni)

Je bent charmant en hebt een overtuigingskracht, daar zeg je u tegen! Je kunt zo goed communiceren en schakelen van het ene naar het andere onderwerp, mensen raken gewoon verstrikt in jouw verhalen. Je manipuleert niet bewust, maar anderen laten zich toch steeds weer door je beïnvloeden.
 
Tweelingen is sociaal, nieuwsgierig en …. Lees hier alles over een Tweelingen!
 

Schorpioen (23 Oktober t/m 21 November)

Je bent een meester in manipuleren, maar je hebt een hart van goud 😉. Je weet precies wat je wel of niet moet zeggen om je zin te krijgen. Maar je zet je talent voor manipulatie niet zo vaak in. Vooral omdat je wilt dat mensen dingen uit zichzelf doen en niet omdat je ze hebt overtuigd of een duwtje in de (voor jou) juiste richting hebt gegeven.

Wil je meer weten over de eigenschappen van Schorpioen? Lees het hier
 
Tarotlegging

Weten welk sterrenbeeld het beste bij jou past?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]


Word jij gemanipuleerd?

Heb je het gevoel dat iemand jou altijd voor zijn karretje probeert te spannen? Of maakt iemand misbruik van je omdat je allen aardig wilt zijn? Start nu een gratis chat. Onze Mediums en Paragnosten kunnen je meteen vertellen of hij of zij je manipuleert. 
 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,994 reviews

57,994 reviews

Het is onbeschrijfelijk hoe rustgevend Alexandra is. Dankjewel voor de tips en de aangename gesprek. Veel liefs en tot binnenkort 😊❤️ Elnaz
28 Apr 2024

57,994 reviews

57,994 reviews

footer.top