Sterrenbeeld Juli

Ben je geboren in Juli dan is jouw sterrenbeeld Kreeft of Leeuw.
 

Sterrenbeeld Juli Kreeft

22 juni t/m 22 juli

 Verliefd op een kreeft? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een kreeft?

Ben je geboren op 1 juli, 2 juli, 3 juli, 4 juli, 5 juli, 6 juli, 7 juli, 8 juli, 9 juli, 10 juli, 11 juli, 12 juli, 13 juli, 14 juli, 15 juli, 16 juli, 17 juli, 18 juli, 19 juli of ten slotte 20 juli dan ben je het sterrenbeeld kreeft.
 

Sterrenbeeld Juli Leeuw

23 juli t/m 23 augustus

 Verliefd op een Leeuw? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een leeuw?

Ben je geboren op 21 juli, 22 juli, 23 juli, 24 juli, 25 juli, 26 juli, 27 juli, 28 juli, 29 juli of ten slotte 30 juli dan ben je het sterrenbeeld Leeuw.

 


Verliefd op een Kreeft? Kom meteen ter zakeVal meteen met de deur in huis bij een Kreeft. De Kreeft houdt ervan als anderen direct zijn. Ze willen graag weten waar ze aan toe zijn. Niet dat de Kreeft zelf open is, dat kan een tijdje duren. Vraag gewoon om een date, de Kreeft zal het niet doen. Houdt een Kreeft niet aan het lijntje, vertrouwen is het belangrijkste voor het sterrenbeeld Kreeft.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

Kreeft in bed, geen striptease-show

Plaats van het gebeuren is voor een Kreeft belangrijk. Seks doen Kreeften alleen op een plaats waar ze zich veilig voelen. Dus niet op de achterbank van de auto. Een Kreeft wil niet genomen worden, ze moeten in de juiste stemming komen. Zwoele muziek en laat de kaars maar verder opbranden, het kan even duren. Kreeften zijn schuchter en bang om afgewezen te worden. Kreeften zijn kwetsbaar en kritiek op seksuele prestaties komen ze nooit meer te boven. Als het ijs gebroken is geven Kreeften zich met heel veel overgave.

 

Kreeft en vreemdgaan, over en uit

De Kreeft is zo trouw als een hond. Het sterrenbeeld Kreeft gaat nooit vreemd. Ze kunnen heel ongrijpbaar overkomen maar ze zijn je eeuwig trouw. Kreeften zijn beschermend, liefdevol en zorgzaam. Het is het meest emotionele teken van de dierenriem. Ga dan ook niet vreemd als je partner een Kreeft is. Dan is het over en uit!

 

Relatie met een Kreeft, Huisje Boompje Beestje

Het is een stabiele partner de Kreeft. Huiselijk, rustig maar kan soms zomaar uit het niets helemaal klaar zijn met het huisje. Opeens willen ze iets anders, hebben er genoeg van. Ze willen het liefst naar een feest. Misschien omdat ze een tijdje thuis hebben gezeten? Na het feest hebben ze het weer gezien en kan het weer lang duren voordat ze weer zin krijgen in iets anders dan huisje, boompje, beestje.

 

Ruzie met een Kreeft? Eerst oude koeien uit de sloot halenKreeften leven meer in het verleden dan in het hier en nu. Loslaten is iets heel moeilijks voor een Kreeft. Heb je ruzie met een Kreeft? Dan worden er eerst de oude koeien uit de sloot gehaald. Ook al is het jaren geleden gebeurd en al lang uitgesproken, je moet het opnieuw aanhoren. Kreeften kunnen lang blijven mokken als ze zich aangevallen voelen.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Krachtige Kreeft, weet altijd raad

Het sterrenbeeld Kreeft hoort bij de krachtigste sterrenbeelden. De Kreeft is sympathiek en staat bekend als een warm en medelevende persoonlijkheid. Het sterrenteken Kreeft wordt dan ook vaak door vrienden geraadpleegd om advies te geven. Dit maakt een Kreeft een stabiele leider.

 

Ren voor je leven als een Kreeft niet uitgeslapen is

Haal een Kreeft nooit uit zijn slaap voordat ze er klaar voor zijn. Als ze met het verkeerde been uit bed stappen kunnen ze de hele dag irritant en nors zijn. Slaapgebrek maakt een Kreeft humeurig. Het beste is om wat afstand te nemen op zo een dag.

 

Gevoelige Kreeft, geeft zich niet blootOnthoud dat Kreeften heel gevoelig zijn, Pas als ze je echt vertrouwen zullen ze hun zorgen en diepste gevoelens met je delen. Het sterrenbeeld Kreeft wil zeker weten dat je om ze geeft voor ze zichzelf blootgeven.

 

Kletskous Kreeft, alleen onder voorwaarde

Als een Kreeft vertrouwen in je heeft kletsen ze je de oren van het hoofd. Er is dan niets meer te merken van die hele harde Kreeften-schaal. Breek de Kreeft dus open en geniet! Kreeft is een delicatesse in restaurantkringen! 

 

De Kreeft is een open boek, let op lichaamstaal

Een Kreeft zal altijd proberen zijn of haar emoties te verbergen als ze zijn gekwetst. Maar omdat Kreeften er slecht in zijn hun emoties te verbergen snapt iedereen meteen wat er aan de hand is. Het is van hun gezicht af te lezen.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

Meer weten over de karaktereigenschappen van een Kreeft?

Kreeften willen veiligheid en comfort, Ze zijn behulpzaam maar soms ook chagrijnig en onverschillig. Kreeft heeft een krachtige persoonlijkheid onder een rustige en koele buitenkant. Wanneer Kreeften steun krijgen die ze nodig hebben, dan hebben ze enorm veel te bieden. Kreeft kan andere mensen zeer goed lezen en hebben snel door of andermans bedoelingen goed zijn of niet. Het sterrenbeeld Kreeft is bezitterig, niet alleen op materiële dingen maar ook op mensen. Kreeften vinden het makkelijker om een vriendschap te onderhouden dan een nieuw persoon te vertrouwen.

» Karakter kenmerken van de kreeft

» Daghoroscoop van de kreeft

 

Ben jij na 20 juli geboren? Dan ben jij een Leeuw

De Leeuw is een dominerende, seksuele sterke persoonlijkheid. Lapt alle regels en conventies aan zijn laars. De Leeuw komt, ziet en neemt. Leeuwen houden van flirten en uitdagen maar lopen niet achter iemand aan, dat laat hun trots niet toe. Het eigendunk van een Leeuw is onomstootbaar. Verliefd op een Leeuw? 
 
» Klik hier om meer te lezen over een Leeuw op onze pagina van Augustus. 
 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December