Sterrenbeeld Maart

Ben je geboren in Maart dan is jouw sterrenbeeld Vis of Ram.
 

Sterrenbeeld Maart Vis

20 februari t/m 20 maart

 Verliefd op een Vis? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van vissen?

Ben je geboren op 1 maart, 2 maart, 3 maart, 4 maart, 5 maart, 6 maart, 7 maart, 8 maart, 9 maart, 10 maart, 11 maart, 12 maart, 13 maart, 14 maart, 15 maart, 16 maart, 17 maart, 18 maart, 19 maart of ten slotte 20 maart dan ben je het sterrenbeeld vis.
 

Sterrenbeeld Maart Ram

21 maart t/m 20 april

 Verliefd op een Ram? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een ram?

Ben je geboren op 20 maart, 21 maart, 22 maart, 23 maart, 24 maart, 25 maart, 26 maart, 27 maart, 28 maart, 29 maart, 30 maart of ten slotte 31 maart dan ben je het sterrenbeeld ram.


Verliefd op het Sterrenbeeld Vissen? Liefde is uitgevonden door VissenAls het wederzijds is ga je romantische tijden tegemoet. Vissen en liefde, het is alsof ze het hebben uitgevonden, de liefde. Vissen zijn innemend, natuurlijk voel je je aangetrokken tot het sterrenteken Vissen. Ze zijn charmant en heel sensueel. Doe het wel rustig aan. Vissen houden er niet van als je opdringerig bent. Je voelt je thuis bij een Vissen daarom ga misschien te snel. Langzaam opbouwen met een Vissen is belangrijk.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

In bed met een Vis, dominant de liefde bedrijven

Een vluggertje kun je vergeten. Graag langzaam! Seks daar doen ze niet aan.  Vissen bedrijven de liefde in bed.  Vissen hebben geduld en dat moet jij nu ook hebben aar niet voor lang, Vissen zijn dol op fantaseren. Geef een Vissen de ruimte en de tijd om te dromen! De beloning is groot. Verbaas je niet als je Vissen heel dominant is tijdens het bedrijven van de liefde.

 

Vis het meegaande Sterrenbeeld met een eigen wil

Vissen is het sterrenbeeld dat bekend staat als meegaand. Natuurlijk is het geen meeloper! Vissen hebben een eigen mening en weten precies wat ze wel of niet willen. Vissen zijn aardig, goedgehumeurd en mededogend. Alleen uitbundige grote ego’s noemen het sterrenbeeld Vissen meegaand. Een Vissen heeft niets met grote ego’s en weet wel beter. Vissen kunnen heel goed van zich af bijten.

 

Dansende Vissen, voetjes van de vloer, zet je schaamte opzij

Een date met het sterrenbeeld Vissen? Kies een romantische plek waar je ook kunt dansen. Vissen zijn geweldige dansers. Het sterrenbeeld Vissen heeft een heel goed gevoel voor ritme. Vissen kunnen hun voeten heel goed controleren. Is echt waar! Hou je niet van dansen? Doe het toch, wat maakt het uit, huppel een beetje mee. Je krijgt er zeker geen spijt van als je haar/hem echt wilt.

 

Hoe herken je een Vis? Het is een babbelkous!Het sterrenbeeld Vissen herken je meteen in een groot gezelschap. Vissen zijn altijd in gesprek. Vissen staan er nooit verloren bij, Vissen tonen interesse en vragen aan je hoe het met je gaat. “Is het goed afgelopen met de lekkage in je huis?”. Het sterrenteken Vissen vergeet niet dat je vorig jaar op een verjaardagfeestje uit je doen was omdat er in je huis een enorme lekkage was.

 

Home Sweet Home, op je gemak bij een Vis  

Gaat het ook weer goed met je vader? Vissen hebben mededogen. Omdat het sterrenbeeld Vissen zo goed kan luisteren en niet snel zal oordelen, voel je je snel bij het sterrenbeeld Vissen op je gemak. Het inlevingsvermogen van een Vissen is eindeloos.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Vissen, Gierig met een vol Spaarvarken?

Geld gooien ze niet over de balk. Vissen komen met hun geld uit maar zijn niet gierig. Het sterrenbeeld Vissen verzorgt zich goed, ziet er leuk uit, sensueel, geen te opvallende kleding en vooral geen dure kleding. Merkkleding, daar geven Vissen liever niet veel geld aan uit. Niet omdat het sterrenbeeld Vissen gierig is, integendeel Vissen zijn gul! Vissen weten dat ze er toch wel goed uit zien. Geld geven ze liever uit aan boeken een cursus of een vakantie.

 

In een relatie met een Vis? Vol romantiek!Vissen is de winnaar op het gebied van romantiek. Geen enkel sterrenbeeld is zo dromerig romantisch. Houdt er rekening mee! Vissen kunnen heel blij zijn maar ook heel erg verdrietig zijn. Het sterrenbeeld Vissen is zo gevoelig. Het sterrenteken Vissen zorgt voor je als geen ander. Vissen vergeten zichzelf helemaal.  Maak daar geen misbruik van.

 

Ruzie met een Vis, Slaap er een nachtje over

De Vissen zijn lief, meegaand, zorgzaam en enorm empathisch maar … maak geen ruzie met het sterrenbeeld Vissen. Een Vissen is het type dat alles opzij zal zetten om je te helpen. Hebben jullie ruzie, het sterrenbeeld Vissen trekt zich terug en kan dit heel lang vol houden. Maak een Vissen ook nooit zomaar wakker, waarschijnlijk krijg je iets tegen je hoofd gegooid. Vissen hebben veel slaap nodig.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

Meer weten over de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Vissen?

Vissen kunnen zich enorm inleven in anderen. Het sterrenbeeld Vissen heeft interesse in mensen Vissen is een echt mensenmens. Ze kunnen de gevoelens van anderen feilloos aanvoelen. Van hele directe mensen houden Vissen niet. Het sterrenbeeld Vissen werkt aan persoonlijke ontwikkeling. Boeken lezen, cursussen volgen of seminars, daar worden Vissen gelukkig van. Wil jij meer lezen over het sterrenbeeld Vissen lees dan verder op;

» Karakter kenmerken van de vissen

» Daghoroscoop van de vis

 

Ben jij aan het eind van Maart geboren? Dan ben jij een Ram

De uitbundige vrolijke Ram kijkt altijd om zich heen en stapt op iedereen af. Niets ontgaat het sterrenbeeld Ram. De partner van de Ram moet begrijpen dat het flirten niet om de seks gaat. Het is enthousiasme met een tikkeltje aandacht trekken. Rammen zijn avontuurlijk en willen alles met je doen behalve op de bank zitten en tv kijken. Verliefd op een Ram? 

» Klik hier om meer te lezen over een Ram op onze pagina van April. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December