Welke sterrenbeelden zijn lui?

456 dagen geleden geplaatst 1 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welke sterrenbeelden zijn lui?

Lui zijn wordt vaak gezien als iets negatiefs, maar is lui zijn zo slecht? Er zijn mensen die keihard werken en zich regelmatig een luie dag gunnen. Zie lui zijn als een vorm van ontspannen en stress loslaten! Maar let erop dat je niet vaker lui bent dan vlijtig. De sterrenbeelden die weten wat de balans is tussen ontspannen en werken zijn:
 

Stier (21 april t/m 21 mei)

Als iemand weet hoe je moet relaxen, ben jij het wel! Je bent allesbehalve lui, je kunt heel hard werken. Maar je bent gewoon gehecht aan comfort en bovendien voel je heel goed aan wanneer het tijd is om te ontspannen. Je geniet van een knus thuis, lekker uit eten en een welverdiende vakantie.
 
Stier is ambitieus, geduldig en …. Lees het hier.
 

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Plezier hebben staat bovenaan je lijstje en dan komt hard werken. Waarom je bij de drie meest luie sterrenbeelden staat? Je verstaat de kunst om bewust zo nu en dan lui te zijn.
Je weet wat de balans is tussen werken en ontspannen. Je ligt niet de hele dag in bed als je lui bent, integendeel! Ontstressen doe je door iets creatiefs te doen, of te sporten.
 
Over hoe een Leeuw in de liefde is lees je hier.  
 

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Nee! Je bent niet lui! Als je met iets bezig bent ga je maar door en vind je het moeilijk ermee te stoppen. Wat je ook doet werken, klusjes in huis of iets anders, het moet af. Ben je eenmaal vermoeid en uitgeput trek je je terug en doe je niets meer tot je weer opgeladen bent. Pas goed op jezelf! Let goed op wanneer je gebruikmaakt van je reserves.
 
Schorpioen is een harde werker en het meest mysterieuze sterrenbeeld. Wat nog meer? Lees het hier.

Soms is het lastig om te ontspannen, je hebt het te druk of je voelt je gestrest. Ben jij wel toe aan een beetje innerlijke rust? Grijp dan nu je kans voor een reading! Ervaar hoe je in no time ontstrest. Start nu een gratis chat.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

60,434 reviews

60,434 reviews

Heidi geeft tendensen, beschrijving personen en situaties heel goed aan. En paar voorspellingen zijn uit gekomen! Alexandra
24 Jul 2024

60,434 reviews

60,434 reviews

footer.top