Sterrenbeeld Mei

Ben je geboren in Mei dan is jouw sterrenbeeld Stier of Tweeling.
 

Sterrenbeeld Mei Stier

21 april t/m 20 mei

 Verliefd op een Stier? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een stier?

Ben je geboren op 1 mei, 2 mei, 3 mei, 4 mei, 5 mei, 6 mei, 7 mei, 8 mei, 9 mei, 10 mei, 11 mei, 12 mei, 13 mei, 14 mei, 15 mei, 16 mei, 17 mei, 18 mei, 19 mei of ten slotte 20 mei dan ben je het sterrenbeeld Ram.
 

Sterrenbeeld Mei Tweeling

21 mei t/m 21 juni

 Verliefd op een Tweeling? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een tweeling?

Ben je geboren op 21 mei, 22 mei, 23 mei, 24 mei, 25 mei, 26 mei, 27 mei, 28 mei, 29 mei of ten slotte 30 mei dan ben je het sterrenbeeld Tweeling.

 

Verliefd op het Sterrenbeeld Stier? Date op de bankDe Stier zoekt zekerheid in alles. Speel geen spelletjes met een Stier. De Stier wil graag vastigheid en heeft een intens verlangen naar een relatie. Een on night stand? Stieren staan daar niet voor open. Het sterrenbeeld Stier houdt niet van avontuur. Stieren hebben een voorkeur voor veilig. Het sterrenbeeld Stier houdt ook niet van wilde feestjes. Een romantisch etentje, naar de film gaan, daar houden ze van. Stieren zijn enorm gezellig gezelschap.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

Liefde van een Stier gaat door de maag

Er is een manier om een Stier aan je te binden. De weg naar het hart van een Stier is door de maag. Is koken niet je hobby? Geen probleem, kies een diner in een goed restaurant.

 

De Stier in bed, recht toe recht aan

De Missionarishouding, geen moeilijk gedoe in bed. Recht toe recht aan. Oud en vertrouwd. Natuurlijk is daar niets mis mee. De Stier kan lui zijn ook in bed. Stieren houden van comfortabel dus geen moeilijke standjes. Het sterrenbeeld Stier is heel romantisch en een beetje ouderwets, ook in bed. Experimenteren in bed kun je vergeten, geen ingewikkelde technieken. Het Kamasutra boek zal dan ook ongeopend op het nachtkasje blijven liggen.

 

In een relatie met een Stier? Orde en fatsoen

De Stier is een trouwe partner. Een jaloerse trouwe partner. Natuurlijk geeft het sterrenbeeld Stier niet toe jaloers te zijn. Stieren zijn zorgzaam en zorgen ervoor dat al je wensen uit komen. Het sterrenbeeld Stier stapt niet zo snel in het huwelijksbootje. Ze denken er eerst heel goed over na, maken lijstjes van voor- en nadelen. Als Stier voor je kiest en met je wil trouwen dan is het voor altijd!

 

Geen water bij de wijn voor de koppige StierWaarom is het sterrenbeeld Stier zo koppig? Ze veranderen bijna nooit van gedachten. De Stier is vastberaden en heeft een sterke wil. Je moet wel een grote trukendoos hebben om een Stier die vastbesloten is om te krijgen. Stieren sluiten niet graag compromissen. Misschien helpt een flesje wijn en een romantisch etentje.

 

De stier en geld

Het sterrenbeeld Stier houdt van mooie kleding, meubels en auto’s.  Het is een kwaliteitsbewust sterrenteken. De Stier koopt liever duurzame luxe spullen. Het mag wat kosten als de kwaliteit maar goed is. Het zijn harde serieuze werkers met een goed salaris. Stieren houden niet van schulden. De Stier kan goed met geld omgaan. Is zuinig maar kan ook heel gul zijn vooral voor degene van wie ze houden en voor zichzelf.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Oost, West, Thuis best, is de Stier saai?

Stieren houden van routine. Avontuurlijke partners, laten ze lopen. De Stier gaat liever naar een goed restaurant om daarna lekker op de bank te knuffelen. Stieren nemen geen risico’s, gaan niet naar buiten om nieuwe dingen te ontdekken. Saai? Als je van rust en zekerheid houdt ben je bij een Stier op het juiste adres.

 

Ruzie met een Stier, explosiegevaarHet sterrenbeeld Stier heeft geen kort lontje. Ze hebben een lang lont! Wanneer het einde van de lont bereikt is, pas dan op! Maak dat je weg komt. De Stier kan exploderen. Als de Stier negatieve emoties te lang heeft verborgen, opgekropt, kan hij ontploffen. Ze hebben een enorme scherpe tong. Praten maakt het alleen erger en alles proberen te sussen helpt ook niet. Zwijg en ga iets leuks voor jezelf doen. Stieren houden niet van ruzie en leggen het snel weer bij.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 


 

Meer weten over de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Stier?

De Stier is huiselijk, niet avontuurlijk en is niet dol op veranderingen. Stieren zijn harde werkers en goed in wat ze doen. Als iets niet meteen wil lukken gaan ze net zo lang door tot het gelukt is. Stieren houden niet van half werk. De Stier komt heel serieus over maar vergis je niet in zijn humor. Ze lachen graag en veel. Stieren houden van luxe. Duurzaam en van goede kwaliteit moet het zijn. Vakanties stippelen ze van tevoren helemaal uit. Als ze op hun bestemming aangekomen zijn weten ze dan ook meteen alles te vinden. Stieren gaan niet op vakantie met een tent, ze slapen liever in een goed bed. Natuurlijk het liefst in een 4 sterren hotel.

» Karakter kenmerken van de stier

» Daghoroscoop van de stier 


 

Ben jij eind mei geboren? Dan ben jij een Tweeling

Tweelingen zijn nieuwsgierig en willen altijd weten wat er gaande is in de wereld om hen heen. Het leven met een Tweeling is leuk en zeer interessant. Ze zijn meesters in communicatie en kunnen je helpen te krijgen wat je nodig hebt. Tweelingen zijn erg onafhankelijk en willen niet vastgepind worden door wie dan ook. Maar als ze zich vervelen en niets te doen hebben zullen ze al snel behoefte krijgen aan genegenheid. Ze zullen dan op zoek gaan naar een geliefde. Hoe lang een Tweeling dan bij je blijft? Misschien tot de verveling weer toe slaat. Staat een Tweeling open voor een vaste relatie? Verliefd op een Tweeling?

» Klik hier om meer te lezen over een Tweeling op onze pagina van Juni. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December