Sterrenbeeld Juni

Ben je geboren in Juni dan is jouw sterrenbeeld Tweeling of Kreeft.
 

Sterrenbeeld Juni Tweeling

21 mei t/m 21 juni

 Verliefd op een Tweeling? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een tweeling?

Ben je geboren op 1 juni, 2 juni, 3 juni, 4 juni, 5 juni, 6 juni, 7 juni, 8 juni, 9 juni, 10 juni, 11 juni, 12 juni, 13 juni, 14 juni, 15 juni, 16 juni, 17 juni, 18 juni, 19 juni of ten slotte 20 juni dan ben je het sterrenbeeld Tweeling.
 

Sterrenbeeld Juni Kreeft

21 juni t/m 22 juli

 Verliefd op een Kreeft? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een kreeft?

Ben je geboren op 21 juni, 22 juni, 23 juni, 24 juni, 25 juni, 26 juni, 27 juni, 28 juni, 29 juni of ten slotte 30 juni dan ben je het sterrenbeeld Kreeft.


Verliefd op een Tweeling? Ga door met je leven na de eerste wilde nachtTijd en inzet heb je nodig om een Tweeling te ontcijferen. Tweelingen zijn sarcastisch op het gemene af. Is een Tweeling niet sarcastisch tegen je? Dan heeft de Tweeling geen interesse in je. Ze zijn dol op een avontuurtje. Heb je een wilde nacht gehad met het sterrenbeeld Tweeling? Reken nog niet op een vervolg date en al helemaal niet op een relatie. Tweelingen vergeten je snel weer als je nog niet in hun hart zit. Tweelingen maken graag plezier. Dus blijf niet wachten op een telefoontje, ga door met je leven.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

Tweeling vergeeft vreemdgaan, bezin eer je bemint

Het sterrenbeeld Tweeling kan zich heel goed inleven en vergeeft het je zeker als je bent vreemdgegaan. Houdt er wel rekening mee dat je Tweeling het ziet als een bonus. Vandaag of morgen gaat een Tweeling dan ook vreemd. Het sterrenteken verwacht dat jij er dan ook begrip voor zult hebben. Het is niet een tand om tand situatie maar je hebt door vreemd te gaan een vrijbrief gegeven aan je geliefde Tweeling.

 

Tweeling is een versierder, meester in het verleiden

Het is een levenslustig sterrenbeeld, Tweeling is meester in het verleiden. Het sterrenteken Tweeling is nooit op zoek naar een vaste relatie maar naar een avontuur, een spannend nachtje. Een Tweeling is een geweldige date, charmant, geestig, grappig, spraakzaam. Tweelingen weten precies hoe ze je kunnen manipuleren en overtuigen. Voordat je het weet lig je met een Tweeling in bed.

 

In een relatie met een Tweeling? Ze houden je aan het lijntje

Veeleisend is het sterrenbeeld Tweeling. Aan de ene kant willen ze gekoesterd worden, verzorgd en geliefd. Aan de andere kant willen ze nieuwe dingen ontdekken, vooral spannende dingen. Als je niet kunt bieden wat een tweeling wil gaan ze op zoek naar een avontuurtje. Tweelingen houden je een beetje aan het lijntje. Ben je energiek, geef je stimulans en ben je spannend in bed? Gefeliciteerd je gaat door naar de volgende ronde.

 

Ruzie met een Tweeling, met de noorderzon vertrokkenZe zijn nerveus de Tweelingen, staan constant onder spanning. Willen alles weten, willen aldoor genieten en een nieuw avontuur. Als ze zich vervelen of een partner hebben die het allemaal niet bij kan benen irriteren ze zich. Ze moeten de spanning kwijt maar zullen dat niet op hun partner afreageren. Geen scheldpartij, Tweelingen vertrekken en komen terug als ze gesport of gefeest hebben. Misschien zelfs wel vreemd zijn gegaan. Alles is mogelijk maar als je Tweeling weer terugkomt is alles vergeten en vergeven.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Irritante gewoontes van een Tweeling

Tweelingen kunnen soms de meest geduldige personen gek maken met hun besluiteloosheid. Omdat ze zo mentaal wendbaar zijn ziet een Tweeling niet dat er iets mis is met het hebben van meerdere plannen. Tweelingen zijn in staat om een nieuw onderneming in de ¾ fase te schrappen en helemaal opnieuw te beginnen.

 

Tweelingen zijn geboren leiders

Tweelingen zijn slim, opmerkzaam en in staat meerdere standpunten te begrijpen. Tweelingen vinden het makkelijk om de verschillende meningen van de mensen om hen heen te begrijpen. Tweelingen zijn heel ruimdenkend. Dat maakt een Tweeling uitstekende vredebewaarders en efficiënte leiders.

 

Een Tweeling heeft privé tijd nodigTweelingen zijn creatief en avontuurlijk. Ondernemen de meest uiteenlopende activiteiten. Ze houden van lachen, van mensen maar houden ook heel erg van hun privé tijd. Het sterrenteken Tweeling heeft tijd voor zichzelf nodig om weer op te laden. Bel je Tweeling niet als zijn/haar privé tijd is aangebroken. Het kan een week of zelf twee weken duren tot ze zijn opgeladen.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 


 

Meer weten over de karaktereigenschappen van een Tweeling?

Tweelingen zijn veelzijdig, snel van begrip en kunnen zich aan elke situatie en elk persoon aanpassen. Ze leunen niet achterover maar pakken aan. De grootste angsten van een Tweeling is verveling en routine. Tweelingen praten wat af en zijn dol op roddels. Emotionele problemen van anderen horen Tweelingen niet graag. Daar kunnen ze niet mee omgaan, waarschijnlijk omdat het ze te veel van hun vrijheid kost als ze constant hulp en ondersteuning moeten geven. Wil jij meer lezen over het sterrenbeeld Tweeling lees dan verder op;


» Karakter kenmerken van de tweeling

» Daghoroscoop van de tweeling


 

Ben jij geboren na 20 juni? Dan ben jij een Kreeft

Zet zelf de eerste stap en vraag om een date als je een Kreeft op het oog hebt Kreeften zijn niet direct maar wachten af. De reden is dat ze een onderliggende angst voor afwijzing hebben. Heb geduld, naarmate de tijd verstrijkt zullen ze langzaam naar je toe groeien en je zult een prachtige relatie hebben. Beschaam nooit het vertrouwen van een Kreeft, als je dat doet kun je net zo goed voor altijd vertrekken. Verliefd op een Kreeft?

» Klik hier om meer te lezen over een Kreeft op onze pagina van Juli. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December