Deze sterrenbeelden zijn het gelukkigst

1556 dagen geleden geplaatst 4 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Deze sterrenbeelden zijn het gelukkigst

Iedereen kent ze wel, mensen die over alles klagen en altijd wel iets vinden waar ze negatief over kunnen zijn. Het is alsof ze ‘s morgens een depressieve trui aantrekken om de hele dag vooral niet gelukkig te zijn. Zijn het echt zulke zuurpruimen? Of is hun sterrenbeeld de reden.
 
Is ons geluk voorbestemd? Ligt het aan je sterrenbeeld dat je niet zo vrolijk bent? Hebben gelukkige mensen, die het glas altijd half vol zien gewoon geluk, omdat ze onder een positief ingesteld sterrenbeeld geboren zijn? Volgens de astrologie is dat zo.
 
Lees nu of jij bij de top 5 van de gelukkigste sterrenbeelden hoort. De 5 gelukkigste sterrenbeelden staan bovenaan en de niet zo gelukkige onderaan. Hopelijk sta jij bij de eerste 5 en niet helemaal onderaan.
 

#1:  Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Leeuw staat op de eerste plaats. De gelukkigste mensen zijn degenen met het sterrenbeeld Leeuw. Leeuw houdt van het leven en maakt anderen graag aan het lachen. Leeuw heeft gevoel voor humor en kan ook grappen over zichzelf maken. Wat er ook gebeurd, Leeuw weigert toe te geven aan negatieve gevoelens. Leeuw is het zonnetje in huis, wil leven en plezier maken en geen tijd verspillen aan wat was.

Lees hier jouw daghoroscoop leeuw of alles over het sterrenbeeld leeuw.

 

#2: Boogschutter 22 november t/m 21 december

Op de tweede plaats van de gelukkigste sterrenbeelden staat Boogschutter. Boogschutter is optimistisch, heeft een open mind, een geweldig gevoel voor humor en verveelt zich nooit. Boogschutter houdt niet van negatieve mensen, ontloopt ze om de eigen positieve energie te behouden. Boogschutter leeft niet in het verleden, maar kijkt altijd naar de toekomst. Degene die een partner heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een echte geluksvogel.
 
Lees hier jouw daghoroscoop boogschutter of alles over het sterrenbeeld boogschutter.

 

#3: Ram 21 maart t/m 20 april

Op de derde plaats van de gelukkigste sterrenbeelden staat Ram. De altijd enthousiaste, positieve Ram overleeft ook in slechte tijden. Als alles tegen zit, pakt Ram het gewoon anders aan of probeert iets nieuws. Ram wil geen tijd verspillen aan negatieve gevoelens. Een verbroken relatie of een andere tegenslag? Ram wil niet al te lang nadenken over negatieve gevoelens. Ram doet er alles aan om niet haar of zijn goede humeur te laten verpesten.

Lees hier jouw daghoroscoop ram of alles over het sterrenbeeld ram.

 
 

#4: Waterman 21 januari t/m 19 februari

Op de vierde plaats van de gelukkigste mensen staat het sterrenbeeld Waterman. Voor een Waterman is plezier hebben noodzakelijk. Waterman neemt het leven niet al te serieus. Waterman wil dat alles moeiteloos gaat en vlucht als zij of hij geconfronteerd wordt met problemen. Waterman is een buitengewoon sociaal sterrenbeeld en trekt als een magneet de juiste mensen aan, waardoor zij of hij zich snel weer gelukkig voelt.

Lees hier jouw daghoroscoop waterman of alles over het sterrenbeeld waterman.

 
 

#5: Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Op de vijfde plaats van de gelukkigste sterrenbeelden staat Weegschaal. Weegschaal bezit de bijzondere gave alles in een gunstig daglicht te zien. Harmonie en liefde zijn voor Weegschaal het belangrijkste in het leven. Weegschaal bekijkt een situatie eerst vanuit alle kanten voordat zij of hij een oordeel velt. Ook maakt Weegschaal dierbaren graag gelukkig en verrast hen dan ook vaak met een cadeautje.

Lees hier jouw daghoroscoop weegschaal of alles over het sterrenbeeld weegschaal.

 
 

#6: Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Tweelingen staat niet in de Top 5, je verwachtte niet de eerste plaats, maar wel op de tweede of derde plaats van de gelukkigste sterrenbeelden te staan. Tweelingen is sociaal, positief ingesteld, enorm geestig en het interessantste sterrenbeeld van de dierenriem. Maar je scherpe tong en sarcastische opmerkingen veroorzaken zo nu en dan confrontaties. Onbedoeld kwetst je anderen, waardoor je je eventjes onbegrepen en ongelukkig voelt.

Lees hier jouw daghoroscoop tweeling of alles over het sterrenbeeld tweeling.
 

 

#7: Stier 21 april t/m 21 mei

Stier is een levensgenieter, houdt van lekker eten en van mooie spullen. Rust en ontspanning zijn voor Stier belangrijk. Veranderingen of ruzies kunnen zwaar zijn voor Stier, waardoor hij of zij zich afsluit van de buitenwereld en lang wrok koestert. Tot alle wonden geheeld zijn gaat Stier dan ook chagrijnig en geïrriteerd door het leven.

Lees hier jouw daghoroscoop stier of alles over het sterrenbeeld stier.

 
 

#8: Steenbok 23 december - 20 januari

Steenbok ziet eerst de negatieve kant en nooit eerst de positieve kant van iets.  Steenbok is streng voor zichzelf en kan zich niet voorstellen dat er mensen zijn die meestal gelukkig zijn. Steenbok geeft zich niet bloot, maar luistert liever naar wat anderen vertellen over hun geluks- of ongeluksgevoel. Steenbok trekt een muur op, waardoor het voor anderen moeilijk te zien is of Steenbok zich ongelukkig voelt.

Lees hier jouw daghoroscoop steenbok of alles over het sterrenbeeld steenbok


 

#9: Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vissen zijn gevoelig, een minder gelukkige periode duurt dan ook lang. Vissen kan bijvoorbeeld lang lijden onder de pijn van liefdesverdriet. Vissen trekt zich terug en is voor niemand meer emotioneel bereikbaar. Verdriet voelt voor Vissen aan als een diepe wond in het hart. Vissen kan extreem gelukkig maar ook extreem ongelukkig zijn.
 
Lees hier jouw daghoroscoop vissen of alles over het sterrenbeeld vissen.

 

#10: Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Kreeft is niet makkelijk gelukkig, de reden is dat Kreeft overbezorgd is, niet los kan laten en moeilijk om kan gaan met teleurstellingen. Als alles goed gaat is Kreeft gelukkig, maar gaat het niet goed, dan trekt Kreeft zich terug en is humeurig en prikkelbaar. Een Kreeft kan zich heel ongelukkig voelen.

Lees hier jouw daghoroscoop kreeft of alles over het sterrenbeeld kreeft.


 

#11: Maagd 24 augustus t/m 22 september

Maagd is altijd vriendelijk en opgewekt, maar het is moeilijk in te schatten of Maagd zich daadwerkelijk levenslustig en gelukkig voelt. Maagd kan niet tegen veranderingen en tegenslag. Door de hoge eisen die Maagd stelt zit het vaker tegen dan mee, waardoor Maagd flink wat tijd aan piekeren besteedt en daarom bij de minst gelukkige sterrenbeelden behoort.

Lees hier jouw daghoroscoop maagd of alles over het sterrenbeeld maagd
 

 

#12: Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Schorpioen staat onderaan de lijst. Is Schorpioen echt het minst gelukkig van alle sterrenbeelden? Schorpioen is gevoelig, introvert en bang om te falen, maar houdt dit goed verborgen. Schorpioen wil geen oppervlakkige verbintenissen, is spiritueel en altijd op zoek naar de diepere zin van het leven. Schorpioen is moeilijk te doorgronden en deelt weinig gevoelens met anderen. Misschien sta jij onderaan de lijst omdat niemand in kan schatten wanneer jij echt gelukkig bent.

Lees hier jouw daghoroscoop schorpioen of alles over het sterrenbeeld schorpioen.


 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,494 reviews

59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024

59,494 reviews

59,494 reviews

footer.top