Daghoroscoop Boogschutter


Daghoroscoop Boogschutter vandaag : Donderdag, 27 Juli 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Boogschutter helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Daghoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december

Gezondheid

Rust heeft een gunstige uitwerking op je zenuwen, en je activiteiten. Doorbreek die dagelijkse sleur en zoek wat meer afwisseling. Lichamelijk ben je een beetje zwak en je hebt dringend ontspanning nodig.

Liefde

Het is je hopelijk wel duidelijk, dat je bij de huidige ontwikkelingen in je leven behoorlijk veel aan je vrienden te danken hebt. In een nieuwe omgeving kun je wat makkelijker afstand nemen, en dan ziet alles er weer anders uit. Momenteel voel je je een beetje moe, omdat de dagelijkse beslommeringen de overhand nemen.

Carriere & Beroep

Deze periode is uiterst gunstig voor intensief denkwerk. Je kunt nu buitengewoon snel succes boeken, als je je eigen weg gaat, maar daarbij wel het advies van anderen in je plannen betrekt. Als je aan ontspanning denkt, kun je deze gedachten het best verwezenlijken in de middag- en avonduren. Wat je priveleven betreft, is het beter eerlijk te handelen, dan om leugentjes om bestwil te vertellen. Mensen nemen een voorbeeld aan je omdat je zo succesvol bent. Je zult anderen imponeren met je innerlijke kracht.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Boogschutter vandaag

Lees wat jouw horoscoop je vandaag brengt. Mensen met hetzelfde sterrenbeeld hebben vaak dezelfde eigenschappen. Ze reageren bijvoorbeeld op dezelfde manier op situaties.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Boogschutter

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Boogschutter of jaarhoroscoop boogschutter

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Boogschutter

Een persoon met het sterrenbeeld Boogschutter heeft een positieve en optimistische kijk op het leven. Een Boogschutter heeft vaak een opgewekte persoonlijkheid en is meestal erg eerlijk.
Een Boogschutter is verdraagzaam ten opzichte van andere mensen. Hij respecteert hun normen en waarden. Ook is een Boogschutter erg vrijgevig. Een Boogschutter staat in zijn omgeving vaak bekend als een gul en joviaal persoon,
Een Boogschutter is zeer gehecht aan zijn vrijheid. Voor sommige personen met het sterrenbeeld Boogschutter uit zich dat in reizen. Over het algemeen laat een Boogschutter zich niet graag regels opleggen. Zijn liefde voor vrijheid en avontuurlijkheid zorgen ervoor dat een Boogschutter zich niet snel vastlegt.
Een Boogschutter heeft vaak een filosofische instelling. Een Boogschutter beleeft de wereld op een net iets andere manier dan de meeste mensen.
Bekende boogschutters: Tom Waits, Tina Turner,Brad Pitt, Charles de Gaulle.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.