Daghoroscoop Boogschutter


Daghoroscoop Boogschutter vandaag : Maandag, 25 September 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Boogschutter helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Daghoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december

Gezondheid

Hou je goede voornemens voor jezelf, dan kunnen ze zich rustig ontwikkelen en een diepere werking hebben. Bevrijd je van energievretende ergernissen en blaas liever eens wat stoom af dan je altijd maar voor alles verantwoordelijk te voelen. Over het algemeen voel je prima aan wat goed voor je is en ander mensen denken daar ook zo over.

Liefde

Sommige dingen die er goed uitzien, zijn dat niet. Je vriend(in) is er altijd voor je, ook als het slecht gaat. Je mag vandaag niets overhaasten of met geweld afdwingen.

Carriere & Beroep

Men heeft veel vertrouwen in jou, iets dat je snel verder helpt. Je kritiek en beoordelingsvermogen zijn momenteel erg scherp en je bent nu in staat je doelen nauwkeurig te bekijken. Wat je nu ook doet, het zal aan je succes bijdragen. Probeer, als het kan, zoveel mogelijk in de buitenlucht te zijn. Stel geen te hoge eisen aan jezelf en aan je omgeving. Geniet volop van deze mooie dag.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Boogschutter vandaag

Lees wat jouw horoscoop je vandaag brengt. Mensen met hetzelfde sterrenbeeld hebben vaak dezelfde eigenschappen. Ze reageren bijvoorbeeld op dezelfde manier op situaties.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Boogschutter

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Boogschutter of jaarhoroscoop boogschutter

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Boogschutter

Een persoon met het sterrenbeeld Boogschutter heeft een positieve en optimistische kijk op het leven. Een Boogschutter heeft vaak een opgewekte persoonlijkheid en is meestal erg eerlijk.
Een Boogschutter is verdraagzaam ten opzichte van andere mensen. Hij respecteert hun normen en waarden. Ook is een Boogschutter erg vrijgevig. Een Boogschutter staat in zijn omgeving vaak bekend als een gul en joviaal persoon,
Een Boogschutter is zeer gehecht aan zijn vrijheid. Voor sommige personen met het sterrenbeeld Boogschutter uit zich dat in reizen. Over het algemeen laat een Boogschutter zich niet graag regels opleggen. Zijn liefde voor vrijheid en avontuurlijkheid zorgen ervoor dat een Boogschutter zich niet snel vastlegt.
Een Boogschutter heeft vaak een filosofische instelling. Een Boogschutter beleeft de wereld op een net iets andere manier dan de meeste mensen.
Bekende boogschutters: Tom Waits, Tina Turner,Brad Pitt, Charles de Gaulle.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.