Daghoroscoop Steenbok


Daghoroscoop Steenbok vandaag : Donderdag, 27 Juli 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Steenbok helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop steenbok vandaag


Daghoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari

Gezondheid

Je moet de spanningen die je voelt niet onderdrukken, of bang wezen om eens een andere weg in te slaan. De sex in een liefdesrelatie verdient veel aandacht: het kan je relatie nog intensiever maken als nu reeds het geval is. Misschien voel je je wat nerveus en bang.

Liefde

Het kan zijn, dat je iemand ontmoet die nog erg belangrijk voor je zal worden. Je prive-leven gaat erop vooruit wanneer je jezelf wat vaker durft te laten zien. Verlang van je omgeving niet teveel, anders zul je teleurgesteld worden.

Carriere & Beroep

Je komt in contact met belangrijke en lieve mensen, die jou aardig vinden en die veel voor je willen doen. Nieuwe ondernemingen kunnen snelle en goede resultaten tot gevolg hebben. Menige wens zal nu voor jou in vervulling gaan, alles loopt op rolletjes. De kansen liggen in het midden in een eerlijk compromis. Er zijn mensen op uit je positieve instelling te ondermijnen. Als je je energie verspilt aan dingen die het niet waard zijn, zul je een grote en unieke kans mislopen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Steenbok vandaag

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Steenbok

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Steenbok of jaarhoroscoop steenbok

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Steenbok

Personen met het sterrenbeeld Steenbok hebben vaak een rustige persoonlijkheid. Ze leven vaak vrij sober en zijn erg stipt. Een Steenbok heeft een erg stabiel karakter. Ofschoon een Steenbok vaak serieus overkomt, bezitten ze meestal een droog gevoel voor humor.
Een Steenbok heeft vaak grote ambities. Een Steenbok werkt met veel volharding en toewijding aan het realiseren van deze ambities. Door zijn hoge eisen duurt het vaak een tijd voordat een Steenbok zijn ambities kan realiseren. Een Steenbok werkt echter vasthoudend en geduldig door totdat al zijn doelen bereikt zijn. Een Steenbok heeft dan ook een hoge mate van geldingsdrang.
Een Steenbok is vaak georganiseerd en methodisch. Een Steenbok werkt hierdoor op een deskundige en efficiënte manier. Vaak getuigt zijn oordeel van een diepgaand strategisch inzicht.
Een Steenbok is gedisciplineerd en betrouwbaar. Verantwoordelijkheden gaat een Steenbok niet uit de weg. Vaak neemt een Steenbok juist vrijwillig allerlei verantwoordelijkheden op zich.
Bekende Steenbokken: Elvis, Frans Bauer, Nicolas Cage, Nostradamus.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.