Daghoroscoop Steenbok


Daghoroscoop Steenbok vandaag : Zaterdag, 17 November 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Steenbok helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop steenbok vandaag

Daghoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari

Gezondheid

Je kunt je lichaam ontlasten en je beter voelen door over te stappen op licht verteerbaar voedsel. Een dezer dagen vindt je je innerlijk evenwicht weer terug. Je zou momenteel meer op je gezondheid moeten letten.

Liefde

Zelfs als je gevoelens in de knoop kunnen komen: laat je gerust van verschillende kanten betoveren. Je moet er op letten, dat je je vriend(in) niet te kort doet. De sombere dagen zijn voorbij, geniet ervan! Je charme kan nu voor de doorbraak zorgen, waarop je lang hebt gewacht.

Carriere & Beroep

Schrik er niet voor terug een openhartig gesprek zelf op gang te brengen. Je presteert bijzonder goed op creatief gebied en je probeert op je omgeving je eigen ervaringen en wereldbeeld over te brengen. Steek je energie vooral in mensen en dingen die het waard zijn, dat zal je veel voldoening geven. Het gaat je voor de wind, maar deze fase van overvloed is van korte duur. Hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Bevrijd je nu van negatieve gedachten en blijf je doelstellingen trouw.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?Horoscoop Steenbok vandaag

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Steenbok

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Steenbok of jaarhoroscoop steenbok

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Steenbok

Personen met het sterrenbeeld Steenbok hebben vaak een rustige persoonlijkheid. Ze leven vaak vrij sober en zijn erg stipt. Een Steenbok heeft een erg stabiel karakter. Ofschoon een Steenbok vaak serieus overkomt, bezitten ze meestal een droog gevoel voor humor.

Een Steenbok heeft vaak grote ambities. Een Steenbok werkt met veel volharding en toewijding aan het realiseren van deze ambities. Door zijn hoge eisen duurt het vaak een tijd voordat een Steenbok zijn ambities kan realiseren. Een Steenbok werkt echter vasthoudend en geduldig door totdat al zijn doelen bereikt zijn. Een Steenbok heeft dan ook een hoge mate van geldingsdrang.

Een Steenbok is vaak georganiseerd en methodisch. Een Steenbok werkt hierdoor op een deskundige en efficiënte manier. Vaak getuigt zijn oordeel van een diepgaand strategisch inzicht. Een Steenbok is gedisciplineerd en betrouwbaar. Verantwoordelijkheden gaat een Steenbok niet uit de weg. Vaak neemt een Steenbok juist vrijwillig allerlei verantwoordelijkheden op zich.

Bekende Steenbokken: Elvis, Frans Bauer, Nicolas Cage, Nostradamus.

Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen steenbok.Wanneer ontmoet jij de ware?

Start Gratis