Daghoroscoop Steenbok


Daghoroscoop Steenbok vandaag : Dinsdag, 21 November 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Steenbok helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop steenbok vandaag


Daghoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari

Gezondheid

Sterk gezoete dranken en alcohol moet je vandaag vermijden. Wees voorzichtig met medicijnen. Je concentratievermogen zal een stuk beter worden, als je jezelf wat meer rust gunt.

Liefde

Buitengewone ondernemingen en spontane afspraken zouden vandaag op je programma moeten staan. Tegemoetkoming en toeweiding kun je alleen maar verwachten, als je niet terughoudend reageert. Laat je niet door iemand, die een bepaald probleem maar van horen zeggen kent, van je plannen afbrengen.

Carriere & Beroep

Trek je terug uit een kring, die niet jouw standpunten vertegenwoordigt. Als je ergens niet met hart en ziel achter kunt staan, sla dan snel het roer om. Wat je nu ook doet, het zal aan je succes bijdragen. Als je een beslissing moet nemen, moet je gewoon op je gevoel afgaan en de weg van de minste weerstand kiezen. Je moet de tijd rustig zijn werk laten doen. Wie rustig te werk gaat, maakt geen fouten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Steenbok vandaag

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Steenbok

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Steenbok of jaarhoroscoop steenbok

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Steenbok

Personen met het sterrenbeeld Steenbok hebben vaak een rustige persoonlijkheid. Ze leven vaak vrij sober en zijn erg stipt. Een Steenbok heeft een erg stabiel karakter. Ofschoon een Steenbok vaak serieus overkomt, bezitten ze meestal een droog gevoel voor humor.
Een Steenbok heeft vaak grote ambities. Een Steenbok werkt met veel volharding en toewijding aan het realiseren van deze ambities. Door zijn hoge eisen duurt het vaak een tijd voordat een Steenbok zijn ambities kan realiseren. Een Steenbok werkt echter vasthoudend en geduldig door totdat al zijn doelen bereikt zijn. Een Steenbok heeft dan ook een hoge mate van geldingsdrang.
Een Steenbok is vaak georganiseerd en methodisch. Een Steenbok werkt hierdoor op een deskundige en efficiënte manier. Vaak getuigt zijn oordeel van een diepgaand strategisch inzicht.
Een Steenbok is gedisciplineerd en betrouwbaar. Verantwoordelijkheden gaat een Steenbok niet uit de weg. Vaak neemt een Steenbok juist vrijwillig allerlei verantwoordelijkheden op zich.
Bekende Steenbokken: Elvis, Frans Bauer, Nicolas Cage, Nostradamus.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.


Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat