Daghoroscoop Steenbok


Daghoroscoop Steenbok vandaag : Donderdag, 24 Mei 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Steenbok helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop steenbok vandaag


Daghoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari

Gezondheid

Wandel, jog, fiets of zwem met je geliefde om het hardst. Probeer op je dieet te letten en doe aan sport. De laatste dagen waren nogal zenuwslopend en kwamen je gezondheid niet ten goede.

Liefde

Heb de moed om de ingeslagen weg te verlaten en opnieuw te beginnen. Uit een kleine woordenwisseling kom je als duidelijke winnaar tevoorschijn. Geduld en doorzettingsvermogen zullen beloond worden.

Carriere & Beroep

Bij gesprekken, die je moet voeren en de voorstellen die je doet, moet je systematisch te werk gaan, daardoor is de kans op winst groter. Als je ergens niet met hart en ziel achter kunt staan, sla dan snel het roer om. Je voelt je sneller overbelast dan anders, je bent slecht geconcentreerd en je kunt daardoor details over het hoofd zien. Voor jou geldt: aan het werk! Maak wat tijd vrij om tot nieuwe inzichten te komen. En vergeet niet: overdreven druk bezig zijn helpt niets, wanneer de kosmische KLOK anders loopt, en het noodlot anders beslist. De opgewektheid die je zult vinden, heeft niets met onbeheerste vrolijkheid of gekkigheid te maken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Steenbok vandaag

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Steenbok

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Steenbok of jaarhoroscoop steenbok

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Steenbok

Personen met het sterrenbeeld Steenbok hebben vaak een rustige persoonlijkheid. Ze leven vaak vrij sober en zijn erg stipt. Een Steenbok heeft een erg stabiel karakter. Ofschoon een Steenbok vaak serieus overkomt, bezitten ze meestal een droog gevoel voor humor.
Een Steenbok heeft vaak grote ambities. Een Steenbok werkt met veel volharding en toewijding aan het realiseren van deze ambities. Door zijn hoge eisen duurt het vaak een tijd voordat een Steenbok zijn ambities kan realiseren. Een Steenbok werkt echter vasthoudend en geduldig door totdat al zijn doelen bereikt zijn. Een Steenbok heeft dan ook een hoge mate van geldingsdrang.
Een Steenbok is vaak georganiseerd en methodisch. Een Steenbok werkt hierdoor op een deskundige en efficiënte manier. Vaak getuigt zijn oordeel van een diepgaand strategisch inzicht.
Een Steenbok is gedisciplineerd en betrouwbaar. Verantwoordelijkheden gaat een Steenbok niet uit de weg. Vaak neemt een Steenbok juist vrijwillig allerlei verantwoordelijkheden op zich.
Bekende Steenbokken: Elvis, Frans Bauer, Nicolas Cage, Nostradamus.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen steenbok.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat