Daghoroscoop Steenbok


Daghoroscoop Steenbok vandaag : Maandag, 21 Januari 2019

daghoroscoop steenbok vandaag

Daghoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari

Gezondheid

Men kan oefenen, rustiger te worden. Ga eens wat vaker naar buiten om nieuwe energie op te doen. Het is verstandig, je te ontspannen, want met piekeren kom je niet verder.

Liefde

Je staat voor een beslissing, waarvan je het belang misschien nog niet hebt ingezien. Je hebt nog het een en ander in te halen op verschillende gebieden. Spreek met niemand over de beslissing die je moet maken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!

Carriere & Beroep

Speculaties en roekeloze manoeuvres om snel aan het grote geld te komen moeten beslist vermeden worden. Je moet er voor oppassen om niet altijd macht over andere mensen te willen uitoefenen. Wees geduldig en plan alles, anders kun je nog verder in de problemen raken. Aangezien nu de tijd voor jou het werk doet, zou je de gebeurtenissen vooral niet moeten versnellen. Er hangt een gezellig samenzijn met vrienden in de lucht, waarbij jongere mensen een grote rol spelen. Neem niet teveel risicos vandaag.


Horoscoop Steenbok vandaag

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Steenbok

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Steenbok of jaarhoroscoop steenbok

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Steenbok

Personen met het sterrenbeeld Steenbok hebben vaak een rustige persoonlijkheid. Ze leven vaak vrij sober en zijn erg stipt. Een Steenbok heeft een erg stabiel karakter. Ofschoon een Steenbok vaak serieus overkomt, bezitten ze meestal een droog gevoel voor humor.

Een Steenbok heeft vaak grote ambities. Een Steenbok werkt met veel volharding en toewijding aan het realiseren van deze ambities. Door zijn hoge eisen duurt het vaak een tijd voordat een Steenbok zijn ambities kan realiseren. Een Steenbok werkt echter vasthoudend en geduldig door totdat al zijn doelen bereikt zijn. Een Steenbok heeft dan ook een hoge mate van geldingsdrang.

Een Steenbok is vaak georganiseerd en methodisch. Een Steenbok werkt hierdoor op een deskundige en efficiënte manier. Vaak getuigt zijn oordeel van een diepgaand strategisch inzicht. Een Steenbok is gedisciplineerd en betrouwbaar. Verantwoordelijkheden gaat een Steenbok niet uit de weg. Vaak neemt een Steenbok juist vrijwillig allerlei verantwoordelijkheden op zich.

Bekende Steenbokken: Elvis, Frans Bauer, Nicolas Cage, Nostradamus.

Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen steenbok.