Daghoroscoop Steenbok


Daghoroscoop Steenbok vandaag : Zondag, 21 Januari 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Steenbok helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop steenbok vandaag


Daghoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari

Gezondheid

Gun jezelf meer rust. Laat het bij je dagelijkse werkzaamheden en neem niet te veel hooi op je vork. Eet wat meer rauwkost de komende tijd.

Liefde

Er kunnen misschien problemen zijn met mensen die je van vroeger kent. Je hart en je gevoelsleven worden op de proef gesteld zoals lang niet meer gebeurt is. Goede dingen hebben tijd nodig.

Carriere & Beroep

Als je met anderen praat, zul je zien dat je zeer goede adviezen krijgt. De komende dagen zul je van alles de zonnige zijde weer kunnen zien en een beetje gelukkiger kunnen zijn. Neem nu de juiste beslissing op het juiste moment, daar ben je altijd goed in geweest. Het gaat je voor de wind, maar deze fase van overvloed is van korte duur. Je moet de tijd rustig zijn werk laten doen. Jouw ongeduld is momenteel weliswaar begrijpelijk, maar toch zal het je niet verder brengen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Steenbok vandaag

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Steenbok

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Steenbok of jaarhoroscoop steenbok

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Steenbok

Personen met het sterrenbeeld Steenbok hebben vaak een rustige persoonlijkheid. Ze leven vaak vrij sober en zijn erg stipt. Een Steenbok heeft een erg stabiel karakter. Ofschoon een Steenbok vaak serieus overkomt, bezitten ze meestal een droog gevoel voor humor.
Een Steenbok heeft vaak grote ambities. Een Steenbok werkt met veel volharding en toewijding aan het realiseren van deze ambities. Door zijn hoge eisen duurt het vaak een tijd voordat een Steenbok zijn ambities kan realiseren. Een Steenbok werkt echter vasthoudend en geduldig door totdat al zijn doelen bereikt zijn. Een Steenbok heeft dan ook een hoge mate van geldingsdrang.
Een Steenbok is vaak georganiseerd en methodisch. Een Steenbok werkt hierdoor op een deskundige en efficiënte manier. Vaak getuigt zijn oordeel van een diepgaand strategisch inzicht.
Een Steenbok is gedisciplineerd en betrouwbaar. Verantwoordelijkheden gaat een Steenbok niet uit de weg. Vaak neemt een Steenbok juist vrijwillig allerlei verantwoordelijkheden op zich.
Bekende Steenbokken: Elvis, Frans Bauer, Nicolas Cage, Nostradamus.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen steenbok.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat