Daghoroscoop Steenbok


Daghoroscoop Steenbok vandaag : Maandag, 25 September 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Steenbok helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop steenbok vandaag


Daghoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari

Gezondheid

Je hebt iemand nodig, die je verder kan helpen, want zo gaat het gewoon niet meer verder. Probeer ziektes te vermijden door veel beweging in de frisse lucht en door voeding die rijk is aan vitamines. Probeer je zwaktes te accepteren en gun jezelf wat vaker een uurtje rust waarin je wat energie kunt opdoen.

Liefde

Als je gevoelens je overheersen, kun je onvoorzichtig worden. In de liefde moet je op je hoede zijn. Je bevindt je in een vredige, evenwichtige stemming, waarbij je rustige uurtjes thuis of met je vrienden beleeft.

Carriere & Beroep

In persoonlijke contacten kan het zijn dat stilzwijgende afspraken eigenlijk onduidelijk zijn. Er bestaat de mogelijkheid, dat je goedgelovigheid misbruikt wordt. Je ziet welke investeringen voordeel brengen, je belegt je geld goed en kunt daardoor echte winsten maken. Pas op dat je niet arrogant bent, blijf op dat gebied kritisch ten opzichte van je instelling en je gedrag. Als iemand uit je intiemste kring als gevolg van een misverstand wat afstand van jou neemt, laat hem/haar dan even met rust. Je zou het contact met mensen, die weinig positiefs te melden hebben, moeten beperken of zelfs afbreken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Steenbok vandaag

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Steenbok

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Steenbok of jaarhoroscoop steenbok

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Steenbok

Personen met het sterrenbeeld Steenbok hebben vaak een rustige persoonlijkheid. Ze leven vaak vrij sober en zijn erg stipt. Een Steenbok heeft een erg stabiel karakter. Ofschoon een Steenbok vaak serieus overkomt, bezitten ze meestal een droog gevoel voor humor.
Een Steenbok heeft vaak grote ambities. Een Steenbok werkt met veel volharding en toewijding aan het realiseren van deze ambities. Door zijn hoge eisen duurt het vaak een tijd voordat een Steenbok zijn ambities kan realiseren. Een Steenbok werkt echter vasthoudend en geduldig door totdat al zijn doelen bereikt zijn. Een Steenbok heeft dan ook een hoge mate van geldingsdrang.
Een Steenbok is vaak georganiseerd en methodisch. Een Steenbok werkt hierdoor op een deskundige en efficiënte manier. Vaak getuigt zijn oordeel van een diepgaand strategisch inzicht.
Een Steenbok is gedisciplineerd en betrouwbaar. Verantwoordelijkheden gaat een Steenbok niet uit de weg. Vaak neemt een Steenbok juist vrijwillig allerlei verantwoordelijkheden op zich.
Bekende Steenbokken: Elvis, Frans Bauer, Nicolas Cage, Nostradamus.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.