Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Zaterdag, 24 Maart 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Leeuw helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop leeuw vandaag


Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Neem je eigen gedrag onder de loep en probeer meer tijd voor ontspanning vrij te maken. Ontspan wat meer door te sporten of ga eens lekker dansen. Lichamelijk ben je een beetje zwak en je hebt dringend ontspanning nodig.

Liefde

Jouw geheime wens: je hebt zin in een avontuur. Tot voor kort voelde je je een beetje verdrietig: je kunt die gevoelens nu laten gaan. Laat vandaag alles maar gewoon op je af komen.

Carriere & Beroep

Ga geen onoverzienbaar risico aan. Let erop dat je dagindeling goed gepland is en zorg voor voldoende ontspanning. Je hebt een gelukkige hand in het spel en bij zakelijke speculaties. Je hebt je doel duidelijk voor ogen. Laat je niet door anderen van je goede ideeen afbrengen. Probeer je hoofd bij de dagelijkse verplichtingen te houden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.
Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven.
De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.
Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.
Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen leeuw.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat