Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Zaterdag, 17 November 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Leeuw helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop leeuw vandaag

Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Je springt soms niet zo verstandig om met je lichaam en je gezondheid. Ga bij het ontwerpen van een fitnessplan uit van je eigen verantwoordelijkheid. Wees voorzichtig met medicijnen.

Liefde

Een oude kennis, die je vergeten dacht te hebben, duikt weer op. Deze week ben je op het toppunt van je creativiteit. Contacten die je nu legt of versterkt, blijken van lange duur te zijn en je te ondersteunen.

Carriere & Beroep

Doe iets aan je ontwikkeling, maar overleg wel van tevoren, welk werk even kan blijven liggen. Je bent op het moment op veel gebieden actief en je wil graag je mening naar voren brengen en je eigen weg bepalen. Bij geestelijk werk presteer je nu veel en toon je veel uithoudingsvermogen. Neem niet teveel risicos vandaag. Hou rekening met de situatie thuis bij al je overwegingen die betrekking hebben op je verdere toekomst! Je vindt je innerlijke evenwicht weer terug. Het valt anderen op dat je je verantwoordelijker gedraagt dan normaal.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven. De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.

Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.

Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.

Lees hier meer over de eigenschappen leeuw.Wanneer ontmoet jij de ware?

Start Gratis