Daghoroscoop Leeuw


Benieuwd naar wat je vandaag te wachten staat? Lees dan gauw jouw persoonlijke Leeuw daghoroscoop en kom erachter wat de sterren volgens Mediumchat voor jouw in petto hebben!

Daghoroscoop Leeuw vandaag: Dinsdag, 3 Oktober 2023

daghoroscoop leeuw vandaag

Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Zet je in voor al die dingen, waarvan je weet dat je ze al lang had moeten doen om je gezondheid te ondersteunen. Ga bij het ontwerpen van een fitnessplan uit van je eigen verantwoordelijkheid. Je moet je losmaken van de dingen waar je tot nu toe veel belang aan hechtte. Ga lekker aan de slag en handel ook wat zaken af, die misschien al enige tijd zijn blijven liggen..

Liefde

Hou het positieve wat je hebt vast en zult zien dat dit je kracht en opluchting zult geven. Op het verkeerde been gezet worden door iemand die je dacht te kunnen vertrouwen is bijna ondenkbaar voor je. De sterren staan op dit moment erg gunstig voor jou op het gebied van de liefde. Leun wat meer op de schouders van je dierbaren, die zijn er niet voor niets.. Benieuwd wat jou te wachten staat in de liefde? Probeer nu gratis een chat met een medium of paragost en krijg eerlijk antwoord op jouw vragen. Ga verder >

Carriere & Beroep

Je hebt nu bescherming nodig tegen de eisen van de buitenwereld en je zult die het snelst vinden in de vorm van een aangename en ontspannen tijd thuis. Je bent op zijn best in de namiddag en vroege avond, probeer hier rekening mee te houden. De bron voor langdurig succes zit hem in de kleine dingen. Spaar je energie en probeer stress te verminderen door wandelingen in de frisse lucht.. Je komt in een iets minder makkelijke periode en daarin zal positief denken lastig worden maar doe je best. Structuur is voor jou iets moois, doe gewoon je dingetjes vandaag zodat je hierna genoeg tijd hebt om je creativiteit los te laten. Het gaat gewoon vanzelf, zet een groep ondernemende mensen bij elkaar en wie regelt het, dan ben jij, geniet ervan. Fantasieën zijn leuk maar laat het fantasieën blijven.. Twijfel je over een carriere keuze? Wij zijn er om je te helpen. Ga verder >

Persoonlijke Reading (Gratis proberen)

Wil jij antwoorden en duidelijk wat jou staat te wachten komende periode? Start nu jouw gratis chat één van onze consulenten naar keuze.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.

 

Horoscoop Leeuw vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld leeuw kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]
 

Wat zijn de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw?

Alle sterrenbeelden hebben unieke eigenschappen, waaronder zowel positief als negatief. Ook als Leeuw heb jij diverse eigenschappen. Het betekent alleen niet dat alle eigenschappen ook automatisch op jou van toepassing zijn. Zo kennen mannelijke Leeuwen weer andere karaktereigenschappen dan vrouwelijke Leeuwen. Toch zul je al snel merken dat veel eigenschappen met jouw persoonlijkheid overeenkomen, maar dan moet je wel eerlijk naar jezelf kijken, Leeuw!
 
Een Leeuw is hartstochtelijk en is het gulste van alle sterrenbeelden. Zo vechten ze voor wat ze willen en daardoor zijn ze erg moedig. Het sterrenbeeld Leeuw is betrouwbaar, houdt zich aan beloftes en afspraken. Hierbij verwachten ze wel hetzelfde van anderen terug. Ook houden Leeuwen van het leven en maken andere graag aan het lachen. Mensen om hun heen zien ze dan ook graag gelukkig. Ze blijven het liefst niet hangen in het verleden, maar leven juist graag in het hier en nu. Het verbeteren van de wereld vinden ze dan ook erg belangrijk. Daarnaast wordt het sterrenbeeld Leeuw vaak omschreven als eerlijk, nobel, integer en dat ze nooit iemand in de steek laten.
 

De gunstige eigenschappen van de Leeuw

Leeuwen hebben enorm veel liefde en aandacht nodig. Niet alleen van familie wordt dit verwacht, maar ook van vrienden. Ze houden zelf erg van lachen en hebben ook zeker een goed gevoel voor humor. Ze kunnen ook grappig over zichzelf maken en om zichzelf lachen. Dit zul je ook vaak tegenkomen in de horoscoop van de Leeuwen. Daarnaast willen ze het allerliefst dat de zon altijd schijnt in haar of zijn leven. Zo zullen ze nooit een wrok koesteren en zijn daardoor over het algemeen ook erg vergevend. Een Leeuw begrijpt namelijk de verschillen tussen mensen en sterrenbeelden. Leeuwen zullen daarom nooit neerbuigend doen naar anderen, maar mensen juist behandelen met respect en gelijkheid. Het meeste wat anderen aantrekt van het sterrenbeeld Leeuw, is de enorme levenslust die ze hebben. Ze plukken de dag en bekijken dingen vanuit een positief oogpunt.
 

Ongunstige eigenschappen Leeuw

Naast de gunstige eigenschappen, heeft ook het sterrenbeeld Leeuw ongunstige karaktereigenschappen. Ze kunnen namelijk veeleisend en vermoeiend zijn voor de wat rustigere types onder ons. Ze zijn ook vaak erg lawaaierig. Daarnaast houden Leeuwen van melodrama en kunnen ze van een mug een olifant maken. De reden hiervoor is vaak dat ze niet genoeg aandacht en erkenning krijgen of voelen. Als ze een conflict hebben zullen Leeuwen met veel kracht terugslaan, maar zullen uiteindelijk nooit lang een wrok koesteren. Ook kunnen Leeuwen uren en dagen over zichzelf door blijven praten en anderen niet aan het woord laten. Hier storen andere sterrenbeelden zich vaak aan.
 

Temperament Leeuw

Een Leeuw maakt liever geen ruzie, maar zodra ze geprovoceerd worden weten ze de ander met weinig woorden hard te kwetsen. Leeuwen vinden het hun eer te na om een ruzie te starten, maar zodra ze gedwongen worden kunnen ze heel hard uithalen. In een conflict kunnen ze de ander zijn mening begrijpen en accepteren, maar zullen nooit zijn of haar eigen mening gaan aanpassen. In de Leeuw horoscoop van vandaag zal dit aspect ook vaak worden aangehaald. Benieuwd naar wat de aankomende week gaat brengen? Lees dan snel de weekhoroscoop voor Leeuw.
 

Leeuwen in de Liefde

Het mooie aan het sterrenbeeld Leeuw is dat ze een groot hart hebben. Ze hebben liefde voor iedereen en tonen dit ook graag. Leeuwen zijn ook niet graag alleen en hebben het liefst mensen om zich heen. Ze geven anderen in hun omgeving het gevoel dat ze belangrijk zijn. Ze willen namelijk dat iedereen zich net zo gelukkig voelt. Leeuwen zijn gul en geven graag cadeautjes aan dierbaren. Ze overspoelen geliefden graag met veel aandacht en genegenheid. Hierdoor geven ze vaak veel meer dan dat ze zelf ontvangen.
 

Een Leeuw in een relatie

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoe jij als Leeuw bent in een relatie. Dat willen we je maar al te graag uitleggen en misschien herken je jezelf hier (net iets te erg) in. Leeuwen zijn over het algemeen hartstochtelijk, maar zullen hun geliefde niet snel in het openbaar omhelzen of aanhalen. Ze verafschuwen relatieproblemen en vermijden hier dan ook gesprekken over. Ze veranderen snel van onderwerp of weigeren over de problemen te praten. Ze houden wel van kinderen en doen dan ook graag samen leuke activiteiten met het gezin.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Hoe snel wordt een Leeuw verliefd?

Wellicht herken je jezelf in het feit dat een Leeuw gemakkelijk en snel verliefd wordt. Daarnaast worden ze ook vaak verliefd op een ander, maar is de liefde meestal van korte duur. Bij andere sterrenbeelden kan een Leeuw afstandelijk en koud overkomen, maar dit is niet hoe ze zichzelf zien. Ze smachten wel naar bewondering, aandacht en goedkeuring. Krijgt een Leeuw dit in overgave dan zullen ze zich hartstochtelijk voelen en affectie tonen en complimenten terug strooien. Benieuwd of je binnenkort verliefd wordt? Bekijk dan snel de maandhoroscoop Leeuw.
 

Leeuwen en versieren

Leeuwen houden van flirten, maar zullen nooit achter niemand aanlopen. Daar zijn ze namelijk te trots voor. Ze zijn van nature afstandelijk en een eerste date voelt dan ook snel als een soort auditie. Een ander moet laten zien wie die is en wat hij/zij allemaal kan. Bevalt ze dit vervolgens niet, dan is er ook geen herkansing. Vraag dus nooit om een tweede kans aan een Leeuw.
 

Leeuw en seks

Een Leeuw houdt van uitdagingen en is dominant. Hierdoor hebben ze ook vaak een sterke seksuele persoonlijkheid. Voor een mannelijke Leeuw moet het voorspel niet al te lang duren en ze houden ook niet van experimenteren, geen spelletjes dus in bed. Echter, zijn de prestaties vaak wel groot. De seks zit voor een Leeuw vaak meer in de passie dan de manier waarop. Ze zitten vol vuur en als een wellustig dier werken ze naar hun hoogtepunt. Wil je graag meer weten over de seksdrive van een Leeuw? Bekijk dan snel onze sterrenbeeld Leeuw pagina.
 

Relatiebreuk Leeuwen

Een Leeuw weigert afgewezen te worden en kan het daarom ook niet verdragen om gedumpt te worden. Leeuwen zijn echter niet wraakzuchtig. Ze gaan allemaal verklaringen bedenken om uiteindelijk vrede te hebben met het feit dat een relatie geëindigd is. Zo denken ze al gauw dat het goed is dat de relatie gestopt is en het voor beide de beste oplossing is. Ze geven niet snel toe aan liefdesverdriet, omdat ze niet houden van nare en depressieve gevoelens. Ze willen verder gaan met het leven en geen kostbare tijd verliezen aan wat eenmaal gebeurd is.
 

Leeuwen en vriendschap

Een Leeuw is dé ultieme vriend of vriendin. Ze zijn vaak toegewijd aan de vriendschap en zijn hulpvaardig en trouw. Een Leeuw steunt en verwent zijn vrienden ten alle tijden en behandelt iedereen met evenveel respect. Ze genieten van contact met vrienden en collega´s, al is het maar om even lekker te roddelen. Het komt ook weleens voor dat ze een tijdje hun vrienden niet spreken, maar dit vinden ze ook niet erg. Ze begrijpen namelijk de behoeftes van anderen. Zo snappen ze dat vrienden soms graag even alleen willen zijn. Een Leeuw verwacht van vrienden hetzelfde.
 

Leeuw en gezondheid

Over het algemeen zijn Leeuwen sterk en krachtig. Dit zie je ook terug in hun gezondheid. Ze hebben sterke botten, maar kunnen wel last van rugklachten hebben. Het is daarom belangrijk om al vroeg te beginnen met sporten en bepaalde oefeningen uit te voeren. Het sterrenbeeld Leeuw kan stress ervaren en daardoor te veel eten. Ze zouden zich daarom meer moeten gaan ontspannen. Dit kan ik allerlei vormen terugkomen in hun leven, zoals vaker de fiets pakken en meer te wandelen.
 

Leeuwen carrière en beroep

Leeuwen zijn loyaal, houden van uitdagingen en werken enorm hard op de werkvloer. Ze blijven ook soms levenslang bij dezelfde werkgever werken. Ze houden namelijk niet zo van veranderingen en blijven daarom vaak in hetzelfde beroep of branche. Leeuwen zijn enthousiaste en gemotiveerde werknemers. Ze houden daarentegen niet van kritiek en ze vatten het ook vaak op als een belediging. Ze maken zelden fouten en vinden het verschrikkelijk om toe te moeten geven als ze zich vergist hebben. Benieuwd wat je dit jaar staat te wachten op het gebied van jouw carrière en beroep? Bekijk dan snel de jaarhoroscoop Leeuw.
 

Beroemde Leeuwen in de wereld

Het is natuurlijk ook wel leuk om te weten welke beroemdheden ook het sterrenbeeld Leeuw dragen. Beroemde Leeuwen zijn bijvoorbeeld: Barack Obama, Henry Ford, Carl Gustav Jung, Maxim Hartman, Mick Jagger, Madonna, Neil Armstrong, Klaas-Jan Hoetelaar, Bill Clinton, Prinses Irene, Hans van Mierlo, Robert de Niro, Napoleon, Withney Houston, Angela Schijf en Louis van Gaal. Er zijn nog genoeg andere beroemde Leeuwen op deze wereld. Wellicht herken jij jezelf wel in een aantal van de bovengenoemde beroemdheden.
Lees hier meer over de eigenschappen leeuw.
 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.
 

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.
 

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.
 

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.
 

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.
 
 


Top