Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Maandag, 21 Januari 2019

daghoroscoop leeuw vandaag

Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Ondoordacht handelen kan vandaag leiden tot allerlei soorten ongelukken, het maakt niet uit waar. Je lichamelijke weerstand tegen ziektes is bijzonder groot. Drink vandaag zoveel mogelijk zuiver bronwater en eet een handvol noten.

Liefde

Een uitstapje brengt afwisseling in je leven. Hou verschillende opties open, dat is goed voor je toekomstplannen. Momenteel voel je alsof er een spelletje met je wordt gespeeld, en wordt je gekweld door onzekerheid.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!

Carriere & Beroep

Je presteert bijzonder goed op creatief gebied en je probeert op je omgeving je eigen ervaringen en wereldbeeld over te brengen. Je bruist van de goede ideeen, maak ze waar, maar zonder daar al te grote risico's bij te nemen. Moed en zelfvertrouwen zullen een positief effect hebben op je dagelijkse werkzaamheden zoals je binnenkort zult ervaren. Pas op voor negatieve invloeden en wees zo nodig doortastend. Na regen komt zonneschijn, daarom is het belangrijk dat je je daarop voorbereidt. De ergste tijd ligt achter je, gun jezelf nu eerst maar eens wat rust.


Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven. De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.

Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.

Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.

Lees hier meer over de eigenschappen leeuw.