Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Donderdag, 27 Juli 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Leeuw helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop leeuw vandaag


Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Als er conflicten op komst zijn, ga dan rustig de confrontatie aan, je zult je bevrijd voelen. Je gezondheid is momenteel weliswaar redelijk goed, maar toch niet ijzersterk. Je vriend(in) zal blij zijn met intensievere aandacht op sexueel gebied, en zal zich hierdoor gestimuleerd voelen.

Liefde

Een bijzondere ontmoeting geeft je optimisme vleugels. Je bent niet meer in staat om vrienden en vijanden te onderscheiden. Probeer niet ten koste van alles aan je trekken te komen, want het ziet er naar uit, dat je een fata morgana achterna loopt.

Carriere & Beroep

Je zou in deze tijd in ieder geval moeten proberen, om anderen zo min mogelijk voor het hoofd te stoten. Je maakt je plannen met een vooruitziende blik, daarom is deze dag ook voor zakelijke ondernemingen erg gunstig. Let een beetje op wat je doet, je werklust kan ten koste gaan van meer waardevolle dingen. Om al de kansen, die je zult krijgen ook te kunnen benutten, moet je veel doorzettingsvermogen en een sterke wil hebben. Je moet alles op zijn beloop laten, anders jaag je bepaalde mensen alleen maar weg. Je moet vaststellen, wie voor jou belangrijk is en wie niet, en daarnaar handelen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.
Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven.
De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.
Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.
Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.