Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Zondag, 23 September 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Leeuw helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop leeuw vandaag


Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Hou rekening met je eigen wensen en kijk niet te veel naar anderen, dat komt je alleen maar ten goede. Ontspan wat meer door te sporten of ga eens lekker dansen. Geef niet te snel op.

Liefde

Misschien kom je er nu eindelijk eens aan toe om het boek te lezen, dat al zo lang op je nachtkastje ligt. Vertrouw je vriend(in) iets meer. Jouw wens kan al vlug in vervulling gaan, maar verlies de eventuele gevolgen niet uit het oog.

Carriere & Beroep

Je concentratievermogen is buitengewoon groot, je beslissingen zijn goed en weloverwogen. Nu is het een goede tijd om systematisch en doelgericht te handelen. De wissels zijn geplaatst, je moet alleen nog geduld hebben. Als je anderen laat delen in jouw rijkdom, die niet materieel hoeft te zijn, zal je gelukkig blijven. En vergeet niet: overdreven druk bezig zijn helpt niets, wanneer de kosmische KLOK anders loopt, en het noodlot anders beslist. Je hebt de mogelijkheid, een belangrijke relatie te verdiepen en samen met de ander plannen te maken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.
Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven.
De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.
Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.
Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen leeuw.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat