Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Donderdag, 24 Mei 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Leeuw helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop leeuw vandaag


Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

De stress van de laatste tijd heeft je weerstand wat aangetast. Het is verstandig, je te ontspannen, want met piekeren kom je niet verder. Zet je in voor al die dingen, waarvan je weet dat je ze al lang had moeten doen om je gezondheid te ondersteunen.

Liefde

Weet jij eigenlijk wel, dat je iemand heimelijk het hoofd op hol hebt gebracht? Je voelt je jong en romantische fantasieen brengen je in beroering. Een persoon, die je weldra zult leren kennen, zou je eerst eens stilletjes moeten bekijken. Tegemoetkoming en toeweiding kun je alleen maar verwachten, als je niet terughoudend reageert.

Carriere & Beroep

Bij discussies beschik je dankzij je zelfvertrouwen over een sterke uitgangspositie. Vertrouw op jezelf en op je optimisme. Het is de tijd om lang gekoesterde voornemens nog eens aan een kritische blik te onderwerpen. Aan twijfels komt nu een einde. Je zult anderen imponeren met je innerlijke kracht. Stel je niet te bescheiden op.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.
Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven.
De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.
Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.
Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen leeuw.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat