Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Dinsdag, 21 November 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Leeuw helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop leeuw vandaag


Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Ga eens over op het drinken van thee op kruidenbasis. Richt je blik op de toekomst. Je zult vanaf nu geen last meer hebben van stemmingswisselingen.

Liefde

Je durft weer uit je schulp te kruipen en je kan anderen weer makkelijker toelaten. Door te impulsief te werk te gaan zou je fouten kunnen maken. Het compliment, dat men je geeft, is echt gemeend.

Carriere & Beroep

Laat je echter niet verleiden iets te kopen, wat je niet echt nodig hebt. Steek je energie vooral in mensen en dingen die het waard zijn, dat zal je veel voldoening geven. Zorg dat je het vandaag in geen geval aan de stok krijgt met superieuren of wat voor functionarissen dan ook. Wat je ook van plan bent, doe het zonder twijfel. Sta open voor alle dingen, die in deze tijd in je leven gebeuren. Behandel de huidige situatie als een nieuwe auto, die nog moet worden ingereden, voordat je hem tot topprestaties kunt brengen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.
Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven.
De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.
Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.
Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.


Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat