Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Zondag, 21 Januari 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Leeuw helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop leeuw vandaag


Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Je hebt iemand nodig, die je verder kan helpen, want zo gaat het gewoon niet meer verder. In de ochtend heb je de neiging ondoordacht te handelen, en je doorzettingsvermogen kan een gevaar voor je zijn. Jij weet het beste wat goed voor je is, en dat zul je merken de komende tijd.

Liefde

Bij zoveel geluk in de liefde als je nu hebt zou je diegene, met wie je tot voor kort nog een nauwe band had, niet moeten vergeten. Nu staan de sterren gunstig op het gebied van de liefde. Lucht je hart, ookal is dat nog zo moeilijk.

Carriere & Beroep

Waarschijnlijk heb je al snel meer geld ter beschikking dan je op het ogenblik nodig hebt. Je stemming is positief, vandaag. Je bruist van de goede ideeen, maak ze waar, maar zonder daar al te grote risico's bij te nemen. Je hebt zeker geleerd dat je met innerlijk evenwicht beter kunt leven! Je weet dat je je onnodig zorgen maakt. Het is noodzakelijk, dat je precies te werk gaat, als anderen van jou afhankelijk zijn. Laat je niet door bijzaken afleiden en vertrouw in geval van twijfel op je gevoel en niet op datgene, wat anderen zeggen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.
Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven.
De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.
Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.
Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen leeuw.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat