Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Dinsdag, 17 Juli 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Leeuw helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop leeuw vandaag


Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Rust heeft een gunstige uitwerking op je zenuwen, en je activiteiten. Verzorg jezelf en doe iets aan je hobby, of ga sporten, maar voorkom blessures. Je voelt je lichamelijk fit en uitgerust.

Liefde

Durf eens wat meer aan, je innerlijk is in harmonie en daardoor ook je stemming. Geldzaken doen er niet toe als het om emotionele zaken gaat. Je staat in het middelpunt van de belangstelling, men waardeert je en maakt je complimenten.

Carriere & Beroep

Vertrouw liever op je vrienden, die je zullen ondersteunen. Aangezien een partner bereid is om in je te investeren, is het tijd voor vertrouwen. Op financieel gebied zal de druk snel van de ketel zijn, zodat je weer rustig kunt slapen. Wees vandaag voorzichtig! Belangrijke beslissingen kun je beter uitstellen: het gevaar bestaat dat men enkele zaken veel mooier afschildert, dan ze werkelijk zijn. Probeer, als het kan, zoveel mogelijk in de buitenlucht te zijn. Gebruik je krachten om een project af te ronden, maar ga er niet te roekeloos mee om.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.
Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven.
De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.
Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.
Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen leeuw.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat