Daghoroscoop Leeuw

Home » Daghoroscoop » Leeuw
Daghoroscoop Leeuw vandaag : Zaterdag, 24 Juni 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Leeuw helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop leeuw vandaag


Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Pas op dat je jezelf niet opnieuw tot topprestaties aanspoort en wees tevreden met wat mogelijk is. In plaats van te wachten op opdrachten, neem je zelf het initiatief en voer je je werk in een vlot tempo uit. Rome is niet in een dag gebouwd, wees dus geduldig.

Liefde

Je innerlijke tevredenheid zal ook voor je omgeving niet verborgen blijven. Bewaar al het nieuwe dat je tegenkomt, dan kun je er nog lang van profiteren. Alle sombere gedachten, die je overigens geheel onnodig hebt, zijn vanmiddag verdwenen.

Carriere & Beroep

Het ziet er vandaag gunstig uit bij zakelijke onderhandelingen. Met grote tevredenheid zul je vaststellen, dat men weer rekening met je houdt. Wat nu belangrijk is, is het vastleggen van je bezittingen. De kansen liggen in het midden in een eerlijk compromis. Jij bent niet iemand die veel waardering nodig heeft van anderen, om goed te kunnen functioneren. Sta open voor alle dingen, die in deze tijd in je leven gebeuren.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Leeuw

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een sterke persoonlijkheid. Een Leeuw staat stevig in zijn schoenen en heeft vaak veel overtuigingskracht. Ook heeft de Leeuw veel wilskracht en is hierdoor in staat grote dingen te bereiken in het leven. Een Leeuw is dan vaak ook een harde werker met hoge ambities. In veel gevallen lukt het de Leeuw om zijn ambities waar te maken.
Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft een grote mate van zelfrespect en eigenwaarde. Een Leeuw staat van nature zelfverzekerd in het leven.
De Leeuw leidt een hartstochtelijk leven met veel sterke emoties. Over het algemeen is een persoon met het sterrenbeeld Leeuw royaal, edelmoedig en hartelijk. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een Leeuw vaak erg geliefd is in zijn omgeving.
Een Leeuw heeft een creatieve manier van denken. Hij is in staat om met onverwachtse oplossingen te komen. Creativiteit kan zich uiten in kunst maar bijvoorbeeld ook in het ontwerpen van originele strategieën of ideeën.
Bekende leeuwen: Madonna, Hitchcock, Jung, Bill Clinton.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.