Daghoroscoop Vissen


Daghoroscoop Vissen vandaag : Zaterdag, 17 November 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Vissen helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop vissen vandaag

Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Neem overdag voldoende slaap en de nodige rustpauzes, dan blijf je de drukte de baas. De stand van de planeten zorgt de hele dag voor een perfect evenwicht tussen vermogen en omstandigheden. Het is momenteel niet nodig om je zorgen over je gezondheid te maken.

Liefde

Bekijk eens hoe je omgeving op je tijdelijke passiviteit reageert. Je sterren staan gunstig wat je innerlijk betreft en wijzen op harmonie. Buitengewone ondernemingen en spontane afspraken zouden vandaag op je programma moeten staan.

Carriere & Beroep

Je zult bezoek krijgen, en dat heeft financiele gevolgen. Je doorzettingsvermogen komt voort uit bekwaamheid en kennis en je zult overtuigen door verantwoordelijkheidsgevoel en plichtsbesef. Je zou in deze tijd in ieder geval moeten proberen, om anderen zo min mogelijk voor het hoofd te stoten. Pas goed op voor mensen en situaties, die je nog niet bekend zijn: men struikelt sneller over stenen die men niet kent. Neem de tijd, dan worden de signalen uit je omgeving vanzelf duidelijk. Je hebt de mogelijkheid, een belangrijke relatie te verdiepen en samen met de ander plannen te maken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Vissen

Personen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak zachte, liefhebbende en gevoelige mensen. Zij hebben respect voor de gevoelens, ideeën en waarden van andere mensen. Ook hebben zij vaak een onbezorgd en meegaand karakter. In hun omgeving staan ze bekend als zorgzame en erg vriendelijke mensen.

Vissen zijn vaak onbaatzuchtige mensen. Meestal hebben personen met het sterrenbeeld Vissen het vermogen om zich heel goed in andere mensen te kunnen inleven. Door deze eigenschap kunnen ze vaak mensen goed helpen en troost bieden.

Personen met het sterrenbeeld Vissen hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zijn ze vaak in staat om in te schatten wat mensen van hen verwachten en kunnen ze hier effectief op inspelen. Vissen zijn vaak artistiek en hebben regelmatig geniale invallen. Personen met het sterrenbeeld Vissen kunnen erg beeldend en poëtisch zijn.

Bekende vissen: Niki Lauda, Elizabeth Taylor, Youp van t Hek, Andre van Duin.

Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen vissen.Wanneer ontmoet jij de ware?

Start Gratis