Daghoroscoop Vissen


Daghoroscoop Vissen vandaag : Donderdag, 24 Mei 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Vissen helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop vissen vandaag


Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Deze tijd is geschikt voor voornemens, die lichamelijke kracht en besluitvaardigheid eisen, bijvoorbeeld sportieve activiteiten. Je mist je normale, stabiele levenslust. Wandel, jog, fiets of zwem met je geliefde om het hardst.

Liefde

In de oude duidingen van de sterren duikt de term tederheid op. Je weet niet goed, hoe je je tegenover een bepaalde persoon moet gedragen, nu het geluk je toelacht. Je hebt een heleboel pech gehad, maar in deze fase van je leven zou je moeten stoppen met terugkijken.

Carriere & Beroep

Een arbeidscontract moet heel goed doorgelezen worden. Er wordt helaas weer eens misbruik gemaakt van je goede karakter. Het is belangrijk, dat je niet teveel hooi op je vork neemt, anders krijg je helemaal niets gedaan. Gebruik je krachten om een project af te ronden, maar ga er niet te roekeloos mee om. Mensen nemen een voorbeeld aan je omdat je zo succesvol bent. Aan twijfels komt nu een einde.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Vissen

Personen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak zachte, liefhebbende en gevoelige mensen. Zij hebben respect voor de gevoelens, ideeën en waarden van andere mensen. Ook hebben zij vaak een onbezorgd en meegaand karakter. In hun omgeving staan ze bekend als zorgzame en erg vriendelijke mensen.
Vissen zijn vaak onbaatzuchtige mensen. Meestal hebben personen met het sterrenbeeld Vissen het vermogen om zich heel goed in andere mensen te kunnen inleven. Door deze eigenschap kunnen ze vaak mensen goed helpen en troost bieden.
Personen met het sterrenbeeld Vissen hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zijn ze vaak in staat om in te schatten wat mensen van hen verwachten en kunnen ze hier effectief op inspelen.
Vissen zijn vaak artistiek en hebben regelmatig geniale invallen. Personen met het sterrenbeeld Vissen kunnen erg beeldend en poëtisch zijn.
Bekende vissen: Niki Lauda, Elizabeth Taylor, Youp van t Hek, Andre van Duin.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen vissen.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat