Daghoroscoop Vissen


Daghoroscoop Vissen vandaag : Maandag, 25 September 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Vissen helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop vissen vandaag


Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Je lichaam heeft deze dagen veel behoefte aan een opkikker. Je zult misschien soms het gevoel hebben, dat al je moeite voor niets is, en dat kan je tijdelijk moedeloos of moe maken. Het is het juiste moment om je prestatievermogen de ruimte te geven.

Liefde

Geef niet toe aan het gevoel dat je wilt vluchten voor de buitenwereld. Er zou een reisje voor je in kunnen zitten, waarop je veel nieuwe indrukken opdoet en kennissen maakt. Weet jij eigenlijk wel, dat je iemand heimelijk het hoofd op hol hebt gebracht? Je voelt je jong en romantische fantasieen brengen je in beroering.

Carriere & Beroep

Maak je los van zaken die je in het verleden altijd zo belangrijk vond. Ga geen onoverzienbaar risico aan. Hoe zorgelozer je bent, hoe eerder een groot verlies kan volgen. Het energieke gevoel dat je hebt kan ervoor zorgen dat je moeite hebt om je te concentreren. Verzamel mensen om je heen die je graag mag. Hou rekening met de situatie thuis bij al je overwegingen die betrekking hebben op je verdere toekomst! Je vindt je innerlijke evenwicht weer terug.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Vissen

Personen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak zachte, liefhebbende en gevoelige mensen. Zij hebben respect voor de gevoelens, ideeën en waarden van andere mensen. Ook hebben zij vaak een onbezorgd en meegaand karakter. In hun omgeving staan ze bekend als zorgzame en erg vriendelijke mensen.
Vissen zijn vaak onbaatzuchtige mensen. Meestal hebben personen met het sterrenbeeld Vissen het vermogen om zich heel goed in andere mensen te kunnen inleven. Door deze eigenschap kunnen ze vaak mensen goed helpen en troost bieden.
Personen met het sterrenbeeld Vissen hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zijn ze vaak in staat om in te schatten wat mensen van hen verwachten en kunnen ze hier effectief op inspelen.
Vissen zijn vaak artistiek en hebben regelmatig geniale invallen. Personen met het sterrenbeeld Vissen kunnen erg beeldend en poëtisch zijn.
Bekende vissen: Niki Lauda, Elizabeth Taylor, Youp van t Hek, Andre van Duin.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.