Daghoroscoop Vissen

horoscoop vissen

Benieuwd naar wat je vandaag te wachten staat? Lees dan gauw jouw persoonlijke Vissen daghoroscoop en kom erachter wat de sterren volgens Mediumchat voor jouw in petto hebben!

Daghoroscoop Vissen vandaag: Maandag, 22 April 2024
 

Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Je bent geduldig en je zit vol met energie. In plaats van te wachten op opdrachten, neem je zelf het initiatief en voer je je taken in een vlot tempo uit. Probeer wat afleiding te krijgen en ga wat meer sporten en let op je voeding. Je wilt de wereld veroveren dus waarom zou je niet een poging wagen..

Liefde

Misschien als je heel goed zoekt, onder dat kleine steentje vind je nog wat geluk maar dat is overigens wel genoeg voor je. Handel naar je hart, die wijst je de juiste richting

Carriere & Beroep

Ga voorzichtig om met de vooruitgang die je boekt, anders houdt het op voor je het in de gaten hebt. Pas op dat jij vandaag niet met de gebakken peren zit. Als je teveel geld uitgeeft, krijg je er niets voor terug. Met de mensen uit je naaste omgeving kun je goed opschieten.. Keep it simple and be honest zeker als het om jouw privéleven gaat, eerlijkheid duurt het langs. Tijd heb je genoeg dus waarom zou jij je niet eens verdiepen in de dingen die je echt leuk vindt en koppel daar gelijk een activiteit in je agenda aan vast. Easy peasy, als jij je volledige arsenaal van krachten zou bundelen dan zou elk project zo klaar zijn maar wees zuinig met je krachten. Laat het woord LEVENSKUNST eens door je hoofd gaan en bedenk wat het voor jou betekent..

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,796 reviews

5 sterren op basis van 57,796 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,796 reviews

5 sterren op basis van 57,796 reviews

Vissen Kenmerken

  • Sterrenbeeld datum: 19 februari - 20 maart
  • Latijnse naam: Pisces
  • Symbol: ♓️
  • Heersende planeet: Neptunes
  • Element: Water
Karakter en Persoonlijkheid

Vissen is spiritueel, zachtaardig, rustig, dromerig, artistiek en intuïtief. Vissen voelt problemen van anderen haarfijn aan, toont medeleven en verstaat de kunt van het luisteren. 

Carrière

Vissen blinkt uit, als zij of hij de juiste baan heeft. Een Vissen werkt snel, nauwkeurig en kan volledig in zijn of haar werkzaamheden opgaan.

Liefde

Een Vissen heeft de gave de ander het gevoel te geven dat hij of zij belangrijk is. Vissen vindt het makkelijker liefde te geven dan te ontvangen.

Negatieve eigenschappen

Emotioneel en besluiteloos

Perfecte match

Kreeft en Steenbok

 

Horoscoop Vissen vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld vissen kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

Karaktereigenschappen Vissen

Vissen is sympathiek, zachtaardig, rustig, beïnvloedbaar, makkelijk te verleiden, fantasierijk, veelzijdig, onpraktisch, spiritueel, dromerig, intuïtief, artistiek en extreem gevoelig. Vissen is niet materialistisch en kan alle bezittingen delen met anderen. Vissen geniet van relaties maar heeft ook de behoefte aan alleen zijn. Vissen voelt intuïtief moeilijkheden van anderen aan en reageert met medeleven. Vissen staat bekend als meegaand maar het is geen meeloper, Vissen hebben wel degelijk een eigen mening.

 

Gunstige eigenschappen Vissen

Vissen is geïnteresseerd in de wereld om zich heen, heeft een uitstekend geheugen en is leergierig. Vissen beschikt vaak over paranormale gaven en is bijzonder intuïtief. Vissen is attent en dol op het leven maar kan door extreme standpunten in een isolement belanden. Vissen accepteert het leven zoals het is, gelooft in lotsbestemming en probeert altijd anderen te overhalen in hetzelfde te geloven.

 

Ongunstige eigenschappen Vissen

Vissen geeft vaak anderen de schuld als iets niet goed gaat en kijkt niet naar zichzelf. Vissen speelt gemakkelijk het slachtoffer. Vissen is meegaand en empathisch maar ruzie haalt het slechtste bij Vissen naar boven. Vissen trekt zich terug en kan dit lang vol houden. Vissen is slecht in het maken en het nakomen van afspraken en cancelt gemaakte afspraken regelmatig op het laatste moment. Vissen heeft geen sterke wilskracht en houdt zich niet altijd aan wat zij of hij beloofd heeft.
 

Temperament Vissen

Vissen kan hooghartig zijn en overtuigd van het feit dat het onmogelijk is te falen. Anderen kunnen enorm geïrriteerd of gefrustreerd worden door de ‘ik ben beter’ en ‘ik weet het beter’ houding van Vissen. Te veel drukte en lawaai maken dat Vissen nerveus en van streek kan raken. Vissen kan extreem vrolijk zijn maar ook extreem verdrietig. Doordat Vissen dingen onderdruk of ontwijkt kan een enorme uitbarsting van woede het gevolg zijn.

 

Vissen in de Liefde

Het verlangen van Vissen is één te worden met haar of zijn geliefde. Vissen heeft de weinige mensen die ze in hun leven toelaten enorm veel te bieden, vooral intimiteit. Vissen bezit de gave anderen op hun gemak te laten voelen. Vissen geeft liever veel liever dan te nemen. Vissen moet daarom opletten dat anderen geen misbruik maken van hun goedheid.

 

Vissen in een relatie

Vissen zorgt voor een partner alsof het een klein kind is. Dat een partner gezond eet en genoeg slaapt. Vissen is zeer emotioneel, intimiteit met een partner is voor Vissen het grootste geschenk. Vissen wil alleen het beste voor een partner. Vissen heeft een dominante partner nodig om niet steeds in de put van zelfmedelijden terecht te komen.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!  

Vissen verliefd

Vissen is romantisch, wat betreft romantiek nogal onrealistisch en leeft in een droomwereld. Vissen wil genieten van het verliefd zijn en dromen. Vissen houdt niet van opdringerige mensen. Langzaam opbouwen is belangrijk voor Vissen. Vissen en liefde, het is alsof Vissen de liefde heeft uitgevonden, Vissen is innemend, charmant en sensueel. natuurlijk voelen velen zich aangetrokken.

 

Vissen versieren

Vissen opent zich alleen als de juiste snaar wordt geraakt. Vissen is gevoelig voor complimentjes en lacht graag. Vissen zal alle soorten dates leuk vinden. Vissen is vrijgevig en kan heel goed luisteren. Maak Vissen echter niets wijs, blijf eerlijk, houdt Vissen niet voor de gek Vissen kan recht door mensen heen kijken Voor een date met Vissen is een romantische plek waar je ook kunt dansen de beste gelegenheid. Vissen kan meestal heel goed dansen en heeft een heel goed gevoel voor ritme.

 

Vissen en seks

Geen vluggertje voor Vissen maar langzaamaan. Seks doet Vissen niet aan maar bedrijft de liefde. Vissen is romantisch en iemand die alle wensen op seksueel uit laat komen. Vissen creëert de juiste sfeer en zal zich volledig naar wat de ander prettig vindt schikken. Voorspel mag van Vissen uren duren, masseren en strelen, tijdens een romantische film met een erotisch tintje.

 

Relatiebreuk Vissen

Vissen niet liefdesverdriet niet verdragen en gaat zo snel mogelijk op zoek naar een affaire. Vissen vlucht tijdens een periode van liefdesverdriet van de een naar de ander. Tot Vissen vermoeid is van het vluchtgedrag dan kan Vissen pas rust nemen en toe geven geeft aan liefdesverdriet. Vissen zal lang lijden onder de pijn van liefdesverdriet en zich terug trekken en voor niemand emotioneel bereikbaar zijn.

 

Vissen en Vriendschap

Vissen heeft geen grote vriendenkring en heeft er ook geen behoefte. Vissen geeft vooral de voorkeur aan een kleine kring van vrienden. Voor wie gezegend is met een Vissen vriend of vriendin kent de harmonie van de vriendschap met een rustige, sympathieke Vissen. Vissen zal alles doen om een vriendin of vriend met problemen te helpen. Vriendschappen met Vissen zijn voor altijd.

 

Vissen en gezondheid

Vissen kan kwetsbaar zijn en heeft meestal meer tijd nodig om te herstellen dan anderen. Vissen kan last hebben van depressies en zwelgen in zelfmedelijden. Vissen vlucht soms in een verslaving waardoor Vissen zich noch ellendiger voelt.  Vissen doet er goed aan om voldoende slaap te krijgen en zich warm aan te kleden in de herfst en winter.

 

Vissen carrière en beroep

Vissen blinkt uit als de geschikte positie gevonden is. Vissen kan volledig in het werk op gaan en alles om zich heen vergeten. Vissen is gevoelig en zouden daarom geen leidinggevende posities moeten willen uitoefenen. Vissen is een goede acteurs, schrijver, muzikant en uitstekend in alles wat te maken heeft met het paranormale.

 

Beroemde Vissen

Thomas Acda, Justin Beier, Fats Domino, Sandro Botticelli, Bobby Fischer, Adolf Eichmann, Rudolf Steiner, G.P. Telemann, Edward Albee, Piet Mondriaan, Albert Einstein, Gioacchio Rossini, Ursula Andres, Liza Minelli, Elisabeth Taylor, Yuri Gagarin, Maksim Gorki, Diaghilev, J.Ph.E. Bach, Rosa Luxemburg, Michail Gorbatsjov, Donald Duck, Thom Hoffman, Antonio Vivaldi, Michelangelo, Ursula Andres, Eva Medndes, Pierre Renoir, Victor Hugo, Brigitte Kaandorp, Prinses Christina, Dick Passchier, G.F. Handel, George Harrison, Sonja Barend, Herman van Veen, Aart Staartjes, Youp van ‘Hek, Peter Brusse, Pieter van den Hoogenband, Frank Govers, Michael Caine, Tatum Dagelet, Willem van Hanegem, P.C. Hooft, Victor Hugo, Lou Reed, Brigitte Kaandorp, Claudia de Breeij, Jon Bon Jovi.
Lees hier meer over de eigenschappen vissen.
 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.
 

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.
 

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.
 

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.
 

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.
 
footer.top