Daghoroscoop Vissen


Daghoroscoop Vissen vandaag : Zondag, 23 September 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Vissen helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop vissen vandaag


Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Je moet vechten tegen de innerlijke onrust die je van je slaap en je goede humeur berooft en naar je innerlijke stem luisteren. Je bevindt je in een positie, waarin je je vol kracht staande kunt houden. Pas ervoor op, dat je jezelf niet overbelast of lichamelijk te veel van jezelf vraagt.

Liefde

Je merkt dat je verlangt naar opwindende belevenissen. Je beleeft heel veel plezier met een persoon die je nu nog niet kent. Probeer je innerlijke evenwicht terug te vinden, dan komt geluk vanzelf op je af.

Carriere & Beroep

De anderen vertrouwen jou en dat moet je waarderen. Als je gaat zitten wachten tot iemand uit zichzelf hulp zal aanbieden, dan kan het zijn dat je wel eens heel lang zou moeten wachten. Als je van plan bent te gaan luieren, zal een langdurig en doorslaand succes uitblijven. Als het jou lukt om je tijd beter in te delen, zul je je evenwicht weer terugvinden en dan kun je zonder angst je plannen verwezenlijken. Bevrijd je nu van negatieve gedachten en blijf je doelstellingen trouw. Hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Vissen

Personen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak zachte, liefhebbende en gevoelige mensen. Zij hebben respect voor de gevoelens, ideeën en waarden van andere mensen. Ook hebben zij vaak een onbezorgd en meegaand karakter. In hun omgeving staan ze bekend als zorgzame en erg vriendelijke mensen.
Vissen zijn vaak onbaatzuchtige mensen. Meestal hebben personen met het sterrenbeeld Vissen het vermogen om zich heel goed in andere mensen te kunnen inleven. Door deze eigenschap kunnen ze vaak mensen goed helpen en troost bieden.
Personen met het sterrenbeeld Vissen hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zijn ze vaak in staat om in te schatten wat mensen van hen verwachten en kunnen ze hier effectief op inspelen.
Vissen zijn vaak artistiek en hebben regelmatig geniale invallen. Personen met het sterrenbeeld Vissen kunnen erg beeldend en poëtisch zijn.
Bekende vissen: Niki Lauda, Elizabeth Taylor, Youp van t Hek, Andre van Duin.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen vissen.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat