Daghoroscoop Vissen

Home » Daghoroscoop » Vissen
Daghoroscoop Vissen vandaag : Zondag, 25 Juni 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Vissen helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop vissen vandaag


Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Je voelt je een beetje overspannen. Je lichamelijke weerstand is afgenomen en je zou last kunnen krijgen van allerlei kwaaltjes. Versterk de weerstand van je lichaam.

Liefde

Wacht eerst af totdat je weet, hoe iemand in elkaar zit, voordat je reageert. Jouw wens kan al vlug in vervulling gaan, maar verlies de eventuele gevolgen niet uit het oog. Je uitstraling is positiever dan je denkt.

Carriere & Beroep

Na 1800 uur kan een uitstapje belangrijk zijn. Maak vandaag vooral je eigen wensen duidelijk. Je kunt nu beter alleen werken dan met anderen samen. Je zou moeten profiteren van je innerlijke balans door een beetje meer over de ware betekenis van het leven na te denken. Laat je niet opjagen. De alledaagse klusjes zul je goed en snel kunnen afmaken, ookal zijn er af en toe een paar kleine hindernissen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Vissen

Personen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak zachte, liefhebbende en gevoelige mensen. Zij hebben respect voor de gevoelens, ideeën en waarden van andere mensen. Ook hebben zij vaak een onbezorgd en meegaand karakter. In hun omgeving staan ze bekend als zorgzame en erg vriendelijke mensen.
Vissen zijn vaak onbaatzuchtige mensen. Meestal hebben personen met het sterrenbeeld Vissen het vermogen om zich heel goed in andere mensen te kunnen inleven. Door deze eigenschap kunnen ze vaak mensen goed helpen en troost bieden.
Personen met het sterrenbeeld Vissen hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zijn ze vaak in staat om in te schatten wat mensen van hen verwachten en kunnen ze hier effectief op inspelen.
Vissen zijn vaak artistiek en hebben regelmatig geniale invallen. Personen met het sterrenbeeld Vissen kunnen erg beeldend en poëtisch zijn.
Bekende vissen: Niki Lauda, Elizabeth Taylor, Youp van t Hek, Andre van Duin.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.