Daghoroscoop Vissen


Daghoroscoop Vissen vandaag : Maandag, 21 Januari 2019

daghoroscoop vissen vandaag

Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Op korte termijn heeft het drinken van caffeïne een opwekkend effect, maar op lange termijn is het niet goed voor je gezondheid. De dingen die gedaan moeten worden pak je vandaag energiek aan. Als je nu te veel van jezelf verlangt, ben je straks helemaal uitgeput en des te vatbaarder voor ziektes.

Liefde

Laat je bij een besluit door je gevoel leiden en niet door je verstand, anders dreigt er jaloezie, die niet zonder gevolgen kan blijven. Je provocerende houding kan vandaag wel eens een struikelblok worden. Blijf in ieder geval fair tegenover je omgeving.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!

Carriere & Beroep

Deze dag is bijzonder geschikt voor klussen in en om het huis, maar ook voor plannen, die beslissend zijn voor de toekomst. Men wil je financieel bedonderen. Je kunt vandaag beter geen contract ondertekenen, dat je van tevoren niet heel nauwkeurig hebt doorgelezen. Hou rekening met de situatie thuis bij al je overwegingen die betrekking hebben op je verdere toekomst! Je vindt je innerlijke evenwicht weer terug. Samenwerking geeft je leven meer inhoud en vooral meer waarde. Je moet een traditionele weg kiezen om je doel te bereiken.


Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Vissen

Personen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak zachte, liefhebbende en gevoelige mensen. Zij hebben respect voor de gevoelens, ideeën en waarden van andere mensen. Ook hebben zij vaak een onbezorgd en meegaand karakter. In hun omgeving staan ze bekend als zorgzame en erg vriendelijke mensen.

Vissen zijn vaak onbaatzuchtige mensen. Meestal hebben personen met het sterrenbeeld Vissen het vermogen om zich heel goed in andere mensen te kunnen inleven. Door deze eigenschap kunnen ze vaak mensen goed helpen en troost bieden.

Personen met het sterrenbeeld Vissen hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zijn ze vaak in staat om in te schatten wat mensen van hen verwachten en kunnen ze hier effectief op inspelen. Vissen zijn vaak artistiek en hebben regelmatig geniale invallen. Personen met het sterrenbeeld Vissen kunnen erg beeldend en poëtisch zijn.

Bekende vissen: Niki Lauda, Elizabeth Taylor, Youp van t Hek, Andre van Duin.

Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen vissen.