Daghoroscoop Vissen


Daghoroscoop Vissen vandaag : Zaterdag, 24 Oktober 2020

daghoroscoop vissen vandaag

Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

EÊn dezer dagen vindt je je innerlijk evenwicht weer terug. Je eetgewoonten zijn niet zo goed, dit kan tot lichamelijke klachten leiden. Je hebt iemand nodig, die je verder kan helpen, want zo gaat het gewoon niet meer verder.

Liefde

Je kunt vandaag een feestje geven, in de stad afspreken of ongedwongen iets ondernemen. Een gesprek kan je volledig nieuwe impulsen en uitzichten voor de toekomst geven. De remmingen, die je al lang hebt, moet je snel kwijt raken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]

Carriere & Beroep

Om jezelf te kunnen ontwikkelen moet je wel wat geduld opbrengen. Je moet proberen wat zakelijker te zijn en je niet over laten halen door anderen om dingen tegen je zin te doen. Je wilt niets fout doen als het gaat om prestaties, die door je omgeving goedgekeurd moeten worden. Je hebt nu de gelegenheid, om je aan een groter project te wagen, die je anders gemeden zou hebben. Alle dingen in het leven hebben een betekenis, daarom is het nu zinvoller om je door je gevoel te laten leiden dan door je verstand. Hou de dingen vandaag zelf in de hand.


👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]


Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]


Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen


Karaktereigenschappen Vissen

Vissen is sympathiek, zachtaardig, rustig, beïnvloedbaar, makkelijk te verleiden, fantasierijk, veelzijdig, onpraktisch, spiritueel, dromerig, intuïtief, artistiek en extreem gevoelig. Vissen is niet materialistisch en kan alle bezittingen delen met anderen. Vissen geniet van relaties maar heeft ook de behoefte aan alleen zijn. Vissen voelt intuïtief moeilijkheden van anderen aan en reageert met medeleven. Vissen staat bekend als meegaand maar het is geen meeloper, Vissen hebben wel degelijk een eigen mening.

 

Gunstige eigenschappen Vissen

Vissen is geïnteresseerd in de wereld om zich heen, heeft een uitstekend geheugen en is leergierig. Vissen beschikt vaak over paranormale gaven en is bijzonder intuïtief. Vissen is attent en dol op het leven maar kan door extreme standpunten in een isolement belanden. Vissen accepteert het leven zoals het is, gelooft in lotsbestemming en probeert altijd anderen te overhalen in hetzelfde te geloven.

 

Ongunstige eigenschappen Vissen

Vissen geeft vaak anderen de schuld als iets niet goed gaat en kijkt niet naar zichzelf. Vissen speelt gemakkelijk het slachtoffer. Vissen is meegaand en empathisch maar ruzie haalt het slechtste bij Vissen naar boven. Vissen trekt zich terug en kan dit lang vol houden. Vissen is slecht in het maken en het nakomen van afspraken en cancelt gemaakte afspraken regelmatig op het laatste moment. Vissen heeft geen sterke wilskracht en houdt zich niet altijd aan wat zij of hij beloofd heeft.
 

Temperament Vissen

Vissen kan hooghartig zijn en overtuigd van het feit dat het onmogelijk is te falen. Anderen kunnen enorm geïrriteerd of gefrustreerd worden door de ‘ik ben beter’ en ‘ik weet het beter’ houding van Vissen. Te veel drukte en lawaai maken dat Vissen nerveus en van streek kan raken. Vissen kan extreem vrolijk zijn maar ook extreem verdrietig. Doordat Vissen dingen onderdruk of ontwijkt kan een enorme uitbarsting van woede het gevolg zijn.

 

Vissen in de Liefde

Het verlangen van Vissen is één te worden met haar of zijn geliefde. Vissen heeft de weinige mensen die ze in hun leven toelaten enorm veel te bieden, vooral intimiteit. Vissen bezit de gave anderen op hun gemak te laten voelen. Vissen geeft liever veel liever dan te nemen. Vissen moet daarom opletten dat anderen geen misbruik maken van hun goedheid.

 

Vissen in een relatie

Vissen zorgt voor een partner alsof het een klein kind is. Dat een partner gezond eet en genoeg slaapt. Vissen is zeer emotioneel, intimiteit met een partner is voor Vissen het grootste geschenk. Vissen wil alleen het beste voor een partner. Vissen heeft een dominante partner nodig om niet steeds in de put van zelfmedelijden terecht te komen.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Vissen verliefd

Vissen is romantisch, wat betreft romantiek nogal onrealistisch en leeft in een droomwereld. Vissen wil genieten van het verliefd zijn en dromen. Vissen houdt niet van opdringerige mensen. Langzaam opbouwen is belangrijk voor Vissen. Vissen en liefde, het is alsof Vissen de liefde heeft uitgevonden, Vissen is innemend, charmant en sensueel. natuurlijk voelen velen zich aangetrokken.

 

Vissen versieren

Vissen opent zich alleen als de juiste snaar wordt geraakt. Vissen is gevoelig voor complimentjes en lacht graag. Vissen zal alle soorten dates leuk vinden. Vissen is vrijgevig en kan heel goed luisteren. Maak Vissen echter niets wijs, blijf eerlijk, houdt Vissen niet voor de gek Vissen kan recht door mensen heen kijken Voor een date met Vissen is een romantische plek waar je ook kunt dansen de beste gelegenheid. Vissen kan meestal heel goed dansen en heeft een heel goed gevoel voor ritme.

 

Vissen en seks

Geen vluggertje voor Vissen maar langzaamaan. Seks doet Vissen niet aan maar bedrijft de liefde. Vissen is romantisch en iemand die alle wensen op seksueel uit laat komen. Vissen creëert de juiste sfeer en zal zich volledig naar wat de ander prettig vindt schikken. Voorspel mag van Vissen uren duren, masseren en strelen, tijdens een romantische film met een erotisch tintje.

 

Relatiebreuk Vissen

Vissen niet liefdesverdriet niet verdragen en gaat zo snel mogelijk op zoek naar een affaire. Vissen vlucht tijdens een periode van liefdesverdriet van de een naar de ander. Tot Vissen vermoeid is van het vluchtgedrag dan kan Vissen pas rust nemen en toe geven geeft aan liefdesverdriet. Vissen zal lang lijden onder de pijn van liefdesverdriet en zich terug trekken en voor niemand emotioneel bereikbaar zijn.

 

Vissen en Vriendschap

Vissen heeft geen grote vriendenkring en heeft er ook geen behoefte. Vissen geeft vooral de voorkeur aan een kleine kring van vrienden. Voor wie gezegend is met een Vissen vriend of vriendin kent de harmonie van de vriendschap met een rustige, sympathieke Vissen. Vissen zal alles doen om een vriendin of vriend met problemen te helpen. Vriendschappen met Vissen zijn voor altijd.

 

Vissen en gezondheid

Vissen kan kwetsbaar zijn en heeft meestal meer tijd nodig om te herstellen dan anderen. Vissen kan last hebben van depressies en zwelgen in zelfmedelijden. Vissen vlucht soms in een verslaving waardoor Vissen zich noch ellendiger voelt.  Vissen doet er goed aan om voldoende slaap te krijgen en zich warm aan te kleden in de herfst en winter.

 

Vissen carrière en beroep

Vissen blinkt uit als de geschikte positie gevonden is. Vissen kan volledig in het werk op gaan en alles om zich heen vergeten. Vissen is gevoelig en zouden daarom geen leidinggevende posities moeten willen uitoefenen. Vissen is een goede acteurs, schrijver, muzikant en uitstekend in alles wat te maken heeft met het paranormale.

 

Beroemde Vissen

Thomas Acda, Justin Beier, Fats Domino, Sandro Botticelli, Bobby Fischer, Adolf Eichmann, Rudolf Steiner, G.P. Telemann, Edward Albee, Piet Mondriaan, Albert Einstein, Gioacchio Rossini, Ursula Andres, Liza Minelli, Elisabeth Taylor, Yuri Gagarin, Maksim Gorki, Diaghilev, J.Ph.E. Bach, Rosa Luxemburg, Michail Gorbatsjov, Donald Duck, Thom Hoffman, Antonio Vivaldi, Michelangelo, Ursula Andres, Eva Medndes, Pierre Renoir, Victor Hugo, Brigitte Kaandorp, Prinses Christina, Dick Passchier, G.F. Handel, George Harrison, Sonja Barend, Herman van Veen, Aart Staartjes, Youp van ‘Hek, Peter Brusse, Pieter van den Hoogenband, Frank Govers, Michael Caine, Tatum Dagelet, Willem van Hanegem, P.C. Hooft, Victor Hugo, Lou Reed, Brigitte Kaandorp, Claudia de Breeij, Jon Bon Jovi.

Lees hier meer over de eigenschappen vissen.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.