Daghoroscoop Vissen


Daghoroscoop Vissen vandaag : Donderdag, 27 Juli 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Vissen helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop vissen vandaag


Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Een project zal goed lopen, want je beschikt nu over de kracht om een project tot het eind te volbrengen. Je moet nu een beetje op je hoede zijn. De dingen die gedaan moeten worden pak je vandaag energiek aan.

Liefde

Een schriftelijke mededeling of een telefoontje zorgt vandaag voor enige verwarring. Je durft weer uit je schulp te kruipen en je kan anderen weer makkelijker toelaten. Je hebt behoefte aan liefde en verlangt erg naar een intensieve, warme relatie.

Carriere & Beroep

Tussen 1400 uur en 1600 uur doen zich bijzonder goede kansen voor op zakelijk gebied. Je uitstekende organisatorische kwaliteiten zullen je helpen alles goed voor elkaar te krijgen. Blijf met beide voeten op de aarde. Gebruik de kracht die je in je hebt. Mokken lost niets op. Er zit vooruitgang in je werk.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Vissen

Personen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak zachte, liefhebbende en gevoelige mensen. Zij hebben respect voor de gevoelens, ideeën en waarden van andere mensen. Ook hebben zij vaak een onbezorgd en meegaand karakter. In hun omgeving staan ze bekend als zorgzame en erg vriendelijke mensen.
Vissen zijn vaak onbaatzuchtige mensen. Meestal hebben personen met het sterrenbeeld Vissen het vermogen om zich heel goed in andere mensen te kunnen inleven. Door deze eigenschap kunnen ze vaak mensen goed helpen en troost bieden.
Personen met het sterrenbeeld Vissen hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zijn ze vaak in staat om in te schatten wat mensen van hen verwachten en kunnen ze hier effectief op inspelen.
Vissen zijn vaak artistiek en hebben regelmatig geniale invallen. Personen met het sterrenbeeld Vissen kunnen erg beeldend en poëtisch zijn.
Bekende vissen: Niki Lauda, Elizabeth Taylor, Youp van t Hek, Andre van Duin.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.