Daghoroscoop Vissen


Daghoroscoop Vissen vandaag : Dinsdag, 17 Juli 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Vissen helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop vissen vandaag


Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Levensmiddelen, die op je boodschappenlijstje staan streep je door, alleen omdat iemand ze afgeraden heeft. Vertrouw op jezelf en op je optimisme. Pieker niet te veel, want je hebt het toch al te druk.

Liefde

Het is helemaal aan jou of je de gelegenheden die het lot biedt, ook aangrijpt. Momenteel voel je je een beetje moe, omdat de dagelijkse beslommeringen de overhand nemen. Het is geen wonder, dat jij zo ontzettend overmoedig en uitbundig bent.

Carriere & Beroep

Je zou in deze tijd in ieder geval moeten proberen, om anderen zo min mogelijk voor het hoofd te stoten. Op financieel gebied neem je mogelijk te veel werk op je schouders. Men waardeert de precisie, waarmee je de jou opgedragen taken vervult. Je houdt je kalm, zowel innerlijk als uiterlijk, en je wacht het moment af, waarop je je zonder gezichtsverlies kunt terugtrekken. Je zou moeten profiteren van je innerlijke balans door een beetje meer over de ware betekenis van het leven na te denken. Je moet andere mensen de vrijheid geven zich te ontplooien, zodat je je in je relaties kunt ontwikkelen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat





Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Vissen

Personen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak zachte, liefhebbende en gevoelige mensen. Zij hebben respect voor de gevoelens, ideeën en waarden van andere mensen. Ook hebben zij vaak een onbezorgd en meegaand karakter. In hun omgeving staan ze bekend als zorgzame en erg vriendelijke mensen.
Vissen zijn vaak onbaatzuchtige mensen. Meestal hebben personen met het sterrenbeeld Vissen het vermogen om zich heel goed in andere mensen te kunnen inleven. Door deze eigenschap kunnen ze vaak mensen goed helpen en troost bieden.
Personen met het sterrenbeeld Vissen hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zijn ze vaak in staat om in te schatten wat mensen van hen verwachten en kunnen ze hier effectief op inspelen.
Vissen zijn vaak artistiek en hebben regelmatig geniale invallen. Personen met het sterrenbeeld Vissen kunnen erg beeldend en poëtisch zijn.
Bekende vissen: Niki Lauda, Elizabeth Taylor, Youp van t Hek, Andre van Duin.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen vissen.




Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat