Daghoroscoop Vissen


Daghoroscoop Vissen vandaag : Dinsdag, 21 November 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Vissen helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop vissen vandaag


Daghoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart

Gezondheid

Samenwerking is goed voor je innerlijke balans. Ga eens over op het drinken van thee op kruidenbasis. Je geringe weerstand zorgt voor een verhoogde vatbaarheid voor infecties.

Liefde

Meng je in sociale activiteiten en organiseer er zelf ook een paar. Wanneer je je eisen niet te hoog stelt, is het voor andere mensen gemakkelijker op je in te gaan. Er doet zich de mogelijkheid voor om een streep onder het verleden te zetten en om tot op zekere hoogte een nieuw leven te beginnen.

Carriere & Beroep

Elk detail moet tot in de puntjes doordacht worden. Blijf geduldig. Nu kun je de basis leggen voor succes op beroeps- maar vooral ook financieel gebied. Geluk en succes bereiken deze dagen hun hoogtepunt. Leef naar een doel toe. Je zou het contact met mensen, die weinig positiefs te melden hebben, moeten beperken of zelfs afbreken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Vissen vandaag

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Vissen

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Vissen of jaarhoroscoop vissen

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Vissen

Personen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak zachte, liefhebbende en gevoelige mensen. Zij hebben respect voor de gevoelens, ideeën en waarden van andere mensen. Ook hebben zij vaak een onbezorgd en meegaand karakter. In hun omgeving staan ze bekend als zorgzame en erg vriendelijke mensen.
Vissen zijn vaak onbaatzuchtige mensen. Meestal hebben personen met het sterrenbeeld Vissen het vermogen om zich heel goed in andere mensen te kunnen inleven. Door deze eigenschap kunnen ze vaak mensen goed helpen en troost bieden.
Personen met het sterrenbeeld Vissen hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zijn ze vaak in staat om in te schatten wat mensen van hen verwachten en kunnen ze hier effectief op inspelen.
Vissen zijn vaak artistiek en hebben regelmatig geniale invallen. Personen met het sterrenbeeld Vissen kunnen erg beeldend en poëtisch zijn.
Bekende vissen: Niki Lauda, Elizabeth Taylor, Youp van t Hek, Andre van Duin.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.


Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat