Daghoroscoop Waterman

Home » Daghoroscoop » Waterman
Daghoroscoop Waterman vandaag : Zondag, 25 Juni 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Waterman helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop waterman vandaag


Daghoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari

Gezondheid

Dingen die extra inspanning van je eisen, zoals sport, zou je moeten vermijden. Je beschikt over veel kracht, bent vol energie en hebt zin in werk. Wissel inspanning af met de nodige rust.

Liefde

Als het je zal lukken overzicht te krijgen, wordt dit een fijne dag. Geniet van wat de liefde je geeft, maar probeer je er niet aan vast te klampen. De sombere dagen zijn voorbij, geniet ervan! Je charme kan nu voor de doorbraak zorgen, waarop je lang hebt gewacht.

Carriere & Beroep

Overweeg nu eens in alle rust, of je je banksaldo nog verder wilt overschrijden. Als je nu een uitstapje maakt, kun je beter niet teveel geld uitgeven aan dingen die niet nodig zijn. Vertrouw nu alleen op jezelf, dat is veel beter dan op anderen te steunen. Als je innerlijk sterk blijft, kun je zeker zijn van succes in bijna alles wat je aanpakt. Je hebt nu de gelegenheid, om je aan een groter project te wagen, die je anders gemeden zou hebben. Leg ijdelheid en trots naast je neer als je succesvol wilt zijn.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Waterman vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld waterman kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Waterman

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Waterman of jaarhoroscoop waterman

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Waterman

Een persoon met het sterrenbeeld Waterman heeft van zichzelf vaak een objectieve kijk op de wereld. Een Waterman is niet bevooroordeeld en heeft vaak een tolerante en verdraagzame instelling tegenover andere mensen. Een Waterman kan ook goed relativeren waardoor hij in staat is om dingen of voorvallen in het juiste licht te zien.
Een Waterman is vaak erg wilskrachtig. In combinatie met de vitaliteit die veel personen met het sterrenbeeld Waterman hebben, leiden deze eigenschappen ertoe dat een Waterman vaak bereikt waar hij zich toe zet.
Een persoon met het sterrenbeeld Waterman houdt er niet van als hij aan banden wordt gelegd. Een Waterman leeft graag volgens de regels maar bepaalt deze regels het liefst zelf. Een Waterman heeft vaak bepaalde idealen waar hij zelf sterk aan vasthoudt.
Een Waterman is vaak vernieuwend en vindingrijk. Een Waterman heeft een rijke fantasie en een goed opmerkingsvermogen waardoor een Waterman vaak rijk is aan praktische ideeën. Een Waterman heeft vaak ook een goed ontwikkelde intuïtie.
Een Waterman is vaak sociaal maar heeft er ook regelmatig behoefte aan om even alleen te zijn. Vrienden zijn voor een Waterman heel belangrijk. Een Waterman wil echter vaak de vrijheid hebben om zelf te bepalen wanneer hij wel en niet onder vrienden is.
Bekende watermannen: Oprah Winfrey, Mozart, Robbie Williams, prinses Beatrix.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.