Daghoroscoop Waterman


Daghoroscoop Waterman vandaag : Maandag, 21 Januari 2019

daghoroscoop waterman vandaag

Daghoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari

Gezondheid

Ga eens over op het drinken van thee op kruidenbasis. Laat je niet verleiden, om te veel van je lichaam en geest te vragen. Drink niet te veel alcohol, anders haal je je alleen maar problemen op de hals, want alcohol is schadelijk voor je lever.

Liefde

Een schriftelijke mededeling of een telefoontje zorgt vandaag voor enige verwarring. Jouw hart heeft alle reden om te juichen. Alles wat met liefde en gevoelens te maken heeft, zal vandaag een grote rol spelen.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!

Carriere & Beroep

Doe het rustig aan. Nieuwe contacten blijken later voordelig. Jouw onfeilbare instinct zal je helpen nieuwe mogelijkheden te vinden. Ga iets doen, met de mensen die belangrijk voor je zijn. Wees vandaag voorzichtig! Belangrijke beslissingen kun je beter uitstellen: het gevaar bestaat dat men enkele zaken veel mooier afschildert, dan ze werkelijk zijn. Hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede.


Horoscoop Waterman vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld waterman kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Waterman

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Waterman of jaarhoroscoop waterman

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Waterman

Een persoon met het sterrenbeeld Waterman heeft van zichzelf vaak een objectieve kijk op de wereld. Een Waterman is niet bevooroordeeld en heeft vaak een tolerante en verdraagzame instelling tegenover andere mensen. Een Waterman kan ook goed relativeren waardoor hij in staat is om dingen of voorvallen in het juiste licht te zien.

Een Waterman is vaak erg wilskrachtig. In combinatie met de vitaliteit die veel personen met het sterrenbeeld Waterman hebben, leiden deze eigenschappen ertoe dat een Waterman vaak bereikt waar hij zich toe zet. Een persoon met het sterrenbeeld Waterman houdt er niet van als hij aan banden wordt gelegd. Een Waterman leeft graag volgens de regels maar bepaalt deze regels het liefst zelf. Een Waterman heeft vaak bepaalde idealen waar hij zelf sterk aan vasthoudt.

Een Waterman is vaak vernieuwend en vindingrijk. Een Waterman heeft een rijke fantasie en een goed opmerkingsvermogen waardoor een Waterman vaak rijk is aan praktische ideeën. Een Waterman heeft vaak ook een goed ontwikkelde intuïtie.

Een Waterman is vaak sociaal maar heeft er ook regelmatig behoefte aan om even alleen te zijn. Vrienden zijn voor een Waterman heel belangrijk. Een Waterman wil echter vaak de vrijheid hebben om zelf te bepalen wanneer hij wel en niet onder vrienden is.

Bekende watermannen: Oprah Winfrey, Mozart, Robbie Williams, prinses Beatrix.

Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.


Lees hier meer over de eigenschappen waterman.