Daghoroscoop Waterman


Daghoroscoop Waterman vandaag : Zaterdag, 24 Maart 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Waterman helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop waterman vandaag


Daghoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari

Gezondheid

De laatste dagen waren nogal zenuwslopend en kwamen je gezondheid niet ten goede. Neem de dingen waar je je druk om maakt, waar je over piekert of je over opwindt niet meer zo serieus. Verlang vandaag niet teveel van jezelf.

Liefde

Het is nu een mooie dag, om díe dingen te bespreken, die al heel lang zwaar op je drukken. Vandaag kun je laten zien, wat je kunt. Je zult zien dat ontspanning je dagelijkse manier van leven verandert, alles gaat bijna vanzelf.

Carriere & Beroep

Nieuwe ideeen worden opgepakt en verwezenlijkt. Tussen 1400 en 1600 kun je vol vertrouwen een contract afsluiten en je inzet zal zich lonen. De wissels zijn geplaatst, je moet alleen nog geduld hebben. Pas goed op voor mensen en situaties, die je nog niet bekend zijn: men struikelt sneller over stenen die men niet kent. Samenwerking geeft je leven meer inhoud en vooral meer waarde. Probeer erachter te komen of jouw bedoelingen wel door je omgeving worden geaccepteerd, ga dan pas tot actie over.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Waterman vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld waterman kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Waterman

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Waterman of jaarhoroscoop waterman

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Waterman

Een persoon met het sterrenbeeld Waterman heeft van zichzelf vaak een objectieve kijk op de wereld. Een Waterman is niet bevooroordeeld en heeft vaak een tolerante en verdraagzame instelling tegenover andere mensen. Een Waterman kan ook goed relativeren waardoor hij in staat is om dingen of voorvallen in het juiste licht te zien.
Een Waterman is vaak erg wilskrachtig. In combinatie met de vitaliteit die veel personen met het sterrenbeeld Waterman hebben, leiden deze eigenschappen ertoe dat een Waterman vaak bereikt waar hij zich toe zet.
Een persoon met het sterrenbeeld Waterman houdt er niet van als hij aan banden wordt gelegd. Een Waterman leeft graag volgens de regels maar bepaalt deze regels het liefst zelf. Een Waterman heeft vaak bepaalde idealen waar hij zelf sterk aan vasthoudt.
Een Waterman is vaak vernieuwend en vindingrijk. Een Waterman heeft een rijke fantasie en een goed opmerkingsvermogen waardoor een Waterman vaak rijk is aan praktische ideeën. Een Waterman heeft vaak ook een goed ontwikkelde intuïtie.
Een Waterman is vaak sociaal maar heeft er ook regelmatig behoefte aan om even alleen te zijn. Vrienden zijn voor een Waterman heel belangrijk. Een Waterman wil echter vaak de vrijheid hebben om zelf te bepalen wanneer hij wel en niet onder vrienden is.
Bekende watermannen: Oprah Winfrey, Mozart, Robbie Williams, prinses Beatrix.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen waterman.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat