Daghoroscoop Waterman


Daghoroscoop Waterman vandaag : Maandag, 25 September 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Waterman helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop waterman vandaag


Daghoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari

Gezondheid

Neem wat vitamine b en c en eet veel groente en fruit, hierdoor zul je je een ander mens gaan voelen. Krop je problemen niet op, daar krijg je alleen maar last van. Je gepieker zorgt ervoor dat je de leuke dingen van het leven niet ziet.

Liefde

Je dierbaren zullen vlug merken, wat ze uiteindelijk aan je hebben. Jouw creativiteit en fantasie stimuleren je, je leven wat levendiger te maken. Je staat vandaag in het middelpunt van de belangstelling.

Carriere & Beroep

Je kunt nu beter alleen werken dan met anderen samen. Overwin de hindernissen, die je ontwikkeling in de weg staan. Heb eens wat meer zelfvertrouwen. Als je een beslissing moet nemen, moet je gewoon op je gevoel afgaan en de weg van de minste weerstand kiezen. Hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Het kan zijn dat een overeenkomst op den duur niet tot stand komt en er dreigt een langdurig conflict.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Waterman vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld waterman kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Waterman

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Waterman of jaarhoroscoop waterman

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Waterman

Een persoon met het sterrenbeeld Waterman heeft van zichzelf vaak een objectieve kijk op de wereld. Een Waterman is niet bevooroordeeld en heeft vaak een tolerante en verdraagzame instelling tegenover andere mensen. Een Waterman kan ook goed relativeren waardoor hij in staat is om dingen of voorvallen in het juiste licht te zien.
Een Waterman is vaak erg wilskrachtig. In combinatie met de vitaliteit die veel personen met het sterrenbeeld Waterman hebben, leiden deze eigenschappen ertoe dat een Waterman vaak bereikt waar hij zich toe zet.
Een persoon met het sterrenbeeld Waterman houdt er niet van als hij aan banden wordt gelegd. Een Waterman leeft graag volgens de regels maar bepaalt deze regels het liefst zelf. Een Waterman heeft vaak bepaalde idealen waar hij zelf sterk aan vasthoudt.
Een Waterman is vaak vernieuwend en vindingrijk. Een Waterman heeft een rijke fantasie en een goed opmerkingsvermogen waardoor een Waterman vaak rijk is aan praktische ideeën. Een Waterman heeft vaak ook een goed ontwikkelde intuïtie.
Een Waterman is vaak sociaal maar heeft er ook regelmatig behoefte aan om even alleen te zijn. Vrienden zijn voor een Waterman heel belangrijk. Een Waterman wil echter vaak de vrijheid hebben om zelf te bepalen wanneer hij wel en niet onder vrienden is.
Bekende watermannen: Oprah Winfrey, Mozart, Robbie Williams, prinses Beatrix.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.