Daghoroscoop Waterman

horoscoop waterman

Benieuwd naar wat je vandaag te wachten staat? Lees dan gauw jouw persoonlijke Waterman daghoroscoop en kom erachter wat de sterren volgens Mediumchat voor jouw in petto hebben!

Daghoroscoop Waterman vandaag: Woensdag, 22 Mei 2024
 

Daghoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari

Gezondheid

Eet bewust en gezond. Een goede thee is bevorderlijk voor je bloedsomloop en je hart. De grootste veranderingen vinden meestal opeens plaats, na een lange aanlooptijd. Neem je rust wanneer het kan..

Liefde

De laatste tijd waren er genoeg kansen te verzilveren maar je hebt de meeste laten schieten. Je mag best eens wat meer je gevoelens tonen richting je vrienden en bekenden. Deel gewoon eens een van je diepste wensen en je zult zien dat dit best positieve resultaten heeft. Laat de dingen toch gewoon eens gaan zoals ze gaan..

Carriere & Beroep

Grijp kansen met beide handen aan. Waar je ook aan begint, je zult gedisciplineerd, volhardend en geduldig voortgang boeken. Er gaan zich zoveel kansen voordoen dat jij het misschien wel eens erg druk kan krijgen. Je hebt vandaag een goede neus voor speciale geldzaken.. Wow, dat was wel even een wat mindere periode maar het ergste is geweest dus neem even wat tijd voor jezelf. Er komen de komende tijd genoeg kansen op je weg, zie jij ze en weet jij ze te verzilveren, ik denk het wel. Laat anderen deelgenoot worden van jouw rijkdommen welke overigens beslist niet materieel hoeven te zijn, alleen dan zal je gelukkig blijven. Denk goed na over wat er precies moet gebeuren en begin er dan direct aan, stel vandaag geen zaken uit..

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

58,622 reviews

5 sterren op basis van 58,622 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

58,622 reviews

5 sterren op basis van 58,622 reviews

Waterman Kenmerken

  • Sterrenbeeld datum: 20 januari - 18 februari
  • Latijnse naam: Aquarius
  • Symbool:
  • Heersende planeet: Uranus
  • Element: Lucht
Karakter en Persoonlijkheid

Waterman is origineel, intelligent, spontaan, excentriek, onvoorspelbaar en heeft een aangeboren zelfverzekerdheid.

Carrière

Het sterrenbeeld Waterman functioneert goed in banen die hem of haar uitdagen en stimuleren. Waterman is een idealist en staat open voor elke aanpak die resultaat oplevert.

Liefde

Waterman wil zich gewaardeerd en begrepen voelen. Vaak lijkt Waterman afwezig, is met van alles bezig behalve met de liefde.

Negatieve eigenschappen

Eigenwijs en rebels

Perfecte match

Weegschaal en Boogschutter

 

Horoscoop Waterman vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld waterman kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

Karaktereigenschappen Waterman

Waterman is opstandig, tolerant, excentriek, koppig, onvoorspelbaar, origineel en grillig. Waterman heeft de reputatie een beetje eigenaardig te zijn. De reden is waarschijnlijk omdat Waterman doorgronden onmogelijk is. Waterman is fantasievol en heeft iets kinderlijks maar is ook heel wijs. Plezier en veel speelruimte is essentieel voor Waterman. Waterman streeft hoge idealen na en wil dat alles moeiteloos gaat. Waterman wil de wereld graag veranderen naar eigen inzicht.
 
 

Gunstige eigenschappen Waterman

Waterman is geweldig gezelschap en weet altijd waar iets te beleven is. Waterman accepteert veel meer dan anderen en denkt dat anderen net zo veel kunnen accepteren, wat meestal niet het geval is. Alles wat Waterman doet is om de behoefte gelukkig te zijn te bevredigen. Waterman zal altijd proberen objectief te blijven en wordt daarom helaas vaak emotieloos en koud genoemd.  Waterman is extreem gevoelig en dat kan resulteren in humeurschommelingen waardoor hij of zijn fel kan reageren op onbelangrijke dingen.

 

Ongunstige eigenschappen Waterman

Waterman is een opstandig en kan zich heel slecht gedragen. Schreeuwen en vernietigende, lelijke dingen zeggen, hoe meer tegenspraak hoe slechter Waterman zich zal gedragen. Waterman heeft na een conflict de ruimte en de rust nodig om weer tot zichzelf te komen. Excuses komen dan sneller dan verwacht. Waterman vergeet verjaardagen en belangrijke dagen, niet uit desinteresse maar Waterman is er gewoon niet goed in.

 

Temperament Waterman

Waterman is eigenwijs en gaat door ook al hebben anderen al lang bewezen dat het onmogelijk of verkeerd is. Waterman is rebels maar zal nooit anderen dwingen ideeën over te nemen. Waterman heeft respect voor de meningen van anderen ook al volgt hij of zij, de meningen niet op. Waterman is onafhankelijk, wil zich vrij voelen en vlucht als anderen proberen te claimen. Waterman in een conflict kan behoorlijk uit zijn slof schieten.

 

Waterman in de Liefde

Waterman speelt met de liefde en strooit achteloos liefde om zich heen. Liefde is verwarrend voor Waterman en verwart liefde met vriendschap. Waterman is niet altijd in staat zich één te voelen met haar of zijn partner. Waterman wil zich gewaardeerd en begrepen voelen. Waterman lijkt vaak afwezig met van alles bezig behalve de liefde. Al komt het zo op je over Waterman is toch echt met de liefde bezig, focust zich zelfs op ieder detail om de liefde te kunnen begrijpen.

 

Waterman in een relatie

Waterman heeft graag een relatie en niets met het alleen zijn. Waterman is romantisch ook al komt dit niet zo over. De drang van Waterman naar onafhankelijkheid maakt het lastig zich te binden en een relatie in stand te houden. Als Waterman een relatie heeft is zij of hij toegewijd, open, eerlijk en bereid alles op te offeren voor een partner. De partner van Waterman heeft vaak de indruk eerder een vriend dan een geliefde te zijn.

 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!  

Waterman verliefd

Waterman is een flirt en heeft het gewoon, charme en charisma. Waterman is innemend en flirt met jong, oud maar een versierder is het niet. Waterman is spontaan, en aardig tegen alle mensen. Waterman is emotioneel terughoudend. Het is moeilijk aan te voelen wat Waterman wil. Al komt het niet zo over dat Waterman verliefd is, toch kan het zo zijn. Waterman focust zich namelijk op ieder detail om de ander te kunnen begrijpen.

 

Waterman versieren

Waterman heeft veel stimulatie nodig, een date moet avontuurlijk en vooral gezellig zijn. Van zeuren en klagen houdt Waterman niet alles moet positief zijn. Wie een Waterman voor zich wil winnen moet hem of haar als gelijke behandelen. Waterman valt niet op mooi maar op boeiend. Waterman is nooit jaloers of veeleisend maar wel gesteld op vrijheid. Wanneer men Waterman claimt zal het de laatste date zijn.

 

Waterman en seks

Waterman wil alleen seks als hij of zij er voor in de stemming is. Waterman leeft zich uit als een beest of heeft maanden geen seks. Waterman wil eerst goede maatjes zijn voordat zij of hij met je vrijt en wil op dezelfde golflengte zitten. Waterman begint koel en nuchter maar verandert snel tijdens de seks in een seksbeest. Waterman verstaat de kunst de ander helemaal in te palmen.

 

Relatiebreuk Waterman

Waterman zal niet snel een relatie zelf verbreken maar het zo manipuleren dat de ander de relate beëindig. Waterman vergeet liefdesverdriet door zich te storten op avontuur, werk en op plezier maken met vrienden. Door de drang naar vrijheid en het grillige karakter wil Waterman niet in deze gemoedstoestand blijven. Waterman pakt het leven weer op alsof er niets gebeurd is.

 

Waterman en Vriendschap

Waterman heeft veel vrienden, helpt vrienden met moeilijkheden en pakt deze net zo aan zoals eigen problemen, objectief en logisch. Waterman kun je wakker maken om nog even te gaan stappen en heeft altijd zin in gezelligheid. Waterman weet altijd een manier om plezier te maken en houdt ervan anderen aan het lachen te maken.

 

Waterman en gezondheid

Waterman heeft soms een zwakke botstructuur, een lichte val of een ongeluk kan een botbreuk veroorzaken. Hun zenuwstelsel, keel en blaas kunnen soms ook problemen opleveren. De spijsvertering van een Waterman is bijzonder omdat het alle soorten voedsel kan verdragen. Waterman wordt in grote lijnen gezond oud.

 

Watermancarrière en beroep

Waterman is positief ingesteld en verliest niet zo snel de hoop als het even tegen zit. Waterman is creatief en functioneert goed in banen die uitdagen en stimuleren. Waterman werkt graag in een team maar toch komen de grootste talenten boven als hij of zij alleen werkt. Waterman is idealistisch, origineel, intelligent, en kan goed met moderne technologie werken, het is een uitstekende peoplemanager.

 

Beroemde Watermannen

Charles Darwin, Bob Marley, Edison, Jules Verne, Placido Domingo, Prinses Beatrix, Oprah Winfrey, James Joyce, Wolfgang Amadeus Mozart, Jennifer Aniston, Michael Jordan, Natalie Cole, Franklin D. Rooseveldt, Clark Gable, John McEnroe, Prinses Stephanie van Monaco, Boris Jetsin, George Segal, Frits Kreisler, Hella S. Haasse, W.C. Fields, Humphrey Bogart, Mia Farrow, Abraham Lincoln, Boris Pasternack, Bridget Fonda, Charles Dickens, Bill Russel, Thomas E. Edison, Zsa Zsa Gabor, Anna Blaman, Angela Davis, James Dean, Willeke Alberti, Albert Heijn, Koos Alberts, Bertholt Brecht, Virginia Woolf, Franz Peter Schubert, Jordi Cruijff, Neil Diamond, Wendy van Dijk, Christian Dior, Aletta Jacobs, Chantal Janzen, Geraldine Kemper, Chris Zegers, Katja Schuurman, Robbie Williams, Cristiano Ronaldo.

Lees hier meer over de eigenschappen waterman.
 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.
 

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.
 

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.
 

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.
 

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.
 
footer.top