Daghoroscoop Waterman


Daghoroscoop Waterman vandaag : Zondag, 23 September 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Waterman helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop waterman vandaag


Daghoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari

Gezondheid

Kleine kwaaltjes herstellen gemakkelijk als je voldoende rust neemt en vooral genoeg slaapt. Als je zo onvoorzichtig blijft met je gezondheid, kan dat best wel eens gevaarlijk voor je worden. Het beste is rustig te blijven, jezelf niet te veel op te winden en proberen ongedwongen te leven: zo voorkom je ziekte.

Liefde

De komende tijd kijkt iemand vaak verliefd jouw kant op, ookal heb je hem/haar niet aangemoedigd. Men is echt in jou geïnteresseerd. De sombere dagen zijn voorbij, geniet ervan! Je charme kan nu voor de doorbraak zorgen, waarop je lang hebt gewacht.

Carriere & Beroep

Let een beetje op wat je doet, je werklust kan ten koste gaan van meer waardevolle dingen. Innerlijke rust kun je bereiken, door je wil te volgen en zelfs door vaker van je af te bijten. Aarzel niet al het noodzakelijke te ondernemen, om er wat meer vaart achter te zetten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Waterman vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld waterman kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Waterman

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Waterman of jaarhoroscoop waterman

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Waterman

Een persoon met het sterrenbeeld Waterman heeft van zichzelf vaak een objectieve kijk op de wereld. Een Waterman is niet bevooroordeeld en heeft vaak een tolerante en verdraagzame instelling tegenover andere mensen. Een Waterman kan ook goed relativeren waardoor hij in staat is om dingen of voorvallen in het juiste licht te zien.
Een Waterman is vaak erg wilskrachtig. In combinatie met de vitaliteit die veel personen met het sterrenbeeld Waterman hebben, leiden deze eigenschappen ertoe dat een Waterman vaak bereikt waar hij zich toe zet.
Een persoon met het sterrenbeeld Waterman houdt er niet van als hij aan banden wordt gelegd. Een Waterman leeft graag volgens de regels maar bepaalt deze regels het liefst zelf. Een Waterman heeft vaak bepaalde idealen waar hij zelf sterk aan vasthoudt.
Een Waterman is vaak vernieuwend en vindingrijk. Een Waterman heeft een rijke fantasie en een goed opmerkingsvermogen waardoor een Waterman vaak rijk is aan praktische ideeën. Een Waterman heeft vaak ook een goed ontwikkelde intuïtie.
Een Waterman is vaak sociaal maar heeft er ook regelmatig behoefte aan om even alleen te zijn. Vrienden zijn voor een Waterman heel belangrijk. Een Waterman wil echter vaak de vrijheid hebben om zelf te bepalen wanneer hij wel en niet onder vrienden is.
Bekende watermannen: Oprah Winfrey, Mozart, Robbie Williams, prinses Beatrix.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen waterman.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat