Een gebroken hart? Dit moet je dan echt NIET doen!

1590 dagen geleden geplaatst 1 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Een gebroken hart? Dit moet je dan echt NIET doen!

Je hebt liefdesverdriet, hij of zij heeft je hart gebroken. Je weet niet wat je met jezelf moet beginnen. Je bent verdrietig, maar ook boos. Lees nu wat je niet moet doen als je hart gebroken is.

 

1.   Je ex volgen op social media

Blokkeer je ex op Facebook en Instagram of zie 6 weken af van social media. Je herstelt niet als je ziet hoeveel plezier je ex heeft met zijn nieuwe liefde of vrienden.

 

2.   Je ex een appje sturen

Wis het telefoonnummer van je ex om te voorkomen dat je een appje stuurt. Je bent niet van plan je ex te appen, maar als je je eenzaam, verdrietig of woedend voelt heb je voordat je het weet een bericht gestuurd.
 
 

3.   Ga niet naar bed met vrienden van je ex

Met vrienden van je ex naar bed gaan is jezelf vernederen en geen wraak.
 
 

4.   Je ex stalken

Ga niet naar het werk van je ex en ook niet naar zijn of haar huis. Het levert je niets op, alleen stress. Over een tijdje, als je hersteld bent schaam je je.
 
 

5.   Je ex bellen als je gedronken hebt

Alcohol zorgt ervoor dat je losser bent, soms gaan zelfs alle remmen los.
De volgende dag heb je spijt als je je ex met een slok op gebeld hebt. Je kunt het niet meer ongedaan maken dus bespaar jezelf deze verschrikkelijke kater.
 
 

6.   Wraak nemen op je ex

Met elke wraakactie maak je je ex alleen maar blij en bevestig je zijn of haar mening dat jullie niet voor elkaar bestemd zijn.
 
 

7.   Stuur je ex nooit een e-mail

Liefdesverdriet is een akelig gevoel. Je wilt antwoorden van je ex of dingen uitleggen. Je wilt dit gevoel niet, je wilt je gelukkig voelen of misschien zelfs je ex terug. Schrijf een e-mail aan je ex maar verzend het niet. Sla alle mailtjes op en lees ze over 6 weken. Je bent dan zeker reuze blij dat je ze niet verzonden hebt.
 
 

Er is hulp als je hart gebroken is

Familie en vrienden steunen je de eerste weken en luisteren naar je liefdespijn, maar na een poosje hebben ze er meestal genoeg van. Waardoor jij het gevoel hebt dat je er met niemand over kunt praten en er alleen voor staat. Onze coaches, helderzienden, paragnosten en mediums kunnen je helpen als jij niet meer weet hoe je met je gevoelens om moet gaan.

 

Liefdes- en break-up vragen

Hoe uitzichtloos jouw situatie ook lijkt te zijn, onze liefdes en break-up specialisten beantwoorden al jouw vragen. Zij denken in oplossingen en geven je handvatten zodat jij weer gelukkig kunt zijn.
 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

60,434 reviews

60,434 reviews

Heidi geeft tendensen, beschrijving personen en situaties heel goed aan. En paar voorspellingen zijn uit gekomen! Alexandra
24 Jul 2024

60,434 reviews

60,434 reviews

footer.top