Daghoroscoop Kreeft


Daghoroscoop Kreeft vandaag : Maandag, 10 December 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Kreeft helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop kreeft vandaag

Daghoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli

Gezondheid

In de ochtenduren doen zich uitstekende gelegenheden voor tot herstel van je conditie: denk eens aan verschillende soorten kuren. Dwaal niet af in een wereld van dromen, illusies of genot: dit zou wel eens fatale gevolgen kunnen hebben. Misschien heb je momenteel minder dan anders zin om principieel te zijn en lap je daarom je goede voornemens aan je laars.

Liefde

Alertheid kan je, zeker vandaag, goed van pas komen. Kosten nog moeite worden gespaard om jouw wensen in vervulling te laten gaan en dat laat men je ook eerlijk merken. Vandaag kun je echt opbloeien.

Carriere & Beroep

Je bent trouw aan je eigen ideeen en kunt deze duidelijk verwoorden. De omstandigheden zijn uiterst gunstig voor versnelling. Je maakt een uitstekende indruk en je kunt je standpunten overtuigend verdedigen. De enige constante is verandering, dus je leven zal niet hetzelfde blijven. Er kunnen veranderingen optreden op werk, misschien wel promotie of opslag. Neem niet teveel risicos vandaag.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?Horoscoop Kreeft vandaag

Ontdek wat jouw horoscoop is. Natuurlijk hebben onze professionals er vandaag ook eentje voor je opgesteld. Kijk snel bij jouw sterrenbeeld.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Kreeft

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Kreeft of jaarhoroscoop kreeft

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Kreeft

Personen met het sterrenbeeld Kreeft zijn vaak zachte, gevoelige mensen. Zij hebben vaak sterke emoties en gevoelens. Hun omgeving ervaart een Kreeft als zeer sympathiek en meelevend. Een Kreeft kan vaak wat huiselijk zijn. In een relatie is een Kreeft eerder een gever dan een nemer. Een Kreeft kan soms wat dromerig overkomen. Vergis je echter niet. Meestal is een Kreeft juist zeer opmerkzaam. Een Kreeft heeft vaak ook een sterk ontwikkelde intuïtie.
Een Kreeft is een erg trouw persoon. Tegenover de mensen om wie een Kreeft geeft, stelt hij zich vaak beschermend op.
Een persoon met het sterrenbeeld Kreeft kan ondanks zijn zachte aard erg vasthoudend zijn. Als een Kreeft ergens zijn zinnen op heeft gezet, zal hier niet snel verandering in komen.
Een Kreeft heeft vaak een rijke fantasie en een grote verbeeldingskracht. Personen met het sterrenbeeld Kreeft voelen zich vaak aangetrokken tot kunst, toneel en andere uitingen van fantasie.
Bekende kreeften:Lady Di, Linda de Mol, George Michael, Nelson Mandela.


Lees hier meer over de eigenschappen kreeft.Vragen over liefde of toekomst?

Krijg antwoorden