Daghoroscoop Kreeft


Daghoroscoop Kreeft vandaag : Woensdag, 18 Oktober 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Kreeft helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop kreeft vandaag


Daghoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli

Gezondheid

In de ochtend heb je de neiging ondoordacht te handelen, en je doorzettingsvermogen kan een gevaar voor je zijn. Heb vertrouwen in je innerlijke groeiproces, schenk aandacht aan je dromen en aan schijnbare toevalligheden, ze kunnen erg nuttig zijn. Je kan moeilijk te volgen zijn voor anderen, op het moment.

Liefde

Hou verschillende opties open, dat is goed voor je toekomstplannen. Zet een streep onder de zorgen uit het verleden. Een uitstapje brengt afwisseling in je leven.

Carriere & Beroep

Je barst van de energie en je stort je met veel plezier op de moeilijkste opgaven en problemen. Tussen 1400 en 1600 kun je vol vertrouwen een contract afsluiten en je inzet zal zich lonen. Hoe zorgelozer je bent, hoe eerder een groot verlies kan volgen. Het is beter nog wat te wachten voor je de knoop doorhakt in een bepaalde situatie. Ontspan je, je moet niet de hele dag aktief willen zijn, maar je meer overgeven aan de vrije uren. De ergste tijd ligt achter je, gun jezelf nu eerst maar eens wat rust.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Kreeft vandaag

Ontdek wat jouw horoscoop is. Natuurlijk hebben onze professionals er vandaag ook eentje voor je opgesteld. Kijk snel bij jouw sterrenbeeld.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Kreeft

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Kreeft of jaarhoroscoop kreeft

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Kreeft

Personen met het sterrenbeeld Kreeft zijn vaak zachte, gevoelige mensen. Zij hebben vaak sterke emoties en gevoelens. Hun omgeving ervaart een Kreeft als zeer sympathiek en meelevend. Een Kreeft kan vaak wat huiselijk zijn. In een relatie is een Kreeft eerder een gever dan een nemer. Een Kreeft kan soms wat dromerig overkomen. Vergis je echter niet. Meestal is een Kreeft juist zeer opmerkzaam. Een Kreeft heeft vaak ook een sterk ontwikkelde intuïtie.
Een Kreeft is een erg trouw persoon. Tegenover de mensen om wie een Kreeft geeft, stelt hij zich vaak beschermend op.
Een persoon met het sterrenbeeld Kreeft kan ondanks zijn zachte aard erg vasthoudend zijn. Als een Kreeft ergens zijn zinnen op heeft gezet, zal hier niet snel verandering in komen.
Een Kreeft heeft vaak een rijke fantasie en een grote verbeeldingskracht. Personen met het sterrenbeeld Kreeft voelen zich vaak aangetrokken tot kunst, toneel en andere uitingen van fantasie.
Bekende kreeften:Lady Di, Linda de Mol, George Michael, Nelson Mandela.


Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat