Daghoroscoop Kreeft

Home » Daghoroscoop » Kreeft
Daghoroscoop Kreeft vandaag : Zondag, 30 April 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Kreeft helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop kreeft vandaag


Daghoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli

Gezondheid

Gun jezelf meer rust. Waarschijnlijk heb je je wel eens beter gevoeld. Het lijkt alsof jij niet weet hoe sterk je kunt zijn, als je maar echt iets wilt.

Liefde

Er hoopt iemand op jouw troostende woorden, ookal heeft die persoon dat in jouw ogen misschien niet verdient. Je zou momenteel langzaam en weloverwogen moeten handelen. Je bent vandaag niet bang, dat je een slechte indruk maakt op de mensen, die je ontmoet.

Carriere & Beroep

Nieuwe contacten blijken later voordelig. Nieuwe initiatieven zijn vooral succesvol wanneer je ze in de middaguren uitvoert. Als je alles goed hebt voorbereid kun je vandaag je plannen verwezenlijken. Hou je temperament in bedwang en kijk niet alweer uit naar nog betere kansen. Als je goed nadenkt weet je onmiddellijk succes te bereiken en je karakter te sterken. Om overdag voor je werk fit te zijn moet je je krachten goed verdelen, door afwisselend ontspanning en concentratie te oefenen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Kreeft vandaag

Ontdek wat jouw horoscoop is. Natuurlijk hebben onze professionals er vandaag ook eentje voor je opgesteld. Kijk snel bij jouw sterrenbeeld.

Maand Horoscoop

Bekijk hier de maandhoroscoop voor Kreeft

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Kreeft

Personen met het sterrenbeeld Kreeft zijn vaak zachte, gevoelige mensen. Zij hebben vaak sterke emoties en gevoelens. Hun omgeving ervaart een Kreeft als zeer sympathiek en meelevend. Een Kreeft kan vaak wat huiselijk zijn. In een relatie is een Kreeft eerder een gever dan een nemer. Een Kreeft kan soms wat dromerig overkomen. Vergis je echter niet. Meestal is een Kreeft juist zeer opmerkzaam. Een Kreeft heeft vaak ook een sterk ontwikkelde intuïtie.
Een Kreeft is een erg trouw persoon. Tegenover de mensen om wie een Kreeft geeft, stelt hij zich vaak beschermend op.
Een persoon met het sterrenbeeld Kreeft kan ondanks zijn zachte aard erg vasthoudend zijn. Als een Kreeft ergens zijn zinnen op heeft gezet, zal hier niet snel verandering in komen.
Een Kreeft heeft vaak een rijke fantasie en een grote verbeeldingskracht. Personen met het sterrenbeeld Kreeft voelen zich vaak aangetrokken tot kunst, toneel en andere uitingen van fantasie.
Bekende kreeften:Lady Di, Linda de Mol, George Michael, Nelson Mandela.