Daghoroscoop Kreeft

Home » Daghoroscoop » Kreeft
Daghoroscoop Kreeft vandaag : Zaterdag, 25 Maart 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Kreeft helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop kreeft vandaag


Daghoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli

Gezondheid

Leef gezond en vergeet de nodige vitamines niet. Al het opwindende en vermoeiende werk moet je vermijden, omdat het je momenteel aan de nodige weerstand ontbreekt. Je nieuwe energie is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest..

Liefde

Geef je, zoals je ook werkelijk bent. Je stemming is uitstekend en je bent hartstikke optimistisch. Je bezitterigheid zou tot vervelende situaties kunnen leiden..

Carriere & Beroep

Wat je financiën betreft, gaat alles zijn gewone gangetje. Gebruik je kracht, dan zullen de resultaten zeker niet uitblijven. Je bent niet te stoppen: met volle kracht ga je je werkprojecten te lijf, of dat anderen bevalt of niet.. Grijp vandaag de kans om je meer te richten op je innerlijke balans. Als iemand uit je intiemste kring als gevolg van een misverstand wat afstand van jou neemt, laat hem/haar dan even met rust. Actie is reactie, maar jij kunt dat tegengaan..

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Kreeft vandaag

Ontdek wat jouw horoscoop is. Natuurlijk hebben onze professionals er vandaag ook eentje voor je opgesteld. Kijk snel bij jouw sterrenbeeld.

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Kreeft

Personen met het sterrenbeeld Kreeft zijn vaak zachte, gevoelige mensen. Zij hebben vaak sterke emoties en gevoelens. Hun omgeving ervaart een Kreeft als zeer sympathiek en meelevend. Een Kreeft kan vaak wat huiselijk zijn. In een relatie is een Kreeft eerder een gever dan een nemer. Een Kreeft kan soms wat dromerig overkomen. Vergis je echter niet. Meestal is een Kreeft juist zeer opmerkzaam. Een Kreeft heeft vaak ook een sterk ontwikkelde intuïtie.
Een Kreeft is een erg trouw persoon. Tegenover de mensen om wie een Kreeft geeft, stelt hij zich vaak beschermend op.
Een persoon met het sterrenbeeld Kreeft kan ondanks zijn zachte aard erg vasthoudend zijn. Als een Kreeft ergens zijn zinnen op heeft gezet, zal hier niet snel verandering in komen.
Een Kreeft heeft vaak een rijke fantasie en een grote verbeeldingskracht. Personen met het sterrenbeeld Kreeft voelen zich vaak aangetrokken tot kunst, toneel en andere uitingen van fantasie.
Bekende kreeften:Lady Di, Linda de Mol, George Michael, Nelson Mandela.