Daghoroscoop Kreeft

horoscoop kreeft

Benieuwd naar wat je vandaag te wachten staat? Lees dan gauw jouw persoonlijke Kreeft daghoroscoop en kom erachter wat de sterren volgens Mediumchat voor jouw in petto hebben!

Daghoroscoop Kreeft vandaag: Dinsdag, 5 December 2023
 

Daghoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli

Gezondheid

Je lichamelijke weerstand is op dit moment bijzonder groot. Je bent een harde werker, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Je moet vandaag erg oplettend zijn. Nu heb je de kans om de wereld te laten zien wat je kunt..

Liefde

Een whatsapp of een brief kan een grote rol voor je gaan spelen. Klein advies op het gebied van vertrouwen, wees op je hoede met mensen die het beste met je voor hebben. Een voor jou zeer belangrijk persoon waardeert jouw hulpvaardigheid meer dan je denkt. Wordt lid van een sportvereniging of iets dergelijks maar zorg dat je ontspanning vindt..

Carriere & Beroep

Je kunt door goede zelfkritiek onnodige conflicten vermijden en energie sparen. Je uitstekende organisatorische kwaliteiten zullen je helpen alles goed voor elkaar te krijgen. Deze periode gaat het je financieel gezien voor de wind. Het maakt niet uit met welke ideeën je geconfronteerd wordt, je wilt steeds precies weten, hoe deze plannen te realiseren zijn.. Als jij een spits zou zijn dan zou jij altijd op de juiste plek staan, neem dit gevoel mee want het maakt je een stuk zekerder. Luister wat vaker naar je innerlijke stem, die weet vaak wel raad met lastige situaties. Blijf scherp en laat je totaal niet beïnvloeden door negatieve invloeden, gebruik je gezond verstand en dan komt het wel goed. Soms is het niet het juiste moment om direct te reageren maar kan je beter even wachten en wat geduld tonen zodat je volledig op krachten bent gekomen..

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

53,449 reviews

5 sterren op basis van 53,449 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

53,449 reviews

5 sterren op basis van 53,449 reviews

Kreeft Kenmerken

  • Sterrenbeeld datum: 22 juni - 22 juli
  • Latijnse naam: Cancer
  • Symbool: ♋️
  • Heersende planeet: De Maan
  • Element: Water
Karakter en Persoonlijkheid

Kreeft is sympathiek, fantasierijk, verleidelijk, fascinerend, beschermend, geduldig en heeft een aanbiddelijke glimlach.

Carrière

Kreeft heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is een harde werker en doet zijn of haar uiterste best om zijn of haar werkzaamheden zo goed mogelijk te doen.

Liefde

Kreeft neemt een relatie serieus, als Kreeft voor iemand valt, valt Kreeft hard. 

Negatieve eigenschappen

Humeurig en prikkelbaar

Perfecte match

Vissen en Stier
 

Horoscoop Kreeft vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld kreeft kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]
 

Karaktereigenschappen Kreeft

Kreeft heeft een krachtige persoonlijkheid is beschermend, geduldig en rustig. Kreeft stelt liever geen eisen maar als Kreeft echt iets wil kan Kreeft overtuigend en zeer vasthoudend zijn. Kreeft is emotioneel en verschuilt zich vaak voor de buitenwereld. Kreeft is ontvankelijk voor gevoelens van anderen en wordt diep geraakt door teleurstellingen. Kreeft kan andere mensen heel goed lezen en heeft daarom meteen door of andermans bedoelingen goed of slecht zijn.

 

Gunstige eigenschappen Kreeft

Kreeft heeft veel te bieden, is huiselijk en beschouw thuis als een plek om voor dierbaren te zorgen en zich terug te kunnen trekken. Als Kreeft iemand als vriend of vriendin beschouwt en heeft geaccepteerd is dit voor altijd. Kreeft zal een familielid nooit en te nimmer in de steek laten ongeacht wat er gebeurd.

 

Ongunstige eigenschappen Kreeft

Kreeft geeft er de voorkeur aan zich non-verbaal uit te drukken maar Kreeft kan behoorlijk agressief zijn als ze zijn of haar zin niet krijgt. Kreeft is bezitterig, niet alleen op materiële dingen maar ook op mensen. Ze zijn behulpzaam maar soms ook erg chagrijnig en onverschillig. Het humeur van Kreeft kan binnen de kortste keren veranderen. Opeens kan Kreeft kattig en chagrijnig zijn en net zo snel weer het zonnetje in huis.

 

Temperament Kreeft

Confrontaties monden bijna nooit uit tot heftige uitbarstingen toch Kreeft blijft maar doorgaan met kibbelen. Na een tijdelijke wapenstilstand is het meningsverschil nog niet ten einde. Kreeft begint plotseling weer opnieuw alles op te rakelen. Alle oude koeien worden dan weer uit de sloot gehaald. Kreeft kan heel moeilijk loslaten en lang blijven mokken. Als Kreeft met het verkeerde been uit bed stapt kan hij of zij de hele dag irritant en nors zijn.

 

Kreeft in de Liefde

Kreeft is zeer beschermend naar anderen en naar zichzelf. Het kan lang duren voordat Kreeften anderen vertrouwen. Als ze vertrouwen hebben zijn ze loyaal, trouw en oprecht. Kreeft heeft constant bevestiging nodig omdat ze ontzettend gevoelig en onzeker zijn. Kreeft vindt familie heel belangrijk en geeft dierbaren veel aandacht en affectie. Kreeft kan heel goed voor het gezin zorgen en vindt het heerlijk zich te ontfermen over dierbaren.

 

Kreeft in een relatie

Kreeft neemt een relatie serieus en heeft graag een vaste relatie. Kreeft is trouw, beschermend, liefdevol en zorgzaam. Kreeft geeft haar of zijn partner een veilig en geborgen gevoel. Kreeft is een aanhalige partner en gaat nooit vreemd. Als alles goed gaat in de relatie is Kreeft gelukkig, gaat het niet zo goed kan Kreeft prikkelbaar worden en zich terugtrekken.

 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!

 

Kreeft verliefd

Kreeft geeft zich niet snel bloot en wil eerst zeker weten wat de ander voelt. Kreeft stelt zich pas open als er vertrouwen is. Het is voor Kreeft moeilijk een nieuw persoon te vertrouwen. Kreeft geniet niet van verliefdheid omdat het een onzekere periode is. Kreeft wil graag weten waar hij of zij aan toe is.

 

Kreeft versieren

Kreeft wacht af en zet zelf niet de eerste stap maar houdt er wel van als de ander direct is. Angst om afgewezen te worden is de reden dat Kreeft een afwachtende houding aanneemt. Kreeft is kieskeurig, snel teleurgesteld en niet zeker van zichzelf daarom is geduld vereist. Kreeft groeit langzaam naar de ander toe en laat duidelijk weten als de interesse niet wederzijds is.

 

Kreeft en seks

Kreeft is romantisch en heeft een enorm groot inlevingsvermogen. Kreeft neemt echter liever niet zelf het initiatief. Kreeft is teder, houdt van een uitgebreid voorspel en heeft enorm veel fantasie.  Kreeft vrijt het liefst daar waar het veilig voelt, thuis.  Seks in een auto, daar moet Kreeft echt niet aan denken. De eerste keer zal seks met Kreeft kan een beetje wennen zijn. Kreeft heeft namelijk tijd nodig om zich helemaal te geven, als het ijs gebroken is geeft Kreeft zich met overgave.

 

Relatiebreuk en Kreeft

Als Kreeft er van overtuigd is dat het de ware is kan een relatiebreuk moeilijk worden. Kreeft kan niet loslaten, trekt zich terug en is boos, teleurgesteld en kan zelfs rancuneus zijn. Kreeft laat het er niet bij, is vasthoudend en zal toenadering te zoeken. Met vrienden en familie zal Kreeft de liefdespijn niet delen. Kreeft trekt zich terug in haar of zijn schulp. Kreeft is gevoelig en kan emoties moeilijk uiten.

 

Kreeft en Vriendschap

Kreeft is een geweldige vriend of vriendin maar deelt vrienden niet graag met anderen. Kreeft wil de beste vriend of vriendin zijn. Kreeft kan goed luisteren naar verhalen maar vertelt zelf niet veel over eigen belevenissen. Kreeft zal vrienden in nood altijd meteen helpen. Geeft raad maar vooral veel ruimte om vrienden tot zichzelf te laten komen. Kreeft neemt niet zelf het initiatief iets met vrienden af te spreken maar laat het aan hen over. Kreeft draagt vrienden in haar of zijn hart en vindt het daarom niet nodig om regelmatig te communiceren.

 

Kreeft en gezondheid

Kreeft heeft genoeg slaap nodig om genoeg energie te behouden. Kreeft kan stemmingen van anderen opvangen en moeten deze energie weer kwijtraken. Een heerlijk warm bad werkt kalmeren voor Kreeft.  Alles wat met water te maken heeft is goed voor Kreeft, wandelen op het strand geeft weer nieuwe en positieve energie. Kreeft is gevoelig voor depressie, regelmatig naar een komedie kijken en veel lachen doet Kreeft goed.

 

Kreeft carrière en beroep

Kreeft is loyaal aan zijn of haar werkgever en heeft veel plichtsgevoel. Kreeft doet zijn of haar uiterste best en wil een werkgeven niet teleurstellen. Kreeft moet wel gemotiveerd zijn om werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.  Als Kreeft niet in de werkzaamheden op kan gaan vlucht Kreeft in zichzelf en creëert een eigen fantasierijke droomwereld. Is Kreeft echter heel betrokken op het werk, zet Kreeft zich voor 100% in. Kreeft is meester in het onderhandelen.

 

Beroemde Kreeften

Julius Caesar, Nelson Mandela, Jean-Paul Sartre, Cyndi Lauper, Meryl Streep, Jos Brink, Wim T. Schipper, Prinses Alexia, Prins Bernhard, Prinses Diana, Pamela Anderson, Jean-Jaques Rousseau, Camilla Parker, Robin  Williams, Herman Hesse, Mike Tyson, George Sand, Carl Lewis, Emma Goldman, Adelheid Roosen, Emma Goldman, Sidney Lumet, Franz Kafka, Tom Hanks, Dalai Lama, Tom Cruise, Eddy Wally, Wim Duisenberg, Gustav Mahler, John D. Rockenfeller, Pierre Cardin, Jan Brusse, Sylvester Stelone, Nancy Reagan, Marcel Proust, Hanneke Groenteman, Mart Visser Karin Bloemen, Jan Wouters, Hans wiegel, Edgar Vos, Meryl Streep, Linda de Mol, Ringo Starr, Jaap Stam, O.J. Simpson, Lionel Messi.

Lees hier meer over de eigenschappen kreeft.
 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.
 

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.
 

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.
 

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.
 

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.
 
footer.top