Daghoroscoop Kreeft


Daghoroscoop Kreeft vandaag : Donderdag, 24 Augustus 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Kreeft helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop kreeft vandaag


Daghoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli

Gezondheid

Drink niet te veel alcohol, anders haal je je alleen maar problemen op de hals, want alcohol is schadelijk voor je lever. Laat je door niets van de ingeslagen weg afbrengen. Je voelt je energiek en je beschikt over veel uithoudingsvermogen.

Liefde

Je durft weer uit je schulp te kruipen en je kan anderen weer makkelijker toelaten. Men wil je in de verleiding brengen. Trek je er niets van aan, als iemand je probeert te ergeren.

Carriere & Beroep

Door je doorzettingsvermogen en je nuchtere kijk op de dingen zal het jou lukken om zelfs voormalige tegenstanders aan jouw kant te krijgen. Je kunt door goede zelfkritiek onnodige conflicten vermijden en energie sparen. Aangezien je al vanaf de ochtenduren dankzij de gunstige stand van de planeten enthousiast bent, weet je zelfs sceptici voor je te winnen. Je moet vaststellen, wie voor jou belangrijk is en wie niet, en daarnaar handelen. Denk aan je vrienden en spaar je krachten, als je succesvol wilt zijn. De ergste tijd ligt achter je, gun jezelf nu eerst maar eens wat rust.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Kreeft vandaag

Ontdek wat jouw horoscoop is. Natuurlijk hebben onze professionals er vandaag ook eentje voor je opgesteld. Kijk snel bij jouw sterrenbeeld.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Kreeft

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Kreeft of jaarhoroscoop kreeft

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Kreeft

Personen met het sterrenbeeld Kreeft zijn vaak zachte, gevoelige mensen. Zij hebben vaak sterke emoties en gevoelens. Hun omgeving ervaart een Kreeft als zeer sympathiek en meelevend. Een Kreeft kan vaak wat huiselijk zijn. In een relatie is een Kreeft eerder een gever dan een nemer. Een Kreeft kan soms wat dromerig overkomen. Vergis je echter niet. Meestal is een Kreeft juist zeer opmerkzaam. Een Kreeft heeft vaak ook een sterk ontwikkelde intuïtie.
Een Kreeft is een erg trouw persoon. Tegenover de mensen om wie een Kreeft geeft, stelt hij zich vaak beschermend op.
Een persoon met het sterrenbeeld Kreeft kan ondanks zijn zachte aard erg vasthoudend zijn. Als een Kreeft ergens zijn zinnen op heeft gezet, zal hier niet snel verandering in komen.
Een Kreeft heeft vaak een rijke fantasie en een grote verbeeldingskracht. Personen met het sterrenbeeld Kreeft voelen zich vaak aangetrokken tot kunst, toneel en andere uitingen van fantasie.
Bekende kreeften:Lady Di, Linda de Mol, George Michael, Nelson Mandela.