Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Zondag, 23 September 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag


Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Er staan je een paar goede dagen te wachten, je gezondheid wordt weer stabiel en je voelt je energiek. Je voelt je energiek en je beschikt over veel uithoudingsvermogen. Als je sportief bent, zou je nu aan sport moeten doen, want van niksen kun je nerveus, onrustig en zelfs prikkelbaar worden.

Liefde

De sterren en de stand van de planeten geven door hun evenwicht een goede start aan de komende uren. Jouw creativiteit en fantasie stimuleren je, je leven wat levendiger te maken. Niemand verwacht dat je alles perfect doet.

Carriere & Beroep

Let erop dat je dagindeling goed gepland is en zorg voor voldoende ontspanning. Het succes zal je vandaag zeker niet in de schoot geworpen worden. Er dient zich een oplossing voor je problemen aan. Laat je niet van je stuk brengen door onverwachte veranderingen en wees niet te eerzuchtig. Om al de kansen, die je zult krijgen ook te kunnen benutten, moet je veel doorzettingsvermogen en een sterke wil hebben. Laat je niet verleiden door je onrustige gevoelens en denk aan het behoud van je gezondheid.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.
Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen.
Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.
Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.
Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen stier.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat