Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Dinsdag, 17 Juli 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag


Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Je lichaam heeft deze dagen veel behoefte aan een opkikker. Wees matig met eten en drinken, zodat je lichaam in vorm blijft. In deze tijd heb je de mogelijkheid om je prestatievermogen te laten zien.

Liefde

Misschien vindt je vriend(in) het leuk, als je weer eens met hem/haar ging dansen? Bedenk iets waarmee je je omgeving zou kunnen verrassen! Geef een avondje bij je thuis, bijvoorbeeld een tuinfeest. Er zijn mogelijkheden om aan de sleur te ontsnappen, maar als je je te zeer laat meeslepen kun je in gevaar komen. Je kunt, wat de liefde aangaat, rekenen op fijne uurtjes.

Carriere & Beroep

Als je twijfelt, denk dan niet te lang na. Als het eerste enthousiasme verdwenen is, zal je alleen verder moeten. Je presteert bijzonder goed op creatief gebied en je probeert op je omgeving je eigen ervaringen en wereldbeeld over te brengen. De ergste tijd ligt achter je, gun jezelf nu eerst maar eens wat rust. Spaar je krachten: die heb je de komende zware weken hard nodig. Je zult anderen imponeren met je innerlijke kracht.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.
Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen.
Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.
Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.
Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen stier.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat