Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Maandag, 21 Januari 2019

daghoroscoop stier vandaag

Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Je zult momenteel moeite hebben om je in te houden, vooral met snoepen. Als je je niet zo goed voelt, zoek dan afleiding en vertrouw er op dat je vanzelf weer in je oude ritme zult komen. Je vriend(in) zal blij zijn met intensievere aandacht op sexueel gebied, en zal zich hierdoor gestimuleerd voelen.

Liefde

Kruip eens uit je schulp en laat zien dat je zelfverzekerd bent. Je kunt momenteel rustig eens wat riskeren. Wanneer je je eisen niet te hoog stelt, is het voor andere mensen gemakkelijker op je in te gaan.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!

Carriere & Beroep

Grijp alle hulp met beide handen aan, je hebt het verdiend. Laat je niets op de mouw spelden en laat je niet in met een twijfelachtige zaak. Hindernissen worden door jou als een uitdaging opgevat, om uitstaande problemen elegant op te lossen. Laat anderen hun eigen problemen oplossen en hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Het ligt binnen je bereik er iets moois van te maken. Als je je ergert en het gevoel hebt iets te moeten uitpraten, doe het dan en ga niet mokken.


Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.

Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen. Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.

Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.

Lees hier meer over de eigenschappen stier.