Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Maandag, 25 September 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag


Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Luister toch niet naar iedereen, want je krijgt slechts een individuele mening te horen, en die is niet voor alle mensen geldig. Blijf uit de buurt van toenemende druk. Medicijnen zijn echt geen wondermiddelen, zij kunnen ook averechts werken.

Liefde

Als je nog niet gebonden bent, mag je best toegeven aan je verlangens. Je zult mensen in je omgeving van een hele andere kant leren kennen. Maak gebruik van de gunstige omstandigheden in de ochtenduren, ze kunnen de basis voor je verdere toekomst zijn.

Carriere & Beroep

Wees een beetje zuiniger op je geld! Op het ogenblik kun je niet zo succesvol als normaal op je dagelijks werk storten of op andere klussen, die absoluut gedaan moeten worden. Als het eerste enthousiasme verdwenen is, zal je alleen verder moeten. Deze periode is uiterst gunstig voor intensief denkwerk. Behoud je innerlijke rust en geestelijke helderheid en hou steeds je doel voor ogen, dan blijven dingen duidelijk. De geluksconstellatie, die ook vandaag uitwerkingen op jou zal hebben, heeft jouw actieve medewerking in ieder geval echt nodig. Laat je, ondanks de vele taken die op je wachten, niet onder druk zetten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.
Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen.
Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.
Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.
Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.