Daghoroscoop Stier

horoscoop stier

Benieuwd naar wat je vandaag te wachten staat? Lees dan gauw jouw persoonlijke Stier daghoroscoop en kom erachter wat de sterren volgens Mediumchat voor jouw in petto hebben!

Daghoroscoop Stier vandaag: Maandag, 22 April 2024
 

Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Zorg voor veel beweging, je zou je in het zweet moeten werken. Denk niet dat je alles alleen kan en moet doen. Met je gezondheid gaat het momenteel op en neer. Neem niet al je angsten zo serieus, dit kost je een hoop energie..

Liefde

Open je ogen en laat je verrassen door het leven, het is best mooi zoals je zult ervaren.

Carriere & Beroep

Als je om raad gevraagd wordt moet je er ook moeite voor doen die te geven. Het is de tijd om lang gekoesterde voornemens nog eens aan een kritische blik te onderwerpen. Je handelt op het moment voorzichtig, en dat gaat je goed af. Door je doorzettingsvermogen en je nuchtere kijk op de dingen zal het jou lukken om zelfs voormalige tegenstanders aan jouw kant te krijgen.. Soms hebben mensen tijdelijk wat ruimte nodig, ook in jouw omgeving zullen intieme contacten dit af en toe nodig hebben, respecteer dit. Alleen met zelfreflectie zal je de dingen tot een succes maken die je al een tijd graag wilt. De kans is vandaag groot dat je beloond zult worden voor de inspanningen van de afgelopen periode. Op dit moment moet je even iets minder hoge eisen stellen aan jezelf en zeker aan je omgeving..

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,796 reviews

5 sterren op basis van 57,796 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,796 reviews

5 sterren op basis van 57,796 reviews

Stier kenmerken

  • Sterrenbeeld datum:  20 april - 20 mei
  • Latijnse naam: Taurus
  • Symbol: ♉️
  • Ruler Planet: Venus
  • Element: Aarde
Kenmerken en Persoonlijkheid

Stier is attent, toegewijd, betrokken, stabiel, eerlijk en staat bekend om zijn of haar geduld.

Carrière

Stier is te dominant en te zelfstandig om lang een ondergeschikte rol te kunnen spelen.

Liefde

Stier neemt de liefde serieus en bezit alle eigenschappen die een langdurige relatie mogelijk maken. 

Negatieve eigenschappen

Koppig en soms lui

Perfecte match

Vissen en Weegschaal

 

Horoscoop Stier vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld stier kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]
 

Karaktereigenschappen Stier

Stier houdt niet op veranderingen, is niet avontuurlijk maar eerder huiselijk. Stier houdt van lekker eten en een goed glas wijn. Stier is een echte levensgenieter maar ook een harde werker. Stier gaat door tot de klus geklaard is en houdt niet van half werk. Stier is geduldig, volhardend, doelbewust, vastberaden en neemt liever geen risico’s. Stier is praktisch ingesteld en enorm vindingrijk. Stier kan heel goed met geld omgaan en houdt niet van schulden.

 

Gunstige eigenschappen Stier

Stier is enorm gul maar kan eigen spullen moeilijk delen met anderen. Stier is de meest behulpzame partner van alle sterrenbeelden. Stier legt enorme energie aan de dag als het gaat om het starten van nieuwe projecten. Stier staat bekend uitstekend les te kunnen geven, anderen te stimuleren en waardevolle aanwijzingen te geven.

 

Ongunstige eigenschappen Stier

Het gaat op de manier zoals Stier het wil of het gaat helemaal niet door. Stieren houden van rust en ontspanning waardoor ze tot uitstelgedrag neigen. Ze blijven liever lekker zitten dan iets te ondernemen. Stier is jaloers op wat anderen bereikt hebben en jaloers als de partner niet genoeg liefde en aandacht geeft. Stier heeft een lang lont maar wanneer het einde bereikt is kan Stier exploderen.

 

Temperament Stier

Stier kan heel goed luisteren en houdt niet van ruzie maar is eigenwijs en staat snel met een mening klaar. Stier die zich voelt aangevallen wordt Stier steeds opstandiger. Als Stier het kookpunt bereikt kun je beter maken dat je weg komt. Stier kan ontzettend koppig zijn en heeft een scherpe tong. Stier kan heel lang wrok koesteren alvorens de hele wereld beschuldigen behalve zichzelf. Stier verandert bijna nooit van mening of gedachten en sluit geen compromissen.

 

Stier in de Liefde

Stier is sensueel, enorm romantisch en heeft veel behoefte aan fysiek contact. Stier is zorgzaam, toegewijd en trouw. Stier neemt de liefde zeer ernstig op. Stier kan eigenwijs zijn maar is om te kopen in de liefde, met veel humor en tederheid. Al is de liefde van Stier nog zo groot, ze kunnen afknappen op mensen met lelijk taalgebruik.

 

Stier in een relatie

Stier beschouwt de partner als bezit, is jaloers maar zal het niet laten merken. Stier doet er alles aan om een relatie te laten slagen. Alle ingrediënten voor een langdurige relatie. bezit Stier. Stier houdt van traditie en is vastbesloten te trouwen maar heeft veel tijd nodig. Stier wil zeker weten dat het de ware is.
 
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!  

Stier verliefd

Stier staat niet open voor een one night stand, en houdt niet van een avontuurtje. Stier zoekt zekerheid en doet het niet voor minder. Stier heeft een intens verlangen naar een vaste relatie. Als Stier er zeker van is dat het de ware is zal Stier er alles aan doen de nieuwe liefde voor zich te winnen. Geen enkel sterrenbeeld kan met zo veel overgave en hartstocht een nieuwe liefde verleiden.

 

Stier versieren

Stier is vriendelijk en zal open staan voor avances. Stier heeft enorm veel te geven maar wil er ook veel voor terug. Stier wil graag vermaakt worden en de liefde van Stier gaat door de maag. Stier eet graag in een goed restaurant, praat het liefst over materiele bezittingen en zaken. Naar het theater, een glas champagne of een prosecco in een sjiek Grand Café zal Stier zeker waarderen.
 

Stier en seks

Romantiek en de sfeer zijn belangrijke voorwaarden voordat Stier zich zal overgeven. Stier is een uitstekende minnaar/minnares en wil de ander graag overladen met seksuele geneugten. Lang en langzaam strelen en dan heel voorzichtig, echt heel voorzichtig Stier naar de seksuele activiteit leiden. Stier houdt niet van experimenteren of seks speeltjes, Stier doet het liever zoals het al duizenden jaren gedaan wordt. Recht toe recht aan.

 

Relatiebreuk Stier

Stier voelt liefdesverdriet in het hele lichaam. Stier kan liefdesverdriet niet plaatsten de veranderingen en pijn van een relatiebreuk is zwaar voor Stier. Stier heeft lang liefdesverdriet, voelt zich eenzaam en bedroeft. Stier gaat naast verdrietig, geïrriteerd en chagrijnig door met leven tot de tijd de wonden heeft geheeld. Stier zal zich lange tijd afsluiten, vrienden en familie uit de weg gaan om vragen te vermijden.

 

Stier en Vriendschap

Stier heeft en wil niet al te veel vrienden, wel een paar goede vrienden. Stier is een toegewijde, gulle, betrouwbare vriend/vriendin die dierbaren beschermd. Stier vindt het gezellig als vrienden op bezoek komen maar liever niet al te vaak. Stier houdt van privacy en vrienden moeten wel eerst een afspraak maken en niet onverwacht op bezoek komen. Als Stier vrienden uitnodigt worden ze verwend, de lekkerste hapjes, de beste wijn, de heerlijkste en duurste versnaperingen Stier haalt alles in huis om vrienden te verwennen.

 

Stier en gezondheid

Stier is net zoals Atlas en draagt de wereld op zijn of haar schouders. Stier heeft daarom soms schouder- en nekklachten. De lekkere hapjes en de goede wijn waar Stier zo van houdt kunnen voor een paar pondjes meer zorgen. Stier doet er daarom goed aan vaker naar buiten te gaan voor een wandeling of de fiets te nemen in plaats van de auto.

 

Stier carrière en beroep

Stier kan heel goed in een team werken maar wil wel graag de autonomie behouden. Stier kan niet lang goed in een ondergeschikte baan functioneren. Stier is scherp en kan heel goed observeren, dat maakt Stier een waardevolle adviseur. Opzetten van nieuwe projecten en vormgeven is de kracht van Stier. Zorgvuldig stippelt Stier dan een goed doordachte strategie uit om op het juiste moment het plan tot uitvoer te brengen. Stier is een uitstekende bankier, zakenvrouw of zakenman en belegger.

 

Beroemde Stieren

Koning Willem Alexander, Koningin Maxima, Johan Cruyff, Prinses Juliana, William Shakespeare, Michelle Pfeiffer, Fred Astaire, Salvador Dali, Johannes Braams, Karl Marx, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Wim de Bie, Shirley Mclaine, Imca Marina, Pjotr Tsjaikovski, Katherine Hebron, Saddam Hoessein, Keizer Horohito, Karl Marx, Fred Astaire, Oskar Schindler, Melly Frijda, Henry Fonda, Wim de Bie, Al Pacino, Willie Nelson, Dennis Bergkamp, Ilse De Lange, Jiddu Krishnamurti en Rudolf Valentino.
Lees hier meer over de eigenschappen stier.
 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.
 

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.
 

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.
 

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.
 

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.
 
footer.top