Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Zondag, 21 Januari 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag


Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Door meer aan sport te doen, kun je je weerstand versterken en een goede stemming kweken. Vertrouw op het afweersysteem van je lichaam. In de ochtenduren doen zich uitstekende gelegenheden voor tot herstel van je conditie: denk eens aan verschillende soorten kuren.

Liefde

Begin deze dag met het voornemen vrolijk, vredelievend en ontspannen te zijn. Het is tijd voor goede voornemens, je kunt ze waarmaken in deze periode. Er staan je inspannende uren te wachten.

Carriere & Beroep

De beste kansen op succes, zowel op prive als op financieel gebied, liggen in de uren vanaf de late morgen tot in de vroege avond. Wacht rustig af, een gunstigere uitgangspositie zal zich al snel voor je voordoen. Wanneer je je aan een bepaalde, door jou zelf gemaakte tijdsplanning houdt, zul je nog veel meer kunnen bereiken. Plan geen grote uitgaven. Wat je ook van plan bent, doe het zonder twijfel. Je kunt in deze tijd opnieuw beginnen door vriendschappen te sluiten, contracten te ondertekenen en reizen te maken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.
Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen.
Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.
Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.
Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen stier.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat