Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Zaterdag, 24 Maart 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag


Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Probeer alles wat tot een dieptepunt zou kunnen leiden uit de weg te gaan, doe veel aan lichamelijke beweging, slaap genoeg en rust veel. Wandel, jog, fiets of zwem met je geliefde om het hardst. Met je gezondheid gaat het momenteel op en neer.

Liefde

Laat je vriend(in) eens duidelijk merken, wat hij voor jou betekent. In je relaties zou momenteel de materiele kant minder belangrijk voor je moeten zijn. Jouw geheime wens: je hebt zin in een avontuur.

Carriere & Beroep

De omstandigheden zijn gunstig om weer eens een lottobriefje in te vullen of aan een loterij mee te doen. Aan het eind van de dag kan de situatie een beetje kritiek worden: de planeten kunnen je nerveus en strijdlustig maken. Wat je nu ook doet, het zal aan je succes bijdragen. Je bent van succes verzekerd, als je doeleinden waardevol en ook nuttig voor anderen zijn. In jouw persoonlijke relaties en vooral in de relatie met je vriend(in) moet je erop letten dat je niet te dominant wordt. Je organisatorische talenten komen boven op het moment dat je iets met andere mensen onderneemt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.
Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen.
Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.
Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.
Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen stier.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat