Daghoroscoop Stier

Home » Daghoroscoop » Stier
Daghoroscoop Stier vandaag : Zondag, 25 Juni 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag


Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Pieker niet te veel, want je hebt het toch al te druk. Je lichamelijke conditie is momenteel wat aan de zwakke kant, daarom moet je bij alles voorzichtiger aan doen dan normaal. Een goede thee is bevorderlijk voor je bloedsomloop en je hart.

Liefde

Men wil graag alles voor je doen. Het kan geen kwaad, om je vrienden te laten zien dat je ze waardeert. Vriendschappelijke relaties kunnen ineens een andere wending nemen.

Carriere & Beroep

De omstandigheden zijn uiterst gunstig voor versnelling. Een vervelende en ergerlijke overheidsaangelegenheid zal nu eindelijk worden opgelost. Laat je niet in de war brengen, en bedenk je in hoeverre je afhankelijk bent van je omgeving. Het is te vroeg om nu al te beslissen. Zolang je niet te snel opgeeft, kun je niets verliezen. Je bent altijd op de goede tijd op de goede plaats en je voelt je zekerder als je meer rust neemt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.
Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen.
Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.
Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.
Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.