Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Dinsdag, 21 November 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag


Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Je kunt een boel werk verzetten en veel problemen te lijf gaan. Je kunt op hulp rekenen, als je een probleem niet op kunt lossen. Er is geen enkele reden tot paniek, maar probeer wel iets oplettender te zijn.

Liefde

Geloof niet alles wat men je toefluistert, maar wees ook geen spelbreker. Je bent in een goede stemming en je kunt bijna van alles wat op je af komt genieten. Een uitnodiging, waar je zeker op in moet gaan, kan leiden tot veelbelovende contacten.

Carriere & Beroep

Op financieel gebied zou je nu bijzonder oplettend moeten zijn. Er wordt helaas weer eens misbruik gemaakt van je goede karakter. Je bent positief ingesteld en je vervult je functie vol zelfvertrouwen. Voor jou geldt: aan het werk! Maak wat tijd vrij om tot nieuwe inzichten te komen. Probeer van de uitdagingen die op je af komen een succes te maken. Je kunt een zekere mate van onrust voelen, wat tot onvoorzichtigheid kan leiden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.
Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen.
Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.
Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.
Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.


Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat