Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Donderdag, 27 Juli 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag


Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Alles wat je momenteel doet, moet je geconcentreerd doen, zonder krampachtig te doen. Te veel nadenken is schadelijk voor je geluk en je gezondheid. Opgebruikte reserves worden weer aangevuld, uitputtingverschijselen zullen verdwijnen.

Liefde

Het is je eigen schuld dat je de laatste tijd enkele kansen hebt laten lopen, zoals je weet. Je moet beslist meer tijd vrij maken voor de liefde. Misschien blijkt het dat je je druk maakt om niets.

Carriere & Beroep

Als je aan ontspanning denkt, kun je deze gedachten het best verwezenlijken in de middag- en avonduren. Je denkt nu: als het maar snel gaat. Je bent momenteel goed bezig, als je de tijd neemt om je afspraken goed te plannen. Je zou moeten profiteren van je innerlijke balans door een beetje meer over de ware betekenis van het leven na te denken. Als je anderen laat delen in jouw rijkdom, die niet materieel hoeft te zijn, zal je gelukkig blijven. Probeer je vrienden en kennissen wat vaker te zien.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.
Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen.
Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.
Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.
Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.