Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Donderdag, 24 Mei 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag


Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Men zal respect voor je hebben, dat doet je goed. Neem overdag voldoende slaap en de nodige rustpauzes, dan blijf je de drukte de baas. Met je gezondheid gaat het momenteel op en neer.

Liefde

Als je wat geduldiger bent kun je van je vriend(in), je vrienden en van je familie op meer begrip rekenen. Je zou vandaag wel eens iemand kunnen ontmoeten waarmee je een lange termijn relatie begint. Laat de dingen vandaag rustig op je af komen.

Carriere & Beroep

Denk eens na over je vaardigheden en riskeer ook eens een nieuw begin. Het is belangrijk, dat je niet teveel hooi op je vork neemt, anders krijg je helemaal niets gedaan. Maak je niet druk als sommige andere dingen ten koste gaan van je werk. Het valt anderen op dat je je verantwoordelijker gedraagt dan normaal. Je bevindt je in een conflict: je denkt dat je gelijk hebt, terwijl je tegenstanders dat ook denken te hebben. Wees impulsief, maar loop niet te hard van stapel.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.
Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen.
Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.
Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.
Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen stier.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat