Daghoroscoop Stier


Daghoroscoop Stier vandaag : Zaterdag, 17 November 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Stier helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop stier vandaag

Daghoroscoop Stier

21 april - 20 mei

Gezondheid

Op korte termijn heeft het drinken van caffeïne een opwekkend effect, maar op lange termijn is het niet goed voor je gezondheid. De kracht om te genezen kun je in jezelf vinden. Hou je goede voornemens voor jezelf, dan kunnen ze zich rustig ontwikkelen en een diepere werking hebben.

Liefde

Verras je vriend(in) weer eens een keer. Blijf fair en geef je fouten toe, als je die gemaakt hebt. Je kunt momenteel rustig eens wat riskeren.

Carriere & Beroep

Kom vandaag voor je mening op. Het maakt niet uit met welke ideeen je geconfronteerd wordt, je wilt steeds precies weten, hoe deze plannen te realiseren zijn. Je kunt je werkkring verder uitbreiden. Verzamel mensen om je heen die je graag mag. De kans is groot, dat je inspanningen worden beloond. Blijf op het pad, dat je ingeslagen bent.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?Horoscoop Stier vandaag

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Stier

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Stier of jaarhoroscoop stier

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Stier

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vriendelijk en sociaal. Een Stier maakt gemakkelijk vrienden. In relaties met een partner, familie en vrienden is een Stier vaak liefdevol en beminnelijk. Een Stier heeft over het algemeen een goedaardig karakter.

Een Stier is trouw en zal ook altijd beloftes nakomen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij de Stier voorop. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is over het algemeen een persoon op wie je kunt rekenen. Een Stier is vaak een echte levensgenieter. Een Stier houdt van eten, drinken en gezelligheid. Een persoon met het sterrenbeeld Stier is dan ook een echte feestganger. Veel personen met het sterrenbeeld Stier kunnen zelf ook goed koken.

Een persoon met het sterrenbeeld Stier is vaak rustig maar vastberaden. Met een Stier zul je niet snel ruzie krijgen. Een Stier oogt meestal ontspannen maar kan wel een echte doorzetter zijn. Personen met het sterrenbeeld Stier houden van vastomlijnde doelen. Het zijn vaak geen snelle maar wel erg nauwkeurige werkers.

Bekende stieren: Johan Cruijff, Jack Nicholson, Sigmund Freud, Salvador Dali.

Lees hier meer over de eigenschappen stier.Wanneer ontmoet jij de ware?

Start Gratis