Daghoroscoop Maagd


Daghoroscoop Maagd vandaag : Woensdag, 18 Oktober 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Maagd helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop maagd vandaag


Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Grijp niet te snel naar wondermiddeltjes om je energievoorraad aan te vullen. Je voelt je lichamelijk fit en uitgerust. Je kunt op hulp rekenen, als je een probleem niet op kunt lossen.

Liefde

Ga met een beetje meer gevoel op anderen in. Als je op feestjes eens graag in het middelpunt van de belangstelling zou willen staan, dan is het daar nu het moment voor. Een nieuwe hartstochtelijke relatie kan ontstaan, een oude liefde weer opbloeien.

Carriere & Beroep

Ook als je financiele problemen hebt, moet je proberen plezier in je werk te hebben. Jouw ondernemingslust geeft al je projecten vleugels. Je doet nieuwe indrukken op en maakt goede vrienden. Op je werk gaat het goed. Het kan zijn dat je al langere tijd iets wilt veranderen maar je weet nog niet hoe en wat. Wat je priveleven betreft, is het beter eerlijk te handelen, dan om leugentjes om bestwil te vertellen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Maagd

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Maagd of jaarhoroscoop maagd

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Maagd

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is een Maagd juist een warm en zacht persoon. Een Maagd is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook heeft een Maagd vaak een bescheiden persoonlijkheid en zal niet snel in het voetlicht treden. Een Maagd is beschaafd en hecht aan juiste omgangsvormen.
Een Maagd is vaak intelligent en ijverig. Met een Maagd kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Een Maagd heeft vaak een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Een Maagd is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door een Maagd snel gesignaleerd.
Een persoon met het sterrenbeeld Maagd is zeer nauwkeurig. Een Maagd heeft een scherp oog voor detail en kan erg precies zijn. Een opgedragen taak zal door een Maagd altijd nauwgezet worden uitgevoerd.
Bekende maagden: Peter Sellers, Moeder Teresa, Sophia Loren, Richard Gere.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.


Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat