Daghoroscoop Maagd

horoscoop maagd

Benieuwd naar wat je vandaag te wachten staat? Lees dan gauw jouw persoonlijke Maagd daghoroscoop en kom erachter wat de sterren volgens Mediumchat voor jouw in petto hebben!

Daghoroscoop Maagd vandaag: Dinsdag, 5 December 2023
 

Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Zorg de komende tijd voor voldoende slaap en een regelmatige dagindeling. In deze tijd heb je de mogelijkheid om je prestatievermogen te laten zien. Het is een goed moment om een nieuw project op te starten. Gebruik deze periode de kracht van de gunstige stand van de planeten voor iets dat je al lang had moeten doen: je levensstijl veranderen..

Liefde

Het is belangrijk dat je niet langer met oogkleppen door het leven gaat. Een zonnetje voor jou, een geheim gekoesterde wens gaat in vervulling. Je inspireert anderen met je enorme levenslust en laat je niet uit het veld slaan door een kleine tegenvaller, dit is het moment van leven. Oordeel niet te snel, soms heeft het leren kennen van iemand gewoon wat tijd nodig

Carriere & Beroep

Je kunt nu buitengewoon snel succes boeken, als je je eigen weg gaat, maar daarbij wel het advies van anderen in je plannen betrekt. Je doet nieuwe indrukken op en maakt goede vrienden. Doe geen rare dingen met je geld, wees er zuinig op en geef het overwogen uit. Tussen 1400 en 1600 kun je vol vertrouwen een overeenkomst met iemand aangaan waarbij je inzet zich zal lonen.. Ja, het leven is niet altijd een stoelendans, iemand probeert beter te worden van jouw succes, hou dit in de gaten en probeer dit te sturen. Yess, je hebt nu genoeg gezaaid en nu wordt het tijd dat jouw inspanningen worden beloond. Hou de koers vast, tijd van nadenken is voorbij nu wordt het tijd om het gewoon te doen, knallen. Concentreer je vandaag, focus moet scherp zijn voor de dingen die je wilt doen..

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

53,479 reviews

5 sterren op basis van 53,479 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

53,479 reviews

5 sterren op basis van 53,479 reviews

Maagd Kenmerken

  • Sterrenbeeld datum: 23 augustus - 22 september
  • Latijnse naam: Virgo
  • Symbool: ♍️
  • Heersende planeet: Mercurius
  • Element: Aarde
Karakter en Persoonlijkheid

Maagd is attent, perfectionistisch, aardig, kieskeurig en een beetje geheimzinnig. Een Maagd vindt het niet nodig alles over zichzelf te vertellen.

Carrière

Het sterrenbeeld Maagd is serieus en levert werk van goede kwaliteit. Maagd is intelligent en heeft een uitstekend geheugen.

Liefde

Een Maagd neemt de liefde serieus en onderzoekt zorgvuldig of de ander zijn of haar liefde waard is. Maagd doet niets overhaast en is kieskeurig, ook op liefdesgebied.

Negatieve eigenschappen

Veel piekeren en perfectionistisch

Perfecte match

Steenbok en Stier

 

Horoscoop Maagd vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld maagd kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]
 

Karaktereigenschappen Maagd

Maagd is eerlijk, puur en zal nooit slechte bedoelingen hebben. Maagd lijkt van buiten bedaard en kalm maar In het hoofd van Maagd gaat veel om. Van binnen zit er een ongecontroleerde geest die dingen probeert uit te vogelen en alles probeert te verbeteren en te analyseren. Maagd is gericht op de toekomst en maakt plannen om naar een bepaald doel toe te werken. Maagd vat dingen letterlijk op en verwacht dat als iemand iets belooft deze belofte nakomt.
 
 

Gunstige eigenschappen Maagd

Maagd is enorm bescheiden, nuchter, slim, redelijk en kan heel hard werken. Maagd is goed in knopen doorhakken, zet gevoel opzij en klaart de klus die anderen niet kunnen of durven te doen. Maagd hanteert hoge criteria voor alle aspecten van het leven. Maagd is niet dromerig maar gericht op het oplossen van problemen. Maagd is onafhankelijk en kan heel goed voor zichzelf te zorgen.

 

Ongunstige eigenschappen Maagd

Maagd is constant aan het analyseren, problemen, mensen en situaties. Soms kan Maagd zo lang bezig zijn met piekeren en daardoor blokkeren alvorens helemaal geen beslissing meer te kunnen nemen. Maagd stelt hoge eisen en kunnen koppig zijn wat hun eisen betreft. Maagd heeft een hekel aan rommelige plannen, wanneer dingen ongeorganiseerd zijn en Maagd de chaos niet meer overziet kan Maagd verdrietig of zelfs ziek worden.
 
 

Temperament Maagd

Maagd is onvoorspelbaar en heel moeilijk in te schatten. Maagd kan veel onrecht dulden voordat er een woede uitbarsting komt.  Maagd vermijdt het liefst confrontaties en vertelt dat alles goed gaat terwijl het helemaal niet goed gaat. Ruzie met een Maagd is niet te winnen. Maagd werkt gewoon niet mee. Maagd zegt ‘nee’ en weigert nog te luisteren en vindt het makkelijker om weg te lopen dan te schreeuwen.
 
 

Maagd in de Liefde

Maagd is vriendelijk en geeft anderen het gevoel dat ze speciaal en geliefd zijn. De eerlijkheid van Maagd straalt overal doorheen, als Maagd besluit dat iemand hun genegenheid waard is staat Maagd voor altijd klaar. Als er een probleem is helpt Maagd zonder te aarzelen meteen. Maagd is fantastisch in het oplossen van problemen, als er een noodsituatie is komt Maagd meteen helpen.
 
 

Maagd in een relatie

Maagd houdt er niet van in het openbaar te knuffelen of aangehaald te worden. Maagd is hartstochtelijk maar vaak omhelst of gekust worden waar anderen bij zijn vindt Maagd niet prettig. Maagd is blij met een knipoog, een glimlach of een gemeend vriendelijk woord. Maagd kan een partner tot waanzin drijven met ordelijkheid. Maagd is niet erg romantisch maar wel loyaal, trouw en zorgzaam.

 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!  

Maagd verliefd

Passioneel en spontaan is Maagd niet. Het kan lastig zijn om er achter te komen of Maagd verliefd is. Nog lastiger is het om erachter te komen of Maagd gevoelens voor je heeft. Maagd toont liefde met pragmatische en nuttige gestes. Geen, I Love You van Maagd maar wel gezond eten en financiële zekerheid.

 

Maagd versieren

Maagd houdt niet van spontane dates maar wil van tevoren uitgebreid bespreken waar de date plaats zal vinden. Een wandeling of een drankje ergens drinken is voor een eerste date uitgebreid genoeg. Maagd is terughoudend en wil zich zelden snel binden. Maagd raakt onder de indruk van grondige voorbereidingen. Kaartjes reserveren voor zijn of haar favoriete film met de beste zitplaatsen maakt Maagd blij.

 

Maagd en seks

Maagd gaat niet in op seksuele voorstellen, daar is Maagd te verlegen voor. Maagd is niet in voor een vluggertje, geduld is dus vereist. Bij seks, hoort liefde en romantiek volgens Maagd. Maagd heeft een natuurlijke aanpak en alles is erop gericht de sekspartner te bevredigen. Zeetluchtjes knapt Maagd op af voor de seks moet het lichaam fris en het liefst net gedoucht zijn.
 
 

Relatiebreuk Maagd

Maagd praat met niemand over liefdesverdriet en gedraagt zich zoals altijd, vriendelijk en opgewekt. Maagd laat niets los en niemand zal de liefdespijn opmerken. Het is zelfs voor vrienden moeilijk in te schatten of Maagd liefdespijn heeft.  Als vrienden vragen zal Maagd laconiek en koel zonder vertoon van emotie vertellen dat de relatie beëindigd is. Meestal accepteert Maagd het einde van een relatie zonder verzet.

 

Maagd en Vriendschap

Maagd is zeer behulpzaam en weet wat vrienden nodig hebben. Zelf vraagt Maagd niet snel om hulp dat vindt Maagd erg moeilijk. Maagd zal niet frequent contact houden met vrienden, er kunnen weken of zelfs maanden overheen gaan voordat Maagd weer iets van zich laat horen. Afspraken moeten plaats vinden op een plek en tijd die Maagd kiest omdat Maagd zich heel ongemakkelijk voelt als de ontmoeting op onbekend terrein is.

 

Maagd en gezondheid

Migraine en buikpijn zijn voorkomende symptomen van Maagd evenals maag en darmproblemen en een te hoge bloeddruk. Oorzaak van de meeste gezondheidsklachten is stress. Maagd trekt zich dingen aan en deelt helaas zorgen niet met anderen. Maagd zou er goed aan doen te leren om te gaan met stress en zorgen met anderen te bespreken.

 

Maagd carrière en beroep

Maagd werkt enorm hard, is serieus en levert werk van uitstekende kwaliteit. Maagd is zeer intelligent en heeft een enorm goed geheugen. Maagd is goed in het oplossen van problemen, het is een rationele denker en tevens uitstekend in het oplossen van conflicten. Dit maakt Maagd een geweldige rechercheur, onderzoeker of wetenschapper.

 

Beroemde Maagden

Confucius, Amy Winehouse, Sophia Lauren, Raquel Welch, Claudia Schiffer, Prins Harry, Koningin Elizabeth, Andrea Bocelli, Cameron Diaz, koning Boudewijn, Charlie Sheen, Agatha Christie, Barry Gibb, Maria montessori, Johan Wolfgang von Goethe, Michael Jackson, Lance Armstrong, Shania Twain, Leonard Cohen, Hugh Grant, Prins Claus, Benny Jolink, Lola Falana, Sean Connery, Ingrid Bergman, Peter Sellers, Claude Debussy, Antonie Kamerling, Frank Robinson, Clarice van Houten, Lodewijk XIV, Oliver Stone, Coco Chanel, Willibrord Frequin, Grandma Mozes, Buddy Holly, Adam Sandler, Kenzo Tanget, Louis Sullivan, B.B. King, Otis Redding, Karl Lagerfeld, Theo Reitsma, Peter Sellers, Tom Ford, Jaqueline Bisset, Hendrik V, Yasser Arafat, Hank Williams, Paul van Vliet, Leo Tolstoi,  Appie Baantjer, Dick Bruna, Clara Schumann, Moeder Teresa, Erwin Koeman, Richard Gere, Greta Garbo, Remco Campert, Ronaldo, Ruud Gullit.
Lees hier meer over de eigenschappen maagd.
 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.
 

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.
 

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.
 

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.
 

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.
 
footer.top