Daghoroscoop Maagd


Benieuwd naar wat je vandaag te wachten staat? Lees dan gauw jouw persoonlijke Maagd daghoroscoop en kom erachter wat de sterren volgens Mediumchat voor jouw in petto hebben!

Daghoroscoop Maagd vandaag: Zondag, 4 Juni 2023

daghoroscoop maagd vandaag

Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Je vriend(in) zal de extra aandacht zeer waarderen. Als je het moeilijk vindt in je eentje aan sport te doen, zoek dan medestanders in je vriendenkring en maak vaste afspraken. Een dagje alleen fruit eten zal je goed doen. Pijn in de nek en ook in de schouders komen vaak door inspanningen of verkrampingen..

Liefde

Je weet je vizier te verbreden wat betekent dat je een compleet nieuwe wereld kan gaan verkennen. Koester je vrienden, ze willen je alleen maar helpen dus weer hier attent op. Het is een dag als geen ander, bespreek dingen met je dierbaren want er zijn er nogal een paar die toch wel zwaar op je drukken. Neem een goede raad van je vrienden ter harte en doe er iets mee Je ligt nog niet helemaal op koers op alle fronten vandaag.. Benieuwd wat jou te wachten staat in de liefde? Probeer nu gratis een chat met een medium of paragost en krijg eerlijk antwoord op jouw vragen. Ga verder >

Carriere & Beroep

Nieuwe ideeën worden opgepakt en verwezenlijkt. Misschien gedraag je je, zonder het te weten, koud en afwijzend en kom je door je tijdelijke onverschilligheid vreemd over op je omgeving. Durf grotere risico´s te nemen, het zal alleen maar in je voordeel zijn. Even een dagje op je portemonnee zitten want zorg ervoor dan andere geen geld van je aftroggelen.. Dit was soms even een wat lastigere periode, maar niet getreurd er komen mooie tijden aan. Je kan wel eens wat arrogant overkomen, hou dit in de gaten want dit wordt niet altijd echt gewaardeerd. Doe gewoon eens gek en impulsief, uiteraard binnen de grenzen van het toelaatbare. Als jij je tijd wat beter in kunt plannen dan zal je zien dat je meer in evenwicht kan komen en zullen de plannen die je hebt ook eenvoudiger te realiseren zijn.. Twijfel je over een carriere keuze? Wij zijn er om je te helpen. Ga verder >

Persoonlijke Reading (Gratis proberen)

Wil jij antwoorden en duidelijk wat jou staat te wachten komende periode? Start nu jouw gratis chat één van onze consulenten naar keuze.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.

 

Horoscoop Maagd vandaag

Jouw persoonlijke sterrenbeeld maagd kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.
 

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]
 

Karaktereigenschappen Maagd

Maagd is eerlijk, puur en zal nooit slechte bedoelingen hebben. Maagd lijkt van buiten bedaard en kalm maar In het hoofd van Maagd gaat veel om. Van binnen zit er een ongecontroleerde geest die dingen probeert uit te vogelen en alles probeert te verbeteren en te analyseren. Maagd is gericht op de toekomst en maakt plannen om naar een bepaald doel toe te werken. Maagd vat dingen letterlijk op en verwacht dat als iemand iets belooft deze belofte nakomt.
 
 

Gunstige eigenschappen Maagd

Maagd is enorm bescheiden, nuchter, slim, redelijk en kan heel hard werken. Maagd is goed in knopen doorhakken, zet gevoel opzij en klaart de klus die anderen niet kunnen of durven te doen. Maagd hanteert hoge criteria voor alle aspecten van het leven. Maagd is niet dromerig maar gericht op het oplossen van problemen. Maagd is onafhankelijk en kan heel goed voor zichzelf te zorgen.

 

Ongunstige eigenschappen Maagd

Maagd is constant aan het analyseren, problemen, mensen en situaties. Soms kan Maagd zo lang bezig zijn met piekeren en daardoor blokkeren alvorens helemaal geen beslissing meer te kunnen nemen. Maagd stelt hoge eisen en kunnen koppig zijn wat hun eisen betreft. Maagd heeft een hekel aan rommelige plannen, wanneer dingen ongeorganiseerd zijn en Maagd de chaos niet meer overziet kan Maagd verdrietig of zelfs ziek worden.
 
 

Temperament Maagd

Maagd is onvoorspelbaar en heel moeilijk in te schatten. Maagd kan veel onrecht dulden voordat er een woede uitbarsting komt.  Maagd vermijdt het liefst confrontaties en vertelt dat alles goed gaat terwijl het helemaal niet goed gaat. Ruzie met een Maagd is niet te winnen. Maagd werkt gewoon niet mee. Maagd zegt ‘nee’ en weigert nog te luisteren en vindt het makkelijker om weg te lopen dan te schreeuwen.
 
 

Maagd in de Liefde

Maagd is vriendelijk en geeft anderen het gevoel dat ze speciaal en geliefd zijn. De eerlijkheid van Maagd straalt overal doorheen, als Maagd besluit dat iemand hun genegenheid waard is staat Maagd voor altijd klaar. Als er een probleem is helpt Maagd zonder te aarzelen meteen. Maagd is fantastisch in het oplossen van problemen, als er een noodsituatie is komt Maagd meteen helpen.
 
 

Maagd in een relatie

Maagd houdt er niet van in het openbaar te knuffelen of aangehaald te worden. Maagd is hartstochtelijk maar vaak omhelst of gekust worden waar anderen bij zijn vindt Maagd niet prettig. Maagd is blij met een knipoog, een glimlach of een gemeend vriendelijk woord. Maagd kan een partner tot waanzin drijven met ordelijkheid. Maagd is niet erg romantisch maar wel loyaal, trouw en zorgzaam.


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Maagd verliefd

Passioneel en spontaan is Maagd niet. Het kan lastig zijn om er achter te komen of Maagd verliefd is. Nog lastiger is het om erachter te komen of Maagd gevoelens voor je heeft. Maagd toont liefde met pragmatische en nuttige gestes. Geen, I Love You van Maagd maar wel gezond eten en financiële zekerheid.

 

Maagd versieren

Maagd houdt niet van spontane dates maar wil van tevoren uitgebreid bespreken waar de date plaats zal vinden. Een wandeling of een drankje ergens drinken is voor een eerste date uitgebreid genoeg. Maagd is terughoudend en wil zich zelden snel binden. Maagd raakt onder de indruk van grondige voorbereidingen. Kaartjes reserveren voor zijn of haar favoriete film met de beste zitplaatsen maakt Maagd blij.

 

Maagd en seks

Maagd gaat niet in op seksuele voorstellen, daar is Maagd te verlegen voor. Maagd is niet in voor een vluggertje, geduld is dus vereist. Bij seks, hoort liefde en romantiek volgens Maagd. Maagd heeft een natuurlijke aanpak en alles is erop gericht de sekspartner te bevredigen. Zeetluchtjes knapt Maagd op af voor de seks moet het lichaam fris en het liefst net gedoucht zijn.
 
 

Relatiebreuk Maagd

Maagd praat met niemand over liefdesverdriet en gedraagt zich zoals altijd, vriendelijk en opgewekt. Maagd laat niets los en niemand zal de liefdespijn opmerken. Het is zelfs voor vrienden moeilijk in te schatten of Maagd liefdespijn heeft.  Als vrienden vragen zal Maagd laconiek en koel zonder vertoon van emotie vertellen dat de relatie beëindigd is. Meestal accepteert Maagd het einde van een relatie zonder verzet.

 

Maagd en Vriendschap

Maagd is zeer behulpzaam en weet wat vrienden nodig hebben. Zelf vraagt Maagd niet snel om hulp dat vindt Maagd erg moeilijk. Maagd zal niet frequent contact houden met vrienden, er kunnen weken of zelfs maanden overheen gaan voordat Maagd weer iets van zich laat horen. Afspraken moeten plaats vinden op een plek en tijd die Maagd kiest omdat Maagd zich heel ongemakkelijk voelt als de ontmoeting op onbekend terrein is.

 

Maagd en gezondheid

Migraine en buikpijn zijn voorkomende symptomen van Maagd evenals maag en darmproblemen en een te hoge bloeddruk. Oorzaak van de meeste gezondheidsklachten is stress. Maagd trekt zich dingen aan en deelt helaas zorgen niet met anderen. Maagd zou er goed aan doen te leren om te gaan met stress en zorgen met anderen te bespreken.

 

Maagd carrière en beroep

Maagd werkt enorm hard, is serieus en levert werk van uitstekende kwaliteit. Maagd is zeer intelligent en heeft een enorm goed geheugen. Maagd is goed in het oplossen van problemen, het is een rationele denker en tevens uitstekend in het oplossen van conflicten. Dit maakt Maagd een geweldige rechercheur, onderzoeker of wetenschapper.

 

Beroemde Maagden

Confucius, Amy Winehouse, Sophia Lauren, Raquel Welch, Claudia Schiffer, Prins Harry, Koningin Elizabeth, Andrea Bocelli, Cameron Diaz, koning Boudewijn, Charlie Sheen, Agatha Christie, Barry Gibb, Maria montessori, Johan Wolfgang von Goethe, Michael Jackson, Lance Armstrong, Shania Twain, Leonard Cohen, Hugh Grant, Prins Claus, Benny Jolink, Lola Falana, Sean Connery, Ingrid Bergman, Peter Sellers, Claude Debussy, Antonie Kamerling, Frank Robinson, Clarice van Houten, Lodewijk XIV, Oliver Stone, Coco Chanel, Willibrord Frequin, Grandma Mozes, Buddy Holly, Adam Sandler, Kenzo Tanget, Louis Sullivan, B.B. King, Otis Redding, Karl Lagerfeld, Theo Reitsma, Peter Sellers, Tom Ford, Jaqueline Bisset, Hendrik V, Yasser Arafat, Hank Williams, Paul van Vliet, Leo Tolstoi,  Appie Baantjer, Dick Bruna, Clara Schumann, Moeder Teresa, Erwin Koeman, Richard Gere, Greta Garbo, Remco Campert, Ronaldo, Ruud Gullit.
Lees hier meer over de eigenschappen maagd.
 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.
 

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.
 

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.
 

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.
 

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.
 
 


Top