Daghoroscoop Maagd


Daghoroscoop Maagd vandaag : Donderdag, 24 Augustus 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Maagd helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop maagd vandaag


Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Er staan je een paar goede dagen te wachten, je gezondheid wordt weer stabiel en je voelt je energiek. Leg de lat niet te hoog als je je leven wilt veranderen. Als je te veel wilt doen, wordt er erg veel van je zenuwstelsel gevraagd.

Liefde

Niet alleen bij het andere geslacht vindt je momenteel veel waardering, je koers in de kennissenkring is ook flink gestegen. Er staan je een paar onvergetelijke uurtjes te wachten. Een kleine, alledaagse teleurstelling kan je niet van je stuk brengen.

Carriere & Beroep

Probeer alles wat men je aanbiedt en kies rustig datgene uit, wat je het liefst wilt. Maak vandaag vooral je eigen wensen duidelijk. Je maakt je plannen met een vooruitziende blik, daarom is deze dag ook voor zakelijke ondernemingen erg gunstig. Je kunt een zekere mate van onrust voelen, wat tot onvoorzichtigheid kan leiden. De geluksconstellatie, die ook vandaag uitwerkingen op jou zal hebben, heeft jouw actieve medewerking in ieder geval echt nodig. Je zou moeten profiteren van je innerlijke balans door een beetje meer over de ware betekenis van het leven na te denken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Maagd

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Maagd of jaarhoroscoop maagd

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Maagd

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is een Maagd juist een warm en zacht persoon. Een Maagd is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook heeft een Maagd vaak een bescheiden persoonlijkheid en zal niet snel in het voetlicht treden. Een Maagd is beschaafd en hecht aan juiste omgangsvormen.
Een Maagd is vaak intelligent en ijverig. Met een Maagd kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Een Maagd heeft vaak een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Een Maagd is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door een Maagd snel gesignaleerd.
Een persoon met het sterrenbeeld Maagd is zeer nauwkeurig. Een Maagd heeft een scherp oog voor detail en kan erg precies zijn. Een opgedragen taak zal door een Maagd altijd nauwgezet worden uitgevoerd.
Bekende maagden: Peter Sellers, Moeder Teresa, Sophia Loren, Richard Gere.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.