Daghoroscoop Maagd

Home » Daghoroscoop » Maagd
Daghoroscoop Maagd vandaag : Zaterdag, 25 Maart 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Maagd helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop maagd vandaag


Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Bevrijd je van energievretende ergernissen en blaas liever eens wat stoom af dan je altijd maar voor alles verantwoordelijk te voelen. Je probeert in je eentje van je zorgen af te komen. Probeer een nieuw leven te beginnen..

Liefde

Of je op een flirt ingaat, moet je zelf beslissen. Men verwacht van jou een duidelijke positie, het wordt je kwalijk genomen dat je steeds een deurtje probeert open te houden. De sterren staan voor jou bijzonder gunstig..

Carriere & Beroep

Verzamel verschillende aanbiedingen, laat je inlichten door een goed vakman en neem dan de tijd om zaken met elkaar te vergelijken. Ondanks dat je je helemaal stort op de zich ophopende plichten, stel je toch de behoeften van je omgeving te veel boven die van jezelf. Wanneer je je aan een bepaalde, door jou zelf gemaakte tijdsplanning houdt, zul je nog veel meer kunnen bereiken.. Om al de kansen, die je zult krijgen ook te kunnen benutten, moet je veel doorzettingsvermogen en een sterke wil hebben. Als je goed nadenkt weet je onmiddellijk succes te bereiken en je karakter te sterken. Om dingen tot een succes te maken is constant z

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Maagd

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is een Maagd juist een warm en zacht persoon. Een Maagd is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook heeft een Maagd vaak een bescheiden persoonlijkheid en zal niet snel in het voetlicht treden. Een Maagd is beschaafd en hecht aan juiste omgangsvormen.
Een Maagd is vaak intelligent en ijverig. Met een Maagd kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Een Maagd heeft vaak een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Een Maagd is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door een Maagd snel gesignaleerd.
Een persoon met het sterrenbeeld Maagd is zeer nauwkeurig. Een Maagd heeft een scherp oog voor detail en kan erg precies zijn. Een opgedragen taak zal door een Maagd altijd nauwgezet worden uitgevoerd.
Bekende maagden: Peter Sellers, Moeder Teresa, Sophia Loren, Richard Gere.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.