Daghoroscoop Maagd


Daghoroscoop Maagd vandaag : Dinsdag, 23 Oktober 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Maagd helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop maagd vandaag

Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Positiviteit is goed tegen slechte stemmingen, ziektes en het versnelt genezingsprocessen behoorlijk. Een dezer dagen vindt je je innerlijk evenwicht weer terug. Een nieuwe hobby of een sportieve bezigheid onder gelijkgezinden zijn is een goed medicijn tegen lichamelijke kwaaltjes.

Liefde

Je hebt nu een adempauze verdiend. Bereid je voor op zeer harmonieuze uren. De mensen die jou iets beloven, kun je geloven.

Carriere & Beroep

Denk niet alleen aan anderen, anders zou je wel eens teleurgesteld kunnen worden. Als je te veel geld uitgeeft, krijg je er niets voor terug. Ga voorzichtig om met de vooruitgang die je boekt, anders houdt het op voor je het in de gaten hebt. Jouw ongeduld is momenteel weliswaar begrijpelijk, maar toch zal het je niet verder brengen. In de toekomst zul je profijt hebben van je inzet. Pas op dat je niet arrogant bent, blijf op dat gebied kritisch ten opzichte van je instelling en je gedrag.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Maagd

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Maagd of jaarhoroscoop maagd

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Maagd

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is een Maagd juist een warm en zacht persoon. Een Maagd is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook heeft een Maagd vaak een bescheiden persoonlijkheid en zal niet snel in het voetlicht treden. Een Maagd is beschaafd en hecht aan juiste omgangsvormen.

Een Maagd is vaak intelligent en ijverig. Met een Maagd kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Een Maagd heeft vaak een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Een Maagd is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door een Maagd snel gesignaleerd.

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd is zeer nauwkeurig. Een Maagd heeft een scherp oog voor detail en kan erg precies zijn. Een opgedragen taak zal door een Maagd altijd nauwgezet worden uitgevoerd.

Bekende maagden: Peter Sellers, Moeder Teresa, Sophia Loren, Richard Gere.

Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen maagd.Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat