Daghoroscoop Maagd


Daghoroscoop Maagd vandaag : Woensdag, 15 Augustus 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Maagd helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop maagd vandaag


Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Nu heb je de wil en de kracht, hindernissen te overwinnen, die je normaal af zouden schrikken. In je omgeving toon je meer energie en je zult waarschijnlijk veel indruk op mensen maken. Je voelt je gezond, hebt plezier in het werk en hebt veel zin om iets te ondernemen.

Liefde

Een van de komende dagen zal je je verzoenen met een persoon die belangrijk voor je is. Je wordt bewonderd, ja, je krijgt zelfs dingen cadeau. Weet jij eigenlijk wel, dat je iemand heimelijk het hoofd op hol hebt gebracht? Je voelt je jong en romantische fantasieen brengen je in beroering.

Carriere & Beroep

Je doet nieuwe indrukken op en maakt goede vrienden. In de situatie waarin je je momenteel bevindt, is het mogelijk dat je teveel hooi op je vork neemt. De financiele en zakelijke kansen liggen het beste in de namiddag. Je moet nu bedenken, wat er gedaan moet worden en daar meteen aan beginnen. Je kunt een zekere mate van onrust voelen, wat tot onvoorzichtigheid kan leiden. Je moet vaststellen, wie voor jou belangrijk is en wie niet, en daarnaar handelen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Maagd

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Maagd of jaarhoroscoop maagd

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Maagd

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is een Maagd juist een warm en zacht persoon. Een Maagd is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook heeft een Maagd vaak een bescheiden persoonlijkheid en zal niet snel in het voetlicht treden. Een Maagd is beschaafd en hecht aan juiste omgangsvormen.
Een Maagd is vaak intelligent en ijverig. Met een Maagd kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Een Maagd heeft vaak een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Een Maagd is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door een Maagd snel gesignaleerd.
Een persoon met het sterrenbeeld Maagd is zeer nauwkeurig. Een Maagd heeft een scherp oog voor detail en kan erg precies zijn. Een opgedragen taak zal door een Maagd altijd nauwgezet worden uitgevoerd.
Bekende maagden: Peter Sellers, Moeder Teresa, Sophia Loren, Richard Gere.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen maagd.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat