Daghoroscoop Maagd


Daghoroscoop Maagd vandaag : Dinsdag, 20 Februari 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Maagd helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop maagd vandaag


Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Een goede thee is bevorderlijk voor je bloedsomloop en je hart. Als je sportief bent, zou je nu aan sport moeten doen, want van niksen kun je nerveus, onrustig en zelfs prikkelbaar worden. Blijf uit de buurt van toenemende druk.

Liefde

Zaken zullen zich vanzelf oplossen, tot jouw tevredenheid. De problemen waar je momenteel nog mee worstelt verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het kan zijn, dat je iemand ontmoet die nog erg belangrijk voor je zal worden.

Carriere & Beroep

Vooral de uren overdag en in de vroege avond zijn bijzonder geschikt om persoonlijke zaken te regelen. Je zult weer betere kansen krijgen, met name de middaguren bieden goede momenten om te handelen. Doe niets, om je winst te veel op te jagen. Verpest je goed doordachte plannen niet, dat maakt de situatie alleen maar verwarrend. Vertrouw belangrijke dingen niet aan anderen toe, men zou daar misbruik van kunnen maken. Jij bent niet iemand die veel waardering nodig heeft van anderen, om goed te kunnen functioneren.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat

Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Maagd

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Maagd of jaarhoroscoop maagd

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Maagd

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is een Maagd juist een warm en zacht persoon. Een Maagd is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook heeft een Maagd vaak een bescheiden persoonlijkheid en zal niet snel in het voetlicht treden. Een Maagd is beschaafd en hecht aan juiste omgangsvormen.
Een Maagd is vaak intelligent en ijverig. Met een Maagd kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Een Maagd heeft vaak een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Een Maagd is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door een Maagd snel gesignaleerd.
Een persoon met het sterrenbeeld Maagd is zeer nauwkeurig. Een Maagd heeft een scherp oog voor detail en kan erg precies zijn. Een opgedragen taak zal door een Maagd altijd nauwgezet worden uitgevoerd.
Bekende maagden: Peter Sellers, Moeder Teresa, Sophia Loren, Richard Gere.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen maagd.
Gratis je toekomst laten voorspellen?

Start hier je gratis chat