Daghoroscoop Maagd


Daghoroscoop Maagd vandaag : Maandag, 10 December 2018

Ontdek de daghoroscoop voor Maagd helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop maagd vandaag

Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Je hebt de neiging om veel van jezelf te eisen en dat is een grote belasting vor je zenuwen. Met jouw overdreven twijfel en je vaak ongegronde wantrouwen, schaadt je alleen maar je gezondheid. Pas op voor een groeiende innerlijke onrust.

Liefde

Je zult je vandaag vol energie op je taken storten en daarbij een probleem oplossen, dat je de laatste tijd erg bezighield. Je vriend(in) is er altijd voor je, ook als het slecht gaat. In een brief wordt je een dubbelzinnig aanbod gedaan.

Carriere & Beroep

Je bent momenteel goed bezig, als je de tijd neemt om je afspraken goed te plannen. Je bent de laatste tijd iets te slordig met je geld omgegaan. De financiele en zakelijke kansen liggen het beste in de namiddag. Je wordt nu niet naar je hardheid beoordeeld, maar naar je vaardigheden. Alle dingen in het leven hebben een betekenis, daarom is het nu zinvoller om je door je gevoel te laten leiden dan door je verstand. Blijf op het pad, dat je ingeslagen bent.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Maagd

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Maagd of jaarhoroscoop maagd

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Maagd

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is een Maagd juist een warm en zacht persoon. Een Maagd is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook heeft een Maagd vaak een bescheiden persoonlijkheid en zal niet snel in het voetlicht treden. Een Maagd is beschaafd en hecht aan juiste omgangsvormen.

Een Maagd is vaak intelligent en ijverig. Met een Maagd kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Een Maagd heeft vaak een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Een Maagd is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door een Maagd snel gesignaleerd.

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd is zeer nauwkeurig. Een Maagd heeft een scherp oog voor detail en kan erg precies zijn. Een opgedragen taak zal door een Maagd altijd nauwgezet worden uitgevoerd.

Bekende maagden: Peter Sellers, Moeder Teresa, Sophia Loren, Richard Gere.

Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.

Lees hier meer over de eigenschappen maagd.Vragen over liefde of toekomst?

Krijg antwoorden