Daghoroscoop Maagd


Daghoroscoop Maagd vandaag : Maandag, 21 Oktober 2019

daghoroscoop maagd vandaag

Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Je beschikt over veel lichamelijke energie en kunt hard en lang doorwerken. De laatste dagen waren nogal zenuwslopend en kwamen je gezondheid niet ten goede. Je kunt je lichaam ontlasten en je beter voelen door over te stappen op licht verteerbaar voedsel.

Liefde

Het leven ziet er niet al te rooskleurig voor je uit. Je hebt behoefte aan liefde en verlangt erg naar een intensieve, warme relatie. Het is tijd voor het samenzijn met vrienden, bekenden of familie.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!

Carriere & Beroep

Laat je in geen geval door anderen geld aftroggelen, maar neem ook geen leningen aan. Deze periode is uiterst gunstig voor intensief denkwerk. Op financieel gebied moet je elke stap goed overwegen, voordat je je met bijkomende verplichtingen inlaat. Het moment is gekomen om beslissingen te nemen en tot actie over te gaan. Probeer je eigen ideeën vorm te geven, ook als je omgeving zich te veel met jouw zaken willen bemoeien. Neem vooral in de avonduren tijd voor je privéleven, want anders zou iemand zich verwaarloosd kunnen voelen.


Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis reading ›


Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Maagd

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Maagd of jaarhoroscoop maagd


Karaktereigenschappen Maagd

Maagd is eerlijk, puur en zal nooit slechte bedoelingen hebben. Maagd lijkt van buiten bedaard en kalm maar In het hoofd van Maagd gaat veel om. Van binnen zit er een ongecontroleerde geest die dingen probeert uit te vogelen en alles probeert te verbeteren en te analyseren. Maagd is gericht op de toekomst en maakt plannen om naar een bepaald doel toe te werken. Maagd vat dingen letterlijk op en verwacht dat als iemand iets belooft deze belofte nakomt.
 
 

Gunstige eigenschappen Maagd

Maagd is enorm bescheiden, nuchter, slim, redelijk en kan heel hard werken. Maagd is goed in knopen doorhakken, zet gevoel opzij en klaart de klus die anderen niet kunnen of durven te doen. Maagd hanteert hoge criteria voor alle aspecten van het leven. Maagd is niet dromerig maar gericht op het oplossen van problemen. Maagd is onafhankelijk en kan heel goed voor zichzelf te zorgen.

 

Ongunstige eigenschappen Maagd

Maagd is constant aan het analyseren, problemen, mensen en situaties. Soms kan Maagd zo lang bezig zijn met piekeren en daardoor blokkeren alvorens helemaal geen beslissing meer te kunnen nemen. Maagd stelt hoge eisen en kunnen koppig zijn wat hun eisen betreft. Maagd heeft een hekel aan rommelige plannen, wanneer dingen ongeorganiseerd zijn en Maagd de chaos niet meer overziet kan Maagd verdrietig of zelfs ziek worden.
 
 

Temperament Maagd

Maagd is onvoorspelbaar en heel moeilijk in te schatten. Maagd kan veel onrecht dulden voordat er een woede uitbarsting komt.  Maagd vermijdt het liefst confrontaties en vertelt dat alles goed gaat terwijl het helemaal niet goed gaat. Ruzie met een Maagd is niet te winnen. Maagd werkt gewoon niet mee. Maagd zegt ‘nee’ en weigert nog te luisteren en vindt het makkelijker om weg te lopen dan te schreeuwen.
 
 

Maagd in de Liefde

Maagd is vriendelijk en geeft anderen het gevoel dat ze speciaal en geliefd zijn. De eerlijkheid van Maagd straalt overal doorheen, als Maagd besluit dat iemand hun genegenheid waard is staat Maagd voor altijd klaar. Als er een probleem is helpt Maagd zonder te aarzelen meteen. Maagd is fantastisch in het oplossen van problemen, als er een noodsituatie is komt Maagd meteen helpen.
 
 

Maagd in een relatie

Maagd houdt er niet van in het openbaar te knuffelen of aangehaald te worden. Maagd is hartstochtelijk maar vaak omhelst of gekust worden waar anderen bij zijn vindt Maagd niet prettig. Maagd is blij met een knipoog, een glimlach of een gemeend vriendelijk woord. Maagd kan een partner tot waanzin drijven met ordelijkheid. Maagd is niet erg romantisch maar wel loyaal, trouw en zorgzaam.


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Maagd verliefd

Passioneel en spontaan is Maagd niet. Het kan lastig zijn om er achter te komen of Maagd verliefd is. Nog lastiger is het om erachter te komen of Maagd gevoelens voor je heeft. Maagd toont liefde met pragmatische en nuttige gestes. Geen, I Love You van Maagd maar wel gezond eten en financiële zekerheid.

 

Maagd versieren

Maagd houdt niet van spontane dates maar wil van tevoren uitgebreid bespreken waar de date plaats zal vinden. Een wandeling of een drankje ergens drinken is voor een eerste date uitgebreid genoeg. Maagd is terughoudend en wil zich zelden snel binden. Maagd raakt onder de indruk van grondige voorbereidingen. Kaartjes reserveren voor zijn of haar favoriete film met de beste zitplaatsen maakt Maagd blij.

 

Maagd en seks

Maagd gaat niet in op seksuele voorstellen, daar is Maagd te verlegen voor. Maagd is niet in voor een vluggertje, geduld is dus vereist. Bij seks, hoort liefde en romantiek volgens Maagd. Maagd heeft een natuurlijke aanpak en alles is erop gericht de sekspartner te bevredigen. Zeetluchtjes knapt Maagd op af voor de seks moet het lichaam fris en het liefst net gedoucht zijn.
 
 

Relatiebreuk Maagd

Maagd praat met niemand over liefdesverdriet en gedraagt zich zoals altijd, vriendelijk en opgewekt. Maagd laat niets los en niemand zal de liefdespijn opmerken. Het is zelfs voor vrienden moeilijk in te schatten of Maagd liefdespijn heeft.  Als vrienden vragen zal Maagd laconiek en koel zonder vertoon van emotie vertellen dat de relatie beëindigd is. Meestal accepteert Maagd het einde van een relatie zonder verzet.

 

Maagd en Vriendschap

Maagd is zeer behulpzaam en weet wat vrienden nodig hebben. Zelf vraagt Maagd niet snel om hulp dat vindt Maagd erg moeilijk. Maagd zal niet frequent contact houden met vrienden, er kunnen weken of zelfs maanden overheen gaan voordat Maagd weer iets van zich laat horen. Afspraken moeten plaats vinden op een plek en tijd die Maagd kiest omdat Maagd zich heel ongemakkelijk voelt als de ontmoeting op onbekend terrein is.

 

Maagd en gezondheid

Migraine en buikpijn zijn voorkomende symptomen van Maagd evenals maag en darmproblemen en een te hoge bloeddruk. Oorzaak van de meeste gezondheidsklachten is stress. Maagd trekt zich dingen aan en deelt helaas zorgen niet met anderen. Maagd zou er goed aan doen te leren om te gaan met stress en zorgen met anderen te bespreken.

 

Maagd carrière en beroep

Maagd werkt enorm hard, is serieus en levert werk van uitstekende kwaliteit. Maagd is zeer intelligent en heeft een enorm goed geheugen. Maagd is goed in het oplossen van problemen, het is een rationele denker en tevens uitstekend in het oplossen van conflicten. Dit maakt Maagd een geweldige rechercheur, onderzoeker of wetenschapper.

 

Beroemde Maagden

Confucius, Amy Winehouse, Sophia Lauren, Raquel Welch, Claudia Schiffer, Prins Harry, Koningin Elizabeth, Andrea Bocelli, Cameron Diaz, koning Boudewijn, Charlie Sheen, Agatha Christie, Barry Gibb, Maria montessori, Johan Wolfgang von Goethe, Michael Jackson, Lance Armstrong, Shania Twain, Leonard Cohen, Hugh Grant, Prins Claus, Benny Jolink, Lola Falana, Sean Connery, Ingrid Bergman, Peter Sellers, Claude Debussy, Antonie Kamerling, Frank Robinson, Clarice van Houten, Lodewijk XIV, Oliver Stone, Coco Chanel, Willibrord Frequin, Grandma Mozes, Buddy Holly, Adam Sandler, Kenzo Tanget, Louis Sullivan, B.B. King, Otis Redding, Karl Lagerfeld, Theo Reitsma, Peter Sellers, Tom Ford, Jaqueline Bisset, Hendrik V, Yasser Arafat, Hank Williams, Paul van Vliet, Leo Tolstoi,  Appie Baantjer, Dick Bruna, Clara Schumann, Moeder Teresa, Erwin Koeman, Richard Gere, Greta Garbo, Remco Campert, Ronaldo, Ruud Gullit.

Lees hier meer over de eigenschappen maagd.