Daghoroscoop Maagd

Home » Daghoroscoop » Maagd
Daghoroscoop Maagd vandaag : Zondag, 30 April 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Maagd helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop maagd vandaag


Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

Jaloezie is niet bepaald goed voor je zenuwen. Neem je verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid. Je gepieker zorgt ervoor dat je de leuke dingen van het leven niet ziet.

Liefde

Wees jezelf: je wilt toch zeker dat iemand van jóu houdt en niet van een illusie. Geniet van wat de romantiek je te bieden heeft, de komende tijd. Zelfs als je gevoelens in de knoop kunnen komen: laat je gerust van verschillende kanten betoveren.

Carriere & Beroep

Het is een goed moment voor toetsen en examens, in het bijzonder voor mentale topprestaties, moeilijke beslissingen. Je let goed op details en probeert je werkmethoden te optimaliseren. Deze dag is gunstig voor alles wat met je werk te maken heeft. Aan twijfels komt nu een einde. Verdoe je tijd en je energie niet met dingen die twijfelachtig zijn. Met geweld bereik je niets in een conflict.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Maand Horoscoop

Bekijk hier de maandhoroscoop voor Maagd

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Maagd

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is een Maagd juist een warm en zacht persoon. Een Maagd is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook heeft een Maagd vaak een bescheiden persoonlijkheid en zal niet snel in het voetlicht treden. Een Maagd is beschaafd en hecht aan juiste omgangsvormen.
Een Maagd is vaak intelligent en ijverig. Met een Maagd kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Een Maagd heeft vaak een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Een Maagd is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door een Maagd snel gesignaleerd.
Een persoon met het sterrenbeeld Maagd is zeer nauwkeurig. Een Maagd heeft een scherp oog voor detail en kan erg precies zijn. Een opgedragen taak zal door een Maagd altijd nauwgezet worden uitgevoerd.
Bekende maagden: Peter Sellers, Moeder Teresa, Sophia Loren, Richard Gere.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.