Daghoroscoop Maagd

Home » Daghoroscoop » Maagd
Daghoroscoop Maagd vandaag : Zaterdag, 24 Juni 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Maagd helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop maagd vandaag


Daghoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september

Gezondheid

In je omgeving toon je meer energie en je zult waarschijnlijk veel indruk op mensen maken. Pas op je gezondheid en probeer veel rust te nemen, je hebt het nodig. Gebruik deze periode de kracht van de gunstige stand van de planeten voor iets dat je al lang had moeten doen: je levensstijl veranderen.

Liefde

Deze dagen zijn voor jou geschikt voor het organiseren van gezellige bijeenkomsten en voor het bijwonen ervan. Alle sombere gedachten, die je overigens geheel onnodig hebt, zijn vanmiddag verdwenen. Ook als je niets doet, kun je je ontspannen.

Carriere & Beroep

Vandaag is een dag van innerlijke rust en tevredenheid, niet van onzekerheid, waarvan je anders misschien veel last hebt. Leen in geen geval geld uit. Schrik er niet voor terug een openhartig gesprek zelf op gang te brengen. Als je anderen laat delen in jouw rijkdom, die niet materieel hoeft te zijn, zal je gelukkig blijven. Doe eens iets wat je echt leuk vindt en waar je echt goed in bent, tekenen of boetseren misschien? Als je jezelf wat meer op de achtergrond zet en je in dienst van iemand anders stelt, zul je succes boeken. Blijf op het pad, dat je ingeslagen bent.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Maagd vandaag

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Maagd

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Maagd of jaarhoroscoop maagd

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Maagd

Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is een Maagd juist een warm en zacht persoon. Een Maagd is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook heeft een Maagd vaak een bescheiden persoonlijkheid en zal niet snel in het voetlicht treden. Een Maagd is beschaafd en hecht aan juiste omgangsvormen.
Een Maagd is vaak intelligent en ijverig. Met een Maagd kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Een Maagd heeft vaak een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Een Maagd is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door een Maagd snel gesignaleerd.
Een persoon met het sterrenbeeld Maagd is zeer nauwkeurig. Een Maagd heeft een scherp oog voor detail en kan erg precies zijn. Een opgedragen taak zal door een Maagd altijd nauwgezet worden uitgevoerd.
Bekende maagden: Peter Sellers, Moeder Teresa, Sophia Loren, Richard Gere.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.