Daghoroscoop Weegschaal

Home » Daghoroscoop » Weegschaal
Daghoroscoop Weegschaal vandaag : Zaterdag, 25 Maart 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Weegschaal helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop weegschaal vandaag


Daghoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober

Gezondheid

Volg je instinct, dan krijg je wat je nodig hebt. Ga lekker aan de slag en handel ook het werk af, dat misschien al enige tijd is blijven liggen. Je zou momenteel meer op je gezondheid moeten letten..

Liefde

Wees niet te nonchalant, anders zet je misschien wel het vertrouwen van je vriend(in) op het spel. Een persoon die je erg graag mag wacht op tederheid, en wil dat je dichterbij komt. Wanneer je vandaag de sterren probeert te plukken, zal je wel eens lelijk kunnen vallen..

Carriere & Beroep

Op gebied van werk en financiën moet je je standpunt bepalen voor de toekomst. Vertrouw op jezelf en op je optimisme. De uren tussen 10 uur ‘s morgens en 6 uur ‘s middags zullen de meest productieve gesprekken opleveren.. Hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Het niet laf, maar verstandig, als je de tijd zijn werk laat doen. Je kunt in deze tijd opnieuw beginnen door vriendschappen te sluiten, contracten

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Weegschaal vandaag

Heb je je horoscoop van vandaag gelezen? Vaak kun je je herkennen in de persoonlijkheidseigenschappen van je sterrenbeeld. Hieronder kun je daar meer over lezen.

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Weegschaal

Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal is vaak een erg sociaal persoon. Een Weegschaal heeft een innemende en charmante persoonlijkheid. Mensen in de naaste omgeving van een Weegschaal ervaren hem als een hartelijk, vriendelijk en meegaand persoon.
Een Weegschaal heeft een sterke neiging om harmonie en vrede te bewaren. Een Weegschaal heeft dan ook een hekel aan ruzies en discussies. Vaak komt de Weegschaal op voor de zwakkere persoon om zo voor een evenwicht te zorgen. Een Weegschaal is diplomatisch en een zeer sterke bemiddelaar bij conflicten. Problemen kunnen door een Weegschaal effectief worden opgelost.
Een Weegschaal is vaak opgewekt en vrolijk. Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal is een optimistisch persoon met een evenwichtig karakter.
Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal heeft vaak zeer artistieke eigenschappen. Zijn talenten liggen het vaakst in de beeldende kunsten.
Bekende weegschalen: John Lennon, Roger Moore, Cliff Richard, Bryan Ferry, Sting.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.