Daghoroscoop Weegschaal


Daghoroscoop Weegschaal vandaag : Donderdag, 24 Augustus 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Weegschaal helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop weegschaal vandaag


Daghoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober

Gezondheid

De kracht om te genezen kun je in jezelf vinden. Blijf uit de buurt van toenemende druk. Vertrouw op jezelf en op je optimisme.

Liefde

Het is aan jou, of je het contact met een oude bekende weer opneemt of zelfs aanhaalt. Een persoon, die je weldra zult leren kennen, zou je eerst eens stilletjes moeten bekijken. Je staat vandaag in het middelpunt van de belangstelling.

Carriere & Beroep

Aarzel niet al het noodzakelijke te ondernemen, om er wat meer vaart achter te zetten. Hou je aan je afspraken en wees duidelijk, als je samen plannen maakt. Wat je de afgelopen dagen begonnen bent, kan vandaag met veel geluk en succes voortgezet worden. Iemand zou wel eens de vruchten kunnen plukken, die jou eigenlijk toekomen. Leef naar een doel toe. Doe eens wat vaker iets voor iemand anders.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Weegschaal vandaag

Heb je je horoscoop van vandaag gelezen? Vaak kun je je herkennen in de persoonlijkheidseigenschappen van je sterrenbeeld. Hieronder kun je daar meer over lezen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Weegschaal

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Weegschaal of jaarhoroscoop weegschaal

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Weegschaal

Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal is vaak een erg sociaal persoon. Een Weegschaal heeft een innemende en charmante persoonlijkheid. Mensen in de naaste omgeving van een Weegschaal ervaren hem als een hartelijk, vriendelijk en meegaand persoon.
Een Weegschaal heeft een sterke neiging om harmonie en vrede te bewaren. Een Weegschaal heeft dan ook een hekel aan ruzies en discussies. Vaak komt de Weegschaal op voor de zwakkere persoon om zo voor een evenwicht te zorgen. Een Weegschaal is diplomatisch en een zeer sterke bemiddelaar bij conflicten. Problemen kunnen door een Weegschaal effectief worden opgelost.
Een Weegschaal is vaak opgewekt en vrolijk. Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal is een optimistisch persoon met een evenwichtig karakter.
Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal heeft vaak zeer artistieke eigenschappen. Zijn talenten liggen het vaakst in de beeldende kunsten.
Bekende weegschalen: John Lennon, Roger Moore, Cliff Richard, Bryan Ferry, Sting.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.