Daghoroscoop Weegschaal

Home » Daghoroscoop » Weegschaal
Daghoroscoop Weegschaal vandaag : Zaterdag, 24 Juni 2017

Ontdek de daghoroscoop voor Weegschaal helemaal gratis. Kijk voor alle horoscopen op onze daghoroscoop overzichtspagina.

daghoroscoop weegschaal vandaag


Daghoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober

Gezondheid

Zoek wat meer afleiding en vertrouw er op, dat je vanzelf weer in je oude ritme zult komen. Je moet vechten tegen de innerlijke onrust die je van je slaap en je goede humeur berooft en naar je innerlijke stem luisteren. Met yoga of dergelijke technieken kun je eventueel je gevoelens van opgejaagdheid aan banden leggen.

Liefde

Er kan een interessante ontmoeting plaatsvinden. Een van de komende dagen zal je je verzoenen met een persoon die belangrijk voor je is. De verstandigste zal vandaag in een bepaald conflict zoals gewoonlijk toegeven.

Carriere & Beroep

Op gebied van werk en financien moet je je standpunt bepalen voor de toekomst. Er kunnen kleine problemen in je beroepsleven optreden. Je leert tijdens een gezellige ontmoeting, leuke en invloedrijke mensen kennen, die je kunt vertrouwen. Het gaat je voor de wind, maar deze fase van overvloed is van korte duur. Denk niet aan mogelijke voordelen of dreigende tegenvallers, vervolg gewoon de weg naar succes die je bent ingeslagen. Je moet nu zo snel mogelijk privewerkzaamheden ten einde brengen, om eventuele moeilijkheden te kunnen vermijden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Horoscoop Weegschaal vandaag

Heb je je horoscoop van vandaag gelezen? Vaak kun je je herkennen in de persoonlijkheidseigenschappen van je sterrenbeeld. Hieronder kun je daar meer over lezen.

Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Weegschaal

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Weegschaal of jaarhoroscoop weegschaal

Algemene persoonskenmerken sterrenbeeld Weegschaal

Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal is vaak een erg sociaal persoon. Een Weegschaal heeft een innemende en charmante persoonlijkheid. Mensen in de naaste omgeving van een Weegschaal ervaren hem als een hartelijk, vriendelijk en meegaand persoon.
Een Weegschaal heeft een sterke neiging om harmonie en vrede te bewaren. Een Weegschaal heeft dan ook een hekel aan ruzies en discussies. Vaak komt de Weegschaal op voor de zwakkere persoon om zo voor een evenwicht te zorgen. Een Weegschaal is diplomatisch en een zeer sterke bemiddelaar bij conflicten. Problemen kunnen door een Weegschaal effectief worden opgelost.
Een Weegschaal is vaak opgewekt en vrolijk. Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal is een optimistisch persoon met een evenwichtig karakter.
Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal heeft vaak zeer artistieke eigenschappen. Zijn talenten liggen het vaakst in de beeldende kunsten.
Bekende weegschalen: John Lennon, Roger Moore, Cliff Richard, Bryan Ferry, Sting.
Literatuur over sterrenbeelden: De Twaalf tekens, Uw horoscoop in beeld, Grote horoscopenboek.