Linda: Hoe een Helderziende mijn leven veranderde!

1567 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Linda: Hoe een Helderziende mijn leven veranderde!

Linda: ‘Hoe één zin van een helderziende mijn leven een positieve wending gaf.’

Loslaten, vergeten en vergeven is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak herhalen wij een gebeurtenis in gedachten keer op keer. Lees nu hoe Linda door één zin van een helderziende zich opgewekter dan ooit voelt.

 

Ongevraagde vervelende opmerkingen

Ongevraagd worden wij dagelijks geconfronteerd met gebeurtenissen en opmerkingen die ons geluksgevoel van het ene op het ander moment opslokken. Je bent bij de kapper geweest en hebt een nieuwe outfit gekocht, tevreden over jezelf ga je naar je werk of een feestje. Ongevraagd zegt iemand: ‘Wat is er met je, je ziet er zo slecht uit?’ Of: ‘Ben je dikker geworden?’ De vrolijke jij verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 

Een relatie die ten einde loopt loslaten

Ingrijpende gebeurtenissen zijn lastig los te laten. Je partner vertelt je uit het niets; ‘Ik ben verliefd op een ander.’ Je hapt naar adem, is dit een droom? Nee, het is geen droom, je partner beëindigt jullie relatie. De komende dagen, weken of maanden herhaal je in gedachten keer op keer wat je partner zei. Je speelt het ellendige moment als een film in gedachten steeds af.

 

Een ruzie aldoor in gedachten herhalen verlamd

Door een ruzie, opmerking of gebeurtenis steeds in gedachten te herhalen verlies je jouw levenslust. Hoe vaker je aan de ruzie of gebeurtenis denkt hoe verdrietiger je wordt. Loslaten lijkt onmogelijk, maar loslaten is makkelijker dan je denkt. Lees nu hoe Linda leerde los te laten.

 

Helderziende opende mijn ogen

Linda vertelt: ‘Ik had moeite met loslaten, als ik onverwacht een conflict had met een collega was ik dagen van slag. In gedachten herhaalde ik steeds het gesprek. Mijn partner vertelde op een dag uit het niets dat hij een ander had. Ik heb het gesprek en de avond waarop hij mij dit vertelde wel duizend keer in gedachten afgespeeld. Ik kon aan niets anders meer denken.’

 

De verlossende zin van de helderziende

‘Op aanraden van een vriendin raadpleegde ik een helderziende. Mijn vriendin voelde zich na een healing op afstand tijdens een moeilijke periode weer in balans en happy. De helderziende voelde of zag meteen dat ik mij ongelukkig voelde. ‘Je moet eerst loslaten, dan kunnen er mooie nieuwe dingen gebeuren,’ zei de helderziende. ‘Maar hoe laat ik los?  Vroeg ik., ze antwoordde: ‘Als iets stuk of dood is kijk je toch ook niet iedere vijf minuten of het weer heel of levend is, je moet het met rust laten.’

 

Die ene zin veranderde mijn leven, ik kon weer plannen maken

‘Onze relatie was dood, mijn ex lag al maanden iedere nacht in bed met een ander. Ik hield de relatie levend door gesprekken en zijn vertrek steeds in gedachten te herhalen. De zin van de helderziende schudde mij wakker. Er ontstond een ruimte in mijn gedachten, waardoor ik meer zicht kreeg op waar ik mee bezig was. Als mijn gedachten nu naar mijn ex gaan, zeg ik tegen mijzelf dat het geen zin heeft er iedere tien minuten aan te denken. Wanneer iets dood is, heeft opgraven om de tien minuten geen zin.’


Probeer nú gratis een reading met helderziende

Start jouw reading met een helderziende - beëindig de twijfels in jouw leven en krijg antwoorden op je vragen


Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat. 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,494 reviews

59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024

59,494 reviews

59,494 reviews

footer.top