Monica Geuze blikt met medium terug op relatie

» Mediumchat blog » Monica Geuze blikt met medium terug op relatie
Monica Geuze blikt met medium terug op relatie In navolging van Linda de Mol en Chantal Janzen komt ook Monica Geuze (24) vandaag met een eigen tijdschrift. In het blad laat de YouTube-ster zich onder meer doorlichten door een medium. Dat geeft haar verrassende nieuwe inzichten over de recente breuk tussen haar en ex-vriend Lars Veldwijk (28), met wie ze een kindje heeft.

 "Ik ben blij dat er geen boosheid tussen Lars en mij is," vertelt ze tijdens het gesprek met medium en coach Mabel van den Dungen. "Er is ook helemaal geen sprake van een grote ruzie geweest. Ik zie nu gewoon heel duidelijk van een afstandje: nee, dit is het niet." Natuurlijk was er ook twijfel, zeker in het begin. "Maar de afgelopen maanden heb ik vooral veel rust en opluchting gevoeld," aldus Monica.

Monica en Lars maakten eind november bekend zonder elkaar verder te gaan. "Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan," lieten ze destijds weten in een verklaring. Het stel heeft samen dochtertje Zara-Lizzy, die het voorlopig even zonder haar vader moet doen. De voetballer vervolgt zijn carrière in Zuid-Korea, waar hij voor twee seizoenen heeft getekend.

 

Heb jij ook vragen over jouw relatie?

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt. Start hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakings-chat. 

Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.


 

Over Mediumchat

Mediumchat is het grootste spirituele- en paranormale contactplatform van Nederland en België. Met een team van meer dan 197 gescreende specialisten helpen wij met het vinden van antwoorden op jouw vraag! Wij zijn direct, duidelijk, zuiver en transparant. Op onze website vind je meer dan 9.445 klantervaringen. Elke dag groeit het aantal ervaringen dat van tevreden klanten dat wij onbewerkt op de site zetten.


 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Volle Maan op 9 februari 2020
Volle Maan op 9 februari 2020
De tweede volle maan in 2020 vind staat op 9 februari in het sterrenbeeld Leeuw. Lees nu welke invloed deze volle maan op jouw sterrenbeeld

Lees deze blog >

Lees ook Zo onmoet jij 'de ware' tijdens de nieuwe maan op 24januari
Zo onmoet jij 'de ware' tijdens de nieuwe maan op 24januari
Lees wat de Nieuwe Maan in Waterman op 24 januari 2020 volgens jouw sterrenbeeld betekend

Lees deze blog >

Lees ook Dit betekent de volle maan op 10-jan-2020 voor jou
Dit betekent de volle maan op 10-jan-2020 voor jou
Ontdek wat de volle maan op 10 januari 2020 voor jouw sterrenbeeld betekend.

Lees deze blog >

Lees ook Deze appjes ontvang je als iemand jou echt leuk vindt
Deze appjes ontvang je als iemand jou echt leuk vindt
Je date was leuk, eigenlijk heel erg leuk en spannend. Hoe weet je nu of je date jou echt leuk vindt?

Lees deze blog >

Lees ook Twijfel jij over jouw relatie?
Twijfel jij over jouw relatie?
Communiceren met elkaar is moeilijk? Niet meer verliefd? Lees of je twijfel terecht is..

Lees deze blog >

Top