De goede en slechte eigenschappen voor het sterrenbeeld Waterman

Het karakter van de WatermanWatermannen zijn excentriek, onvoorspelbaar, origineel en grillig. De onder dit sterrenbeeld geborene heeft de reputatie een beetje eigenaardig te zijn. Waarschijnlijk omdat een Waterman doorgronden een onmogelijke opgave is. Waterman is fantasievol, kinderlijk, maar ook wijs.  Plezier hebben is essentieel voor het sterrenbeeld Waterman. Watermannen hebben veel speelruimte nodig. Ze willen dat alles het liefst moeiteloos gaat en streven hoge idealen na.

 

Het Temperament van de Waterman

Watermannen zijn eigenwijs en gaan door met het doen van hun eigen ding, ook al hebben anderen bewezen dat het verkeerd is. Sterrenbeeld Waterman is een rebels sterrenbeeld maar zal nooit anderen dwingen ideeën van hen over te nemen. Ze hebben veel respect voor de mening van anderen ook al volgens ze deze niet op. Omdat Watermannen zeer onafhankelijk zijn zullen zij vluchten als mensen hen claimen. Waterman heeft vrijheid nodig. Geconfronteerd met een conflict kan de Waterman behoorlijk uit zijn slof schieten.

 

De Eigenschappen van een Waterman

Watermannen accepteren veel meer dan anderen en denken daardoor dat anderen hen eveneens accepteren zoals ze zijn, wat niet altijd het geval is. Alles wat Watermannen doen is om de behoefte gelukkig te zijn en begrepen te worden te bevredigen. Watermannen proberen altijd objectief te blijven en worden daarom vaak versleten voor emotieloos en koud. Sterrenbeeld Waterman is extreem gevoelig wat resulteert in humeurschommelingen waardoor ze soms fel reageren op onbelangrijke dingen.
 
 

De Waterman en LiefdeSterrenbeeld Waterman verkent de liefde, speelt met de liefde. Waterman strooit achteloos liefde om zich heen. Liefde is verwarrend voor Watermannen. Het sterrenteken Waterman verwart liefde met vriendschap en is niet in staat het mysterie zich één te voelen met zijn partner aan te voelen. Watermannen willen zich gewaardeerd en begrepen voelen al is het maar door een paar mensen.

 

De Waterman in een Relatie

Sterrenbeeld Waterman is beter in vriendschap dan in de liefde. De partner van een Waterman heeft altijd de indruk eerder een vriend dan een minnaar of minnares te zijn. De drang naar onafhankelijkheid maakt het moeilijk voor een Waterman om zich te binden en een relatie in stand te houden. Wanneer zij wel een relatie hebben zijn ze toegewijd en eerlijk. Als Watermannen voor een relatie gekozen hebben stellen ze zich open en zijn bereid alles op te offeren voor hun partner. Watermannen zijn heel romantisch ook al komen ze op het eerste gezicht kil over.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De Waterman Man en Liefdesverdriet

Watermannen zullen niet snel een relatie zelf beëindigen, ze zullen het zo manipuleren dat hun partner het uitmaakt. Wanneer een relatie eindigt zal het sterrenbeeld Waterman snel denken dat hij het probleem is. De fouten die ze gemaakt hebben willen ze de volgende keer niet nog een keer maken. Watermannen vergeten de pijn van liefdesverdriet door zich te storten op avontuur en hun werk maar vooral op veel plezier maken met vrienden.

 

De Waterman Vrouw en Liefdesverdriet

Het sterrenbeeld Waterman vrouw is gevoelig, liefdesverdriet kan haar onzeker maken over zichzelf. Voor een Waterman vrouw is liefde een onzelfzuchtige onbevangen emotie om te ontdekken en ervan te genieten. Waterman vrouw voelt zich leeg, verdrietig en is niet in staat liefdespijn te begrijpen. Ze voelt zich verstrooit maar niet voor lang. Door haar drang naar vrijheid en haar grillige karakter wil ze niet in deze gemoedstoestand blijven. Waterman vrouw pakt haar leven weer op alsof er niets gebeurd is.

 

Een Waterman Vrouw aan het Daten

Waterman vrouw versieren? Sterrenbeeld Waterman vrouw is grappig, slim, avontuurlijk en onafhankelijk. Ze is nooit jaloers of veeleisend. Ze wil graag behandeld worden als een dame. Romantische affectie houdt ze niet van. Als een man haar voor zich wil winnen zal hij haar als gelijke en met respect moeten behandelen. Geef een Waterman vrouw veel ruimte dan komt het zeker goed. Wees echter nooit jaloers, ze al je meteen verlaten.

 

Een Waterman Man aan het DatenWaterman man versieren? Je kunt de mooiste dame van de wereld zijn, maar als je de Waterman man niet kunt boeien zal hij geen moeite voor je doen. Hij heeft veel stimulatie van een partner nodig.  Zeuren en klagen houdt hij niet van, houdt het gesprek positief. De Waterman man past zich niet aan, de vrouw zal zich moeten aanpassen. Eis een Waterman niet op je duwt hem hiermee weg. Een vrouw die van uitdaging en avontuur houdt en hem alles geeft wat hij nodig heeft is de vrouw die bij hem past.

 

Hoe is een Waterman Vrouw In Bed?

Sterrenbeeld Waterman vrouw doet het alleen als ze er voor in de stemming is. Ze leeft zich helemaal uit als een beest of heeft maanden geen seks. Seks is voor haar niet zo belangrijk. Heb je moeite om een erectie te krijgen of is je jongeheer klein uitgevallen, maak je geen zorgen een Waterman vrouw neemt je zoals je bent. Ze is heel inventief en onuitputtelijk als ze eenmaal haar zinnen op seks heeft gezet. Ze maakt er iets speciaals van en bedenkt techniekjes en standjes aan de lopende band.

 

Hoe is een Waterman Man In Bed?

Sterrenbeeld Waterman man wil vooral eerst goede maatjes met je zijn voordat hij met je naar bed gaat. Je moet op dezelfde golflengte zitten. In eerste instantie is hij koel en nuchter maar als hij op je valt is hij een toegewijd minnaar. Hij verstaat de kunst je helemaal in te palmen. Zijn aanpak is wat traag. Waterman mannen blijven vaak te lang hangen in het voorspel.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De beste Partnerkeuze voor het Sterrenbeeld Waterman

Ram, Tweelingen en Weegschaal
Waterman Ram hebben een gedeelde fascinatie. De karakterverschillen tussen deze twee sterrenbeelden verdelen hen zelden, ze verenigen juist. Intellectueel vormen ze een goede combinatie. Een liefdesrelatie tussen Tweelingen Waterman zijn vaak tolerant en bieden elkaar over en weer veel steun. In liefdesrelaties is Weegschaal enorm gefascineerd door de vrije geest van Waterman die op zijn beurt kan leunen en vertrouwen op de steun van de Weegschaal. De passie tussen deze twee sterrenbeelden kan hoog oplopen.

 

De Waterman en Vriendschap

Sterrenbeeld Waterman heeft veel vrienden, is gul en staat altijd klaar voor anderen. De Waterman helpt vrienden met moeilijkheden en pakt deze net zo aan zoals hij zijn eigen problemen op zou lossen, objectief en logisch. Als vrienden zijn kijk op het leven respecteren is hij een geweldige vriend. Het sterrenbeeld Waterman kun je wakker maken om nog even te gaan stappen. Ze hebben altijd zin in gezelligheid en houden ervan mensen aan het lachen te maken. Een Waterman vriend weet altijd een manier om plezier te maken.

 

De Waterman op het WerkWatermannen zijn optimistisch en verliezen nooit de hoop als het even tegen zit. Watermannen zijn creatief en origineel. Het sterrenbeeld Waterman functioneert goed in banen die hen uitdagen en stimuleren. Ze zijn idealistisch en staan open voor bijna welke aanpak die resultaat oplevert. Watermannen werken graag in een team maar toch komen hun grootste talenten boven als ze alleen werken. Waterman is intelligent en kan goed met moderne technologie werken. Door hun sociale vaardigheden zijn het uitstekende Peoplemanagers.
 
 

Levenslessen van de Waterman

Het sterrenbeeld Waterman kan eigenschappen als hij of zij wil veranderen. Watermannen hebben, het naar de zin hebben, hoog op hun lijstje staan. Veel plezier en amusement, voor een Waterman. Door zulk gedrag kunnen Watermannen persoonlijke problemen ontlopen, het zou goed zijn bewust proberen zichzelf te zijn. Watermannen zoeken niet snel de confrontatie op. Ze zien alles liever gemakkelijk verlopen. Als Watermannen onder vuur staan zullen ze voor de ergste confrontaties niet terugdeinzen. Hun moed is uitzonderlijk, ze moeten echter leren tactvoller te zijn.

 

Waterman als Kind

Kleine Watermannen vallen als kind op door hun vroege ontwikkeling en omdat ze dingen sneller opnemen dan andere kinderen. Ze zijn per se niet slimmer dan anderen maar Waterman kindjes pikken dingen sneller op. De eerste levensvoorwaarde voor een Waterman kindje zijn speelkameraadjes. Waterman kindjes hebben vaak een levendige belangstelling voor alles en iedereen. Ze zijn onvoorspelbaar en willen zich vrij voelen, daardoor kunnen ze soms erg koppig en eigenwijs zijn. Waterman kindjes hebben vaak een feilloze intuïtie.

 

Waterman & ReizenWatermannen reizen het liefst per vliegtuig. Het is belangrijk voor het sterrenbeeld Waterman dat de reis zo sjiek mogelijk te laten verlopen. Voor een Waterman is niets te ver en geen prijs te hoog. Watermannen reizen naar tropische landen met mooie stranden. New York, Barcelona en Las Vegas zijn typische steden voor het sterrenbeeld Waterman.

 

Waterman & Gezondheid

Watermannen hebben vaak een zwakke botstructuur, een lichte val of een ongeluk kan al een botbreuk veroorzaken. Hun zenuwstelsel, hart, ruggengraat, keel blaas kan ook problemen opleveren. De spijsvertering van een Waterman kan daarentegen alle soorten voedsel verdragen. Waterman zou zich minder zorgen moeten maken maar in grote lijnen worden Watermannen gezond oud.

 

Sterrenbeeld Waterman

Het sterrenbeeld Waterman is het elfde teken van de dierenriem. Waterman wordt geassocieerd met het element lucht. Uranus is de heerser van Waterman. Kwaliteiten die volgens astrologen ook worden teruggevonden bij mensen die onder dit teken geboren worden zijn; tolerant, koppig, wispelturig en opstandig. Mensen geboren in het lucht element bekijken de wereld om zich heen op gepaste afstand. Watermannen willen de wereld graag veranderen naar eigen inzicht.

 

Waterman Winter Teken

Wintermensen kunnen dominant en zelfverzekerd zijn. Maar beschikken ook vaak een grote mate van gevoeligheid, acceptatie, flexibiliteit en spiritualiteit. De in de winter geborenen zijn vaak rustig van aard maar kunnen ook voor opschudding zorgen door hun idealen en ideeën. Wintermensen hebben een actief fantasieleven en zijn heel creatief. Interesses van wintermensen zijn vaak politiek en economische rechtvaardigheid.

 

Beroemde Watermannen

Humphrey Bogart, Virginia Woolf, Oprah Winfrey, Wolfgang Amadeus Mozart, Bridget Fonda, Franz Peter Schubert, Prinses Beatrix, Anna Blaman, Thomas Edison, Zsa Zsa Gabor, Clark Gable, Charles Dickens, Prinses Stephanie van Monaco, Koos Alberts, Boris Jetsin, Jules Verne, Boris Pasternack, Thomas E. Edison, Abraham Lincoln, Bertholt Brecht, Charles Darwin, James Dean, Bill Russel, George Segal, Mia Farrow, Natalie Cole, James Joyce, Frits Kreisler, Franklin D. Rooseveldt, Hella S. Haasse, W.C. Fields, Angela Davis, Willeke Alberti.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de waterman op onze sterrenbeeld feburari pagina.

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop