Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

Het karakter van de TweelingenSterrenbeeld Tweelingen zijn de meest interessantste mensen van de dierenriem. Tweelingen is communicatief en steeds bezig met kennis vergaren. Ze zijn geestig en aangenaam gezelschap en meester in gevatte opmerkingen. Sterrenbeeld Tweelingen zijn echte denkers, ware filosofen. Tweelingen hebben behoefte aan verandering en kunnen daardoor van de ene naar de andere relatie vliegen. Ze zijn ongrijpbaar, vermijden confrontaties en zijn vaak vooringenomen.
 
 

Het Temperament van de Tweelingen

Sterrebeeld Tweelingen houdt van discussies en het risico bestaat dat het uitloopt op een ruzie. Ze zijn enorm goed met woorden en zullen er alles aan doen om te winnen met hun weerwoord. Tweelingen zullen hun mening niet snel veranderen zelf niet als iets een feit is. Sterrenbeeld Tweelingen kan sarcastisch zijn en om de waarheid heen draaien om een conflict te vermijden. Tweelingen hebben geen moeite met een leugentje om bestwil omdat ze vinden dat liegen om een ander niet te kwetsen moet kunnen.
 
 

De Eigenschappen van een Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen kunnen zich snel vervelen en hebben aanleg tot leugenachtig en wispelturig gedrag. Ze kunnen slordig zijn en houden niet van huishoudelijke verantwoordelijkheden zoals schoonmaken, omdat ze te druk zijn met andere dingen. Tweelingen kunnen grondig schoonmaken en hebben oog voor detail maar storen zich niet aan rommel, ze zijn immers niet vaak thuis. Sterrenbeeld Tweelingen hebben een vlotte babbel en in het ongunstige geval kan het omslaan in roddelen. Voor Tweelingen is het leven een feest, ze hebben weinig slaap nodig, kunnen dus feesten tot in de kleine uurtjes.

 

De Tweelingen en LiefdeSterrenbeeld Tweelingen voelen als een warm bad. Ze worden dan ook omringd door aanbidders. Ze hebben een lichte energie en het is een genot om met ze om te gaan. Tweelingen genieten als ze zien dat anderen blij worden in hun aanwezigheid. Ze zijn niet erg knuffelig of aanhalig. Genegenheid uiten ze door een snelle blik, een schouderklopje of een haastige glimlach. Tweelingen kunnen koel reageren omdat ze moeite hebben zich in emotionele sfeer te uiten.

 

De Tweelingen in een Relatie

Sterrenbeeld Tweelingen heeft een partner nodig die levendig is, iemand die geest en passie stimuleert. Als de relatie goed gaat geeft Tweelingen je het gevoel alsof je de belangrijkste op de hele wereld bent. Tweelingen heeft veel humor en intelligentie van een partner nodig. Als een partner het leven te serieus neemt kunnen ze afknappen. Een liefdesrelatie met Tweelingen brengt altijd onzekerheid met zich mee omdat ze niet te voorspellen zijn.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De Tweelingen Man en Liefdesverdriet

Het sterrenbeeld Tweelingen man doet er alles aan om emotionele problemen te vermijden. Ze willen geen liefdespijn voelen. Tweelingen zal proberen alles uit te praten op een luchtige manier. Lukt dit niet kunnen ze soms hun zelfbeheersing verliezen. Sterrenbeeld Tweelingen komt echter weer snel tot bedaren. Tweelingen man zal niet lang verdrietig zijn maar op zoek gaan naar een avontuurtje. Een wilde nacht geeft hem zelfvertrouwen en rust omdat hij de negatieve energie die hij voelde kwijt is. Zodra hij de liefdespijn weer voelt zoekt hij een nieuw slachtoffer.
 
 

De Tweelingen Vrouw en Liefdesverdriet

Het sterrenbeeld Tweelingen vrouw is gevoelig en wist waarschijnlijk al lang voor de relatiebreuk dat liefdesverdriet op haar stond te wachten. Ze hebben een radar voor dit soort dingen. Tweelingen vrouw praat veel over haar liefdesverdriet met familie en vrienden. Het is haar manier om alles te verwerken. Doordat ze onrustig en avontuurlijk is zal ze zich snel bijeen rapen en op stap gaan om te kijken of er leuke mannen zijn.
 
 

De Tweelingen Vrouw aan het Daten

Sterrenbeeld Tweelingen vrouw geniet van een date, ze zijn overal voor in. Het feit dat je met haar wil daten streelt al haar ego. Als je een vrijblijvende date zoekt of een avontuurtje voor één nacht, een Tweelingen vrouw doet daar niet moeilijk over. Ze wordt graag vermaakt en is gesteld op haar vrijheid. Neem haar mee om ergens te dansen, naar de film of een kroegentocht. Tweelingen vrouw is sociaal en heel avontuurlijk.  
 
 

De Tweelingen Man aan het Daten

Sterrenbeeld Tweeling man vindt het opwindend om intelligente vragen te krijgen. Vraag hem om je mee te nemen naar zijn favoriete plek, ze zullen je interesse zeer waarderen.
Tweeling man is een flirt en stoor je er niet aan als hij aldoor naar de dame kijkt aan de tafel naast jullie. Negeer het en vraag of jullie nog iets spannends gaan doen. De kans is namelijk groot dat hij meteen de rekening betaald en jullie een geweldige avond hebben.
 
 

Hoe Is een Tweelingen Vrouw In Bed?

Seks moet voor Tweelingen vrouw speels en vrolijk zijn. Tweelingen vrouw houdt van grapjes tijdens de seks. Ze is in voor seks in de bosjes, in de duinen of op de achterbank in de auto. Tweelingen vrouw vindt vrijen in bed ook heerlijk, probeer dan vooral zo veel mogelijk verschillende standjes en vergeet de seks speeltjes niet. Tweelingen vrouw is nieuwsgierig en wil alles weten en leren. Seks met een Tweelingen vrouw is een gezellig, vrolijk spel.
 
 

Hoe Is een Tweelingen Man In Bed?Seks, daar hoort licht bij volgens de Tweelingen man. Het is een voyeur, spiegels in de slaapkamer, gedimd licht, maar wel genoeg licht om nauwlettend in de gaten te houden hoe je reageert op zijn spel. Echt schitterend zijn de seksuele prestaties van een Tweelingen man niet maar hij verstaat de kunst de juiste sfeer te creëren. Voor een Tweelingen man geen seksuele sleur, hij zal alle standjes uitproberen. Seksfilmpjes tijdens het vrijen vindt hij heel opwindend.
 
 

Beste Partnerkeuze voor het Sterrenbeeld Tweelingen

Maagd, Weegschaal en Boogschutter
In een liefdesrelatie tussen Tweelingen Maagd is gezond verstand sterker dan emotie. Een relatie tussen Maagd en Tweelingen heeft een goede kans van slagen. Tweelingen Weegschaal is een liefdescombinatie die zij ervaren als lotsbestemming. Het heeft zo moeten zijn zullen deze partners zeggen. In een Weegschaal Tweelingen relatie loopt alles op rolletjes. Een Tweelingen Boogschutter liefdesrelatie is spannend en ze monden meestal uit in een huwelijk. Boogschutter en Tweelingen kunnen een eigen leven leiden in hun relatie zonder problemen.
 

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De Tweelingen en Vriendschap

Sterrenbeeld Tweelingen is speels, maakt graag deel uit van een groep en vindt het gezellig als alles goed gaat. Ze helpen vrienden graag maar problemen maakt ze nerveus en onrustig. Door hun luchtige instelling weten ze hun vrienden altijd op te vrolijken. Hebben vrienden langdurige problemen, kunnen ze minder nuttig zijn omdat meelevendheid niet hun sterke punt is. In het onderhouden van contact met vrienden zijn Tweelingen niet goed. Ze vinden dat vrienden moeten begrijpen dat ze het druk hebben met andere activiteiten.
 
 

De Tweelingen op het Werk

Sterrenbeeld Tweelingen worden ongelukkig als ze de hee dag achter een bureau moeten zitten. Ze willen een functie met interessante taken, en nieuw project bedenken of een oud project anders aanpakken. Tweelingen kunnen zonder probleem verschillende taken uitvoeren. Ze zijn flexibel en functioneren heel goed in groepen en kunnen ervoor zorgen dat mensen zich beter voelen. Sterrenbeeld Tweelingen blinkt uit in Taal en handenarbeid.
 
 

Levenslessen van de TweelingenEen leugentje om bestwil moet kunnen om een conflict te voorkomen of om iemand niet te kwetsen. Sterrenbeeld Tweelingen moet er voor zorgen dat jokken geen gewoonte wordt. Spreek de waarheid of zeg liever helemaal niets. Dan toon je echt karakter. Tweelingen moeten leren te ontspannen en eens een dagje thuis blijven om niet het grote geheel uit het oog te verliezen. Oefenen in het concentreren op een ding tegelijk geeft de geest van Tweelingen rust.
 
 

De Tweelingen als Kind

Tweeling kindjes hebben veel aandacht nodig en veel afwisselende activiteiten. Ze moeten hun energie kwijt kunnen en vooral veel vrijheid krijgen. Tweelingen kind onderbreekt ouders voortdurend. Discipline zien Tweelingen kindjes als straf, om hen zelfdiscipline aan te leren zullen ouders veel geduld en begrip moeten tonen.  Tweelingen kind heeft geen beloningen nodig ze zijn tevreden met een knikje, een glimlach of vriendelijke woorden.
 
 

Tweelingen & Reizen

Sterrenbeeld Tweelingen reist graag licht, geen zware koffer maar een rugzak met alleen het nodige. Tweelingen geniet van reizen, alleen of met vrienden erop uit om te kijken wat er te beleven valt doet een Tweelingen liever dan thuis zitten. De reis moet avontuurlijk zijn, fietsen, schaatsen, op de motor naar Noorwegen of surfen in Australië.
Ze barsten van energie en voelen zich aangetrokken tot activiteiten waar ze een kick van krijgen. Tweelingen verveelt zich snel en zal onderweg zomaar een ander plan kunnen bedenken.
 
 

Tweelingen & Gezondheid

Het sterrenbeeld Tweelingen heeft de neiging om maar door te gaan. Tweelingen werken heel hard en moeten leren om soms de boel de boel te laten. Door aldoor na te denken en dan te blijven hangen in eigen gedachten kunnen Tweelingen blootgesteld worden aan stress en spanningen. Wandelingen en sport zijn voor Tweelingen belangrijk, ze moeten slank en bewegelijk blijven om hun vitale organen te sparen.
 
 

Het Sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen is het derde teken van de dierenriem. Het behoort tot de bewegelijke, extraverte, en positieve tekens en wordt geassocieerd met het element lucht. De heerser van het sterrenbeeld Tweelingen is Mercurius. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen onder dit teken geboren zijn, uitstekende communicatieve vaardigheden, wisselvallige gedachtewereld, niet erg standvastig, ongeduldig, snel verveeld, goed aanpassingsvermogen, extravert, sociaal, geestig en nieuwsgierig.
 
 

Tweelingen Lente Teken

Voorjaarsmensen zijn levenslustig. Zij leggen enorme energie aan de dag als het gaat om het starten van nieuwe projecten. Voorjaarspersoonlijkheden zoals de Ram zijn goed in het overleven en aanpassen. Ze zijn extravert en hebben veel invloed op hun omgeving.
Voorjaarsmensen zoals de Ram houden vaak hun hele leven iets kinderlijks. Minder goed kunnen ze overweg met mensen met een negatieve levensinstelling
 
 

Beroemde Tweelingen

Anne Frank, Che Guevara, Alejander Pesjkin, Judy garland, Josephine Baker, Prince, Johnny Depp, Thomas Mann, Mile Davis, Koningin Victoria, Henry Kissinger, Marilyn Monroe, Paul McCartney, Isabella Rosselini, Paul Gauguin, Miles David, John F. Kennedy, Erica Terpstra, Mieke Telkamp, Ralph Waldo Emerson, Benny Goodman, Bert Haanstra, Peggy Lee,  Clint Eastwood, Brooke Shields, Steffi Graf, Jacques-Yves Cousteau, Adam Smith, George H.W. Bush, Jim Belushi, Donald Trump.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de tweeling op onze sterrenbeeld juni pagina.


Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop