De relatie tussen Tweelingen en Tweelingen

Tweelingen en Tweelingen


Tweelingen (22 mei - 21 juni)

 

De eerste ontmoeting tussen Tweelingen en Tweelingen 

Wanneer twee Tweelingen elkaar ontmoeten hebben beiden het gevoel dat ze elkaar al jaren kennen. Tweelingen is meester in flirten en wacht niet tot een ander het initiatief neemt om af te spreken. Tweelingen onderneemt actie als hij of zij die speciale fonkeling in de ogen van de ander ziet. Dansen, een kroegentocht of een avontuurtje voor één nacht, Tweelingen voelt zich het gelukkigst bij spanning en opwinding.

De grootste vijand van Tweelingen is saaiheid. Twee Tweelingen kunnen de avond of nacht van hun leven met elkaar beleven zonder verwachtingen. Ze vermaken zich en denken niet aan morgen. Twee Tweelingen genieten van het moment, als het tijd is om afscheid te nemen plannen ze geen date, ze zien wel.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Tweelingen en Tweelingen in een liefdesrelatie 

Het gedrag van Tweelingen is moeilijk te voorspellen, een liefdesrelatie tussen twee Tweelingen brengt dan ook een flinke dosis onzekerheid met zich mee. Beiden zijn wisselvallig en houden zich vaak niet aan afspraken. Ze stimuleren elkaar, maar vermijden emotionele gesprekken waardoor irritaties niet worden uitgesproken.

Een Tweelingen – Tweelingen relatie is rijk aan reizen en activiteiten. Het is een levendige relatie die jaren kan standhouden als ze hun ideeën niet aan elkaar opdringen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Tweelingen en Tweelingen 

Op seksueel gebied passen Tweelingen en Tweelingen uitsteken bij elkaar. Beiden houden van spontane seks, thuis en op ander plekken zoals in de auto, in de lift, op het balkon of in de duinen.

Het liefst bedrijven Tweelingen de liefde niet in het donker, ze willen tijdens het vrijen alles kunnen zien. Voor twee Tweelingen is seks geen serieuze aangelegenheid, maar een vrolijk spel. Tweelingen is een nieuwsgierig sterrenbeeld en wil dan ook alles op seksueel gebied ervaren. Een Tweelingen stel kan uit het niets besluiten om naar een parenclub of kinky party te gaan, ze willen alles uitproberen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Tweelingen en Tweelingen de relatie verbreken 

Relaties tussen twee Tweelingen zijn meestal kortstondig, omdat ze elkaar geen stabiliteit kunnen geven. Tweelingen houdt van discussies en zal er alles aan doen om te winnen met zijn of haar weerwoord. Ook kan Tweelingen sarcastisch reageren en zijn of haar partner enorm kwetsen.

Tweelingen neemt vaak te veel hooi op de vork en heeft zo nu en dan rust nodig. Twee Tweelingen putten elkaar uit en halen het slechtste in elkaar naar boven als ze moe en leeg zijn. Dit stel wil elkaar niets kwetsen, om conflicten te vermijden zullen ze dan ook geen moeite hebben om tegen elkaar te liegen. Leugentjes om bestwil zullen hun relatie niet sterker maken, als ze elkaar niet meer vertrouwen besluiten Tweelingen en Tweelingen hun relatie te verbreken.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Tweelingen 

Welk sterrenbeeld past bij Tweelingen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]