De relatie tussen Tweelingen en Ram

Tweelingen en Ram


Tweelingen (22 mei - 21 juni)
Ram (21 maart – 20 april)


 

De eerste ontmoeting tussen Tweelingen en Ram 

Tweelingen en Ram voelen zich zowel lichamelijk als geestelijk tot elkaar aangetrokken. Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten klikt het meteen. Ram en Tweelingen vermaken graag en worden graag vermaakt.

Beiden houden van avontuur, spanning en opwinding waardoor ze al snel in een interessante conversatie met elkaar voeren, als ze elkaar ontmoeten. Tijdens een eerste date zijn beiden overal voor in, dansen een kroegentocht of naar de film, zelfs een one-night stand is mogelijk.

Tweelingen raakt onder de indruk van kennis en feiten, omdat Ram als geen ander over alles enthousiast kan vertellen, vallen er geen stiltes. Tweelingen is nieuwsgierig, wil alles weten, is luchtig, houdt van pret en is een feestbeest. Al deze eigenschappen trekken Ram enorm aan.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Tweelingen en Ram in een liefdesrelatie 

Tweelingen en Ram zijn beiden van nature zorgeloos, ze vragen zich in niet af of hun relatie een leven lang zal duren. Ze genieten van het moment en zien wel waar het schip strandt.

Door de intense behoefte aan vrijheid van Tweelingen kunnen er problemen ontstaan. Ook houdt Tweelingen zich vaak niet aan afspraken, komt twee uur te laat of helemaal niet, omdat hij of zij ergens anders is blijven plakken waar het zo gezellig was.

Ram is ongeduldig en het ergste wat een partner een Ram aan kan doen is hem of haar negeren. Als Tweelingen zijn of haar gedrag wat afspreken betreft niet verandert zal hun relatie geen stand houden.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Tweelingen en Ram

Tussen Tweelingen en Ram spatten de vonken ervan af, vooral in het begin van hun relatie. Ram heeft altijd zin in seks en vindt het niet nodig om te wachten tot hij of zij thuis is. In de auto, in lift, in het bos, Ram heeft geen bed nodig om de liefde te bedrijven.

Op seksueel gebied zijn Ram en Tweelingen de ideale match. Beiden houden niet van uitgestelde bevrediging, raken snel opgewonden, houden van afwisseling en staan open voor experimenten. Tweeling houdt van praten en praat ook voor, na en tijdens de seks. Als Ram daar mee kan leven blijft hun seksleven spannend.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Tweelingen en Ram de relatie verbreken 

Ram is jaloers, een eigenschap die in een relatie met een Tweelingen zeer lastig is, omdat Tweelingen de grootste flirt van de dierenriem is. Tweelingen kunnen trouw zijn, maar een trouwe Tweelingen is zeldzaam. Als Tweelingen het flirten niet kan laten drijft hij of zij Ram tot waanzin en monden uit in dramatische ruzies. Tweelingen kan niet omgaan met de woede-uitbarstingen van Ram die gepaard gaan met schreeuwen en stampend weglopen.

Een relatie tussen Ram en tweelingen zal niet na de eerste uitbarsting eindigen, maar als Ram tijdens discussies blijft schreeuwen, niet leert fouten toe te geven zal de liefde van Tweelingen voor Ram snel uitdoven.
 
Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Tweelingen

Welk sterrenbeeld past het beste Tweelingen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]