Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

Het karakter van de RamRammen zijn dynamisch, buitensporig, strijdlustig, ongeremd open maar ook op zichzelf gericht en koppig. Het sterrenbeeld Ram is direct en heel positief. De Ram is zelfverzekerd en emotioneel. Rammen zijn geboren leiders. Ze zijn niet kapot te krijgen de Ram zal ook in slechte tijden overleven. Rammen zijn erg impulsief en meestal denken ze niet na voordat ze handelen of iets zeggen. De Ram is avontuurlijk en wil graag in het middelpunt van belangstelling staan. Rammen kunnen ongeduldig zijn als iets niet snel genoeg gaat.
 
 

Het Temperament van de Ram

Rammen nemen niet graag orders aan van anderen en genieten als ze hun zin krijgen. Om hun zin te krijgen zal een Ram liegen als dat goed uit komt. Ze kunnen echter niet goed liegen en anderen hebben ze snel door. Rammen kunnen driftig worden als ze hun zin niet krijgen. De Ram is een pionier, een verkenner. Rammen zijn enthousiast en beginnen aan van alles en nog wat, maar zijn er ook een ster in om het over te doen aan een ander. Onafhankelijkheid, vrijheid op alle fronten daar houdt de Ram van.
 
 

De Eigenschappen van een Ram

Sterrenbeeld Ram wil altijd de beste zijn en doet het niet voor minder. Ram houdt van uitdagingen, die aanzetten tot actie. De Ram zorgt ervoor dat ingewikkelde dingen van de grond komen en heeft de wilskracht om het met succes te laten verlopen. Rammen zijn veeleisend en verwachten van anderen dezelfde inzet.  De Ram spoort anderen aan om uit de schaduw te stappen en meer in de schijnwerpers te gaan staan. Rammen kunnen zich snel vervelen, als de spanning is verdwenen gaan ze ervandoor om ergens anders iets spannends te doen.

 

De Ram en LiefdeRammen zijn oprecht, open en bezitten een kinderlijke manier om liefde te tonen. Ram heeft de behoefte zich op een directe manier te uiten en dit zal niet altijd liefdevol overkomen. Sterrenbeeld Ram is zich echter van geen kwaad bewust. Intriges of opzettelijk gemeen doen past niet bij een Ram. Rammen hebben behoefte aan begrip, aan iemand die hen aan voelt.

 

De Ram in een Relatie

Probeer een Ram niet te beheersen, ze houden niet van bevelen. Rammen zijn zeer capabele mensen. Als je mee gaat in hun plannen, ga je zeker een leuke tijd tegemoet. De Ram wil graag alles onder controle houden en zijn dol op volgers. In een relatie heeft de Ram tegengas nodig. De kans is groot dat het sterrenteken Ram zich verveelt met een partner die het altijd met hem eens is. Rammen voeren graag gesprekken over intellectuele onderwerpen die vaak overgaan in een levendige discussie, of een vriendelijk debat. Rammen zijn dol op complimenten
 
 

De Ram Man en Liefdesverdriet

Rammen rapen zich snel weer bij elkaar als hun relatie verbroken is. Sterrenbeeld Ram heeft geen geduld en wil geen tijd verspillen aan liefdespijn. Ze zullen dan ook niet eindeloos nadenken over een verbroken relatie. Liefdesverdriet gaat een Ram snel vervelen. Rammen zitten vol positieve energie en laten een break-up niet hun humeur verpesten. Rammen gaan op stap en storten zich zo snel mogelijk op een nieuwe liefde.

 

De Ram Vrouw en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Ram vrouw staat langer stil bij een verloren liefde dan de Ram Man. Een Ram vrouw vertelt haar vriendinnen over het onacceptabele gedrag van haar ex. Sterrenbeeld Ram vrouw verwerkt haar liefdesverdriet als ze zich bot kan uiten over haar ex. Na een week of twee weken heeft ze genoeg van haar negatieve verhalen, koopt een nieuwe outfit en gaat uit. Komt ze niemand tegen die haar interesseert zal ze zich aanmelden bij een datingsite.

 

Een Ram Vrouw aan het Daten

Ram vrouw versieren? Met een Ram daten is opwindend. Ze is warmbloedig en krachtig. Sterrenbeeld Ram vrouw is alleen geschikt voor iemand die van een onafhankelijke vrouw houdt die haar eigen pad kiest. Ze wil niet alleen een romantische partner maar ook een beste vriend. Een vrouwelijke Ram heeft behoefte aan passie en liefde maar zal nooit toestaan dat de man de baas wordt. Haar partner is een gelijke. Vrouwelijke Rammen zijn dus niet geschikt voor dominante mannen.
 
 

Een Ram Man aan het Daten

Ram man versieren? Een man met het sterrenbeeld Ram wil avontuur, je moet voorbereid zijn om nieuwe dingen te doen. De Ram man wil opwinding en alles zo snel mogelijk. Ram mannen hebben vaak korte relaties omdat ze zich snel vervelen. De Ram man zal blijven hangen als je het type vrouw bent die geniet van een man die het voortouw neemt. De Ram man houdt van uitdaging dus speel “hard to get”. De Ram man is een echte jager.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Hoe is een Ram Vrouw In Bed?

Sterrenbeeld Ram vrouw houdt van initiatief nemen. In bed zal zij de meeste actie ondernemen. Het sterrenbeeld Ram vrouw is een vurige vrouw en geeft zich volledig in de seksualiteit. Ze houdt niet van te veel poespas, romantiek hoeft niet echt voor deze wilde diva. Het is een uitdagende vrouw en in voor een vrijpartij in de duinen of in de auto. Ze kan bijten en grommen en na een vrijpartij met een Ram vrouw kan je bed erbij liggen als een slagveld.

 

Hoe is een Ram Man In Bed?De mannelijke Ram is veroverend en impulsief. Sterrenteken Ram man pakt eerder ruw aan dan sophisticated. Hij neemt zijn partner. De Ram man bepaalt de wet in bed. Veel tijd moet je niet nemen om een Ram man te prikkelen, hij houdt van snelle doeltreffende actie. Om een Ram man op temperatuur te houden moet je creatief zijn. In bed is de Ram man speels zelfs op latere leeftijd.
 
 

De beste Partnerkeuze voor het sterrenbeeld Ram

Tweelingen, Leeuw, Weegschaal en Schorpioen.
Van Tweelingen kan een Ram veel leren. Ram valt op de levendigheid van Tweelingen. Op het lichamelijke vlak kunnen de vonken ervan af spatten. Met een Leeuw kan de Ram heel goed communiceren en voelt zich veilig bij de trouwe Leeuw. Weegschaal en Ram zijn elkaars tegenpolen een relatie voor anderen moeilijk te begrijpen maar Ram en Leeuw voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken. Schorpioen en Ram begrijpen elkaar heel goed en plagen elkaar veel, de relatie is heel intens.
 
 

De Ram en VriendschapSterrenbeeld Ram is heel goed in het onderhouden van vriendschappen. Sterrenteken Ram is enorm gul, Rammen geven het eerste rondje en betalen graag de rekening aan het einde van de avond. Ram is zorgzaam en zal zijn of haar vrienden altijd bij staan. Rammen beschermen hun vrienden en zullen ze altijd aanmoedigen met hun natuurlijke optimisme en enthousiasme. Rammen genieten van samen dingen doen met vrienden.
 
 

De Ram op het Werk

Als er een zakelijk idee op hun pad komt zullen ze zich er met hart en ziel instorten. Rammen zijn bereid een gok te wagen en hun dromen en doelen te volgen. Als het succes niet onmiddellijk is hebben ze de neiging hun interesse te verliezen en op te geven. Rammen zijn berucht voor het niet af maken waar ze aan begonnen zijn. Het sterrenbeeld Ram voelt zich vaak geroepen om leiding te geven. Rammen hebben een krachtige manier om zich te uiten en zijn uitstekende politici.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Levenslessen van de Ram

Sterrenbeeld Ram kan eigenschappen als hij of zij wil veranderen. Rammen kunnen leren compromissen te sluiten. Eerst tot tien tellen en dan pas reageren, niet meteen het eerste het beste zeggen. Geen standpunt innemen is soms het beste. Iets meer geduld opbrengen voor mensen die langzamer zijn dan zijzelf en oefenen in het vergeven. Afstand en de tijd nemen om bepaalde problemen beter te kunnen inschatten.  
 
 

Ram als Kind

Ramkindjes hebben een krachtige wil. Het liefst zijn ze het middelpunt in huis. Ramkindjes zijn altijd druk met van alles, ze zijn graag bezig, Snel is het sleutelvoord bij dit Sterrenbeeld. Ramkindjes zijn snel van begrip, leren snel lopen, snel en snel praten. Ram kinderen zijn gevoelig en kwetsbaar al laten ze zich niet snel kennen. Rampeuters hebben een kort lontje als dingen anders gaan dan verwacht, Ram kinderen spelen het liefst buiten in de natuur.
 
 

Ram & Reizen

Het sterrenbeeld Ram is altijd op zoek naar uitdaging en avontuur. De Ram kiest dan ook voor een reis met risico en avontuur. Vakantie is voor een Ram een periode waarop je dingen van je bucket list kan afstrepen. Safari, backpacken of op de bonnefooi is de perfecte vakantie voor een Ram.

 

Ram & GezondheidRammen hebben een sterk hart en zijn tot hoge leeftijd geestelijk en lichamelijk vitaal. Rammen kunnen last hebben van hoofdpijn of migraine, dit uit zich vooral als ze nerveus zijn. Zodra de harmonie is hersteld verdwijnt de hoofdpijn. Het sterrenbeeld Ram kan problemen hebben met de spijsvertering, stress is een belangrijke factor in de oorzaak van spijsverteringproblemen. Voldoende tijd besteden aan een maaltijd en oefenen in langzamer eten. Mindful-eten is ook meer genieten voor de altijd gehaaste Ram.
 
 

Sterrenbeeld Ram

Ram is het eerste teken van de dierenriem. Het sterrenbeeld Ram wordt beheerst door de planeet Mars. Als eerste teken van de dierenriem wordt Ram geassocieerd met het element Vuur en het begin van de lente. Kwaliteiten die volgens de astrologie worden teruggevonden bij mensen die onder het sterrenbeeld Ram worden geboren zijn, positief, extravert en vurig.  Dit positieve teken streeft naar de meest pure vorm van manifestatie, hij is er gewoon.
 
 

Ram Lente Teken

Degene die in de lente geboren worden zijn echte initiators en opstarters. Lentepersoonlijkheden willen met anderen delen wat ze creëren, produceren en denken. Ook hebben in dit jaargetijde geborenen een grote behoefte aan vrijheid om goed te kunnen functioneren. Lentemensen moeten kunnen groeien om zich te ontplooien en willen hun steentje bijdragen in de wereld. Op hen kun je vertrouwen als je een nieuw idee hebt voor een onderneming omdat ze een goede intuïtie hebben. Eigenschappen als onschuld, impulsiviteit en spontaniteit behoren typisch bij het lentetype.

 

Beroemde Rammen

Leonardo da Vinci, Aretha Franklin, Marlon Brando, Paul de Leeuw, Charlie Chaplin, Vincent van Gogh, Diana Ross, Peter van Straten, Eddie Murphy, Billie Holliday, Patricia Paay, Al Gore, Mariah Carey, Jules de Corte, Johan Sebastian Bach, Bruce Willis, Lee Towers, Gary Kasparov, David Lettermann, Sergei Rachmaninov, J.P. Morgan, Hugo Claus, Anton Geesink, St. Teresa van Aviva, Glenn Close, Clarance Seedorf.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

 

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de ram op onze sterrenbeeld april pagina.


Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop