Sterrenbeelden | Leer meer over jouw sterrenbeeld

Wat zijn de eigenschappen van alle Sterrenbeelden? 

Vind direct antwoord op de meest gestelde vragen over sterrenbeelden door je te verdiepen in de eigenschappen. Hieronder vertellen we je in het kort alles wat je over de sterrenbeelden wilt weten.

Sterrenbeeld Ram

21 maart - 20 april

Sterrenbeeld Ram

21 maart - 20 april

Ram is enthousiast, avontuurlijk, ambitieus, kan opdringerig zijn en is een meester in flirten Een Ram gaat recht op zijn of haar doel af en probeert je zo snel mogelijk in bed te krijgen. Het sterrenbeeld Ram is verliefd op de liefde, een verliefde Ram is hardnekkig. Hoe is een Ram als huwelijkspartner, collega of kind? Is Ram te vertrouwen of gaat hij of zij makkelijk vreemd?

Wil je meer weten over een Ram? Lees hier alles over het sterrenbeeld ram

Ram is ongeduldig, jaloers en goddelijk positief. De perfecte match voor een Ram is het sterrenbeeld Tweelingen. Waarom stranden relaties met sommige sterrenbeelden? Welke sterrenbeelden zijn een match zijn en welke sterrenbeelden zijn geen match? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een ram.

Sterrenbeeld Stier

21 april - 21 mei

Sterrenbeeld Stier

21 april - 21 mei

Stier heeft een goed gevoel voor humor, is vastberaden en verandert bijna nooit van gedachten als hij of zij een menig over iets heeft. De seksdrive van een Stier is hoog, het voorspel mag uren duren. Stier is een dominante, zorgzame partner die op financieel gebied alle beslissingen neemt. Is een Stier een liefdevolle partner? Wat zijn de positieve- en negatieve eigenschappen van een Stier? Is een Stier op liefdesgebied te vertrouwen?

Wil je meer weten over een Stier? Lees hier alles over het sterrenbeeld stier

De perfecte match voor een Stier is het sterrenbeeld Maagd, een relatie met een Leeuw is gecompliceerd. Waarom en waarover hebben Stier en Leeuw ruzie? Met welke sterrenbeelden Stier het goed kan vinden, welke sterrenbeelden een match zijn en welke sterrenbeelden niet bij een Stier passen. Deze sterrenbeelden passen het beste bij een stier.

Sterrenbeeld Tweeling

22 mei - 21 juni

Sterrenbeeld Tweeling

22 mei - 21 juni

Tweelingen is ongrijpbaar, intelligent en charmant, weinig mensen kunnen de charme van Tweelingen weerstaan. Een Tweelingen heeft geen moeite met een leugentje om bestwil, is enorm goed met woorden en kan anderen doorzagen tijdens een gesprek. Hoe is een Tweelingen op liefdesgebied? Hoe gaat een Tweelingen om met liefdesverdriet? Tweelingen is een feestbeest, houdt van flirten, is een trouwe Tweelingen zeldzaam?

Wil je meer weten over een Tweeling? Lees hier alles over het sterrenbeeld tweeling.

Tweelingen en het sterrenbeeld Kreeft zijn geen match. Een Kreeft is te huiselijk voor een Tweelingen, een relatie met een Kreeft is gedoemd te mislukken. Saaiheid is de grootste vijand van het sterrenbeeld Tweelingen Welke sterrenbeelden passen bij een Tweelingen en met welke sterrenbeelden kan Tweelingen beter geen relatie beginnen? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een tweeling.

Sterrenbeeld Kreeft

22 juni - 22 juli

Sterrenbeeld Kreeft

22 juni - 22 juli

Kreeft is loyaal, discreet en kieskeurig, kan eindeloos doorgaan met kibbelen en zijn of haar humeur kan binnen de kortste keren veranderen. Uit het niets is Kreeft chagrijnig en vijf minuten later het zonnetje in huis. Hoe is het sterrenbeeld Kreeft in een relatie? Kan Kreeft omgaan met liefdesverdriet en stress? Is Kreeft collegiaal? Gaat een Kreeft vreemd?

Wil je meer weten over een Kreeft? Lees hier alles over het sterrenbeeld kreeft.

De seksdrive van een Kreeft is niet laag, maar ook niet hoog. Kreeft is verlegen, neemt niet graag de leiding, maar kan tussen de lakens behoorlijk dominant zijn. De sterrenbeelden Vissen en Schorpioen passen het beste bij een Kreeft, met het sterrenbeeld Ram botst het. Ram houdt van vijf minutenseks, slaat het voor- en naspel over, terwijl dat voor Kreeft juist het belangrijkste is op seksueel gebied. Welke sterrenbeelden passen bij een Kreeft en aan welke sterrenbeelden moet een Kreeft nooit zijn of haar telefoonnummer geven? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een kreeft.

Sterrenbeeld Leeuw

23 juli - 23 augustus

Sterrenbeeld Leeuw

23 juli - 23 augustus

Leeuw is zelfverzekerd en staat graag in het middelpunt van belangstelling. Een Leeuw gaat mensen met een negatieve instelling uit de weg, Leeuw houdt van plezier maken en kijkt liever voor- dan achteruit. De levenslust van een Leeuw trekt mensen aan als een magneet. Hoe is Leeuw in een relatie? Is Leeuw een trouwe partner? Hoe gaat een Leeuw om met zijn of haar ex? Wat zijn de levenslessen van het sterrenbeeld Leeuw?

Wil je meer weten over een Leeuw? Lees hier alles over het sterrenbeeld leeuw.

Leeuw en het sterrenbeeld Stier passen niet bij elkaar. Leeuw is te luidruchtig voor een Stier, discussies monden uit in heftige ruzies. Hun ruzies gaan meestal over geld. Met het sterrenbeeld Boogschutter kan Leeuw gelukkig worden, hun relatie is meestal voor het leven. Welke sterrenbeelden passen bij een Leeuw en met welke sterrenbeelden botst het? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een leeuw

Sterrenbeeld Maagd

24 augustus - 22 september

Sterrenbeeld Maagd

24 augustus - 22 september

Maagd is aantrekkelijk, bescheiden, onvoorspelbaar en moeilijk in te schatten. Ook is Maagd een beetje geheimzinnig, een Maagd vindt het niet nodig alles over zichzelf te vertellen. Ruzie met een Maagd is niet te winnen, Maagd werkt gewoon niet mee, luistert niet en loopt weg. Hoe is het sterrenbeeld Maagd in een relatie? Houdt Maagd van spontaan daten? Is de seksdrive van een Maagd hoog of laag? Gaat een Maagd vreemd?

Wil jij meer weten over een Maagd? Lees hier alles over het sterrenbeeld maagd

Maagd en het sterrenbeeld Waterman passen niet bij elkaar. Waterman stelt Maagd keer op keer teleur. Structuur en routine zijn voor een Maagd essentieel, maar de grootste vijanden van een Waterman. De perfecte match voor een Maagd is het sterrenbeeld Steenbok, ze houden beiden van een opgeruimd huis en niet van verrassingen. Welke sterrenbeelden passen bij een Maagd en met welke sterrenbeelden heeft een relatie geen kans van slagen? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een maagd

Sterrenbeeld Weegschaal

23 september - 22 oktober

Sterrenbeeld Weegschaal

23 september - 22 oktober

Weegschaal is grappig, altijd positief en vindt het leuk anderen ongemakkelijk te laten voelen. Grapjes van het sterrenbeeld Weegschaal gaan vaak ten koste van anderen. Een Weegschaal richt zich meer op zichzelf dan op anderen en kan last hebben van woede-uitbarstingen. Hoe is Weegschaal op liefdesgebied? Is Weegschaal een liefdevolle partner? Wat verwacht Weegschaal van een date? Is een Weegschaal makkelijk te versieren?

Wil jij meer weten over een Weegschaal? Lees hier alles over het sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal en het sterrenbeeld Tweelingen zijn een perfecte match, maar helaas is hun relatie meestal van korte duur. Het sterrenbeeld Kreeft en Weegschaal passen niet bij elkaar, hun karakters zijn onverenigbaar. Weegschaal kan niet omgaan met de stemmingswisselingen van Kreeft. Welke sterrenbeelden zijn de perfecte match voor een Weegschaal en met welke sterrenbeelden kan Weegschaal beter niet aan een relatie beginnen? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een weegschaal

Sterrenbeeld Schorpioen

23 oktober - 21 november

Sterrenbeeld Schorpioen

23 oktober - 21 november

Schorpioen is onweerstaanbaar sexy, diepgaand en kan verbaal agressief zijn. Schorpioen maakt nooit als eerste ruzie, maar als het toch zover gekomen is, gaat Schorpioen door tot het bittere eind. Een Schorpioen heeft klasse en trekt overal de aandacht. Is Schorpioen een liefdevolle partner? Heeft Schorpioen een hoge seksdrive? De erotische aantrekkingskracht van Schorpioen is groot, kan een Schorpioen trouw blijven?

Wil jij meer weten over een Schorpioen? Lees hier alles over het sterrenbeeld schorpioen.

Schorpioen kan het goed vinden met het sterrenbeeld Maagd, maar hun relatie heeft alleen kans van slagen, als Schorpioen leert dat de behoeften van Maagd ook belangrijk zijn. Het sterrenbeeld Vissen is de perfecte match voor een Schorpioen. Het botst met het sterrenbeeld Leeuw. Welke sterrenbeelden passen bij een Schorpioen en met welke sterrenbeelden kan Schorpioen niet gelukkig worden? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een schorpioen.

Sterrenbeeld Boogschutter

22 november - 22 decemberl

Sterrenbeeld Boogschutter

22 november - 22 decemberl

Boogschutter is recht door zee, wijs, optimistisch, heeft een geweldig gevoel voor humor en ontloopt negatieve mensen. Boogschutter inspireert zijn of haar omgeving, is sociaal en een meester in het sluiten van vriendschappen. Is Boogschutter een liefdevolle partner? Kan Boogschutter met liefdesverdriet omgaan? Is een Boogschutter makkelijk te verleiden? Hoe is Boogschutter als ex?

Wil jij meer weten over een Boogschutter? Lees hier alles over het sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter en het sterrenbeeld Waterman zijn de perfecte match, ze vullen elkaar aan en halen het beste in elkaar naar boven. Boogschutter en het sterrenbeeld Stier passen niet bij elkaar. Stier is jaloers en te bezitterig voor een Boogschutter. Met welke sterrenbeelden kan Boogschutter het goed vinden? Welke sterrenbeelden zijn de perfecte match en welke sterrenbeelden kan Boogschutter beter negeren? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een boogschutter.

Sterrenbeeld Steenbok

23 december - 20 januari

Sterrenbeeld Steenbok

23 december - 20 januari

Steenbok is eigenwijs, aantrekkelijk, vastberaden en wil in alles uitblinken. Steenbok geeft zich niet snel bloot, ziet het leven zwart-wit, is ernstig, maar kan ook losgaan en plezier maken. Een Steenbok kan niet alleen goed bergen beklimmen, maar ook bergen verzetten. Hoe is een Steenbok op liefdesgebied? Wat verwacht Steenbok van een date? Heeft Steenbok een lage seksdrive?

Wil jij meer weten over een Steenbok? Lees hier alles over het sterrenbeeld steenbok

Steenbok en het sterrenbeeld Leeuw zijn geen match, Leeuw geeft meer geld uit dan binnenkomt. Met het sterrenbeeld Stier kan Steenbok het goed vinden, ze respecteren elkaar en hebben zelden ruzie. Welke sterrenbeelden zijn de perfecte match voor een Steenbok en welke sterrenbeelden zijn geen match? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een steenbok.

Sterrenbeeld Waterman

21 januari - 19 februari

Sterrenbeeld Waterman

21 januari - 19 februari

Waterman is intelligent, origineel, rebels en kan behoorlijk tegendraads zijn. Het kan een Waterman weinig schelen wat anderen denken. Waterman denkt in mogelijkheden, niet in problemen. Plezier maken is het belangrijkste en vooral niet over diepere gevoelens praten, Waterman kan niet met onbeheerste emoties omgaan. Is Waterman een liefdevolle, zorgzame partner? Wat zijn de negatieve eigenschappen van het aardigste sterrenbeeld?

Wil jij meer weten over een Waterman? Lees hier alles over het sterrenbeeld waterman.

Waterman en het sterrenbeeld Boogschutter passen perfect bij elkaar. Van elke dag maken ze een bijzondere dag. Een relatie met het sterrenbeeld Schorpioen is gedoemd te mislukken. Schorpioen heeft de behoefte diepgaande, emotionele gesprekken te voeren, die Waterman zwaarmoedig vindt. Welke sterrenbeelden passen bij een Waterman en welke sterrenbeelden kan Waterman beter ontwijken? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een waterman

Sterrenbeeld Vissen

20 februari - 20 maart

Sterrenbeeld Vissen

20 februari - 20 maart

Vissen is zorgzaam, artistiek, sympathiek en de grootste leugenaar van de dierenriem. Een Vissen kan de realiteit niet altijd aan, trekt zich terug in haar of zijn fantasiewereld en vertelt aan niemand wat het probleem is. Niemand kan zich beter in anderen inleven dan een Vissen, een Vissen is het meest empathische sterrenbeeld. Hoe is een Vissen als partner, kind, vriend of collega? Is een Vissen romantisch? Hoe verwerkt een Vissen liefdesverdriet?

Wil jij meer weten over een Vis? Lees hier alles over het sterrenbeeld vis.

Vissen en het sterrenbeeld Schorpioen passen perfect bij elkaar, ze voelen elkaar feilloos aan. Vissen en het sterrenbeeld Ram zijn geen match. Ram is te direct, te bot voor een Vissen. Welke sterrenbeelden zijn de perfecte match voor een Vissen en met welke sterrenbeelden kan een Vissen niet gelukkig worden? Deze sterrenbeelden passen het beste bij een vis

Ontdek welk sterrenbeeld bij maand welke hoort

Ontdek welk sterrenbeeld bij maand welke hoort

 • Sterrenbeeld Januari: Steenbok & Waterman
 • Sterrenbeeld Februari: Waterman & Vissen
 • Sterrenbeeld Maart: Vissen & Ram
 • Sterrenbeeld April: Ram & stier
 • Sterrenbeeld Mei: stier & Tweeling
 • Sterrenbeeld Juni: Tweeling & Kreeft
 • Sterrenbeeld Juli: Kreeft & Leeuw
 • Sterrenbeeld Augustus: Leeuw & Maagd
 • Sterrenbeeld September: Maagd & Weegschaal
 • Sterrenbeeld Oktober: Weegschaal & Schorpioen
 • Sterrenbeeld November: Schorpioen & Boogschutter
 • Sterrenbeeld December: Boogschutter & Steenbok
Start Gratis Chat
Gebruiker Gebruiker Gebruiker Gebruiker Gebruiker

Meer dan 112,813 mensen geholpen

59,494 reviews

5 sterren op basis van 59,494 reviews

59,494 reviews

5 sterren op basis van 59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024
 • Sterrenbeeld Januari: Steenbok & Waterman
 • Sterrenbeeld Februari: Waterman & Vissen
 • Sterrenbeeld Maart: Vissen & Ram
 • Sterrenbeeld April: Ram & stier
 • Sterrenbeeld Mei: stier & Tweeling
 • Sterrenbeeld Juni: Tweeling & Kreeft
 • Sterrenbeeld Juli: Kreeft & Leeuw
 • Sterrenbeeld Augustus: Leeuw & Maagd
 • Sterrenbeeld September: Maagd & Weegschaal
 • Sterrenbeeld Oktober: Weegschaal & Schorpioen
 • Sterrenbeeld November: Schorpioen & Boogschutter
 • Sterrenbeeld December: Boogschutter & Steenbok
footer.top