Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

Het karakter van een VisSterrenbeeld Vissen is spiritueel, dromerig en extreem gevoelig. Vissen zijn niet materialistisch en kunnen zonder moeite hun bezittingen delen met anderen. Vissen genieten van waardevolle relaties maar hebben ook de behoefte aan alleen zijn. Sterrenbeeld Vissen voelt haarfijn moeilijkheden van anderen aan en reageren met medeleven.
 
 

Het Temperament van een Vis

Sterrenbeeld Vissen kunnen hooghartig zijn en overtuigd van het feit dat het onmogelijk is dat ze falen. Anderen kunnen geïrriteerd of gefrustreerd worden door de ‘ik ben beter’ en ‘ik weet het beter’ houding van het sterrenbeeld Vissen. Drukte en lawaai maken dat Vissen van streek kunnen raken. Het sterrenbeeld Vissen kan extreem vrolijk zijn maar ook extreem verdrietig.
 
 

De Eigenschappen van Vissen

Sterrenbeeld Vissen heeft een uitstekend geheugen en is zeer leergierig. Ze beschikken vaak over paranormale gaven en zijn bijzonder intuïtief. Vissen zijn attent en dol op het leven maar kunnen door hun extreme standpunten in een isolement belanden. Vissen accepteren hun leven zoals het is, geloven in lotsbestemming en proberen anderen te overhalen hetzelfde te geloven. Het sterrenbeeld Vissen is geïnteresseerd in de wereld om hun heen.
 
 

Vissen en LiefdeSterrenbeeld Vissen heeft de weinige mensen die ze in hun leven toelaten veel te bieden vooral intimiteit. Het verlangen van het sterrenbeeld Vissen is één te worden met zijn geliefde. Vissen bezitten de gave anderen op hun gemak te laten voelen. Het verschaft het sterrenbeeld Vissen meer voldoening te geven dan te nemen. Vissen moeten daarom op hun hoede zijn dat anderen geen misbruik maken van hun goedheid.

 

Vissen in een Relatie

Sterrenbeeld Vissen zorgen voor hun partner alsof het een kind is. Ze zorgen dat hun partner gezond eet en genoeg slaapt. Vissen zijn zeer emotioneel, intimiteit met een partner is voor hen het grootste geschenk. Vissen geeft vaak meer dan ze aan kunnen omdat ze alleen het beste voor hun partner willen. Het sterrenbeeld Vissen heeft een dominante partner nodig om niet in een bodemloze put van zelfmedelijden terecht te komen.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De Vissen Man en Liefdesverdriet

De hartstochtelijke Vissen man kan de pijn van liefdesverdriet niet verdragen en gaat het liefst zo snel mogelijk op zoek naar een affaire. De Vissen man vlucht tijdens een periode van liefdesverdriet van de ene naar de andere vrouw tot hij vermoeid is. Pas als hij geestelijk en lichamelijk is uitgerust van zijn vluchtgedrag neemt hij rust en geeft toe aan zijn verdriet.
 
 

De Vissen Vrouw en LiefdesverdrietHet sterrenbeeld Vissen vrouw zal lang lijden onder de pijn van haar liefdesverdriet. Ze trekt zich terug en is voor niemand emotioneel bereikbaar. Liefdesverdriet voelt voor een Vissen vrouw als een diepe wond in haar hart. Om er bovenop te komen zal zij zich lang verdiepen in het mysterie van de liefde. Yoga, mediatie en misschien zal ze zelfs een psycholoog raadplegen om zich beter te voelen.
 
 

Een Vis Vrouw aan het Daten

Sterrenbeeld Vissen versieren? Ze is een mysterieuze vrouw en opent zich alleen als je de juiste snaar raakt. Sterrenbeeld Vissen vrouw laat een man zich als een man voelen. Vissen vrouw is gevoelig voor complimentjes en lacht heel graag. Ze zal alle uitjes die je voorstelt leuk vinden. Maak haar echter niets wijs, blijf eerlijk, houdt haar niet voor de gek ze kan recht door je heen kijken. Ze zal je niet confronteren maar gewoon opstaan en gaan.
 
 

Een Vis Man aan het Daten

Sterrenbeeld Vissen versieren? Vissen man is enorm romantisch en leeft een beetje in een droomwereld. Het beeld dat de Vissen man heeft wat betreft romantiek is een beetje onrealistisch. Hij is vrijgevig, gevoelig en kan heel goed luisteren. Steerenbeeld Vissen man kan het beste daten met een vrouw die dominant is omdat zij hem zal beschermen tegen zijn onrealistische ideeën over de liefde.
 
 

Hoe is een Vis Vrouw In Bed?

Ze is een mysterieuze vrouw en opent zich alleen als je de juiste snaar raakt. Sterrenbeeld Vissen is een romantische vrouw die al je wensen op seksueel uit laat komen. Ze schept de juiste sfeer en zal zich volledig naar wat jij prettig vindt schikken. Fluister haar mooie woordjes in haar oor en je brengt haar snel in hogere sferen. Voorspel? Samen kijken naar romantische films met een erotisch tintje.
 
 

Hoe is een Vis Man In Bed?

Sterrenbeeld Vissen man is een sensuele romantische geliefde. De seksuele drang van een Vissen man is groot. Voorspel is voor een Vissen man ontzettend belangrijk. Uren kan hij zijn geliefde strelen, zachtjes masseren en kussen. Het sterrenbeeld Vissen man houdt ervan als hij wordt opgezweept. Vissen man kijkt niet graag naar harde porno, romantische films, erotische films wil hij graag samen kijken.
 

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De beste Partnerkeuze voor het Sterrenbeeld Vissen

Waterman, Kreeft en Schorpioen
Vissen Waterman is een uitstekende seksuele combinatie, zij kunnen hun vreugde niet op. Ze hebben een enorme seksuele klik. Kreeft Vissen hebben onmiddellijk een opmerkelijke positieve sympathie voor elkaar. Vissen kan alle zorgen die de Kreeft heeft laten verdwijnen.
Schorpioen Vissen zitten op elkaars golflengte of zullen deze snel vinden. Vissen Schorpioen geliefden hebben een verbazingwekkende telepathische verbinding.
 
 

Een Vis en VriendschapSterrenbeeld Vissen heeft geen behoefte aan een grote vriendenkring. Vissen geven de voorkeur aan een kleine kring van trouwe vrienden. Voor wie gezegend is met een Vissen vriend of vriendin kent het plezier van de vriendschap met de gevoelige, rustige gepassioneerde Vissen. Sterrenbeeld Vissen zal alles maar dan ook alles doen om een vriend met problemen te helpen. Vriendschappen met sterrenbeeld Vissen zijn voor altijd.
 
 

Vissen op het Werk

Sterrenbeeld Vissen blinken uit als ze in een voor hen geschikte positie bekleden. Vissen kunnen volledig in hun werk op gaan. Vissen zijn gevoelig en zouden daarom geen leidinggevende posities moeten willen. Ze zijn goede acteurs, schrijvers, muzikanten en uitstekend in alles wat te maken heeft met het spirituele. Sterrenbeeld Vissen functioneert ook heel goed in de wereld van de technologie.
 
 

Levenslessen van een Vis

Sterrenbeeld Vissen zou zich er voor moeten behoeden niet in een fantasiewereld terug te trekken als dingen niet goed gaan, Vissen moeten hun best doen om met beide benen op de grond te blijven staan. Het sterrenbeeld Vissen heeft de neiging anderen te bewonderen om hun ideeën. Vissen moeten opletten dat ze niet geobsedeerd raken door mensen die ze niet goed kennen.
 
 

Vissen als Kind

Vissen kindjes zijn gevoelig en pikken de stemming van de mensen om hen heen op. Ze hebben behoefte aan duidelijke regels om niet te verdwalen in alle verleiding van de buitenwereld. Vissen Kindjes zijn creatief en hebben een levendige fantasie. Zijn vaak muzikaal en dol op water. Vissen kindjes houden van erg van dieren en leven al heel jong met dieren mee. Vissen kindjes worden vaak dromers genoemd.
 
 

Vissen & Reizen

Sterrenbeeld Vissen zijn dol op waterachtige gebieden, heerlijk wegdromen langs of op het water. Snorkelen of zwemmen met dolfijnen. Vissen reizen ook graag naar afgelegen plekken. Dans, muziek en film maken de vakantie van Vissen compleet.  Ideale bestemmingen voor het Sterrenbeeld Vissen zijn de Antillen, Balie, Ierland, Mexico en Portugal. Aantrekkelijke steden voor Vissen zijn: Hong Kong, Barcelona Venetië Rotterdam Giethoorn maar ook Disneyland Parijs.
 
 

Vissen & GezondheidSterrenbeeld Vissen kunnen fysiek kwetsbaar zijn. Vissen hebben meestal meer tijd nodig om te herstellen dan andere sterrenbeelden. Vissen lijden soms aan depressies en kunnen zwelgen in zelfmedelijden. Vissen vluchten daardoor in een verslaving waardoor ze zich noch ellendiger voelen. Het sterrenbeeld Vissen doet er goed aan om voldoende slaap te krijgen en minder junkfood eten. Zich warm aan te kleden in de herfst en winter en voldoende vitaminen te gebruiken
 
 

Sterrenbeeld Vissen

Vissen is het twaalfde en laatste teken van de dierenriem. Het sterrenbeeld wordt beheerst door de planeet Jupiter. Als laatste teken van de dierenriem wordt Vissen geassocieerd met het element water.  Kwaliteiten die volgens astrologie worden teruggevonden bij mensen onder het sterrenbeeld Vissen geboren zijn, sympathiek, gevoelig, intuïtief, artistiek, spiritueel, dromerig, rustig, niet echt praktisch, beïnvloedbaar en veelzijdig, zachtaardig en fantasierijk, makkelijk te verleiden, goedgehumeurd en filosofisch.
 
 

Vissen Lente Teken

Voorjaarsmensen zijn levenslustig. Zij leggen enorme energie aan de dag als het gaat om het starten van nieuwe projecten. Voorjaarspersoonlijkheden zoals de Ram zijn goed in het overleven en aanpassen. Ze zijn extravert en hebben veel invloed op hun omgeving.
Voorjaarsmensen zoals de Ram houden vaak hun hele leven iets kinderlijks. Minder goed kunnen ze overweg met mensen met een negatieve levensinstelling
 
 

Beroemde Vissen

Michelangelo, J.Ph.E. Bach, Elisabeth Taylor, Ursula Andres, Fréderic Chopin, Sonja Barend, Prinses Christina, Piet Mondriaan, Adolf Eichmann, Michai Gorbatsjov, Liza Minelli, Rudolf Steiner, Pierre Renoir, Albert Einstein, Rudolf Noerejev, Thom Hoffman, G.F. Handel, Victor Hugo, Gioacchio Rossini, Sandro Botticelli, George Harrison, Aart Staartjes, Youp van ‘ Hek, Herman van Veen, Dick Passchier, Maksim Gorki, Edward Albee, Diaghilev, G.P. Telemann, Michael Caine, Peter Brusse, Rosa Luxemburg, Bobby Fischer, Brigitte Kaandorp, Antonio Vivaldi, Frank Govers.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen] 

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de vis op onze sterrenbeeld maart pagina.

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop