Numerologie: Dit zegt een geboortegetal over zijn karakter

1749 dagen geleden geplaatst 4 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Numerologie: Dit zegt een geboortegetal over zijn karakter

Numerologie, de getallenleer kan je vertellen hoe anderen echt zijn. Het enige dat je nodig hebt is zijn of haar volledige geboortedatum. Is het niet fantastisch dat je alleen een geboortedatum nodig hebt als je wilt weten hoe zij of hij werkelijk is?
 

Geboortegetal uitrekenen

Een geboortegetal uitrekenen doe je door alle getallen van de volledige geboortedatum bij elkaar op te tellen en te reduceren tot één getal.
 
Voorbeeld:
 
Geboortedatum 25-11-1981
 
2+5+0+9+1+9+8+1=26
 
26= 2+6=8
 
8 is het geboortegetal


Bereken jouw getal op basis van je geboortedatum


Meestergetallen

De getallen 11. 22 en 33 zijn meestergetallen. Meestergetallen zijn bijzondere getallen die een hogere trillingswaarde hebben dan de getallen 1 t/m 9. De betekenis van meestergetallen kan zowel onder het meestergetal als onder het gereduceerde getal gevonden worden. 11=1+1= 2, 22=2+2=4 of 33=3+3=6
 
Als het uitrekenen van je getallen te veel werk is gebruik dan onze numerologie calculators en lees de betekenis van je geboortegetal, naamgetal, huisnummer, telefoonnummer of kenteken; ga hier naar onze numerologie pagina

 

Geboortegetal onthult alles over zijn of haar karakter 

 

1

Geboortegetal 1 is zelfstandig, direct, vastbesloten en kan geen genoegen nemen met minder dan het beste. 1 wil zich vrij voelen en niet opgejut worden. 1 is avontuurlijk, zelfverzekerd, wilskrachtig en heeft een agressieve manier van denken waardoor anderen zich zwak voelen. 1 geniet van aandacht en wil door anderen geprezen worden. Iemand met het geboortegetal 1 is graag alleen.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 1
   

2

Geboortegetal 2 is vriendelijk, welwillend, geduldig en wil vooral rust. 2 staat niet graag in het middelpunt van belangstelling en houdt er niet van om alleen te zijn.
Het getal 2 helpt anderen graag en verwacht niets terug, alhoewel een klein presentje welkom is. 2 is achterdochtig, verlegen en humeurig zijn. Iemand met het geboortegetal 2 doet er alles aan, echt alles om de ware liefde te vinden.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 2
   

3

Geboortegetal 3 leeft volgens de laatste trends, is optimistisch, onderhoudend en fantasierijk.  Het getal 3 is populair en staat daarom meestal in het middelpunt van belangstelling. 3 is altijd bezig omdat het moeilijk voor 3 is te ontspannen. Geboortegetal 3 is eigenwijs, onhandig, jaloers en enorm ijdel. 3 staat nooit lang stil bij de vervelende dingen van het leven maar kijkt liever voorruit in plaats naar het verleden.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 3
   

4

Geboortegetal 4 is oprecht, huiselijk en houdt van orde, rust en regelmaat. Het getal 4 kan niet omgaan met leugens of dingen die oneerlijk zijn en verwacht dat iedereen te vertrouwen is. 4 stelt aan de liefde hoge eisen maar de liefde mag voor 4 niet al te emotioneel of dramatisch zijn. Het getal 4 heeft moeite met het uiten van gevoelens en kan saai en koppig zijn.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 4
   

5

Geboortegetal 5 is avontuurlijk, nieuwsgierig, hoffelijk, snel van begrip en snel verveelt. 5 heeft behoefte aan verandering en is altijd op zoek naar het ongewone. Het getal 5 is impulsief, wispelturig en heeft de neiging dingen uit te stellen. Iemand met 5 als geboortegetal kan met iedereen opschieten en kan zich moeilijk binden, probeert het wel maar kan zomaar weer verdwenen zijn.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 5
   

6

Geboortegetal 6 is beschermend, standvastig, vriendelijk, betrouwbaar en wil het liefst alles voor iedereen regelen en in orde brengen. Het getal 6 is onzeker, soms te emotioneel en te betrokken bij anderen. 6 is jaloers, bezorgd en kan veeleisend zijn. Iemand met het geboortegetal 6 kan niet goed alleen zijn, de behoefte aan huiselijkheid is groot. 6 is loyaal, medelevend en offert zich vaak op ten nadele van zichzelf.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 6
   

7

Geboortegetal 7 is kalm, analytisch, intellectueel, verlegen en wijs. Het getal 7 moet zich zo nu en dan af kunnen zonderen en voelt zich in een groot gezelschap vaak niet op zijn gemak. 7 heeft moeite met het tonen van emoties, is snel terneergeslagen en kan sarcastisch zijn. Iemand met het geboortegetal 7 kan afstandelijk overkomen maar heeft wel behoefte aan liefde en warmte van anderen.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 7
   

8

Geboortegetal 8 is energiek, scherp, betrouwbaar, ambitieus en kan heel goed delegeren. Het getal 8 is gul voor dierbaren er zal hen aan niets ontbreken. 8 werkt hard om nog succesvoller te worden en meer geld uit te kunnen geven. Het getal 8 is prettig in omgang maar kan ook koppig, autoritair en ongeduldig zijn. Iemand met het geboortegetal 8 verwacht van een partner vooral betrokkenheid.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 8
   

9

Geboortegetal 9 is veelzijdig, romantisch, vriendelijk onbevooroordeeld en altijd bezig slechte omstandigheden van anderen op te lossen. Het getal 9 is verliefd op de liefde en woest aantrekkelijk voor iedereen. 9 zet anderen op de eerste plaats maar kan soms egocentrisch, neerslachtig en humeurig zijn. Iemand met het geboortegetal 9 is een uiterst gepassioneerde bekwame minnaar.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 9
   

11

Geboortegetal 11 is spiritueel, intuïtief, heeft een creatieve visie en bekijkt de dingen van twee kanten. 11 verlangt naar een betere wereld en stelt kwaliteit boven kwaliteit. Het getal 9 kent grote hoogten en de diepste dalen. Iemand met het geboortegetal 11 is seksueel ingesteld en een open, intens en subtiel agressief minnaar. 11 kan neerslachtig, rusteloos, achterdochtig en emotioneel onvoorspelbaar zijn. De betekenis van geboortegetal 11 kan ook onder het getal 2 worden gevonden.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 11
   

22

Geboortegetal 22 is een idealist, futurist en zeer evenwichtig. 22 verlangt naar orde en wil de wereld verbeteren. Iemand met het geboortegetal 22 heeft veel vrijheid nodig om idealen te verwerkelijken, 22 kan gemeen, vals en roekeloos zijn. Het getal 22 is begaafd, een ware genie en heeft de mogelijkheid om de wereld te verbeteren. De betekenis van het geboortegetal 22 kan ook onder het getal 4 worden gevonden.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 22
   

33

Geboortegetal 33 is spiritueel, vriendelijk, bescheiden en vrijgevig. 33 geeft alleen en ontvangt er weinig of niets voor terug. Het getal 33 ontzegt zichzelf veel omdat anderen altijd voor gaan. 33 lijdt onder de ellende in de wereld en maakt zich zorgen over de mensen en het milieu. Iemand met het geboortegetal 33 kan er voor kiezen te leven als de 6 als de sterke trillingen van 33 het leven zwaar en ondragelijk maken.
 
Lees hier meer over de betekenis van het cijfer 33
 
> > Ontdek ons complete numerologie-dossier hier


 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,494 reviews

59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024

59,494 reviews

59,494 reviews

footer.top