Kinderhoroscoop: Leer je kind (nog) beter kennen

» Mediumchat blog » Kinderhoroscoop: Leer je kind (nog) beter kennen
Kinderhoroscoop: Leer je kind (nog) beter kennen Wil jij je kind(eren) nog beter begrijpen? De geboortehoroscoop van je kind kan je daarbij helpen. De zon is het machtigste hemellichaam en beïnvloed de persoonlijkheid sterk. Lees nu welke invloed de zon ten tijde van geboorte een rol speelde en wat jouw kind gelukkig maakt volgens zijn of haar sterrenbeeld.
 

Ram 21 maart t/m 20 april
 
Ram is een vrolijk, onvermoeibaar, gezellig en vooral grappig kind. Voor een Ram moet alles snel gaan, Ram kinderen lopen en praten vaak sneller dan andere kinderen. Een Ram kind heeft een sterke wil, een kort lontje en geen geduld. Ram kinderen hebben energie voor twee en geen innerlijke rust. Een Ram kind dat zich verveelt kan driftig worden. Ram kinderen zijn doeners en hebben veel afwisseling nodig. Je Ram kind voelt zich gelukkig als het de vrijheid heeft zelf dingen te ontdekken en kattenkwaad uit te halen.

lees hier meer over het sterrenbeeld ram

 
Stier 21 april t/m 21 mei
 
Stier is een intelligent, creatief en rustig kind dat last kan hebben van jaloezie, Verdeel je aandacht evenredig als er meerdere kinderen zijn. Stier kinderen kunnen eigenwijs en hebberig zijn, leer een kleine Stier dat delen fijn is. Stieren zijn echte doorzetters ze gaan door tot iets lukt, stoor je kind dan ook nooit als het ergens lang mee bezig is. Een Stier kind houdt er niet van als het opgejaagd wordt. Houdt er rekening mee dat Stier kinderen snel schrikken en niet van lawaai houden, harde geluiden maken een Stier kind onrustig en nerveus. Een Stier kind voelt zich gelukkig als ouders in de buurt zijn en vaak geknuffeld wordt.

lees hier meer over het sterrenbeeld stier

 
Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
 
Een Tweelingen kind is levendig, leergierig, intelligent, energiek en praat het liefst vanaf het moment dat hij of zij wakker wordt tot het slaapt. Een Tweelingen kind onderbreekt ouders voortdurend, heeft aanleg tot wispelturig gedrag en kiest liever voor de makkelijkste weg. Discipline zien Tweelingen kinderen als een zware straf, leer je Tweelingen kind spelenderwijs dat verplichtingen nu eenmaal bij het leven horen. Een Tweelingen kind heeft aandacht, veel afwisselende activiteiten, vrijheid en geduldige ouders nodig die niet schreeuwen of hun stem verheffen om zich gelukkig te voelen.
 
lees hier meer over het sterrenbeeld tweelingen


Kreeft 22 juni t/m 22 juli
 
Een Kreeft kind is grappig, oprecht, vrijgevig, creatief, onzeker en gevoelig. Kreeften zijn verlegen maar kunnen agressief reageren als ze worden gestoord tijdens het spelen. Maak nooit ruzie met je partner als je Kreeft kind in de buurt is. Kreeft kinderen voelen spanningen feilloos aan en zijn uiterst ontvankelijk voor de gevoelens van anderen. Een Kreeft kind is eenkennig en heeft hulp nodig bij het sluiten van vriendschappen. Vaak houden Kreeft kinderen niet van grote dieren en slapen het liefst niet in het donker. Je Kreeft kind heeft nog meer behoefte aan veiligheid en medeleven dan andere kinderen om zich gelukkig te voelen.
 
lees hier meer over het sterrenbeeld kreeft

 
Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
 
Leeuw is een spontaan, open, warm, speels, blij en enorm gul kind. Leeuw kinderen delen graag en schenken hun lievelings speelgoed zonder moeite aan vriendjes. Een Leeuw kind is het zonnetje in huis maar kan ook egocentrisch zijn, een kind dat zich niets laat ontzeggen en vecht voor wat het wil. Leeuw kinderen zijn wild en roekelozer dan andere kinderen. Leeuw staat graag in het middelpunt van belangstelling, is niet eenkennig en komt over alsof het niet van knuffelen houdt. Corrigeer of geef je Leeuw kind nooit straf als er andere kinderen bij zijn, Leeuw is trots en kan er niet tegen gekleineerd te worden in het openbaar. Een Leeuw kind heeft afwisseling nodig, veel sport en vooral respect om zich gelukkig te voelen.

lees hier meer over het sterrenbeeld leeuw
 

Maagd 24 augustus t/m 22 september
 
Een Maagd kind is beleefd, slim, hulpvaardig, eerlijk en nieuwsgierig. Maagd kinderen zijn leergierig en geliefd bij leraren omdat ze rustig, gezellig en precies zijn. Een Maagd kind weet precies wat het wil en heeft de gave zonder driftig te worden duidelijk te maken wat hij of zij wil. Een Maagd kind praat graag en vooral veel maar alleen in een vertrouwde omgeving. Maagd vindt het heerlijk te helpen met het huishouden of klusjes. Je Maagd kind heeft moeite met veranderingen, laat zijn of haar kamer zoals het is. Een Maagd kind is eerlijk begrijpt leugentjes om bestwil niet en voelt zich gelukkig als ouders beloftes nakomen.
 
lees hier meer over het sterrenbeeld maagd


Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
 
Een Weegschaal kind is innemend, welgemanierd, gehoorzaam en sociaal. Weegschaal kinderen sluiten makkelijk vriendschappen maar spelen ook graag alleen. Een Weegschaal kind heeft ouders veel te bieden vooral entertainment. Zingen, dansen, rollenspellen, het leven met een Weegschaal kind is nooit saai. Een Weegschaal kind kan veeleisend en lui zijn en hebben de leiding van geduldige, liefhebbende ouders hard nodig. Je Weegschaal kind is van nature bang om fouten te maken, beloon je kind met een hard applaus als hij of zij iets leuks of goeds doet. Een Weegschaal kind voelt zich gelukkig als het niet wordt opgejaagd.
 
lees hier meer over het sterrenbeeld weegschaal


Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
 
Een Schorpioen kind is loyaal, betrokken, direct en heeft een innemende persoonlijkheid. Schorpioen kinderen zijn eenkennig maar spelen graag met andere kinderen. Een Schorpioen kind heeft al op jonge leeftijd de bijzondere eigenschap discreet te zijn. Schorpioen klikt niet en weet geheimen goed te bewaren. Een Schorpioen kind laat zich niet domineren en weet heel goed hoe zijn of haar zin te krijgen, niet door driftbuien of woedeaanvallen maar door je woedend aan te staren. Koop een kist of kluisje waar en slot op zit waar je Schorpioen geheimen in kan bewaren. Een Schorpioen kind voelt zich gelukkig als ouders zich aan hun beloftes houden.
 
lees hier meer over het sterrenbeeld schorpioen


 
Boogschutter 22 november t/m 21 december
 
Een Boogschutter kind is slim, speels, enthousiast en straalt positieve energie uit.
Boogschutter kinderen stellen de hele dag vragen en vervelen zich nooit. Boogschutter is een bewegelijk kind, speelt het liefst met andere kinderen buiten en sport graag maar kan ook rustig zijn en uren alleen spelen. Twijfel er nooit aan of je Boogschutter de waarheid vertelt, dit wijze kind kan bot uit de hoek komen maar zal nooit liegen. Een Boogschutter kind voelt zich het gelukkigst in de buurt van zijn of haar familieleden.
 
lees hier meer over het sterrenbeeld boogschutterSteenbok 23 december - 20 januari
 
Een Steenbok kind is hartelijk, intelligent, wijs, kritisch, oprecht en vindingrijk. Steenbok kinderen zijn leergierig en alert, ze merken veel meer op dan andere kinderen. Een Steenbok kind is serieus en komt vaak ouder over dan het is maar dit kind is niet altijd ernstig het is ook uitbundig, speel en geestig.  Steenbok kinderen zijn opstandig en hebben enorm veel doorzettingsvermogen. Je Steenbok kind voelt zich het gelukkigst als het thuis mag spelen dat hij of zij al ‘groot’ is. Meisjes lopen al vroeg op de hoge hakken van moeder, jongens spelen graag dat ze treinconducteur, klusjesman of brandweerman zijn.
 
lees hier meer over het sterrenbeeld steenbokWaterman 21 januari t/m 19 februari
 
Een Waterman kind is vrolijk, slim, intuïtief, sociaal, levenslustig en onvoorspelbaar. Waterman kinderen kunnen eigenwijs, extreem aanhankelijk en extreem afstandelijk zijn. Een Waterman kind wil zich vrij voelen en toont interesse voor alles wat het leven te bieden heeft. Voor ouders is een Waterman kind soms moeilijk te begrijpen en straf geven is zinloos. Het woord ‘moeten’ vermijden, vriendelijk blijven en begrip tonen is het recept om een koppige Waterman dingen in te laten zien. Je Waterman voelt zich het gelukkigst als hij of zij met andere kinderen kan spelen.

lees hier meer over het sterrenbeeld waterman
 

Vissen 20 februari t/m 20 maart
 
Een Vissen kind is vriendelijk, creatief, flexibel, eerlijk, hulpvaardig en gevoelig. Vissen kinderen zijn tevreden en voelen intuïtief aan wat er om hen heen gebeurd. Een Vissen kind kan niet omgaan met conflicten en doet er alles aan ruzies te vermijden. Vissen zijn extreem gevoelig en voelen zich snel gekwetst als ze worden afgewezen. Voor een Vissen kind is het lastig om een vast ritme aan te leren zoals eten en slapen op vaste tijden.  Je Vissen kind is zorgzaam en heeft al op jonge leeftijd een enorm groot empathisch vermogen. Een Vissen kind voelt zich gelukkig als het voor een huisdier kan zorgen, een kat of een hond, als dat niet mogelijk is koop dan een goudvis voor je Vissen kind.

lees hier meer over het sterrenbeeld vissen
Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Herfstdip? Zo voorkom je een herfstdip volgens jouw sterrenbeeld
Herfstdip? Zo voorkom je een herfstdip volgens jouw sterrenbeeld
Lees nu wat jij volgens jouw sterrenbeeld kunt doen om een herfstdip te voorkomen.

Lees deze blog >

Lees ook Deze volle maan is gunstig voor jouw sterrenbeeld
Deze volle maan is gunstig voor jouw sterrenbeeld
Lees nu of de eerstkomende volle maan een gunstige tijd voor jou..

Lees deze blog >

Lees ook Numerologie: Dit zegt een geboortegetal over zijn karakter
Numerologie: Dit zegt een geboortegetal over zijn karakter
Is het niet fantastisch dat je alleen een geboortedatum nodig hebt als je wilt weten hoe zij of hij werkelijk is?

Lees deze blog >

Lees ook Numerologie: Dit zegt jouw geboortegetal over hoe jij als minnaar bent
Numerologie: Dit zegt jouw geboortegetal over hoe jij als minnaar bent
Wil jij weten hoe de ander een vrijpartij met jou ervaart?

Lees deze blog >


Top