Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

Het karakter van de StierSterrenbeeld Stier is sensueel en een echte levensgenieter, die van lekker eten houdt en een goed glas wijn. Stier is volhardend en vastberaden, het gaat op hun manier of helemaal niet. Het sterrenbeeld Stier gaat door als anderen al lang hebben opgegeven. Stier neemt geen risico maar zoekt emotionele en financiële zekerheid. Sterrenbeeld Stier is geduldig, doelbewust, koppig en kan onredelijk zijn. Stieren houden van ontspanning en rust.

 

Het Temperament van de Stier

Sterrenbeeld Stier staat snel met een mening klaar. Ze kunnen heel goed luisteren maar zijn eigenwijs. Als ze zich aangevallen voelen worden ze steeds opstandiger. Als ze het kookpunt bereiken kun je beter maken dat je weg komt. Sterrenbeeld Stier kan heel lang wrok koesteren en de hele wereld de schuld geven behalve zichzelf. Ze moeten leren wrok los te laten en zelf de verantwoordelijkheid nemen. Stier kan ontzettend koppig zijn en daardoor vergeten dat het alleen de eigen ontwikkeling in de weg staat.  
 
 

De Eigenschappen van een Stier

Stieren genieten van mooie dingen in het leven maar kunnen spullen moeilijk delen met anderen. Ze willen liever dat anderen van hun spullen af blijven. Stier is gul en koopt liever iets voor een ander om te voorkomen dat er iemand aan hun bezittingen komt. Van alle sterrentekens is Stier de meest behulpzame partner. Stieren houden van rust en ontspanning waardoor ze tot uitstelgedrag neigen. Ze blijven liever lekker zitten dan iets te ondernemen.
 
 

Stier en LiefdeSterrenbeeld Stier heeft veel behoefte aan genegenheid en fysiek contact. Stier is betrouwbaar, zorgzaam, toegewijd en heel sensueel. Stieren plaatsen de behoeften van partners boven die van henzelf. Stier kan ontzettend eigenwijs zijn maar is om te kopen in de liefde, met humor en tederheid. Al is de liefde van het sterrenbeeld Stier nog zo groot, ze kunnen afknappen op mensen met een brutale mond of lelijk taalgebruik.
 
 

Stier in een Relatie

Stier man jaloers? Sterrenbeeld Stier man is ontzettend jaloers in relaties. Stieren zijn niet alleen jaloers in relaties maar ook als het gaat over bezittingen, aandacht en tijd van partners. Stieren beschouwen hun partner als bezit. Stier vrouw jaloers? Ze is jaloers maar zal het niet laten merken. Sterrenbeeld Stier zal er alles aan doen een relatie te laten slagen. Stier bezit alle ingrediënten voor een langdurige relatie. Stier houdt van traditie en bloeien op als ze zich helemaal kunnen toewijden aan hun partner.
 
 

De Stier Man en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Stier man voelt liefdesverdriet in al zijn cellen. Hij mist de geur van zijn geliefde, de warmte van zijn verloren liefde die aan voelde als een kachel. Stier man weet zich geen raad en kan liefdesverdriet niet plaatsten. Veranderingen zijn zo zwaar voor het sterrenbeeld Stier. Stier man gaat dan ook geïrriteerd en chagrijnig door met leven tot de tijd zijn wonden heeft geheeld.
 
 

De Stier Vrouw en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Stier vrouw heeft lang liefdesverdriet. Ze voelt zich bedroeft en eenzaam.
Haar pijn zit diep van binnen en erover praten is onmogelijk. Lange tijd zal ze zich afsluiten van de buitenwereld. Vrienden en familie uit de weg gaan om geen vragen te moeten beantwoorden. Stier vrouw maakt na een paar weken een voor en tegen lijst. De lijst zal ze bij zich dragen en steeds lezen tot ze ervan overtuigd is dat het goed is zoals het is.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Een Stier Vrouw aan het Daten

Stier vrouw versieren? Ze is vriendelijk en zal open staan voor je eerste avance. Stel je niet te intens op. Van de buitenkant lijkt de Stier vrouw niet zo gevoelig maar dat is ze wel, zeer gevoelig zelfs. Ze heeft veel te geven maar wil er ook veel voor terug. Stier vrouw wil vermaakt worden en zoals bij de Stier man gaat haar liefde door de maag. Neem haar mee naar een goed restaurant, praat over financiën, materiele bezittingen, zaken en Stier vrouw heeft de avond van haar leven. Stier vrouw wil een eerlijke man die haar een zekere toekomst kan geven.

 

Een Stier Man aan het DatenStier man versieren? Stier wil geen one night stand, hij wil een vrouw van zeer hoge kwaliteit. Heb geduld, jaag een Stier man nooit op. Hij zal eerst onderzoeken of een vrouw in zich heeft waar hij naar op zoek is. Stier man is praktisch ingesteld en zal pas een move maken als hij alle antwoorden heeft en alles op een rijtje heeft gezet. Is het positief? Dan zal hij zich aanbieden. Neem hem mee naar een voorstelling of voor een drankje naar een sjiek Grand Café.
 


Hoe is een Stier Vrouw In Bed?

Sterrenbeeld Stier vrouw moet je eerst toelaten in haar leven en dat kan even duren. Seks met een Stier vrouw is een langzame aangelegenheid. Romantiek en de ambiance zijn belangrijke voorwaarden voordat Stier vrouw zich zal geven. Stier vrouw wil niet overweldigd worden, lang en heel langzaam strelen en dan voorzichtig, heel voorzichtig haar naar de seksuele activiteit leiden. Seks met Stier vrouw is als een menu, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Als ze eenmaal op dreef is wil ze er lang van genieten.

 

Hoe is een Stier Man In Bed?

Sterrenbeeld Stier man is traditioneel, hij doet het liever zoals het al duizenden jaren gedaan wordt. Recht toe recht aan. Voor Stier man geen ingewikkelde standjes. Stieren houden niet van verandering, een nieuw standje zal dan ook heel langzaam en subtiel voorgesteld moeten worden. Stier man houdt van ruiken en voelen en is een uitstekende minnaar hij wil je graag overladen met seksuele geneugten.
 

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De beste Partnerkeuze voor het Sterrenbeeld Stier

Weegschaal, Schorpioen en Steenbok.

Relatie Stier Weegschaal, deze partners zijn elkaars steun en toeverlaat. Weegschaal wordt rustig door de warme en kalme aanwezigheid van het sterrenbeeld Stier. Liefdesrelatie Stier Schorpioen kan heel goed gaan of juist heel slecht. Schorpioen Stier zijn namelijk elkaars tegenpolen. Stier Steenbok is een klassieke combinatie. Steenbok en Stier zijn aarde tekens.
Een liefdesrelatie Stier Steenbok is positief, stabiel en onproblematisch. Beiden zullen zich zeer goed voelen in deze ontspannen relatie.

 

De Stier en Vriendschap

Sterrenbeeld Stier heeft niet veel vrienden, meestal een paar goede vrienden. Stier is een loyale, toegewijde, betrouwbare vriend die dierbaren beschermd. Vrienden behandelen ze net als familie. Stieren vinden het gezellig als vrienden op bezoek komen maar liever niet te vaak. Stieren hebben privacy nodig en vinden het niet fijn als je zonder afspraak langs komt. Stieren houden van feestjes, als ze vrienden uitnodigen halen ze dan ook de beste wijn en de heerlijkste hapjes in huis. Stieren vinden het leuk om samen dagjes uit te gaan of te winkelen met hun vrienden.
 
 

De Stier op het Werk

Het sterrenbeeld Stier is een uitstekende teamworker maar moeten wel autonomie behouden. Stier is te dominant om lang een ondergeschikte rol te kunnen spelen. Stier is een waardevolle adviseurs omdat het scherpe observeerders zijn. Opzetten en vormgeven aan projecten is hun kracht.  Het Sterrenbeeld Stier stippelt zorgvuldig een strategie uit om op het juiste moment het plan tot uitvoer te brengen. Stier is een uitstekende zakenman of zakenvrouw, belegger, bankier, of veehouder.

 

Levenslessen van een Stier

Sterrenbeeld Stier kan eigenschappen als hij of zij wil veranderen. De Stier kan leren flexibeler te zijn, door hun standvastigheid kunnen anderen hen onverdraagzaam vinden.
Het sterrenbeeld Stier kan zich goed inleven in zijn medemens maar zij moeten er op letten dat ze niet manipuleren. Sterk en overtuigend kan een Stier zijn, ze moeten leren niet te kritisch en te veeleisend te zijn en soms de leiding uit handen geven.

 

Stier als Kind

Knuffelig en vriendelijk is het Stier kindje, dit kind heeft veel fysiek contact nodig.
Jut een Stier kind nooit op, ze moeten alles op eigen tempo doen worden koppig als ze worden opgejaagd. Sterrenbeeld Stier kinderen zijn dol op eten maar minder dol op nieuwe maaltijden uitproberen. Stier kindjes hebben oog voor schoonheid en houden van speelgoed dat van goede kwaliteit is. Stier kind is intelligent, als ze iets willen leren gaan ze net zolang door tot ze het onder de knie hebben.
 
 

Stier & ReizenSterrenbeeld Stier houdt van comfort, rust, luxe en van kunst en cultuur. Stier wil ook heerlijk kunnen eten en drinken. Stieren gaan liever niet naar primitieve landen waar ze niet  kunnen genieten van luxe. In Baggerlaarzen door de rimboe is niets voor het Sterrenbeeld Stier. Kamperen is ook geen ideale vakantie voor Stieren veel te oncomfortabel. Een all inclusive strandvakantie ergens rond de Middellandse Zee is waarschijnlijk een favoriet voor het sterrenbeeld Stier.
 
 

Stier & Gezondheid

Sterrenbeeld Stier kan last hebben van schouder- en nekklachten. Stier draagt de wereld op zijn schouder en dat kan behoorlijk veel stress geven. Stieren genieten van lekker eten en goede wijn. Sterrenbeeld Stier doet er goed aan om niet teveel te eten of vaker kleine hapjes. De energie en het humeur van Stier kan er veel baat bij hebben. Stier houdt van gemak en zou vaker naar buiten moeten gaan om te wandelen of fietsen.
 
 

Sterrenbeeld Stier

Stier is het tweede teken van de dierenriem. Stier wordt in de astrologie geassocieerd met het element aarde. Venus is de heerser van het sterrenbeeld Stier. Kwaliteiten die volgens astrologen worden teruggevonden bij mensen die onder dit teken geboren zijn, standvastig, volhardend, overtuigend, koppig, onredelijk en aards. Mensen geboren in het aarde element houden zich bezig met het verfraaien van haar of zijn omgeving. Stier voelt zich thuis in de wereld van materie.
 
 

Stier Lente Teken

Voorjaarsmensen zijn levenslustig. Zij leggen enorme energie aan de dag als het gaat om het starten van nieuwe projecten. Voorjaarspersoonlijkheden zoals de Stier zijn goed in het overleven en aanpassen. Ze zijn extravert en hebben veel invloed op hun omgeving.
Lentemensen zoals de Stier houden vaak hun hele leven iets kinderlijks. Minder goed kunnen ze overweg met mensen met een negatieve levensinstelling.
 
 

Beroemde Stieren

Johan Cruyff, William Shakespeare, Wim de Bie, Karl Marx, Shirley Mclaine. Fred Astaire, Johannes Braams, Jack Nicholson, Prinses Juliana, Koning Willem Alexander, Ilse De Lange, Michelle Pfeiffer, Al Pacino, Willie Nelson, Saddan Hoessein, Oskar Schindler, keizer Horohito, Karl Marx, Rudolf Valentino, Sigmund Freud, Fred Astaire, Pjotr Tsjaikovski, Melly Frijda, Salvador Dali, Henry fonda, Koningin Maxima, Jiddu Krishnamurti,  Imca Marina, Katherine Hepburn, Wim de Bie, Dennis Bergkamp.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de stier op onze sterrenbeeld mei pagina.


Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop