Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

Het karakter van de LeeuwHet sterrenbeeld Leeuw is warmhartig en het gulste van alle sterrenbeelden. Leeuwen zijn hartstochtelijk en vechten voor wat ze willen hebben. Leeuwen zijn betrouwbaar en houden zich aan hun afspraken. Ze verwachten van anderen hetzelfde. Leeuwen houden van het leven en maken anderen graag aan het lachen. Het sterrenbeeld Leeuw is eerlijk, nobel en heel integer. Leeuwen zijn moedig en zullen je nooit in de steek laten.

 

Het Temperament van de Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw maakt liever geen ruzie maar als ze geprovoceerd worden weet Leeuw zijn tegenstander met weinig woorden te kwetsen. Leeuwen vinden het hun eer te na om ruzie te maken maar als ze gedwongen worden kunnen ze hard uithalen. In een conflict zullen Leeuwen de meningen van anderen accepteren en begrijpen maar nooit en te nimmer hun eigen mening wijzigen.

 

De Eigenschappen van een Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw kan veeleisend en vermoeiend zijn voor rustige types. Ze hebben veel aandacht en liefde nodig. Leeuwen houden van lachen en hebben gevoel voor humor. Ze kunnen ook grappen over zichzelf maken.  Sommige Leeuwen houden van melodrama en kunnen van niets een drama maken. De reden voor dit gedrag is dat ze niet genoeg aandacht en erkenning krijgen of voelen. Leeuwen willen het liefst dat altijd de zon schijnt in hun leven.
 
 

De Leeuw en LiefdeHet sterrenbeeld Leeuw heeft een groot hart en liefde voor iedereen. Leeuwen geven je het gevoel dat je heel belangrijk bent. Leeuwen willen dat iedereen net zo gelukkig is als ze zelf zijn. Leeuwen zijn enorm gul en hebben altijd een cadeautje voor dierbaren bij zich. Ze overspoelen hun geliefden met liefde, tijd aandacht en genegenheid. Leeuwen geven altijd veel meer dan ze ontvangen.

 

De Leeuw in een Relatie

Het sterrenbeeld Leeuw is hartstochtelijk maar zal een partner niet snel in het openbaar omhelzen of aanhalen. Leeuwen houden niet van relatieproblemen en vermijden gesprekken hierover ze veranderen van onderwerp of weigeren erover te praten. Het sterrenbeeld Leeuw wil graag kinderen, ze houden van de ontspannen activiteiten met kinderen. Kinderen worden door Leeuw in tegenstelling tot de partner wel in het openbaar geknuffeld en gezoend.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


 

De Leeuw Man en Liefdesverdriet

Leeuw man weigert om afgewezen te worden. Ze verdagen het niet om gedumpt te worden omdat ze zo trots zijn. Sterrenbeeld Leeuw is niet wraakzuchtig. Om vrede te hebben met het feit dat een relatie beëindigd is zal de Leeuw man allerlei verklaringen bedenken. Dat het goed is dat deze relatie stuk gelopen is en het voor zijn partner en natuurlijk voor zichzelf de beste oplossing is. Leeuwen wensen je het beste toe en gaan weer verder met genieten van het leven.
 
 

De Leeuw Vrouw Liefdesverdriet

Leeuw vrouw geeft niet toe aan liefdesverdriet. Ze is te trots om te huilen en ze houdt niet van depressieve gevoelens. Alles maar dan ook alles zal ze doen om niet de pijn van liefdesverdriet te voelen. Als ze gedumpt is verteld ze dit aan niemand. Leeuw vrouw wil verder gaan met leven en geen tijd verliezen of verspillen aan wat eenmaal was.

 

Een Leeuw Vrouw aan het DatenLeeuw vrouw versieren? Ze houdt van flirten maar zal achter niemand aanlopen daar is ze te trots voor. Leeuwen zijn ijdel en willen trots zijn op degene met wie ze uit gaan. Kapsel, kleding, schoenen het mag geen slordige indruk maken. Blijf niet thuis bij een eerste date, Leeuw vrouw wil vermijden om alleen met je te zijn omdat ze niet weet wat jij dan van plan bent. Wil ze je nog een keer zien dan verwacht ze de volgende keer intieme actie van je.

 

Een Leeuw Man aan het Daten?

Leeuw man versieren? Leeuw is van nature afstandelijk en een eerste date is een soort auditie. Laat maar zien wie je bent en wat je kunt. Bevalt het niet, dan is er geen herkansing. Zorg dat je er goed uit ziet als je succes wilt hebben. Bij een eerste date maakt de Leeuw man liever plezier, ga naar een feest of een druk café. Ze willen zich vrij voelen en nog niet alleen met je zijn.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Hoe is een Leeuw Vrouw In Bed?

Leeuw vrouw houdt van uitdagen en gaat alleen naar bed met iemand die helemaal voor haar door het lint gaat. Ze gaat alleen voor de echte liefde. Leeuw vrouw twijfelt niet over haar uitstraling en over haar charme. Ze zal zich sexy aankleden en zich geleidelijk uitkleden. Het voorspel komt rustig op gang. Leeuw vrouw houdt niet van experimenteren. Seks zit haar meer in de passie en niet in de manier waarop. Ze zit vol vuur en als een wellustig dier werkt ze zich naar een hoogtepunt.
 
 

Hoe is een Leeuw Man In Bed?

Leeuw man is dominant en heeft een sterke seksuele persoonlijkheid. Met een Leeuw man kun je geen spelletjes spelen, hij wil uitgedaagd worden. Voorspel moet voor een Leeuw man niet te lang duren. Recht toe recht aan voor hem, maar zijn prestaties zijn groots. Hij zet zich in alsof hij een medaille kan verdienen. Hij neemt je in bed, op de wasmachine of op de keukentafel.
 
 

De beste Partnerkeuze voor het Sterrenbeeld LeeuwSteenbok, Leeuw en Schorpioen

Leeuw Steenbok liefdesrelatie is stabiel, ze zijn beiden specialisten in het uit laten komen van dromen. In het begin is de relatie Steenbok Leeuw niet hartstochtelijk maar groeit doordat ze elkaar respecteren. Leeuw Leeuw combinatie lijkt onmogelijk maar de kans dat deze relatie slaagt is groot omdat ze er niet op uit zijn om te heersen maat te leiden. Leeuw Schorpioen liefdesrelaties zijn speels en intens. Schorpioen Leeuw combinatie is een luchtige relatie.

 

Een Leeuw en Vriendschap

Het sterrenbeeld Leeuw is een uitstekende vriend. Leeuwen zijn buitengewoon toegewijd, hulpvaardig en trouw. Ze steunen hun vrienden in goede en slechte tijden. Leeuwen genieten van contact met hun vrienden al is het maar om te roddelen. Als Leeuwen een tijdlang niets van vrienden horen voelen ze zich niet verplicht om contact op te nemen. Ze begrijpen de behoefte van anderen soms alleen te willen zijn en verwachten van vrienden hetzelfde.
 
 

De Leeuw op het Werk

Het sterrenbeeld Leeuw is loyaal, houdt van uitdagingen en werkt hard. Leeuwen blijven soms levenslang bij dezelfde werkgever. Ze houden niet van veranderingen en blijven daarom vaak in hetzelfde beroep. Leeuwen zijn enthousiaste werknemers en het is niet noodzakelijk ze te motiveren. Kritiek, daar houden Leeuwen niet van ze vatten het op als een grove belediging. Leeuwen maken zelden fouten, ze vinden het verschrikkelijk toe te geven dat ze zich vergist hebben.

 

Levenslessen van de Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw zou kunnen leren bescheiden te blijven en erop te vertrouwen dat iedereen altijd beloond wordt in het leven voor goede daden. Leeuwen zouden kunnen leren meer naar anderen te luisteren en minder zelf te praten. Leeuw is heel direct en moeten zou soms eerst tot tien moeten tellen om anderen niet te kwetsen. Ze zouden kunnen leren dat een fout maken niet erg is en niet meteen een mislukking.
 
 

Leeuw als Kind

Leeuw kindjes hebben een sterk gevoel voor eigenwaarde en weten wat ze willen. Ze staan graag in het middelpunt van belangstelling en kunnen flink van zich laten horen. Leeuw kinderen brullen net zo lang tot ze aandacht krijgen. Ze zijn het zonnetje in huis, speels, creatief en heel spontaan. Leeuw kinderen komen sterk over en andere kinderen lopen achter ze aan en luisteren wat ze zeggen. Een Leeuw kind kan dominant maar ook heel hartelijk en warm zijn.

 

Leeuw & ReizenHet sterrenbeeld Leeuw reist graag comfortabel en verblijft graag in luxe hotels. Leeuwen willen privacy en geen gedeelde douches. Kamperen is dan ook niets voor het sterrenbeeld Leeuw. Leeuw pakt flink uit op reis. Gaat naar luxe restaurants en geeft altijd veel fooi. Leeuwen slaan liever een jaar vakantie over dan dat ze zuinig moeten zijn. Leeuwen bezoeken graag hoofdsteden als er feesten zijn zoals carnaval of love parades. Leeuwen genieten ook van verre landen zoals, Mexico, Brazilië en Thailand.

 

Leeuw & Gezondheid

Het sterrenbeeld Leeuw is krachtig en heeft sterk botten toch kan Leeuw last hebben van rugpijn. Leeuwen moeten hier al op jonge leeftijd op letten, oefeningen doen en zo veel mogelijk sporten, daar zal Leeuw veel baat bij hebben. Leeuwen die te veel stress hebben en daardoor veel gaan eten of genotsmiddelen gebruiken zouden moeten leren meer te ontspannen. Vaker de fiets nemen en de auto laten staan.

 

Het Sterrenbeeld Leeuw

Leeuw is het vijfde teken van de dierenriem. Leeuw wordt geassocieerd met het element vuur en de mannelijke positieve tekens. De heerser van het sterrenbeeld Leeuw is de zon. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder het sterrenbeeld Leeuw geboren worden zijn, creatief, charismatisch, vitaal, hartstochtelijk, volhardend, houden van aandacht, charismatisch, beschermend, dramatisch, royaal, bazig, trouw, dogmatisch, houden van luxe, en moedig.
 
 

Leeuw Zomer Teken

Zomermensen hebben een positieve instelling. Ze zijn op hun best als ze hun emotie kunnen uiten en gebruiken hun gevoel. Mensen die in de zomer geboren zijn stralen en geven anderen enorm veel energie. Ze helpen hun familie, vrienden en collega’s als het nodig is. Zomermensen zijn meelevend en troostend, vaak worden ze om advies gevraagd. Ze hebben een enorm inlevingsvermogen en kunnen de gedachten en gevoelens van anderen raden.

 

Beroemde Leeuwen

Napoleon, Madonna, Robert de Niro, Bill Clinton, Carl Gustav Jung, Jackie Kennedy, Mick Jagger, Danny Blind, Monique van der Ven, Joop den Uyl, Alexandre Dumas, Willem Nijholt, Mata Hari, Benito Musselini, George Bernard Shaw, Henry Ford, Withney Houston, Neil Armstrong, Isabel Allende, Kees van Kooten, Dustin Hofman, Roland Kirk, Prinses Irene, Robert Redford, Roman Polanski, Alfred Hitschcock, Fidel Castro, Ed van Tijn., Alex hHaley.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de leeuw op onze sterrenbeeld augustus pagina.


Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop