De goede en slechte eigenschappen voor het sterrenbeeld Kreeft

Het karakter van de KreeftSterrenbeeld Kreeft is beschermend en geduldig. Kreeft stelt liever geen eisen maar als ze iets willen kunnen ze behoorlijk overtuigend en vasthoudend zijn. Hoewel ze er de voorkeur aan geven zich non-verbaal uit te drukken kunnen Kreeften behoorlijk agressief zijn als ze hun zin niet krijgen. Kreeften zijn emotioneel en verschuilen zich vaak voor de buitenwereld. Kreeft is heel ontvankelijk voor gevoelens van anderen en ze worden diep geraakt door teleurstelling.

 

Het Temperament van de Kreeft

Kreeft kan heel moeilijk loslaten. Confrontaties monden zelden uit tot heftige uitbarstingen maar Kreeft blijft maar doorgaan met kibbelen. Na een tijdelijke wapenstilstand hoef je niet te denken dat het meningsverschil ten einde is. Kreeften beginnen weer opnieuw alles op te rakelen. De oplossing is de Kreeft het laatste woord te geven. Als Kreeften eenmaal inzien dat bepaalde problemen moeten worden opgelost zet Kreeft zich volledig in.
 
 

De Eigenschappen van een Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft is vaak huiselijk en ze beschouwen hun thuis als een plek om zich terug te trekken. Kreeften kunnen zeer angstig zijn door allerlei oorzaken, ze kunnen bang zijn om zonder geld of zonder vrienden achter te blijven. Het humeur van Kreeften kan binnen de kortste keren veranderen. Opeens kunnen ze kattig en chagrijnig zijn en net zo snel zijn ze het zonnetje in huis.
 
 

De Kreeft en Liefde

Sterrenbeeld Kreeft is zeer beschermend naar anderen en ook naar zichzelf. Het kan lang duren voordat Kreeften anderen vertrouwen. Als ze vertrouwen hebben zijn ze loyaal, trouw en oprecht. Kreeft heeft constant bevestiging nodig omdat ze zo ontzettend gevoelig en onzeker zijn. Kreeften vinden familie heel belangrijk en geven ze veel aandacht en affectie. Kreeften kunnen heel goed voor hun gezin zorgen en vinden het ook fijn om te doen.

 

De Kreeft in een RelatieHet sterrenbeeld Kreeft neemt een relatie ernstig, als ze voor iemand vallen, vallen ze heel hard. Als ze echt iets voor je voelen kan het heel moeilijk zin om weer van hen af te komen, ze hebben graag een relatie. Gaat alles goed zijn het lieve, aanhalige partners, gaat het niet goed kunnen ze humeurig en prikkelbaar worden en zich terugtrekken in hun schulp. Kreeften zijn zeer zelf beschermend en geven dierbaren een veilig geborgen gevoel.

 

De Kreeft Man en Liefdesverdriet

Als Kreeft man toch al van je af wilde is er helemaal niets aan de hand. Is sterrenbeeld Kreeft man er echter van overtuigd dat je de ware bent kan het moeilijk worden. Kreeft man kan niet loslaten, trekt zich terug en voelt zich boos, teleurgesteld en rancuneus. Hij zal het er niet bij laten, hij heeft zijn zinnen op je gezet en probeert dan ook steeds toenadering te zoeken. Kreeft man is zo vasthouden dat hij er. Niet aan toe komt zijn liefdesverdriet te verwerken.
 
 

De Kreeft Vrouw LiefdesverdrietSterrenbeeld Kreeft vrouw is gevoelig en kan emoties moeilijk uiten. Met vrienden en familie zal ze haar liefdespijn niet delen. Kreeft vrouw trekt zich terug in haar schulp. Ze kan dagen in bed blijven liggen als ze liefdesverdriet heeft. Als de beëindigde relatie lang geduurd heeft en er onverwacht een einde aan de relatie gekomen is, kan ze zo teleurgesteld en verdrietig zijn dat ze zelfs depressief zou kunnen worden.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Een Kreeft Vrouw aan het Daten

Kreeft vrouw versieren? Kreeften willen graag het hof gemaakt worden. Kreeft vrouw is heel kieskeurig en het is moeilijk in te schatten of je het goed doet. Ze zijn snel teleurgesteld en raken in de war omdat ze niet erg zeker van zichzelf zijn. Neem een Kreeft vrouw mee naar iets waarvan je zeker weet dat ze het leuk zal vinden. Vraag of ze zin heeft in een concert, restaurant of club en laat haar kiezen.

 

Een Kreeft Man aan het Daten

Kreeft man versieren? Stel niet voor om naar de film te gaan waar je zo enthousiast over bent of over het chique restaurant waar je over hoorde. Vraag liever wat zijn favoriete restaurant is. Kreeft man is kieskeurig en voordat je het weet is jullie avond verpest omdat het hem misschien helemaal niet bevalt.  Een eerste date kan heel eenvoudig zijn als je maar uitzoekt wat hij leuk vindt. Kreeften laten je na afloop duidelijk weten of ze je weer willen zien.
 
 

Hoe is een Kreeft Vrouw In Bed?

Sterrenbeeld Kreeft vrouw is verlegen en neemt niet zelf het initiatief. Het is voor Kreeft vrouw belangrijk waar het zal gebeuren. Voor Kreeft vrouw moet het een plaats zijn waar ze zich veilig voelt. Seks op de achterbank van een auto, daar moet ze niet aan denken. De eerste keer zal de seks een beetje onaangenaam zijn. Kreeft vrouw heeft tijd nodig om zich te geven. Een striptease show kun je vergeten maar als het ijs gebroken is geeft ze zich met overgave. Zwoele muziek, rustig aan doen, zachtjes zijn en complimentjes geven zijn de juiste ingrediënten.
 
 

Hoe is een Kreeft Man In Bed?Kreeft man is een echte romanticus en heeft een enorm groot inlevingsvermogen. Hij is er helemaal op gericht zijn sekspartner gelukkig te maken. Sterrenbeeld Kreeft man is teder, en zijn aanpak is zacht. Veel aandacht zal hij besteden aan het voorspel. Hij heeft enorm veel fantasie en is bekend met veel trucjes die een vrouw opwinden en stimuleren. Kreeft man vindt sexy lingerie zeer opwindend.

 

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De beste Partnerkeuze voor het Sterrenbeeld Kreeft

Waterman, Vissen en Schorpioen
Kreeft Waterman hebben een liefdesrelatie die de unieke kans biedt zichzelf te onderzoeken. De combinatie Waterman Kreeft heeft een sterke chemie en ze sluiten zich niet voor elkaar af. Kreeft Vissen kunnen samen alle hobbels aan door hun doorzettingsvermogen. Vissen Kreeft combinatie is altijd een heel ontspannen liefdesrelatie. Kreeft Schorpioen hebben een sterke aantrekkingskracht. De relatie Schorpioen Kreeft heeft iets poëtisch en diep spiritueels.
 
 

De Kreeft en Vriendschap

Kreeften zijn uitstekende vrienden maar delen ze niet graag, ze willen dat je hun beste vriend bent. Ze luisteren naar verhalen maar vertellen zelf niet gemakkelijk hun belevenissen. Kreeft zal vrienden in nood altijd helpen. Geven raad maar vooral ruimte en tijd om vrienden tot zichzelf te laten komen. Kreeft legt zelf niet snel het contact maar laat het aan vrienden over. Ze dragen vrienden in hun hart en vinden het daarom niet noodzakelijk om vaak te communiceren.
 
 

De Kreeft op het Werk

Het sterrenbeeld Kreeft heeft veel plichtsgevoel, ze doen hun uiterste best en zijn loyaal aan hun werkgever. Kreeft moet om werkzaamheden goed uit te voeren uit zichzelf gemotiveerd zijn. Als Kreeften niet in hun werk kunnen opgaan vluchten ze in hun eigen fantasierijke gedachten. Is de Kreeft echt betrokken op het werk kun je erop rekenen dat ze zich voor 100% inzetten en positieve energie uitstralen naar collega’s. Kreeften zijn meesters in het onderhandelen.

 

Levenslessen van een Kreeft

Sterrenbeeld Kreeft zou kunnen leren eerlijk over hun gevoelens te praten en anderen de kans te geven om te vertellen waarom ze een bepaald gedrag vertonen. Kreeften kroppen alles op en vergeten soms naar de feiten te kijken. Kreeft zou kunnen leren dingen niet zo zwaar te nemen en proberen minder serieus te zijn. Het Leven is kort en kostbaar en plezier maken en heel veel lachen is enorm ontspannend.

 

Kreeft als Kind

Kreeft kindjes zijn verlegen, ze hebben een beetje hulp nodig om contact te leggen met andere kinderen. Als ze eenmaal met andere kinderen spelen genieten ze enorm. Kreeft kindjes houden van gezelligheid. Het sterrenbeeld Kreeft kind heeft een veilige thuishaven nodig. Ze verheugen zich op kerst en oudjaarsavond, al heel jong voelt de kleine Kreeft dat het speciale dagen zijn. Kreeft kinderen zijn heel gevoelig voor kritiek en kunnen overspoeld worden door emoties.
 
 

Kreeft & ReizenSterrenbeeld Kreeft reis graag comfortabel. Het liefst naar een hotel met alles erop en eraan. Ze houden er niet van om rond te trekken. Kreeft raakt snel vermoeid en na een paar dagen reizen voelt Kreeft zich ongelukkig en uitgeput. Met het vliegtuig naar een zonnige bestemming, natuurlijk aan het water, maakt Kreeft gelukkig. Het sterrenbeeld Kreeft verlangt vroeg of laat naar het comfort van het eigen nest.
 
 

Kreeft & Gezondheid

Sterrenbeeld Kreeft moet er voor waken om genoeg energie te houden. Kreeften hebben de neiging om stemmingen van anderen op te vangen. Ze moeten deze energie kwijt raken. Een bad nemen werkt heel kalmeren voor het sterrenbeeld Kreeft. Alles met water is goed voor Kreeft, wandelen op het strand zal een Kreeft rust geven. Kreeft moet zich voor depressie behoeden. Ze zouden vaker naar een lachfilm moeten kijken en wat minder serieus moeten zijn.
 
 

Het sterrenbeeld Kreeft

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Kreeft wordt geassocieerd met het element water een negatief introvert waterteken. Sterrenbeeld Kreeft wordt geregeerd door de Maan. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken worden geboren zijn, Hardnekkig, humeurig, vindingrijk, vasthoudend, loyaal, intuïtief, liefdevol, beschermend, doelbewust, manipulerend, romantisch, huiselijk, trouw, zorgelijk, eerlijk, ouderlijke instincten, fantasierijk, sympathiek, eenvoudig, emotionele kracht en warm.
 
 

Kreeft Zomer TekenZomermensen hebben een positieve instelling. Ze zijn op hun best als ze hun emotie kunnen uiten en gebruiken hun gevoel. Mensen die in de zomer geboren zijn stralen en geven anderen enorm veel energie. Ze helpen hun familie, vrienden en collega’s als het nodig is. Zomermensen zijn meelevend en troostend, vaak worden ze om advies gevraagd. Ze hebben een enorm inlevingsvermogen en kunnen de gedachten en gevoelens van anderen raden.
 
 

Beroemde Kreeften

Julius Caesar, Nelson Mandela, Nicole Kidman, Prins, William, Jean-Paul Sartre, Cyndi Lauper, Meryl Streep, Jos Brink, Wim T. Schipper, Prins Bernhard, Prinses Diana, Pamela Anderson, Jean-Jaques Rousseau, Herman Hesse, Mike Tyson, George Sand, Carl Lewis, Emma Goldman, Adelheid Roosen, Emma Goldman, Sidney Lumet, Franz Kafka, Tom Hanks, Dalai Lama, Tom Cruise, Wim Duisenberg, Gustav Mahler, John D. Rockenfeller, Pierre Cardin, Jan Brusse, Sylvester Stelone, Nancy Reagan, Marcel Proust, Karin Bloemen.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de kreeft op onze sterrenbeeld juli pagina.


Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop