De relatie tussen Waterman en Waterman

Waterman en WatermanWaterman (21 januari – 19 februari)

 

De eerste ontmoeting tussen Waterman en Waterman

Waterman is spontaan en het vriendelijkste sterrenbeeld van de dierenriem. Twee Watermannen begrijpen elkaar onmiddellijk, maar zullen niet uit zijn op romantiek, wanneer ze elkaar ontmoeten. Waterman bezit een ongelofelijk talent voor vriendschappen, als ze besluiten met elkaar uit te gaan zien ze het allebei niet als een date. Waterman wil plezier maken en denkt er tijdens een eerste ontmoeting niet aan of er een relatie in zit.

Omdat Waterman onvoorspelbaar is en geen remmingen heeft kan een eerste afspraak vriendschappelijk eindigen. Maar ook is het mogelijk dat ze een wilde nacht met elkaar hebben. Waterman staat overal voor open, twee Watermannen, hoe aantrekkelijk ze elkaar ook vinden, zullen voor een eerste date niet met z’n tweetjes in een restaurant te vinden zijn. Ze spreken af in een gezellig café, gaan naar een festival of feest. Waterman houdt van gezelligheid en gelegenheden waar iets gebeurd. Een hele avond tegenover elkaar zitten aan een tafeltje, daarvoor zijn twee Watermannen te ongeduldig.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waterman en Waterman in een liefdesrelatie 

Twee Watermannen passen niet bij elkaar. Waterman houdt niet van structuur en routine, maar heeft wel stabiliteit nodig. Twee Watermannen kunnen elkaar geen stabiliteit geven. Ze hebben allebei veel ruimte en vrijheid nodig, waardoor ze geen rekening met elkaar houden.

Hun relatie is meestal oppervlakkig omdat ze diepgaande gesprekken vermijden. Waterman wil niet geconfronteerd worden met emoties. Twee Watermannen sturen allebei niet aan op emotionele gesprekken, waardoor ze elkaar niet goed leren kennen.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Waterman en Waterman 

Wanneer twee Watermannen verliefd op elkaar zijn bedrijven ze de liefde op een luchtige, spelende wijze. Ze maken grapjes tijdens het vrijen, lopen samen naakt door het huis en besteden veel tijd aan het voorspel. Na een paar weken of maanden bedrijven ze de liefde nog maar zelden.

Ze hebben hun roze bril niet meer op en andere dingen zijn belangrijker geworden. Waterman heeft op seksueel gebied iemand nodig die de spanning erin kan houden. Iemand die Waterman voortduren kan verrassen met andere seksspelletjes.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Waterman en Waterman de relatie verbreken

Waterman en Waterman relaties zijn meestal kortstondig. Ze geven elkaar de ruimte, maar hebben allebei iemand nodig die tegengas geeft. Omdat ze elkaars gevoelens nooit onderzocht hebben is hun relatie gebaseerd op vriendschap.

Ook zijn beiden in staat beslissingen te nemen zonder met de ander te overleggen. Waterman en Waterman verbreken hun relatie niet op een duidelijke wijze, ze laten hun relatie doodbloeden.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Waterman

Welk sterrenbeeld past bij Waterman? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer dan zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]