Gratis maandhoroscoop Vissen - Maart 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Je denk veel na over verbeteringen, die je in je leven in wilt voeren. Deze zullen over het algemeen gaan over contacten die je in de liefde en vriendschappen hebt. In een liefdesrelatie kun je je soms wel eens afvragen waarom bepaalde dingen opeens anders gaan. Je kunt bepaalde zaken soms als zeer storend zien. Tracht dit onder controle te houden en vooral als het om je partner gaat. Soms moeten er dingen even veranderen, om ervoor te zorgen dat er daarna weer een betere tijd komt. Het zal echter wel belangrijk zijn om soms water bij de wijn te doen. Ook zal deze middenperiode van de maand geschikt zijn om te ontspannen en rust te vinden. Het derde deel van de maand is soms wat saai en zelfs vervelend. Dit komt niet, omdat er niets te doen valt, maar jij hebt even iets anders aan je hoofd en zal daar veel tijd aan moeten besteden. Je zult deze maand beslissingen moeten nemen die bij de ene Vis vooral op zakelijk gebied zullen liggen, bij een ander op gebied van liefde of sociale contacten en bij een ander juist op persoonlijk vlak. Je kunt deze periode gerust wat risico nemen, maar durf dan wel beslissingen te nemen en ga niet teveel twijfelen. Baseer je hierbij niet op verstand, maar ga puur op gevoel af. Op gebied van familie kunnen er belangrijke dingen gebeuren, die over het algemeen veel goeds brengen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.