Gratis maandhoroscoop Vissen - Juli 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Saturnus en Venus zorgen aan het begin van de maand dat je soms te verantwoordelijk en gereserveerd naar mensen kunt zijn. Vanuit juni kan je nog steeds angstige gevoelens hebben. Je kunt soms denken dat mensen in je omgeving te weinig om je geven. Tracht dit echt weg te duwen. Mocht je dit zo voelen, bedenk dan steeds dat dit vanuit jouw eigen onzekerheid komt. Voel je bepaalde emoties, dan kan je beter met mensen praten, dan zal je snel merken dat er niets aan de hand is. Over het algemeen zal je emoties onder controle houden, maar soms kan de situatie in de wereld jou bezorgd maken. Daar zal je inspanningen bij nodig hebben om ze aan te pakken, maar uiteindelijk lukt dit je wel. Je kunt dan wat verdriet voelen om wat er allemaal gebeurt, maar helaas kan je daar weinig aan doen. Tracht de emoties dan ook wat af te zwakken en zorg dat jijzelf de goede dingen in het leven blijft doen. Er is deze maand een krachtige planetaire activiteit, omdat veel planeten retrograde bewegen of vanaf ons gezien langzamer bewegen. Over het algemeen zullen de meeste Vissen hier wel veel aan hebben en kan je het verleden gebruiken om het heden en de toekomst op goede wijze te beleven. Er wordt aangeraden leuke activiteiten te plannen en goede contacten met mensen te onderhouden. De retrograde bewegingen zijn dan ook voor de Vis gunstig te noemen. Pluto zal retrograde in de Steenbok bewegen t/m de eerste week van oktober. Dit is over het algemeen gunstig, omdat de Vis hier spiritueel door kan groeien. Er kunnen belangrijke transformaties zijn, waarbij je op een andere wijze in het leven kunt staan. Let op dat je soms ook veel onrust kan ervaren en je verward kan raken, omdat je niet altijd weet wat de veranderingen inhouden en hoe je ze kunt bereiken. Je kunt emotioneel geraakt worden en heftige onrust ervaren. Merk je dat, dan doe je er goed aan deze los te laten en activiteiten te doen om jezelf even tot rust te manen.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart