Gratis maandhoroscoop Vissen - Juli 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Het is een prima maand om met familie en andere geliefden om te gaan. Ook is het een prima tijd om contact met collega’s en leidinggevenden goed te houden. Deze maand kan op vele gebieden het een en ander opleveren. Zakelijk kun je veel bereiken en kan je zorgen dat je financieel meer profijt kunt hebben van dingen die je allemaal weet te ontplooien. Heb je een gezin dan kun je meer geld hebben om gezamenlijke activiteiten te doen of mensen in je gezin te verrassen met een leuk cadeautje. De grootste kans op meer inkomsten kan komen als je ergens een contract voor tekent. Dit is niet zomaar een contract, maar iets wat jij al eerder bedacht hebt en voorbereid. Let op dat er echter ook Vissen zijn, die minder verstandig zijn geweest en die kunnen deze maand met negatieve aspecten te maken krijgen. Ben je echt over de scheef gegaan, dan kun je zelfs ernstige problemen krijgen. Bedenk je aan het begin van de maand dat als dit kan gebeuren, het erg belangrijk is om dingen anders aan te pakken. Er lijken handelingen of beslissingen te zijn, die vooral een man in je omgeving problemen kan geven. Jij zult hierbij iets kunnen betekenen. Er wordt aangeraden om er gelijk iets aan te doen. Ook kunnen er bepaalde zaken zijn met een naast familielid. Dit is normaal gesproken wel een positief gegeven, maar het blijft oppassen geblazen. Omdat er storende kosmische energieën zijn, kun je te maken krijgen met problemen in huis. Dit kan vooral gaan om apparaten of andere dingen in huis of op je werkplek. Mannen zullen deze maand veel bezig zijn met hun familie, maar ook met allerlei vergaderingen. Er wordt aangeraden hier paal en perk aan te stellen en bepaalde zaken naar volgende maand door te schuiven. Vrouwen zijn vooral bezig met hun eigen kinderen of kinderen van anderen in hun omgeving. Er wordt aangeraden hier mensen bij te vragen om jou te ondersteunen. Je kunt deze maand als gevolg van de Kreeft erg dromerig zijn en hebt moeite je aan de realiteit te houden. Tracht op de juiste momenten echter rationeel te blijven, omdat je jezelf anders zelfs in gevaar kunt brengen. De driehoek tussen de Zon en Neptunus kan de 9de t/m de 11de voor rust en ontspanning zorgen. Gebruik de energie om jezelf fysiek en mentaal op te laden. Ook de driehoek rond de 18de van Venus en Neptunus kan erg positief zijn. Je trekt mensen aan en deze kunnen je ondersteunen, zodat jij je mentaal krachtig voelt en je minder het idee hebt dat je het alleen moet doen. Vanaf de 21ste zal de verbinding van de Zon en Mercurius in de Kreeft negativiteit wegnemen, waardoor je problemen op kunt lossen en plannen maken. Voor de liefde zal er vanaf de 27ste energie vanuit de romantische Venus, in de intense Leeuw, komen. Wees niet verbaasd dat je deze tijd aandacht van mensen krijgt. Singles kunnen kans maken op een nieuwe partner en gebonden mensen geven hun partner veel tijd.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.