Gratis maandhoroscoop Vissen - Maart 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


AlgemeenEr is flink wat energie in de Waterman en dat is voor de Vis niet altijd goed. Je houdt meer van liefde en warmte en zal spiritualiteit voorrang willen geven. Daar zal je tot de 20ste misschien wel even minder kans voor hebben. De eerste periode is belangrijk je leven anders in te delen. In principe is de Vis iemand die graag zijn eigen gang gaat en dit zowel privé als zakelijk doet. Het is belangrijk om discipline te hebben en dit is niet altijd makkelijk. Het eerste deel van februari is geschikt om orde aan te brengen en te zorgen dat je lekker in je vel komt te zitten. Lukt dit, dan zal je dit de rest van de maand gebruiken om er een prima periode van te maken. Zorg dat je bijna elke dag vers voedsel in huis hebt en niet teveel snacks eet. Die neiging kun je nog wel eens hebben en vooral Vissen die door de maatregelen weinig actief zijn. Ook is aan te raden om meer tijd in te ruimen voor sport en beweging en minder om teveel met andere mensen af te spreken. Je zult verbaasd zijn hoe lekker jij je voelt als je meer orde in je leven hebt en nee durft te zeggen. Let de 9de tot de 11de op dat je teveel met jezelf bezig bent, waardoor je een partner minder aandacht geeft. Dat is op zich niet erg als je na deze periode wel weer meer tijd en ruimte voor de ander hebt. De 14de en 15de zal je veel energie voelen en is er veel ruimte voor romantiek en passie. De laatste week van de maand is het belangrijk je huis een opknapbeurt te geven. Dit zorgt niet alleen voor een beter gemoedstoestand, maar zorgt ook voor sterke weerstand. Je kunt dan schadelijke bacteriën en virussen weren. De laatste dagen van de maand ben je energiek en is het verstandig soms iets leuks voor jezelf te kopen en vooral om je lichaam te verwennen. Over het algemeen zal februari een maand zijn, waarin het tijd is voor verandering als gevolg van de energie van de planeten. Je kunt bepaalde zaken anders aanpakken en je leven beteren. Er wordt van je gevraagd niet alleen aandacht aan je fysieke gesteldheid te schenken, maar ook je mentale gestel. Zorg dat je zenuwstelsel tot rust komt, door minder zorgen te creëren, beter te slapen en andere dingen te doen om je lekker te ontspannen. Het is ook verstandig meer vis, zeevruchten en groente in je dieet in te passen. Vrouwen moeten naar hun lichaam luisteren en niet te lang wachten om naar een arts te gaan als er bepaalde opvallende symptomen optreden. Vooral ogenschijnlijk kleine kwaaltjes kunnen, als je die verwaarloost, tot ernstige klachten leiden. Mannen worden niet snel ziek, maar moeten niet te makkelijk denken qua genotsproducten voeding en bepaalde gedragingen, omdat je bij onverantwoordelijkheid wel degelijk ziek kunt worden.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart