Gratis maandhoroscoop Vissen - Mei 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Je kunt jezelf in mei positief belonen, omdat je emotioneel goed in je vel zit. Je staat over het algemeen goed met mensen in contact. Het lijkt wel alsof je niet doorhebt, welke kwaliteiten jij op het sociaal en liefdesvlak hebt. Het zal een maand worden om dit door te krijgen en te erkennen dat je waardevol bent. Het verleden kan belangrijk worden. Wellicht heb je iets meegemaakt dat er nu uit komt. Je moet hier veel aandacht aan besteden en inzichten krijgen in dat wat gebeurd is. Dit kan gaan om een situatie uit je jeugd of andere ervaringen met een bepaalde groep of persoon. Je zult merken dat je, als je ermee aan de slag gaat, een positieve draai aan je leven kunt geven. Let op dat er negatieve planetaire energieën hangen, die voor een negatieve sfeer kunnen zorgen. Doordat je sensitief bent, kun je hier emotioneel door beïnvloed worden en zijn er irritaties. Pas op, omdat je aan de ene kant lief en warm bent, maar aan de andere kant negatieve emoties uitstraalt. Je kunt dingen zeggen, die de sfeer verpesten. Op financieel en zakelijk vlak zal het geen al te goede maand zijn om beslissingen te nemen op gebied van contracten of investeringen. Ook de aankoop van technische producten wordt afgeraden, waardoor je er beter nog even mee kunt wachten. In het algemeen zal het een maand worden, waarin je karma wisselvallig is. Het is belangrijk tijd te nemen voor de negatieve aura die er om je heen hangt. Het is belangrijk geregeld te douchen en te baden. Neem wel olie, die gericht is op stressvermindering en relaxatie. Ook is het belangrijk geregeld plekken op te zoeken waar je je veilig kunt voelen en waar reinigende energieën hangen. Het is tenslotte belangrijk jezelf te wapenen tegen negatieve invloeden die mensen bewust of onbewust naar buiten uitstralen. Je bent gevoelig en kunt hierdoor in je emoties flink verstoord worden.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart