Gratis maandhoroscoop Vissen - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Vissen Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag


Maandhoroscoop Vissen

Vissen : 20 februari - 20 maart

Met Mars in juni in Vissen’s huis van erotiek, bereikt je seksuele energie tophoogtes en je gevoelens zijn vol met brandende en ondernemende romantiek.

Je kunt snel reageren op uitdagingen, en soms met vuur spelen. Het is genoeg om een idee te krijgen, want je zet het onmiddellijk in de praktijk, hoe gek het ook is. Dat alles om je dorst naar liefde te blussen.

Gelegen in het 3e huis van Vissen, zorgt Venus – de planeet van de liefde – voor suiker op je woorden, stelt je in staat om romantische bekentenissen en verklaringen te schrijven, en stimuleert naar dating en wandeltochten waar je de liefde kan ontmoeten.

Vaste relaties lijken onder de invloeden van deze maand geïnteresseerd te zijn in het huis, dat zij meer gastvrij, mooi en comfortabel willen maken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.