Gratis maandhoroscoop Vissen - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag


Maandhoroscoop Vissen

Vissen : 20 februari - 20 maart

Het is een overzichtelijke maand, waarbij je krijgt wat je verdient en verwacht. Het is belangrijk om je intuïtie te volgen en te bepalen of iets goed of slecht is. Voel je bezorgdheid, dan is het wel belangrijk om hier iets mee te doen, door er met mensen over te spreken of op een andere manier te trachten er een weg in te vinden. Over het algemeen zal je in staat zijn negatief gedrag te doorbreken en je rust te bewaren. Je kunt soms met mensen te maken krijgen, die je op de zenuwen werken. In dit geval wordt aangeraden dit wel aan te geven, maar op een empathische en sympathieke wijze. Je zult merken dat mensen dan eerder geneigd zijn om beter met je om te gaan. Soms is het zelfs erg goed om dingen met humor op te lossen.

De 1ste week van de maand zal je veel fantasie hebben en zal je ook geregeld voorspellende dromen hebben. Schrijf deze op en bekijk wat er aan je doorgegeven wordt. De 10de tot de 12de ben je intellectueel erg sterk en heb je veel ideeën om te ontwikkelen. Aan de andere kant kun je wel eens moeite hebben je te concentreren, waardoor veel ideeën er ook niet echt uit zullen komen. Dit kan je erg onzeker maken, waardoor je uit gaat stellen. Tracht deze onzekerheid in te tomen en ga ideeën, waarvan je zeker weet dat je er iets mee kunt, ook zeker uitvoeren. In de periode van de 18de t/m de 20ste kunnen er op vriendschappelijk gebied problemen zijn. Er wordt aangeraden om deze zo snel mogelijk op te lossen, omdat je anders waardevolle contacten kunt verliezen. In de periode van de 26ste tot de 28ste ben je met name fysiek erg sterk en kun je erg veel werk afronden en in je huis karweitjes opknappen. De 30ste en de 31ste zijn fantastische dagen om bepaalde ideeën nu eindelijk van de grond te krijgen. Wacht niet af, maar ga ervoor. Je zult merken dat je erg veel kunt bereiken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.