Gratis maandhoroscoop Vissen - Januari 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Vissen zullen hun aandacht op anderen richten en de energie gebruiken om empathisch met mensen om te gaan en ze te helpen als dat nodig is. Er komt een maand aan waarbij je ideeën en plannen hebt om eigen kansen af te dwingen. Je kunt prima met mensen omgaan en zal in contact met collega’s en zakelijke partners op financieel gebied veel bereiken. Ook is het een maand om promotie te behalen of zelfs een eigen bedrijf op te starten. Je staat open voor de mening die mensen hebben en de ideeën die zij aandragen. Deze maand zal bekend staan om hulp die anderen je geven. Deze zal je vooral krijgen, omdat je zelf erg goed voor mensen bent en je toegewijd bent omtrent relaties die je met mensen hebt. Je bent ook zeer verantwoordelijk in je handelen en zal goodwill kweken. Venus beweegt retrograde en die energie zal voor gebonden mensen niet echt op liefdesgebied werken wat betreft het ontplooien van nieuwe mogelijkheden, maar in de ontwikkeling van de relatie en huidige dingen die jullie doen. Singles zullen minder kans hebben op een nieuw contact, maar wel zijn er mogelijkheden om een ex-partner of oude vrienden terug in je leven te krijgen. Ook met geliefden ben je heel erg sympathiek en emotioneel en daarmee kan je op een vriendelijke wijze communiceren. Toch lijkt er een verhoogde mate van impulsiviteit en opvliegendheid te zijn, als gevolg van Mars en Pluto. Gelukkig zal Venus op zakelijk gebied balans brengen, waardoor je dit meestal wel in kunt tomen. In familierelaties kan je humeur in balans zijn, omdat Mercurius, in de Steenbok, bijdraagt aan een fijne communicatieve omgang en veel liefde. De Nieuwe Maan van de 2de staat ook in de Steenbok en zal orde in je leven brengen. Je kunt een sterke drang hebben om dingen op te lossen en achterstallige werkzaamheden alle aandacht te geven. Neptunus zal voor de Vissen prima energie vormen en samen met Venus kunnen deze twee planeten je helpen om je talenten volledig te benutten. Je bent in staat nieuwe vaardigheden aan te leren. Mars blijft echter storen, waardoor je op moet passen voor al te intense emoties en passie. Je kunt dan soms teveel werken en bent zelfs wel eens zeer agressief. Voordeel is wel dat je geen kans onbenut laat en er veel mee kunt gaan bereiken. Negatief kan zijn dat je te impulsief bent en niet altijd in staat bent om met andere mensen tot compromissen te komen. Je bent dan zeer eigenwijs.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart