Gratis maandhoroscoop Vissen - Februari 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag


Maandhoroscoop Vissen

Vissen : 20 februari - 20 maart

Vissen zijn emotionele mensen, maar toch ook wel nuchter. Je weet heel goed dat je leven niet altijd over rozen gaat en houdt daar de eerste dagen van de maand misschien nog wel sterker rekening mee. Doe dit niet al te gestrest en bewaar je rust, omdat je anders frustraties kunt gaan voelen in deze eerste week. Zakelijk gezien wordt aangeraden om de hele maand goed te onderzoeken wat er gebeurt en wat je kunt doen om het een en ander in de juiste banen te leiden. Blijf nuchter en professioneel reageren en laat je niet door emoties leiden. De periode van de 7de t/m de 9de zal de Maan door de Schorpioen geprikkeld worden en voel je intense emoties. Toch kun je die over het algemeen gebruiken om juist liefde op te zoeken. Je trekt ook naar mensen toe die emotioneel goed bij je passen. Je houdt dan van de mysterie van het leven en zal fijne spanning in je leven hebben. Vanaf circa de 11de kun je veel inzicht krijgen om je leven op een positieve manier te veranderen.

Dit wordt nog sterker als de Nieuwe Maan de 15de een krachtige energie biedt. Er kunnen dan nog meer veranderingen zijn, maar je moet opletten dat je niet te snel gaat, omdat de energie zich dan tegen je kan keren. Je hoeft niet alles te veranderen en moet soms meer geduld hebben. Voor romantiek zal het de 16de en 17de goed zijn, zowel voor singles als gebonden mensen. Je bent communicatief erg sterk en weet precies wat je kunt zeggen en doen. Let op dat je vanaf dit moment een maand onzekerheid kunt hebben en dat je wat kritischer bent in contact met mensen. Na de 21ste is de energie gunstig, zowel voor werk, liefde als carrière, Dit zal bijna de hele maand zo blijven, alleen de laatste dag kunnen er wat persoonlijke problemen zijn.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.