Gratis maandhoroscoop Vissen - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag


Maandhoroscoop Vissen

Vissen : 20 februari - 20 maart

De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie eigenlijk niet wenselijk is. De reden dat het toch positief uitpakt, ligt op gebied van nieuwsgierigheid. Je wilt buiten je comfortzone treden en dan is deze energie er goed voor, omdat je flink uitgedaagd wordt. Het wordt een interessante maand, waarin er van alles kan gebeuren wat het leven spannend houdt. Er zijn een aantal zaken die jouw aandacht nodig hebben en het wordt aangeraden hier serieus mee om te gaan. Bedenk dat je gezondheid nog wel eens kwetsbaar kan zijn.

Zorg ervoor dat je jezelf onder controle houdt en dingen doet om krachtig te blijven. Zorg voor goede kleding, pak stress zo snel mogelijk aan en probeer vooral je emoties onder controle te houden. Ben je onverantwoordelijk en neem je de adviezen met een korreltje zout, dan kun je problemen krijgen. Blijf je verantwoordelijk en houd je controle, dan wordt het een succesvolle maand, waarin je eventuele problemen prima aan kunt pakken. Op zakelijk gebied lijken er grote veranderingen aan te komen, maar deze zullen over het algemeen prima zijn voor je ontwikkeling. Het enige waar op dit gebied voor gewaarschuwd wordt, is dat je niet gaat overdrijven en teveel bezig gaat met van alles te veranderen. Dan raak je de controle kwijt en kun je juist met achteruitgang te maken krijgen. Vraag in dit geval vrienden, familie of collega’s om hulp, zodat zij jou in toom houden als je teveel wilt. Op gebied van relaties kunnen er ook veranderingen zijn, maar dit is afhankelijk van wat jij wilt. Je kunt dit afdwingen of tegenhouden. Denk goed na wat je wilt en luister naar je intuïtie, dan zal je geen dingen doen, die niet goed voelen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.