Gratis maandhoroscoop Vissen - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Deze maand zal jouw teken in verbinding staan met vier andere planeten, die gezamenlijk door het 10de huis van carrière reizen. Hierdoor voel je een sterke drang om te presteren en zal je geregeld bezig zijn verwachtingen waar te maken. Let op dat deze krachtige energie zorgt dat je nog wel eens erg egoïstisch kunt zijn. Je leidinggevende capaciteiten worden namelijk versterkt en niet iedereen kan of wil daarmee omgaan. Deze transit heeft zowel negatieve als positieve professionele gevolgen. Waar aan de ene kant een verbetering van vaardigheden en talenten zijn, kun je aan de andere kant onzorgvuldig zijn en dat kan tot problemen leiden. Het is belangrijk dat je hier alert op bent en dat je steeds goed na blijft denken. Over het algemeen zullen positieve krachten je bijstaan en kunnen inspanningen zeker tot succes leiden. Positief zal zijn dat je met deze zelfde energie in staat bent succes te behalen door goede prestaties neer te zetten. Het belangrijkste zal zijn dat je vertrouwen in jezelf houdt. Hoe meer jij dit doet, des te beter je in staat bent obstakels te overwinnen. Pas deze maand op dat je voorzichtig blijft met gevaarlijke plekken, in het verkeer en bij het gebruik van apparatuur en gereedschap. Er zijn aanwijzingen dat je met ongeluk te maken krijgt. Verder is het een mindere periode om belangrijke beslissingen te nemen op gebied van financiën, maar ook op romantiek. De 1ste week van deze maand is er veel ruimte voor schoonheid en romantiek en heb je een goede intuïtie om mensen aan te voelen. Je bent fris en open en dit trekt mensen aan. De 4de t/m de 6de is een creatieve en tegelijk romantische periode, die zeer geschikt is om een bestaande relatie te versterken of een nieuwe relatie te krijgen. Let op dat er van de 9de t/m de 11de problemen kunnen zijn, waardoor je de relatie onder de loep wilt nemen. Neem geen overhaaste beslissingen en durf ook jezelf te bekritiseren. Ook de 14de en 15de zijn lastig, waardoor je wel eens de moed opgeeft. Wees niet bang, omdat dit na deze periode beter gaat en je fysieke en mentale gestel vanzelf wel verbetert. Er i tot de 24ste een goede tijd voor buitenlandse reizen en contacten. Daarbij kan je ook een sterke drang hebben de frisse lucht op te zoeken. Daardoor zal het toch een goede maand zijn.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart