Gratis maandhoroscoop Vissen - Mei 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Heb je een eigen bedrijf dan kan je oogsten van dat wat je gezaaid hebt. Zijn er problemen, laat deze dan liggen tot later in de maand. Mensen die voor een baas werken, kunnen veel nadenken over wat ze tot nu toe bereikt hebben. Het is geen periode om te handelen, maar wel om alvast plannen te maken en doelen te stellen. Wat betreft familie of je gezin kan er vreugde zijn, maar let wel op dat er mensen zijn, die jou willen beïnvloeden. Laat je niet op de kop zitten en maak je eigen besluiten. Het is een periode om wat meer tijd aan jongeren of juist ouderen uit je gezin of omgeving te besteden. Vanaf de 22ste is er intellectuele energie en kan het een leerzame periode worden. Wel moet je opletten dat je teveel overdrijft met plannen en vooral hoe je deze ten uitvoer brengt. Heb je een eigen bedrijf dan kunnen beslissingen immers effect op anderen hebben. Ben je zelf werknemer, dan kun je wel eens te intens van je afbijten. Je bent assertief en wilt jezelf met hand en tand verzetten. Tracht dit te voorkomen door hulp te vragen van mensen die je vertrouwt. Met name ouderen of leidinggevenden kunnen jou helpen. Aan het eind van de maand kunnen singles een grotere kans maken op een nieuwe liefde, maar bedenk wel dat er ook zomaar weer een eind aan kan komen. Voor gebonden mensen is het een tijd om niet snel te vergeten en over het algemeen zal dit op een positieve wijze gebeuren.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.