Gratis maandhoroscoop Vissen - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


De maand begint voor de Vis enigszins minder goed en er zijn teleurstellingen mogelijk. Dit is echter alleen voor Vissen die teveel verwachtingen hebben. Zij willen dan te snel gaan en dat is nu even niet verstandig. Blijf relaxt en ga niet teveel van jezelf en anderen eisen. Je probeert te veel te doen in te weinig tijd. Dit is echter niet de juiste manier om persoonlijke problemen op te lossen of al je werk zo snel mogelijk af te ronden. Laat je dit wat los, dan zal je zien dat het allemaal wel mee zal vallen. Bedenk tevens dat, als jij jezelf de eerste week verliest of dingen doet die niet verstandig zijn, je er dan de hele maand last van kunt houden. Uranus zal in april voor de Vis domineren en veel spiritualiteit brengen. De energie zal zich vooral richten op normen en waarden en daardoor zal jij de hele maand bezig zijn om het mensen naar de zin te maken. Je richt je op sociale contacten, liefdadigheid en saamhorigheid binnen je werk. Financiën zijn voor jou minder belangrijk en je wilt liever wat delen met mensen die het nodig hebben. Zelfs in je werk is het goed om geld aan mensen te schenken, die het echt verdienen. In het 1ste deel van de maand moet je zeker tot de 15de opletten dat je erg eigenwijs kunt zijn, waarbij je het moeilijk kunt vinden om met kritiek om te gaan. Bedenk dat het toegeven van fouten een groter goed is dan al het geld in de wereld. Iedereen heeft nu eenmaal fouten en er wordt aangeraden kritiek te aanvaarden. Kun je dit, dan zullen mensen je waarderen en veel van je aannemen. Ook is belangrijk om goodwill te kweken, omdat je later mensen nodig hebt als je ergens mee zit. De 6de t/m de 14de is een fantastische periode als het om carrière gaat. De 10de t/m de 14de is daarbij zeer goed voor de romantische kant in je leven. Er zal warmte zijn en je vindt het fijn om avontuur te zoeken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]



Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart