Gratis maandhoroscoop Vissen - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Let op dat je een goede organisatie gebruikt, omdat je jezelf anders voorbijloopt. Het is overigens wel een maand waarin je duidelijke beslissingen moet maken om het een en ander vorm te geven. Ook is het een maand om op een andere manier met familie en vrienden om te gaan en in een relatie kunnen er veranderingen zijn. Over het algemeen zal dit positiviteit opleveren. Let in perioden dat de Maan in je teken beweegt op dat je je emoties niet altijd onder controle hebt. Met name tussen de 8ste en de 13de kan je hier veel last van hebben. Je vindt het dan moeilijk om gevoelens te uiten. Let op dat je dan de neiging kunt hebben wat kribbig uit de hoek te komen.

Tracht dit onder controle te houden, dan zal je merken dat het leven makkelijker verloopt. Na die periode kan een plein tussen Jupiter en Neptunus voor een conflicterende energie zorgen, waardoor je niet altijd weet wat je moet doen om te functioneren. Luister naar anderen en vraag ondersteuning. Wees vooral niet te trots. Dit kan je wel eens hebben, omdat je bang bent dat mensen je zwak vinden. Je kwetsbaar opstellen is echter niet zwak, maar juist sterk. Met name het verleden kan problemen brengen. Dat is op zich niet erg, als je er maar wel van leert. De laatste dagen van de maand zorgen Saturnus en Neptunus voor een krachtige energie, waardoor je jezelf onder de loep kunt nemen. Ook zal de energie werkelijkheid en fantasie dichter bij elkaar brengen. Dat is voor de spirituele Vis een prachtige kans om meer in het leven te bereiken en dromen uit te laten komen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.