Gratis maandhoroscoop Vissen - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


In een relatie zijn er over het algemeen positieve energieën, waardoor bepaalde belangrijke zaken extra veel aandacht krijgen, zoals het opvoeden van kinderen, de carrière of financiën. Bepaalde conflicten die ontstaan waren en voor disharmonie zorgden, kunnen nu opgelost worden. Dit is het gevolg van Venus in jouw sector van romantische relaties. Je bent daardoor in staat gevoelens en standpunten onder controle te houden. Je hebt normaal gesproken nog wel eens de neiging om dingen teveel vanuit je eigen standpunt te zien, maar dat zal nu dus helemaal niet gebeuren. Zijn er problemen dan ben je in staat een compromis te zoeken en te zorgen dat jullie samenwerken. Oktober zal dus een maand zijn, waarin er veel liefde is en jullie in staat zijn om gezamenlijke doelen na te streven. Zowel voor gebonden mensen als voor singles zal het op erotisch gebied een prima maand zijn om hier veel aandacht aan te schenken. Planeten als Mars, Venus en de Boogschutter zullen hier zeker erg veel kracht voor geven. Het zal belangrijk zijn je partner veel aandacht te geven en ervoor te zorgen dat deze aandacht niet alleen geestelijk is, maar ook geregeld op erotisch gebied. Intimiteit zal belangrijk zijn, omdat dit niet alleen voor je partner erg fijn is, maar jezelf er ook ontspannen door kunt worden. Singles zullen de erotische energie vooral fysiek uitstralen, waardoor er een aantrekking op het andere geslacht zal zijn. Oktober kan dus een maand zijn, waarbij de kans op een nieuwe relatie sterk aanwezig is. Dit kan je echter niet bereiken door binnen te blijven zitten. Je zult dus veel op stap moeten om mensen te ontmoeten Blijf je binnen zitten dan zal dit waarschijnlijk niet lukken. De persoon van je dromen zal zich niet zomaar aanbieden. Er zal in de maand een duidelijke tweedeling zijn, waarbij je het eerste deel het gevoel hebt dat het geluk je toelacht en dat er veel warmte, liefde en vriendschap is. Je kunt jezelf prima uiten en bent in staat problemen op te lossen. De liefde is warm en mooi en je hebt veel uitstraling. Het zal ook een maand zijn, waarin je veel ondersteuning van familie en vrienden kunt krijgen, waardoor het over het algemeen zeker geen slechte maand zal worden, maar let op dat de laatste week nog wel eens wat lastiger kan worden, door storende planetaire energieën.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.