Gratis maandhoroscoop Vissen - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Het wordt een maand, waarin je voor normen en waarden kunt strijden. Je bent erg principieel en zal het soms moeilijk vinden van je eigen waarden los te komen. Tracht dit wel te doen en bekijk bepaalde zaken soms vanuit het standpunt van anderen. Dit kan onzeker maken, maar je zult merken dat je er uiteindelijk alleen maar beter van wordt als je in staat bent balans aan te brengen tussen eigen normen en waarden en die van mensen in je omgeving. Emotioneel heb je de neiging aan bepaalde gevoelens, die je uit een verleden met je meeneemt, vast te houden. Het zal een maand worden om hier los van te komen. Het kan een uitdaging zijn om hiermee bezig te gaan en vooral omdat je dan in moet zien dat je bepaalde zaken achter je moet laten. Tracht te accepteren dat bepaalde zaken er nu anders voorstaan en dat je bepaalde dingen op moet offeren om de toekomst rooskleuriger tegemoet te treden. Oktober is een maand, waarin je aan het wikken en wegen bent op welke gebieden je het avontuur tegemoet kunt zien en op welke momenten je moet kiezen voor passiviteit en rust. Het leven hoeft niet altijd spannend te zijn, maar kan soms ook lekker relaxt zijn. Het is dus belangrijk dat jij je emoties onder controle houdt en soms even de boel de boel laat. Zakelijk gezien zal je uitgedaagd worden een deel van de rust en veiligheid op te offeren en tot ontplooiing te komen op gebied van mentale, fysieke en emotionele zaken. Er kan daardoor dynamiek in je leven komen, waardoor je aankopen, investeringen of leningen kunt doen, die zeker een positieve invloed op het leven hebben. Op planetair gebied zal er over het algemeen een gelukkige tijd aankomen, omdat Venus krachtige energie op je los laat en je zeer liefdevolle impulsen kunt ervaren. Jupiter laat een krachtige energie op je los, waardoor negatieve invloeden van onder andere de retrograde Mercurius geabsorbeerd worden.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart