Gratis maandhoroscoop Vissen - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag


Maandhoroscoop Vissen

Vissen : 20 februari - 20 maart

De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien wat egoïstisch, maar dat kan geen kwaad, omdat je normaal gesproken al veel teveel aan anderen denkt. Het geeft dus niets om je eigen belangen na te streven. Daardoor ben je deze maand over het algemeen zelfstandig en onafhankelijk. Mensen met een eigen bedrijf of leidinggevenden, kunnen er flink gebruik van maken en goed presteren. Ook als je werknemer bent, kun je aangeven wat je wel en niet wilt. Durf de leiding te nemen en stel grenzen en eisen. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn, omdat jouw heersende planeet Neptunus retrograde beweegt. Daardoor moet je zorgen dat je de rust weet te vinden en niet altijd gelijk moet handelen of grenzen stellen. Kijk goed, wanneer je iets wel of niet kunt doen en luister naar je intuïtie. Voor de Vis zijn financiën, carrière, sociale activiteiten en doelen belangrijk.

Tot en met de 16de zijn onderwijs en het verkrijgen van informatie belangrijk. De 1ste dagen van de maand wil je mensen ondersteunen. Je hebt een krachtige energie en zelfs mensen waar je moeite mee hebt, kun je nu helpen. Dit kan goodwill opleveren en later zelfs profijt geven, omdat je nu eenmaal beter vrienden dan vijanden kunt maken. De 4de t/m de 6de kunnen er fantastische dingen gebeuren, waar je veel aan hebt. Je voelt je zeer goed en kunt veel bereiken. De energie zal nu wel veranderen, waardoor je meer aan jezelf denkt en minder aan anderen.

Het is nu de tijd om te oogsten. Dit zal de 9de t/m de 11de veel opleveren, zowel zakelijk, sociaal als in de liefde. Voor romantiek is overigens het midden van de maand geschikt. Je kunt liefde ontvangen, omdat mensen aangetrokken worden tot je magnetische uitstraling. Het weekend van de 18de t/m de 20ste is geschikt om je partner te verwennen. Ben je single, dan doe je er goed uit om een weekendje uit te gaan. Vanaf de 25ste is het een prima periode en kunnen dromen waarheid worden. Wacht tot de 29ste, dan kunnen ze tot wasdom komen. De Volle Maan zal je intuïtie versterken en daardoor krijg je veel kansen om in het leven te slagen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.