Gratis maandhoroscoop Vissen - November 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Er is flink wat energie van Venus, de Zon en Mercurius in de Schorpioen en dit geeft aan de Vis over het algemeen een krachtige en spirituele boost. Jouw emoties zijn over het algemeen wel wisselend, maar dat vind je eigenlijk wel heel erg fijn. Venus zorgt dat je de liefde sterk in je op voelt komen en deze op een romantische, sensuele wijze kunt beleven. De Zon geeft je op fysieke gebied een krachtige boost. Mercurius zal jou rationeel en intellectueel versterken, waardoor er dus een evenwichtige energie is, waarbij emoties en ratio op een goede wijze in je bovenkomen. Normaal gesproken is Jupiter voor de Vis geen al te fijne planeet. Maar deze staat nu in jouw teken, waardoor deze planeet nu een krachtige bondgenoot is. Je kunt hierdoor zelfs contact met de hogere wereld maken, zonder dat je dit zelf door hebt. Ook in de romantiek en je sociale leven ben je actief en passioneel en het zal dan ook zeker wel een spannende interessante tijd zijn, die zeker tot de 15de door kan gaan. Mars brengt speelse, impulsieve energie en aangezien Venus hierbij betrokken is, dien je qua erotiek wel op te letten dat je soms dingen kunt doen, waar je later spijt van kunt krijgen. Ook kanVenus je humeur onder druk zetten. Door de sterke energie in de Schorpioen, zorgt Mercurius dat je met nieuwe ideeën kunt komen. Let op dat jij je mening niet te dominant brengt. Mensen zijn niet gewend dat jij dominant bent, waardoor dit nog wel eens voor onrust en onzekerheid kan zorgen. Het is prima om kennis met anderen te delen, maar doe dit wel als mensen dit echt willen. Je bent nog wel eens wat pragmatisch en dat vindt niet iedereen prettig. Je bent op zakelijk gebied in veel geïnteresseerd, waardoor je met nieuwe dingen kunt starten of je netwerk kan vergroten. Aangezien er een sterke werking komt vanuit Cheiron en Volle Maan, moet je wel oppassen dat je voldoende slaapt, ontspant en beweegt. Ook voeding is belangrijk, omdat je last van allergieën kunt hebben en je moe kunt voelen als je de verkeerde voedingsstoffen binnen krijgt. Zit je eenmaal lekker in je vel, dan kun je prima met ideeën komen. Venus zal het eerste deel van de maand romantische energie geven, waardoor je intieme momenten met je partner kunt delen. Ook in het openbaar ben je erg warm en liefdevol. Ben je single, dan heb je veel fantasie en op intuïtief gebied erg sterk als gevolg van spiritualiteit die de Zon brengt. De Volle Maan zal rond de 8ste spirituele en mentale energie geven, waaruit jij opwinding, fitheid en enthousiasme verkrijgt. Alles wat je rond deze periode doet kan de komende tijd goede resultaten geven en vooral in de liefde en je gezondheid.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart