Gratis maandhoroscoop Vissen - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de maand voor veel positieve gevolgen zorgen. Mensen zullen je deze maand extra sterk waarderen en soms zelfs jaloers zijn op wat jij allemaal bereikt. Mensen kunnen niet alleen bewondering hebben. Er zullen ook jaloerse mensen zijn, die zich op een negatieve wijze kunnen gedragen. Over het algemeen kan je er echter mee omgaan, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken. Het is echter niet altijd even leuk, zodat je beter een manier kunt bedenken om deze mensen op een positieve manier op andere gedachten te brengen.

Daarnaast kun je je het best op je eigen leven richten en op mensen die het goed met je bedoelen. Doe die dingen die je van plan was en laat je niet van de wijs brengen. Belangrijk zal zijn evenwicht te bewaren en je emoties onder controle te houden. Het zal een prima maand zijn krachtig en zelfverzekerd in het leven te staan. Daarom kan je er van uitgaan, dat je in staat zult zijn conflicten en andere problemen adequaat en efficiënt op te lossen. Bedenk wel dat er instabiele energie kan komen, naarmate de maand vordert. Mercurius en Venus kunnen elkaar aanvullen, maar ook conflicten opwekken. Je doet er goed aan niet te impulsief te handelen en voorzichtig te zijn. Je spirituele kracht kan nuttig zijn, evenals je zelfstandige wijze van leven. Let op dat je niet ondoordacht handelt. Wees nuchter en koel en zorg dat je je hoofd erbij houdt als het wat moeilijker wordt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.