Gratis maandhoroscoop Vissen - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag


Maandhoroscoop Vissen

Vissen : 20 februari - 20 maart

Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, omdat deze soms verwarrend kunnen zijn. Let op dat jouw heersende planeet Neptunus deze maand retrograde beweegt. Je doet er daarom goed aan om meer over je acties en handelingen na te denken en minder impulsief te zijn.

Positief is het dat je veel ruimte aan anderen geeft en je het welzijn van anderen belangrijker vindt dan die van jezelf. Je kunt de maand wisselvallig starten, omdat je niet zo goed weet wat je intuïtie ingeeft. Soms vraag je je af of je nu aan het fantaseren bent of dat je iets doorkrijgt waar je iets mee kunt. Je wilt je soms verstoppen achter je nuchtere kant, terwijl je wel weet dat je onderbewustzijn een hogere energie kan ervaren. Er wordt aangeraden om je hier niet al te druk over te maken, omdat er duidelijkheid zal komen. De 4de t/m de 7de dien je rust te nemen en is het erg verstandig om even te vertragen. Voor romantiek lijken de 8ste en 9de zeer positief. In het midden van de maand kun je gespannen zijn en zal je alles op een rijtje moeten zetten om hier krachtig doorheen te komen. Vanaf de 21ste zal je sociaal en qua liefde een prima periode meemaken. Liefde, romantiek en een goed gemoed kunnen je helpen om je zeer lekker te voelen en op vele gebieden te presteren.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan.