Gratis maandhoroscoop Waterman - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je heen, maar ook bij andere mensen en activiteiten. Je staat open voor de mogelijkheden die er voor je aankomen. In principe dwing je deze zelf af.

Let op dat je dan wel eens veel te snel wilt gaan. Wees geduldig en doe alles met mate. Uranus zal vanaf de 6de voorwaarts in de machtige Ram bewegen. Dit biedt kosmische trilling die jou kunnen raken. Je kunt het verleden sterk voelen en je druk maken over onverwerkt leed. Let op dat je dit niet te zwaar in gaat zien, omdat je er toch weinig aan kunt veranderen. Wel kun je iets veranderen aan het heden en de toekomst en uiteindelijk is dat hetgeen wat belangrijker is. Sta dus open voor verandering en richt je op de toekomst, dat zal meer geluk brengen. Een kritieke periode kan er rond de 18de zijn als er een plein is tussen de Zon en Uranus. Je zult je open moeten stellen voor bepaalde zaken die je aandacht vragen. Blijf niet in oude patronen hangen, maar omarm het nieuwe. Natuurlijk zijn er obstakels te bespeuren en gaat het niet altijd makkelijk. Je bent echter sterk genoeg om er een weg in te vinden. Rond de 23ste zal een vierkant tussen Mercurius en Uranus stress uit het verleden brengen. Je vindt het moeilijk gevoelens te uiten en zal er toch over moeten praten. Ga jezelf niet opsluiten en zoek vertrouwde mensen op die jou ondersteunen. Let op de woorden die je kiest, daar kunnen misverstanden van komen. De maand zal prima afsluiten met een driehoek tussen Mars en Jupiter. In principe zal alles wat je doet positief uitpakken. Je kunt de maand prima afsluiten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.