Gratis maandhoroscoop Waterman - Februari 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag


Maandhoroscoop Waterman

Waterman : 21 januari - 19 februari

Je bent emotioneel erg sterk en kunt prominent aanwezig zijn. Wat je ook doet, je zult slagen en mooie resultaten behalen, zowel in contact met mensen als bij het delen van warme en liefdevolle gevoelens. Singles kunnen de eerste dagen wel angstig zijn om zich te binden. Je kunt je in dit geval terugtrekken. Er wordt aangeraden je hier overheen te zetten en ervoor te gaan. Heb je eigenlijk een goed gevoel bij de ander, dan kun je hier gerust naar luisteren. Vanaf de 3de zal de liefdevolle en aantrekkelijke Venus, samen met Jupiter, in de Waterman reizen. Hierdoor krijg je liefdesenergie en ben je aantrekkelijk. Singles trekken geregeld mensen aan.

Gebonden mensen ook en die moeten opletten dat hun partner niet te jaloers wordt. Ook de Zon zal in je teken komen en daardoor zal je het leven niet saai vinden. Je hebt veel hobby’s en activiteiten en bent communicatief sterk, waardoor je agenda zeker niet leeg zal zijn. Vanaf de 7de zal je zakelijk veel bereiken en als je dit op de goede manier doet, zal je zeker veel vooruitgang boeken. Rond de 10de kunnen de Zon en Jupiter elkaar storen, waardoor je wat minder vertrouwen hebt. Je zult je dus in moeten zetten om er een weg in te vinden, maar al vanaf de 11de zal dit beter gaan. De periode van de 16de t/m de 18de doe je er verstandig aan mensen om advies te vragen en niet te eigenwijs te zijn. De Zon prikkelt de 19de de romantische Venus, wat zowel positief als negatief vuur kan geven. Je kunt door de Maan in de agressieve Ram zelfs zeer heftig zijn en dan ontstaan er grote problemen. Vanaf de 21ste zal er over het algemeen positieve energie zijn, waardoor je de maand goed afsluit. Let de laatste dag nog wel op dat je persoonlijke problemen kunt hebben.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.