Gratis maandhoroscoop Waterman - Mei 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Het is overigens een financieel goede periode. Met name rond de 15de kun je belangrijke zaken doen en krijgen nieuwe projecten en werkzaamheden vorm. Van de 11de t/m de 21ste zit je vol vertrouwen en kun je zo sterk handelen dat je succes kunt behalen. Op liefdesgebied moet je niet te open zijn, omdat je vrij naïef over kunt komen. Er wordt wel aangeraden buiten je comfortzone te treden en nieuwe mensen te zoeken, zowel zakelijk als privé. Heb je een eigen bedrijf let dan op storende energieën, waardoor je vooral op de veiligheid moet letten voor jezelf, maar ook voor je personeel. Wees voorzichtig en neem niet veel risico. Werk je voor een baas, laat je dan niet meeslepen in een conflict tussen collega’s. Zorg ervoor dat je transparant bent, zodat iedereen duidelijk ziet wat je doet. Vanaf de 22ste ben je relaxt en bescheiden en toch kunnen er verrassingen zijn, die op een positieve en stabiele wijze plaatsvinden. In principe kun je belangrijke dingen nu prima doen. Het is een prima periode voor in- en verkoop en investeringen. Er zijn wel ingrijpende besluiten, die door het thuisfront niet altijd positief ontvangen worden. Doe dingen dus zoveel mogelijk in overleg en niet op eigen houtje. Je sluit de maand in ieder geval zeer positief af.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.