Gratis maandhoroscoop Waterman - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Tot en met de 16de is er een aaneenschakeling van ups en downs. Er zijn veel planeten in je 11de huis, die verbonden is aan vriendschap en sociale groepen. Daardoor ben je erg actief en wil je van alles doen en zal er veel gebeuren, wat vaak fijn is, maar soms ook helemaal niet. Je kunt prima met mensen opschieten, maar er zijn momenten dat je weerstand ondervindt. Er wordt aangeraden deze periode te richten op vertrouwde mensen, dat zal mooie momenten opleveren. De 1ste week zal je vooral veel steun krijgen door de levenservaring van oudere familieleden of collega’s. Tevens zijn er planeten in dit huis, die zorgen dat er meer inkomsten komen. Dit zal niet vanzelf gaan, omdat er uitdagingen en blokkades kunnen zijn. Daardoor zal je op moeten letten dat je mentaal niet altijd lekker in je vel zit. De periode van de 4de t/m de 6de is prima voor het oplossen van problemen. Focus je hierop, je kunt er veel mee bereiken. Los je bepaalde problemen niet op, dan kan stress tot de 24ste opkomen. Daar zal je dus voor op moeten passen. Van de 12de t/m de 14de zijn er veranderingen door nieuwe aspecten die er op je levenspad komen. Treed nu buiten je comfortzone en doe dingen die je niet snel zou doen. De 16de t/m de 18de kan je beter wat gas terugnemen en jezelf zowel fysiek als mentaal opladen. Super goede dagen zijn de 21ste en 22ste, maar je moet de kansen die je krijgt wel herkennen en aanpakken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart