Gratis maandhoroscoop Waterman - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Waterman Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag


Maandhoroscoop Waterman

Waterman : 21 januari - 19 februari

De aanwezigheid van Mars in het 5e huis van Waterman zet je hormonen in de eerste dagen van juni op scherp. Maar na het vertrek van Mars is dit huis van liefde en erotiek nog steeds erg actief dankzij de aanwezigheid van de Zon en de heerser van dit huis; Mercurius.

Als we eraan voegen dat de Zon op zijn beurt Watermans huis van relaties regelt, kunnen we het beeld schilderen van een maand vol romantiek die besprenkeld is met nachten van brandende passie.

Het is een spannende tijd want het creëert gunstige omstandigheden voor liefde en omdat het de seksualiteit stimuleert, kan het in al zijn nuances vreugde voor het lichaam brengen.

In feite stimuleert de astrologische configuratie van de maand zelfs interesse in het hebben van kinderen en de status van ouderschap.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.