Gratis maandhoroscoop Waterman - November 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Krachtige energie van Venus en de Zon in Schorpioen brengt voor de Waterman een bijzondere tijd, omdat de eigenzinnigheid van dit teken versterkt wordt. Het zal niet al teveel stress brengen, omdat de mysterieuze energie van de Schorpioen spannende energie kan geven, die voor de Waterman erg leuk kan zijn. Je emoties zijn dan misschien wel instabiel, maar dat is voor de Waterman geen probleem. Je hebt je emoties over het algemeen wel onder controle en daarbij kan Mercurius, die ook in de Schorpioen staat, rustgevende kracht brengen. Jupiter in de Vissen zorgt voor meer goede energie om juiste keuzes te maken en emoties onder controle te houden. Mars kan minder gunstig zijn, omdat deze speelse en impulsieve energie geeft en dit kan de Waterman wel eens gebruiken om inderdaad het avontuur op te zoeken. Daarbij kan je dan nog wel eens ongenuanceerd in je woorden en handelingen zijn. Niet iedereen kan daar goed mee omgaan. De Waterman is dan wel weer in staat om met humor het een en ander op te lossen. Dit komt dan weer, omdat Mercurius zorgt dat je binnen je comfortzone blijft. Zakelijk gezien kun je met avontuurlijke ideeën komen, waarbij je over het algemeen heel goed weet wat je kunt en hoe je dit moet doen. Je bent iemand, die goed op zijn gevoel en intuïtie kan vertrouwen, waardoor veel goed uitpakt. Je denkt over toekomst na en weet wat je wilt bereiken. Je bent praktisch ingesteld en hebt over het algemeen veel behoefte aan liefde, passie en warmte. Je intellectuele vermogen is krachtig en je bent in staat om op mentaal gebied een goede bonding met vrienden, familie en je partner te hebben. Je bent iemand die zeer pragmatisch is en daar zal je in je werk wel veel mee uit kunnen richten. Daar zullen mensen veel waardering en respect voor hebben. Privé moet je wel oppassen, omdat mensen er daar niet altijd op zitten te wachten als jij te belerend bent. Vanaf de 8ste zal de Volle Maan kracht geven om je meer op financiële doelen te richten. Je kunt de juiste dingen doen om te zorgen dat je carrière er beter voor komt te staan. Ook ben je in staat om andere mensen te ondersteunen en ze eventueel te helpen bij problemen. Vanaf het midden van de Maand kunnen de Zon, Venus en Mercurius energie brengen, die vriendschap naar voren brengt. Je bent zeer sociaal en kunt daardoor nieuwe mensen tegenkomen. Het is een periode, waarin er mogelijkheden komen om te ontwikkelen.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart