Gratis maandhoroscoop Waterman - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Mercurius zal deze maand geregeld veel kracht aan de Waterman geven, al helemaal omdat de Zon hier ook zijn kracht aan verleent. Je zult energie genoeg hebben om veel in het leven te bereiken. Mars, die normaal gesproken niet echt positief voor de Waterman is, zal deze maand juist wel zeer vriendschappelijk met je omgaan. De maand oktober zal op intellectueel gebied veel energie bieden, waardoor het een prima maand is om kennis en informatie op te doen. Mensen die studeren, een cursus doen of willen gaan studeren, zullen een zeer goede energie hebben om hier mee bezig te zijn. Let op dat je zoveel informatie op je afkrijgt, dat het wel eens teveel wordt. Tracht te allen tijde controle te houden over datgene wat je wel en niet op wilt nemen. Het zal een maand zijn, waarin standpunten en meningen onder druk worden gezet. Er zullen mensen zijn, die willen weten waarom je iets zegt en wat je er werkelijk van meent. Je kunt hier over nadenken, waardoor je wel eens twijfelt aan de dingen die je al lang verkondigt. Dit zal zeker niet verkeerd uitpakken, tenzij je star vasthoudt aan datgene wat jij vindt. Het zal dus een maand zijn om toe te geven en mensen tegemoet te komen. Watermannen die veel met mensen samenwerken, wat betreft informatieoverdracht of andere vormen van communicatie, moeten opletten dat er geen wantrouwen bij mensen opkomt. Het zal er dus niet om gaan wat je zegt en hoe je dit doet. Het zal er om gaan dat je moet geloven in dat wat je zegt. Twijfel je aan jezelf, pas je ideeën of meningen dan aan. Let op dat Saturnus het niet goed met je voorheeft, waardoor je soms onzeker en ongelukkig kunt zijn. Om met je zelftwijfel aan de gang te kunnen, dien je jezelf kritisch onder de loep te nemen en negatieve gevoelens en stemmetjes onder controle te houden. Het leven kent nu perioden van ups en downs en je hoeft jezelf niet naar beneden te praten als dingen minder lekker lopen. Bekijk je positieve, maar ook je negatieve punten en accepteer wie je bent. Dat zal je vertrouwen toe laten nemen, helemaal als je in staat bent toe te geven. Overigens zullen deze maand problemen met je carrière of zakelijkheden voorrang kennen in vergelijking met je gezin en vrienden.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart