Gratis maandhoroscoop Waterman - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


De maandelijkse voorspellingen geven aan dat de Waterman duidelijker in bewoordingen wordt. Je kunt daardoor over het algemeen oppervlakkiger zijn en vooral t/m de 4de zal je daardoor toegankelijker zijn voor liefde en sociale contacten. Er is veel geluk en daarmee kan je veel bereiken. Bijzonder zal zijn dat je t/m de 8ste sterke energie bij je draagt, waardoor jij je gesteund kunt voelen. Er wordt aangeraden om je vanaf de 5de open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en niet meer al teveel af te wachten. Je kon wel eens te voorzichtig zijn, maar dat wordt nu dus afgeraden. Het zal een prima periode zijn om veel te bereiken en om nieuwe samenwerkingsverbanden te krijgen. Je begint de maand dus fluitend en merkt gelijk dat je de lente in je hart voelt. Je droomt en fantaseert van de toekomst en wat je kunt doen om te ontplooien en wat je kunt doen als de coronacrisis er niet meer is. Het zal t/m de 8ste een uitstekende periode zijn, zowel privé- als zakelijk. Vanaf de 9de kan er een zeer welkome afwisseling in je leven zijn, waardoor je tot circa de 19de meer ruimte krijgt om te ontplooien. Je hebt minder last van problemen met het coronavirus. De 9de t/m de 11de ben je rebels en innovatief. Je carrière zal op de voorgrond staan en je doet van alles om te ontwikkelen. Let de 12de op kosmische krachten die jou waarschuwen. Deze dag doe je er goed aan bescheiden in het leven te staan en geen belangrijke dingen te doen. De 13de t/m de 15de kun je een financiële meevaller tegemoet zien en zijn er ook veel meer andere kansen op geluk en gezondheid als gevolg van Jupiter die een sterke energie over de aarde laat komen. Hierdoor kun je op intelligente wijze in het leven staan en financieel de juiste keuzes maken. De planetaire energie is gericht op financiën en carrière. Daardoor heb je een drang om veel te kopen en zijn auto’s, huizen, apparatuur en andere kostbare artikelen geliefd. Ook word je intellectueel geprikkeld om te ontwikkelen.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart