Gratis maandhoroscoop Waterman - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Als gevolg van de vurige en passionele planeten aan de hemel en de stabiliserende sterrentekens is er deze maand veel goeds mogelijk. Een partner of iemand waar je romantische gevoelens voor hebt, kan deze maand een positieve invloed hebben op de manier hoe jij in je leven staat. Dit gaat niet altijd even makkelijk, omdat vooral planeten als Mars voor irritaties en ruzies kunnen zorgen. Er zijn echter ook voldoende energieën die juist de romantiek versterken. Daardoor zullen de meeste ruzies gevolgd worden door passionele uitingen van liefde en erotiek. Je bent dus op alle gebieden hartstochtelijk en al helemaal als je heel veel gevoel voor iemand hebt. Gebonden mensen kunnen vooral problemen hebben door kinderen en vooral als ze op een andere manier in de opvoeding staan. Het zal erg belangrijk zijn om hier over te praten en compromissen te vinden. Romantiek kan voor de Waterman fantasievol en zeer opwindend zijn, waardoor een huidige relatie zeker goede kansen zal hebben. Ben je single, dan zal je een zeer krachtige uitstraling hebben. Je zult niet alleen deze maand succes hebben om iemand aan te trekken. Trek je deze maand namelijk iemand voor een serieuze relatie aan, dan kan dit wel eens een duurzame relatie worden. Er kunnen gaandeweg de maand conflicten of problemen over zakelijke aspecten komen. Heb je een relatie, dan doe je er goed aan eerlijk te zijn als je een bepaalde beslissing hebt genomen, maar bent vergeten om dit aan je partner mede te delen. Ben je single, dan kunnen er financiële problemen zijn, die misschien te maken hebben met een eerdere relatie. Tracht nuchter te blijven en laat je niet teveel door emoties leiden. Oktober wordt een maand, waarin er goede energieën zijn, maar waarin je wel erg egocentrisch kan zijn. Je kunt dan emotioneel en vooral star reageren. Lukt het om je ego onder controle te houden, dan zal oktober een liefdevolle en mooie maand worden. Op de momenten dat dit niet lukt, zal het meer moeite kosten evenwicht in de liefde te bewaren. Let op dat met name het 2de deel van de maand meer vuur en passie zal kennen en dat dit voor mooie momenten, maar ook zeker voor problemen kan zorgen. Je zult dus balans moeten vinden en zorgen dat je zakelijkheden en je privéleven niet teveel laat vermengen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.