Gratis maandhoroscoop Waterman - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag


Maandhoroscoop Waterman

Waterman : 21 januari - 19 februari

Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk niet eens met je zijn. Je mag jezelf best wel wat krediet geven. Over het algemeen zal september wel positief uitpakken, maar misschien minder goed dan je van tevoren gehoopt had. Je doet er dan ook goed aan eventuele hoge verwachtingen aan het begin van de maand in te tomen. Dan kan het ook niet tegenvallen. Verder is het belangrijk dat je de nadruk legt op dingen die goed gaan en niet op datgene wat fout gaat. Je zal niet alles krijgen wat je wilt, maar dat hoeft ook niet. Wees dus blij met wat je hebt en krijgt en accepteer datgene wat je niet krijgt.

Op privégebied zal het een prima maand zijn, maar ook hier kan ontevreden over zijn, waardoor je controle over je emoties dient te houden. Lukt het je om tevreden te zijn, dan zal je merken dat het een prima maand wordt met liefde, vriendschap en ondersteuning van familie. Het is een prima maand om nieuwe vrienden of kennissen te maken, maar dan wordt aangeraden dingen te doen, die buiten je comfortzone liggen. Je zult merken dat er mensen op je pad komen, die eigenlijk goed bij je passen. Om zowel zakelijk als privé te functioneren wordt er aangeraden naar je intuïtie te luisteren, maar soms zal je nuchter en rationeel moeten handelen. Is dit nodig, twijfel dan niet en gebruik intellect. Saturnus en Neptunus zullen positief werken, maar let op dat de Zon weerstand biedt. Toch zal je met tegenslagen om kunnen gaan en zal je over het algemeen prima handelen. Accepteer hulp van anderen en zie dit niet als bemoeiziek als mensen je ondersteunen. Je kunt vrienden en familieleden kwijtraken, als deze mensen teleurgesteld in je raken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.