Gratis maandhoroscoop Waterman - Augustus 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Je krijgt deze maand te maken met veranderingen, niet alleen op zakelijk of privégebied gebied zijn, maar ook zorgen voor transformatie van jouw persoonlijkheid. Wees hier niet bevreesd voor en ga er mee aan de slag. Het zal belangrijk zijn orde te houden en te zorgen dat je stap voor stap aan de gang gaat. Het is t/m de 11de een drukke periode, waarbij het leven niet altijd gaat zoals jij zou willen. Er is niet altijd evenveel orde en je moet alle zeilen bijzetten om ongunstige situaties te voorkomen. Dit zijn vooral mensen die samenwerken of een gezamenlijk bedrijf hebben. Heb je een goede band met je partners op verschillende gebieden, dan zal je vanzelf wel steun krijgen om hier goed mee om te gaan. Zo niet, dan kan je grote problemen krijgen door conflicten die je krijgt. Relaties kunnen sowieso deze periode instabiel zijn, waardoor de Waterman extra voorzichtig zal moeten zijn om niet de verkeerde keuzes te maken of negatieve dingen over iemand te zeggen. De veranderingen die je deze periode mee gaat maken, kunnen zowel in je carrière als in de liefde plaatsvinden. Deze periode kan je hier nog veel moeite mee hebben en zal je verward en onzeker worden. Je hebt nog de neiging om relaties te verbreken en met zakelijkheden te stoppen. Je doet er goed aan dit niet te doen en rust te bewaren. Zakelijk gezien kan je zelfs met rechtszaken of andere grote conflicten te maken krijgen. Pas ook op voor het afsluiten van contracten en maken van grote beslissingen. Heb je de kans om deze tijd vrij te nemen en vakantie op te nemen, dan kan je er nog het best uitkomen. Je kunt dan even afwachten en na de 12de weer terug komen als de negatieve invloeden weg zijn. Er komt dan een rustiger en positievere periode, waarbij er een vruchtbare energie kan zijn in je carrière en in relaties met mensen. Je bent nu een stuk stabieler en weet emotioneel betere keuzes te maken. Je kunt nu schulden, verplichtingen of andere moeilijke zaken oplossen. Het is een prima periode voor een lange relatie, je huwelijk, de voortgang in je carrière en het verhogen van inkomsten of juist verlagen van uitgaven. Vanaf de 22ste komt er een nog betere energie, waardoor jij een prettige uitstraling hebt. Er kunnen mensen zijn, die jou willen ondersteunen en er zijn aanwijzingen dat je hier succes uit kunt halen. Dat versterkt je zelfvertrouwen, waardoor je veel meer aandurft en moeilijkheden uit de eerste periode van de maand aan durft te gaan. Je bent nu veel minder bang om te veranderen en te transformeren. Ook nu zijn er mogelijkheden dat je meer winst kunt behalen of een loonsverhoging krijgt. In ieder geval zijn er aanwijzingen dat je eventuele schulden af kunt lossen. Er wordt een waarschuwing gegeven. Ga aan het eind van deze maand geen nieuwe grote zaken of projecten starten. Ook verhuizen, een nieuwe relatie of grote financiële handelingen worden afgeraden. Het wordt geen makkelijke maand, maar je bent sterk genoeg om er uiteindelijk doorheen te komen.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart