Gratis maandhoroscoop Waterman - Januari 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Het 1ste deel van de maand heb je een goede fysieke gezondheid, mede omdat je positief in het leven staat en je daardoor goed bij mensen bekend staat. De Zon staat in een semi-sextiel met jouw teken en geeft over het algemeen innerlijke harmonie en spirituele groei. Uranus, die nu retrograde beweegt, zal vanaf het begin van de maand zeer krachtige energie op je afsturen. Deze zorgt ervoor dat je minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je kunt daardoor een sterke drang hebben deze maand te doen wat je eerst niet wilde of durfde. Je kunt de remmen losgooien en er lekker voor gaan. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat je dan dingen kunt doen, die je eigenlijk niet wilt. Je bent namelijk eigenzinnig en eigenwijs, maar zal niet snel over je eigen grenzen gaan. Het kan een prima tijd zijn om talenten aan te scherpen en nieuwe vaardigheden te verwerven. Je kunt dan ook veel contacten met mensen aangaan en bent ook zeer nieuwsgierig naar hoe mensen denken en wat ze willen. In de liefde ben je zeer gracieus en subtiel, wat de sleutel tot succes kan zijn als het om liefde gaat. Voor singles wordt echter aangeraden niet teveel op avontuur te gaan en je toch te richten op mensen die het serieus in de romantiek menen. Ook is het geen maand om grote financiƫle investeringen aan te gaan. Januari is wel geschikt voor intellectueel werk en zakelijke communicatie. Je hebt veel eisen en wensen, maar beter leg je de lat niet te hoog, omdat de retrograde Venus en Mercurius dan nog wel eens storend kunnen werken. Wees doelgericht en tracht bij alles wat je doet evenwicht te bewaren tussen het samenwerken en jouw zelfstandigheid. Houd t/m het midden van de maand extra controle over jezelf door een evenwicht te vinden tussen jouw strikte normen en waarden en eigenzinnigheid om vrijheid op te zoeken. De Nieuwe Maan van de 2de brengt rust, maar geeft tegelijk veel kracht om orde in je leven te scheppen. Gebruik deze energie hier dan ook voor.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart