Gratis maandhoroscoop Waterman - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag


Maandhoroscoop Waterman

Waterman : 21 januari - 19 februari

De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd je dus zeker bezig met toekomstplannen, maar plaats ze nog wel in de koelkast. De energieën van de planeten dwingt je om je persoonlijke doelen en interesses als minder belangrijk te zien, terwijl je die van anderen veel aandacht zal geven. Het is belangrijk om op een sympathieke en empathische wijze met mensen om te gaan. Je dient flexibel te blijven en zal je geregeld moeten aanpassen.

Lukt dit dan kun je je eigen doelen vorm geven. Het zal even lekker zijn om niet met jezelf bezig te zijn. Je kunt ontspannen en hoeft niet zo angstvallig te presteren. Je kunt de verantwoordelijkheid bij anderen leggen. Let op dat er een aantal planeten is dat retrograde beweegt, daarbij is ook je heersende planeet Uranus. Daardoor kunnen er wel eens dingen minder lekker verlopen, omdat er vertragingen en beperkingen zijn. Deze kunnen je vertrouwen schaden, waardoor je beter anderen om ondersteuning kunt vragen. Tracht relaxt te blijven en wees flexibel in de omgang met mensen. Het begin van de week dien je vooral geen conflict aan te gaan. Je voelt je kwetsbaar en kunt verdriet ervaren. Ga je toch de strijd aan, dan kun je flink geraakt worden. Bemoei je deze periode niet teveel met anderen. Het eind van de 1ste week moet je voorzichtig zijn met grote uitgaven. Beter kun je je bezig houden met sociale contacten, de natuur en het verklaren van dromen die je ervaart.

De 9de t/m de 11de is er een mysterieuze energie, die jou flink bezighoudt. Deze kan gepaard gaan met voorspellende dromen en bepaalde gewaarwordingen. Wees niet bang, maar bedenk dat iemand jou iets duidelijk maakt. Je bent het midden van de maand wat emotioneel in contact met mensen, maar wel toegankelijk. Daardoor zijn er veel intimiteiten, vriendschappen en leuke evenementen. Vanaf de 20ste zal de energie relaxter worden. Daarbij zijn de 25ste, 26ste, 29ste en 30ste fantastische dagen om op vele gebieden goed te presteren. De Volle Maan kan je wel eens zoveel energie geven dat je roekeloos bent en je teveel risico’s neemt. Het is wel een superleuke periode.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.