Gratis maandhoroscoop Waterman - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden mee te nemen bij het ontwikkelen van dingen die je in de toekomst wilt gaan doen. Over het algemeen zullen de meeste Watermannen zich deze maand prima voelen. Ze kunnen zich even terugtrekken en genieten van de heersende rust. Alleen mensen die de laatste tijd iets dramatisch meegemaakt hebben, kunnen zich minder lekker voelen. Het gevoel van verlies kan voor flinke stress zorgen. Dit kan te maken hebben met een overleden geliefde of het verbreken van een relatie. Het kan ook op andere gebieden liggen en je danig storen in je dagelijkse bezigheden. Normaal gesproken is het echter een prima maand. Je kunt banden aanhalen en contacten herstellen. Het zal belangrijk zijn om je fouten toe te geven of met mensen te spreken, die zelf fouten hebben gemaakt. Ga niet teveel af op eigen gelijk, maar breng begrip op voor de mening van anderen. Hoe rustiger en meer empathisch je je mening verkondigt, des te meer zal een ander zijn/haar ongelijk durven toe te geven. Je kunt nieuwe contacten opdoen, maar moet voorzichtig zijn met het aangaan van nieuwe vriendschappen of liefdesrelaties. Er is een bedrieglijke energie. Er zijn conflicten mogelijk, zelfs als je dit helemaal niet zo bedoelt. Zijn er deze maand eenmaal problemen of conflicten, dan kan het moeilijk zijn om er uit te komen. Het is geen goede tijd voor grote investeringen of aankopen. Ook andere belangrijke zaken dienen omzichtig gedaan te worden. Neem geen risico en ga niet teveel op je gevoel af bij het nemen van belangrijke beslissingen. Het is een prima tijd voor plannen van lange termijndoelen, het zoeken van oplossingen voor problemen en het zoeken van alternatieven als bepaalde dingen niet goed gingen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.