Gratis maandhoroscoop Waterman - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag


Maandhoroscoop Waterman

Waterman : 21 januari - 19 februari

Je kunt deze maand veel plezier beleven, waarbij je het leuk vindt om te feesten en er het beste van te maken. Toch is het verstandig je hoofd er bij te houden en niet al te vaak uit je dak te gaan. Dan zal het uiteindelijk ook niet meer zo leuk zijn. Het is een prima maand om je huis een opknapbeurt te geven. Je bent creatief en zal met weinig geld veel bereiken. Heb je een partner, dan zal het een romantische maand worden, maar wil je soms de bloemetjes met vrienden buitenzetten. Ben je single, dan is het een goede maand om de spanning te zoeken, maar niet om een vaste nieuwe relatie aan te gaan. Je wilt liever spelen en genieten. Er kunnen veranderingen in je leven zijn, maar je doet er verstandig aan om niet teveel tegelijk te willen. De 1ste dagen ben je menslievend en heb je veel voor anderen over. Een prima moment om aan liefdadigheid te doen.

In de periode van de 6de tot de 9de kan er het een en ander gebeuren, waar je alle zeilen bij zal moeten zetten. Je kunt het oplossen, maar je zult wel actie moeten ondernemen. Het is een periode, waarin iemand iets aan je zal openbaren. Let op dat je, als mensen je in vertrouwen nemen, niets aan anderen doorvertelt. Dat zal het vertrouwen een flinke deuk opleveren.

In de periode van de 14de tot de 16de zal er bijzondere informatie aan je verteld worden. Dit kan jou prikkelen om te onderzoeken wat je met deze kennis kunt gaan doen. Je zult erg ambitieus zijn en bent vastbesloten om de onderste steen boven te halen. De 21ste tot de 23ste wil je alleen zijn en trek je er graag op uit. Het zal een periode om dit ook te doen en even de rust op te zoeken. De periode van de 27ste t/m de 29ste zal je juist veel met mensen willen zijn. Het zijn productieve en effectieve dagen, waarin je veel kunt doen om jezelf uiteindelijk flink te ontwikkelen. De maand zal dus prima eindigen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.