Gratis maandhoroscoop Waterman - Maart 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Mensen kunnen nog wel eens het een en ander bij jou uitlokken, maar beter kun je hier niet op ingaan. Bedenk verder dat je deze periode nog wel eens wat arrogant over kunt komen. Probeer hier mee op te letten en tracht dit te voorkomen. Mensen die jou waarderen zullen veel van je aannemen, waardoor je deze mensen de juiste weg kunt tonen en daar heb je uiteindelijk veel meer aan. Het 2de deel van de maand is wat anders qua energie. Je zult nu minder rationeel zijn en zal meer uit moeten gaan van intuïtie. De uitkomst zal hierbij hetzelfde zijn als in het eerste deel, omdat je wel oplossingen weet te vinden. Heb je een eigen bedrijf, dan moet je nu wel opletten dat mensen soms wel eens een vertragende werking op je hebben, waardoor je niet altijd even goed kunt presteren. Wees duidelijk voor de mensen die voor je werken en laat ze niet teveel hun eigen weg volgen. Jij bent de baas en dat kun je op een sympathieke, maar toch duidelijke manier wel laten merken. Werk je voor een baas, dan doe je er goed aan om zelf niet alleen je eigen weg te volgen. Je zult veel meer goodwill kweken als je volgzaam bent en later dit jaar kan je hier wel eens veel voor terugkrijgen. Het derde deel van de maand kun je je heel goed op jezelf concentreren. Je bent zeer creatief en ook is het een prima periode om jezelf te analyseren. Singles kunnen iemand ontmoeten die het leven zal veranderen, maar dit hoeft niet perse een nieuwe partner te zijn. Ook is het een prima periode voor vriendschappen. Niet iedereen zal uit zichzelf bij je komen of contact met je opnemen. Doe dus wat inspanning om zelf aan te geven dat je behoefte hebt om leuke dingen te gaan doen. Je zult merken dat mensen het dan juist erg fijn vinden om met je om te gaan. Je kunt de maand dan ook op een zeer fijne manier eindigen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.