Gratis maandhoroscoop Waterman - Augustus 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag


Maandhoroscoop Waterman

Waterman : 21 januari - 19 februari

Wat een krachtvertoon in Waterman’s huis van relaties! In augustus wordt dit gebied de catwalk voor de Zon maar ook het theater (zo niet het slagveld) van Mars. Je kunt op dit gebied veel energie verwachten – en het is gepassioneerd en wild.

Het verlangen om te veroveren en je wil op te leggen voelt geweldig. Het geeft je de moed om de eerste stap te zetten of door grote gebaren je liefde te tonen. Maar het kan ook irriteren door juist de intensiteit, gebrek aan geduld of diplomatie.

In sommige gevallen zou je geliefde zelfs het gevoel kunnen hebben dat je niet om hun mening of gevoelens geeft, of dat je geen empathie of tederheid bezit.

Je moet het dus rustiger aan doen dan de energie je dirigeert, vooral omdat de Zonsverduistering van augustus ook plaatsvindt in Waterman’s huis van koppels.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.