Gratis maandhoroscoop Waterman - Maart 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Voor de Waterman is er een enorme kracht, waardoor je op vele gebieden geprikkeld kunt worden. Je bent de eerste dagen van deze maand dan ook zeer actief en hebt zin om actie te ondernemen en nieuwe dingen in je leven te gaan doen. Dit kan wel eens wat frustratie opleveren, omdat jij je energie niet altijd even goed kwijt kunt. Er wordt aangeraden om, als je buiten moeilijk kunt bewegen, thuis wat extra te doen of in ieder geval mensen buiten te ontmoeten. Kan jij je energie voldoende kwijt, dan kan je een stuk minder moe zijn. De eerste week kan je voldoende en ook diep slapen, waardoor je energiepeil deze periode hoog is. Heb je een goed humeur, dan kan je anderen prima ondersteunen als ze hulp nodig hebben. Ook de tweede week zal je actie ondernemen en vraag je jezelf af hoe je aan alle energie komt. Het antwoord is eigenlijk dat jij zo wilskrachtig bent en hierdoor een sterke wil om te bereiken wat je wilt bereiken. Watermannen die dit bovenstaande niet herkennen en minder vitaal zijn, doen er goed aan om hier eens goed over na te denken. Waarschijnlijk heb je teveel energie in je en moet je deze er uit zien te werken. Vooral de 5de t/m de 10de is een periode om hier goed mee aan de slag te gaan. In het midden van de maand zijn er voor singles mooie momenten omdat er goede contacten met vrienden komen en je hierdoor eerder mensen ontmoet, waar je gevoelens voor krijgt. De 20ste en 21ste zal je erg veel bezig zijn met te bedenken of je op de goede manier bezig bent en wat je kunt doen om alles uit het leven te halen. De laatste dagen van de week kan je zelfdiscipline zwakker worden en is het verstandig niet op te geven. Blijf sporten, eet gezond en slaap voldoende. Februari kan soms ook wel wat conflicten brengen, omdat Mars en Uranus een kritische noot in de Stier brengen. Er kunnen dus conflicten zijn tussen jou en collega’s of leidinggevenden. Mocht dit ontstaan, dan wordt aangeraden hier niet te intens in te zijn en te trachten om zo rationeel mogelijk te blijven. Het is belangrijk je te richten op datgene wat de ander goed doet en niet teveel op het negatieve. Motiveer mensen en geef ze complimenten om te zorgen dat er een goede sfeer blijft hangen. Qua gezondheid kunnen er problemen met de maag en de darmen zijn, pas dus op met alcohol, koffie en suiker. Jodium, ijzer en fosfor zijn belangrijk. Vrouwen moeten meer ontspanning zoeken. Overspanning kan namelijk fysieke problemen geven. Mannen moeten fysieke symptomen in de gaten houden en eventueel naar een arts gaan als ze twijfelen.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart