Gratis maandhoroscoop Waterman - November 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Mercurius geeft veel energie, waardoor jij je kunt concentreren op doelen die je voor de korte en lange termijn voor ogen hebt. Je bent ambitieus en je intellectuele vermogen wordt versterkt. Hierdoor kan je strategieën bedenken om je op een goede manier te ontwikkelen. Je hebt veel zelfvertrouwen, waardoor je in staat bent hard te werken en op praktische wijze datgene te bereiken wat je wilt. Je kunt je echter ook openstellen voor ideeën en gedachten van anderen. Je hebt een enorme drive, maar daardoor heb je ook weinig geduld. Wees kritisch en doe niets zonder er over na te denken. Je zult dan merken dat je uiteindelijk meer tijd overhoudt, zolang je maar selectief bent in de taken die je uitvoert. Vanaf de 8ste zal Venus energie bieden, waardoor je nieuwe ervaringen durft te zoeken en hierdoor kun je verrassende dingen tegenkomen. Het zal een goede periode zijn om jezelf te ontplooien met een studie of, als je dit al doet, een studie meer aandacht te schenken. Het is een prima periode om nieuwe mensen te vinden om een vriendschap op te bouwen. In de liefde ben je gepassioneerd, maar wil je relaties met anderen ongedwongen houden. Pushen mensen jou teveel, dan wil je uitbreken en voel je je minder prettig. Dit geldt in een relatie, bij vriendschappen en familie. Als je single bent, kun je verliefd worden, maar als je merkt dat de ander jou niet vrijlaat of te snel gaan, dan kan je achteruit gaan. In het midden van de maand zal de Maan goede energie bieden om jouw gevoelens te versterken. Je kunt tevreden zijn over de richting die je in je leven inslaat en krijgt mogelijkheden om doelen na te streven. Heb je nog geen doelstellingen, dan doe je er goed aan om deze nu wel te maken. In sociale contacten kun je profiteren van de indruk die je op anderen maakt. Mensen hebben waardering voor hoe je communiceert en kennis die je bezit. Zowel in je carrière als privéleven kun je vrij communiceren en weet je over het algemeen waar je het over hebt. Je weet precies wat je moet zeggen en doen om de juiste keuzes te kunnen maken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart