Gratis maandhoroscoop Waterman - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag


Maandhoroscoop Waterman

Waterman : 21 januari - 19 februari

De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te gebruiken om samen te werken om doelen te bereiken. Je moet er rekening mee houden dat je soms volgzaam moet zijn en je trots opzij zetten. Accepteer dat er mensen zijn, die leiding geven of het heft in handen nemen.

Je zult de 1ste week veel inspiratie hebben, waarbij je plannen en dromen hebt om iets in het leven te bereiken. Je zult er verbaasd over zijn wat je allemaal wilt en wat er op je pad komt. Laat je niet overdonderen, maar gebruik energie om dingen aan te pakken en de toekomst in te gaan. Deze periode ben je charmant en liefdevol, waardoor je sociale leven flink toeneemt. Maar, zoals gezegd, je zult soms dingen moeten doen, waar je niet altijd achterstaat. Zolang dit geen zaken zijn die over normen en waarden gaan, wordt aangeraden dit te doen of compromissen af te sluiten. De periode van de 10de t/m de 15de is hier geschikt voor. Je dient je intellect te gebruiken om een weg te vinden tussen jouw opvattingen en die van anderen.

Let de periode van de 19de t/m de 21ste op dat emoties je parten spelen. Met name je partner, goede vrienden of familie kunnen helpen. Hoe beter je sociale leven, hoe minder stress je ervaart. Mensen die een minder goed sociaal leven hebben, kunnen t/m de 24ste stress houden. Daarna zal er spirituele hulp komen, die zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.