Gratis maandhoroscoop Waterman - Mei 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Op emotioneel en sociaal gebied kun je in mei te maken krijgen met een onderbuikgevoel, waarbij je niet altijd zeker bent van dingen waar je mee bezig bent. Je kunt het gevoel hebben dat, zelfs als dingen goed gaan, er iets aan je knaagt. Je voelt je daardoor onzeker en zal te maken krijgen met ongemakkelijke gevoelens. In contact met anderen heb je daardoor, onterecht of terecht, het gevoel dat je mensen niet kunt vertrouwen. Daardoor kun je achteruit gaan en mensen het idee geven dat je ze wegduwt. Doordat de spirituele energie je onderbewustzijn aanraakt, zal je niet altijd even goed aan kunnen geven waar het door komt dat je je minder goed voelt. Het bijzondere aan deze energie is dat er soms een vicieuze cirkel ontstaat, waarbij jouw uitstraling anderen negatief kan raken en zij dan ook negatief terug reageren. Hierdoor kun je denken dat zij het juist verkeerd met je bedoelen, waardoor je extra negatief reageert. Mei zal een belangrijke maand zijn om dit eens goed onder de loep te nemen. Je zult merken dat je, als je je onderbewustzijn naar boven kunt brengen, deze cirkel kunt doorbreken. Het zal belangrijk zijn om jouw neiging, om mythisch en geheimzinnig te reageren en te communiceren, wat meer onder controle te krijgen. Veel mensen zullen dan weten wat ze aan je hebben, waardoor er meer rust komt. Met name op zakelijk gebied kan er een speciale energie zijn. Deze kan zich richten op jouw gave om mensen aan te geven wat je vindt en ook zeker om bepaalde taboes aan de kaak te stellen. Geef deze gave niet op en laat je niet tegenhouden als mensen hier moeite mee hebben. Ze zullen eerst negatief reageren, waardoor je het gevoel hebt dat het juist niet gewaardeerd wordt, maar uiteindelijk zal dit wel zeker zijn vruchten afwerpen. Tracht geduld te bewaren en blijf eerlijk en respectvol bij de dingen die je zegt of doet.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart