Gratis maandhoroscoop Waterman - Juli 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Waterman de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop waterman, gratis jaarhoroscoop waterman of weekhoroscoop waterman, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld waterman pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop waterman vandaag

Maandhoroscoop Waterman

21 januari - 19 februari


Mars zal voor de Waterman krachtige energie brengen, waardoor eigenzinnigheid sterk naar buiten zal komen. Deze zorgt ervoor dat je soms heel erg eigenwijs en vastberaden kunt zijn. Niet iedereen zal dat waarderen en je kunt beter relaxt blijven en geen olie op het vuur te gooien als er conflicten dreigen. Je kunt dan bedoeld of onbedoeld mensen flink kwetsen en vooral als dit al in juni ontstaan is, kan dit verergeren. Pas dus zowel op woorden als daden en probeer ook goed na te denken of iemand anders gelijk heeft. Wees daar niet te koppig in, omdat je juist de eerste dagen van deze maand grote problemen kunt krijgen. Het zal belangrijk zijn balans te vinden tussen de gedachten, perspectieven en gevoelens van anderen en degene die jijzelf met je meedraagt. Pluto geeft een wat meer bescheiden vorm van passie weer, waardoor je wel strijdbaar bent, maar dit over het algemeen ook wel met een glimlach kunt doen. Pluto beweegt tot oktober retrograde, waardoor er nog steeds veel mogelijk is om tot persoonlijke groei te komen. Ook kan je over het algemeen prima met vrienden en familie omgaan en zit je lekker in je vel. Voor Mars zal je t/m de 4de op moeten passen, omdat deze dus wel roet in het eten kan gooien. Het wordt over het algemeen een actieve maand voor de Waterman met over het algemeen veel geluk en liefde. Wel moet je opletten dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging kan je deze maand geregeld hebben en het is dan verstandig te bekijken of jij je dit kunt veroorloven. Let je hierop en spaar je wat geld op, dan kan je later dit jaar profijt hebben, omdat er aanwijzingen zijn dat je bepaalde onverwachte kosten kunt krijgen. De Waterman is van nature erg eenkennig, maar vindt het ook erg fijn om lekker de natuur in te trekken en leuke activiteiten te doen. De planetaire energie is over het algemeen zowel voor de carrière als het privéleven gunstig. Wel kan je soms het idee hebben dat je liefdesleven niet altijd even goed is. Ben je gebonden, dan is het belangrijk eventuele sleur te verbreken en samen met je partner leuke dingen te doen. Betrek hier eventueel geliefden bij, omdat je dan even die sociale steun kunt ervaren. Weet je niet precies hoe en wat mensen in je omgeving willen, praat er dan met ze over.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Waterman sterrenbeeld

Waterman, je hebt een sterke overtuiging. De waarheid is voor jou belangrijk. Je bent eerlijk genoeg om van mening te veranderen wanneer je inziet dat je fout zit – dit siert je.
 
Watermannen hebben een brede visie en brengen de verschillenden denkbeelden samen tot een sterke eigen mening.  Je wilt van iedereen leren.
 
De waterman staat bekend als eerlijk, serieus, sympathiek en humaan. Soms een tikje idealistisch. Je bent vlug van begrip en hebt droge humor.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart