Jaarhoroscoop 2022 – Alle sterrenbeelden

 


 
Jaarhorscoop voor alle sterrenbeelden! Ontmoet je dit jaar de ware, of blijf je single? Houd je relatie stand of gaan jullie dit jaar uit elkaar? Lees nu jouw liefdeshoroscoop.
 

Ram (21 maart t/m 20 april)


 

Single Ram
Je hebt een innemende, positieve persoonlijkheid en bovendien ben je woest aantrekkelijk. De reden dat je single bent is niet omdat niemand interesse heeft in een relatie met jou. De reden is dat je aan de verkeerde je telefoonnummer geeft. Verander dit jaar je aanpak, stap rustiger op iemand af of geef niet zo snel, in je enthousiasme, je telefoonnummer. Probeer eens een beetje afstandelijker te zijn, ze zeggen niet voor niets: ‘snelle liefde is lange haat’.  Er is niets mis met ongecompliceerde seksuele ontmoetingen, maar ze staan een relatie in de weg. Als je genoeg hebt van losse verhoudingen, op zoek bent naar echte liefde, swipe dan op andere mannen of vrouwen of wacht tot na de zomer. Vrienden stellen je dan voor aan iemand die voor jou bestemd is.
 

Ram in een relatie
Ups en downs, maar In de meeste relaties loopt het soms niet zo soepel. Helaas gaan jullie dit jaar een paar keer door een mindere fase. Het jaar begint met veelvuldige dramatische downs.  Focus je minder op de eigenaardigheden van je partner, maar op de goede dingen. Tel tot tien voordat je iets zegt, je kunt best bot reageren. Als je last hebt van woede-uitbarstingen, doe er dan iets aan. Het is dit jaar aan jou en niet aan jullie samen of jullie hier uitkomen. 


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier alles over het sterrenbeeld Ram

 

Stier (21 april t/m 21 mei)

 

Single Stier
Sommige mensen zijn vrijgezel omdat ze ervoor kiezen, maar jij vraagt je af waarom je nog steeds single bent. Je hebt moeite met het loslaten van pijnlijke liefdeservaringen die je hebt opgedaan, maar als je op zoek bent naar liefde moet je uitdagingen onder ogen zien. Het is eng om weer te daten, maar als je het deze zomer doet, is het de moeite waard. Blijf niet veilig in een joggingbroek op de bank zitten. Begin in april met daten, zet je angst opzij, oefen in het leren kennen van nieuwe mensen. Je krijgt er zelfvertrouwen door, meer energie en je ontmoet dit jaar ook nog eens je nieuwe partner na de vijfde date.


Stier in een relatie
Je bent een toegewijde, betrouwbare partner die de behoeften van zijn of haar partner serieus neemt. Ook ben je een sensuele, hartstochtelijke minnaar of minnares. Omdat je nooit zomaar opgeeft en gelooft dat er oplossingen zijn voor relatieproblemen, houd je vol, hoe gecompliceerd de situatie ook is. Probeer dit jaar niet alleen vastbesloten te zijn je relatie te laten slagen. Doe ook iets, je bent soms star, koppig en jaloers. Geef toe dat je enorm eigenwijs bent. Vertel aan je partner wat je nodig hebt, zoals meer fysiek, teder contact. Het wordt een fantastisch jaar voor jullie, als je bereid bent je flexibeler op te stellen.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier alles over het sterrenbeeld Stier

 

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

 

Single Tweelingen
Je bent speels, vrolijk en levensluchtig, veel singles zijn het daten zat, maar jij hebt de gave, ook na een teleurstelling, gewoon door te gaan met daten. Je bent liever alleen dan met de verkeerde. De eerste maanden van dit jaar staat je liefdesleven op een laag pitje, maar vanaf mei krijg je de kriebels en heb je zin in daten. Omdat je bent afgestudeerd in flirten vermaak je je uitstekend vanaf de maand juni. Geniet van alle leuke ontmoetingen, maar laat de Ram en de Waterman die je eind van de zomer ontmoet niet zomaar schieten. Met één van de twee kun je heel gelukkig worden.


Tweelingen in een relatie
Je gedrag is moeilijk te voorspellen, een liefdesrelatie met jou brengt dan ook een flinke dosis onzekerheid met zich mee. Je houdt je soms niet aan afspraken en je vermijdt emotionele gesprekken, waardoor dit jaar irritaties tussen jou en je partner ontstaan. Je partner is niet saai, hij of zij heeft gewoon andere verwachtingen. Ook is de houdbaarheidsdatum van je relatie niet verlopen. Wanneer je probeert meer empathie te tonen, zal jullie relatie weer levendig worden en jaren standhouden.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier alles over het sterrenbeeld Tweeling

 

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

 

Single Kreeft 
Je bent volhardend, vasthoudend en te lang doorgegaan met relaties die nergens heen gingen. Je vindt het moeilijk om een nieuwe partner te vinden. Iemand moet eerst je vertrouwen winnen voordat je je geeft. Je verlangt naar een partner die geduld heeft, begripvol en trouw is. Het liefst krijg je er tijdens een eerste date, als je je tot hem of haar voelt aangetrokken, een garantiebewijs bij. Hoe lastig het tegenwoordig ook is iemand te ontmoeten die niet alleen een one night stand zoekt, vooral online, is de kans groot dat je dit najaar degene ontmoet waarnaar je verlangt. Steek dit jaar meer energie in het vinden van een geliefde, verheug je op de maanden augustus en september. Het is niet een Ram, maar een Vissen of een Schorpioen waar je je aandacht op moet richten.
 

Kreeft in een relatie
Ruzies, irritaties, dagen niet met elkaar praten, het jaar begint allesbehalve gezellig als je partner geen Kreeft is. Ook met de sterrenbeelden Vissen en Schorpioen blijft het gezellig, maar als je partner een ander sterrenbeeld heeft zijn er conflicten. Je vermijdt confrontaties, trekt je terug, waardoor je partner steeds meer gefrustreerd raakt. Ruzies kunnen hoog oplopen als je niet bereid bent te praten. Vanaf juni gaat het beter, het lijkt alsof het mooie weer een positieve invloed heeft op je relatie. Wist je dat seks voor een Kreeft een manier om te ontspannen is? Al je zorgen verdwijnen tijdens een vrijpartij. Probeer het dit jaar!


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier alles over het sterrenbeeld Kreeft
 
 

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

 

Single Leeuw 
Je bent van nature opgewekt en je bruist van positieve energie. Bij jou draait alles om de liefde. Je verlangt naar een partner, naar onvoorwaardelijke liefde, maar daar kom je niet openlijk voor uit. Je komt op vrienden over alsof je het prima vindt dat je single bent. Neem dit jaar een paar vrienden in vertrouwen, vertel dat je graag een partner wilt. Je vrienden of vriendinnen gunnen je een partner en zullen er alles aan doen om je aan iemand te koppelen. Sla geen enkele uitnodiging over, vooral niet eind juni, begin juli.
Het wordt een geweldige zomer, een zomer om nooit meer te vergeten.
 

Leeuw in een relatie
Je bent een geweldige partner, je overspoelt je partner met aandacht, liefde en cadeaus. Maar je eist hetzelfde terug, soms zelfs meer, waardoor er dit jaar meerdere keren relatieproblemen ontstaan. Discussies monden uit in drama’s, die je snel vergeet, maar je partner niet. Accepteer je partner zoals hij of zij is, verwacht niet dat je partner zo gul en loyaal is als jij en verwacht vooral geen volledige overgave en aanbidding. Geef je partner niet het gevoel dat het nooit goed is. Wanneer je je verwachtingen loslaat houd je meer energie over. Je partner voelt zich gewaardeerd en relatieproblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier alles over het sterrenbeeld Leeuw

 

Maagd (24 augustus t/m 22 september)

 

Single Maagd 
Je bent intelligent, eerlijk, aantrekkelijk en kritisch. De reden dat je single bent is dat je de lat vaak te hoog legt. Dit jaar is een jaar met kansen. In april, juli en september ben je woest aantrekkelijk, waar je ook bent, op een feestje, een terras, of in een winkel, er is altijd iemand die je wil leren kennen. Het enige wat je moet doen is je aankleden en de deur uit gaan en niet thuis op de bank blijven zitten. Vraag naar zijn of haar sterrenbeeld als je een spontaan gesprek met iemand hebt. Is het een Stier of een Steenbok? Geef dan je telefoonnummer, je wordt zeker niet teleurgesteld.


Maagd in een relatie
Je bent een trouwe, attente partner. Je partner weet wat er van hem of haar verlangd wordt in jullie relatie. Je partner past zich aan, maar is niet altijd gelukkig met de stroom kritiek en alle ongevraagde adviezen die je geeft. Dit jaar barst de bom, in de maand mei. Je houdt niet van ruzie en loopt meestal weg, omdat je de confrontatie niet aan wilt gaan. Maar nu is een gesprek onvermijdelijk. Luister naar je partner, zonder je mening te geven, vraag wat hij of zij nodig heeft. Laat je partner dit jaar zien en voelen dat je kunt luisteren en dat je bereidt bent rekening te houden met zijn of haar gevoelens. Jullie relatie krijgt meer diepgang en wordt hechter dit jaar, als je tot tien telt voordat je iets zegt.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier alles over het sterrenbeeld Maagd

 

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

 

Single Weegschaal 
Je bent het charmantste sterrenbeeld van de dierenriem en je ziet er altijd fantastisch uit, al vind je zelf dat het niet zo is. Vanaf de maand maart wordt het een fantastisch jaar. Je bent erg goed in het verleiden van iemand en verwacht van anderen hetzelfde. Je wilt dat de ander je het hof maakt. Wanneer je accepteert dat veel mensen stuntelig zijn, als het de liefde betreft, leer je andere types kennen dan tot nu toe. De verlegen Stier die je in april ontmoet is integer en een perfecte match. Maar als je je meer voelt aangetrokken tot de Waterman, houdt er dan rekening mee dat een Waterman doet wat hij of zij wil. Je ontmoet dit jaar zo veel potentiele partners en allen hebben een ander sterrenbeeld. Voor wie je ook kiest, eind van het jaar ben je niet meer single.


Weegschaal in een relatie
Je bent blij dat je een relatie hebt, omdat je graag je leven met iemand wilt delen. Dit jaar heb je helaas regelmatig ruzie met je partner, je eist dat hij of zij constant met jou bezig is. Ook verlang je dat je partner het altijd met je eens is. Vraag jezelf af of de woede of frustratie die je soms voelt wel terecht is. Je bent niet altijd standvastig, volgens je partner zelfs zeer wispelturig, oefen dit jaar in vastberadenheid, als je je partner positief wilt verassen. Wanneer je je partner meer ruimte geeft, krijg je er veel voor terug en wordt het een romantisch jaar.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier alles over het sterrenbeeld Weegschaal

 

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

 

Single Schorpioen
Je bent het meest sexy en intense sterrenbeeld van de dierenriem. De reden dat je single bent is, omdat je niet snel verliefd bent. Ook gruwel je van oppervlakkigheid en mensen die zich opdringen. Jouw perfecte match is intelligent, mysterieus en een beetje terughoudend. Dit jaar, leer je eind juli iemand kennen die je enorm aantrekt. Maar ook in de maand augustus ontmoet je iemand in wie je geïnteresseerd bent. Het is aan jou, ga je voor de sensuele Vissen die je begrijpt op een hoger niveau of ga je voor de Steenbok die ervoor zal zorgen dat je alles krijgt wat je wenst
 

Schorpioen in een relatie 
Je bent een liefdevolle partner, maar soms ontgaat je wat je partner nodig heeft in een relatie. Het jaar begint niet goed, jullie ruzies worden steeds heftiger. Je moet dit jaar hard weken aan je relatie. Regelmatig lever je goedbedoelde kritiek, waardoor je partner denkt dat hij of zij niet goed genoeg is. Je partner voelt zich afgewezen en onzeker. Wanneer jullie ruzie hebben trek je je meestal dagen terug, omdat je alleen wilt zijn en je weer op moet laden. Je partner begrijpt dit gedrag niet, je partner denkt dat je hem of haar niet ziet staan en zijn of haar liefde op de proef gesteld wordt. Relatieproblemen kunnen ontstaan doordat geliefden bezig zijn met wat zijzelf missen in de relatie. Wanneer jullie er samen niet uitkomen is relatietherapie online een oplossing. De drempel is lager en je leert snel waar het knelt. Vanaf augustus vinden jullie elkaar weer als jullie in elkaar geïnfesteerd hebben en de kans op een terugval is heel klein.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier alles over het sterrenbeeld Schorpioen

 

Boogschutter (22 november t/m 22 december)

 

Single Boogschutter
Je bent wijs, enthousiast en straalt iets bijzonders uit. Wanneer je in een ruimte stapt vult de ruimte zich met positieve energie. Je hebt de gave, door te zijn wie je bent, anderen een blij gevoel te geven. Het is dus geen wonder dat daar waar je bent er altijd iemand aanwezig is die je beter wil leren kennen. Je verlangt naar een langdurige relatie, maar omdat je ook behoefte hebt aan vrijheid en je uitstekend vermaakt met familie en vrienden ben je niet wanhopig op zoek naar een partner. Dit jaar doen zich veel kansen voor op liefdesgebied. In april ontmoet je een Leeuw, maar ook een Ram. Met beiden heb je  veel plezier, maar dan ontmoet je een interessante Waterman. Ook eind september leer je iemand kennen die bij je past, het is een Tweelingen. Jullie zijn meteen maatjes, hebben dezelfde interesses en vooral veel plezier.
 

Boogschutter in een relatie
Je bent een vermakelijke partner en je steunt je partner waar nodig, maar dit jaar raakt je geduld soms op, niet de liefde, maar je geduld wordt op de proef gesteld. Je ontwijkt negatief ingestelde mensen altijd al, maar een negatieve, jaloerse en bezitterige partner kun je niet ontlopen. Ook een te aanhankelijke partner benauwt je. Accepteer dat een saai en voorspelbaar leven nu eenmaal niet bij je past. Ga dit jaar alleen of met vrienden op vakantie, onderneem dat waar je blij van wordt. Je partner draait vanzelf bij en zal er alles aan doen zijn of haar gedrag te veranderen. Je partner wil je niet kwijt.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier alles over het sterrenbeeld Boogschutter

 

Steenbok (23 december t/m 20 januari) 

 

Single Steenbok
Je bent aantrekkelijk, intelligent, betrouwbaar en verstandig. Ook ben je selectief en neem je het leven te serieus. De reden dat je single bent is dat je tijdens een eerste date te veel op je date let. Je toont belangstelling en neemt de ander van kop tot teen op. Iemands gedrag, kleding, kapsel, schoenen en zelfs sokken, alles moet perfect zijn. Er dienen zich dit jaar zo veel kansen voor op liefdesgebied, je bent aan het eind van het jaar niet meer single als, ja als, je een date een tweede kans geeft. Wanneer er aan iemands gedrag niets aan te merken is, maar zijn of haar kleding je niet aan staat, of hij of zij de naar jouw mening het verkeerde parfum gebruikt, wil dat niet zeggen dat je date niet de liefde van je leven is, Geef de Schorpioen of de Maagd dit jaar een tweede of zelfs derde kans!
 

Steenbok in een relatie 
Je bent een trouwe, zorgzame, liefdevolle partner. Omdat je niet uitbundig bent, meestal koel, kritisch en nuchter reageert, kan een relatie met een optimistische partner dit jaar soms problematisch zijn. Voor Steenbokken die een relatie hebben met een Stier, Maagd, Schorpioen of Kreeft, wordt het een fantastisch jaar. Gezinsuitbreiding een nieuwe woning, alle wensen komen uit. Steenbokken die een relatie hebben met een ander sterrenbeeld kunnen ook rekenen op een gelukkig jaar, geen reeks tegenslagen meer. Volgens onderzoekers zijn getrouwde stellen gelukkiger dan ongetrouwde stellen. Wanneer je niet getrouwd bent, is dit het jaar om in het huwelijksbootje te stappen.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier meer over het sterrenbeeld Steenbok
 

Waterman (21 januari t/m 19 februari)


Single Waterman 
Je bent spontaan, origineel, vriendelijk, nuchter en tegendraads. Je verlangt naar een partner waar je mee kunt lachen en die je de ruimte geeft, veel ruimte. Omdat je moeite hebt met structuur en routine, en een enorme hekel hebt aan verantwoording afleggen ben je single. Ook knap je af op een date die emotionele bagage heeft. Een psychologisch gezonde partner vinden is lastig, iedereen krijgt vroeg of laat een portie ellende. Geef je dates, het zijn er dit jaar veel, een tweede kans, vooral degene die gevoelig overkomt. Mensen met bagage zijn vaak empathischer en sterker. Oefen in het daten met gevoelige mensen, omdat je eind oktober na een eindeloze reeks dates, onverwacht je levenspartner ontmoet, nee niet op een dating app, maar ‘in het wild.’
 

Waterman in een relatie
Je bent een opwindende toegewijde partner, maar je partner vindt dat je niet genoeg aandacht geeft. Het is je onverschillige houding en scherpe tong, je kunt extreem grof reageren, waardoor je partner soms dagen van slag is. Je geeft fouten toe en staat open voor een discussie, maar je weet je partner, op de één of andere manier, altijd weer te overtuigen dat jij degene bent die gelijk heeft. Is je partner een Vissen, Stier, Kreeft, Maagd, Steenbok of Schorpioen? Luister dit jaar dan naar zijn of haar zorgen, geef niet je meningen en zorg ervoor dat je niet onverschillig overkomt. Jullie relatie wordt hechter, je partner krijgt meer vertrouwen en jij, ja je krijgt weer je zin, zo creëer je een win-winsituatie. Watermannen die een relatie hebben met een Ram, Leeuw, Weegschaal, Waterman, Boogschutter en Tweelingen kunnen rekenen op een avontuurlijk en succesvol
jaar.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier meer over het sterrenbeeld Waterman
 

Vissen (20 februari t/m 20 maart)

 

Single Vissen 
Je bent sympathiek, empathisch en je hebt de gave dat iedereen zich op zijn gemak bij je voelt. Je bent single omdat je te weinig energie steekt in het vinden van een partner. Daten maakt je nerveus, voor het daten ben je nerveus omdat je bang bent dat de ander tegenvalt en na het daten ben je nerveus omdat je snel wilt weten hoe je date jou vindt. Je vindt daten lastig. Je bent of helemaal weg van iemand of helemaal niet, omdat er geen middenweg is geef je een date geen tweede kans. Maar door thuis te blijven, je terug te trekken en te kijken naar romantische films ontmoet je je grote liefde niet. Geniet de eerste vijf maanden van dit jaar van films en boeken, maar neem vanaf juni elke uitnodiging aan. De meeste mensen ontmoeten de ware via vrienden, zo ook jij!
 

Vissen in een relatie 
Je bent een liefdevolle, romantische partner en je verrast hem of haar het liefst elke dag. Je wilt je partner blij maken, maar onbedoeld geef je je partner een schuldgevoel. Er is namelijk niemand die zijn of haar partner constant tevreden kan stellen en zo veel doet voor een partner zoals jij. Wanneer je partner een slechte bui heeft denk je dat het aan jou ligt. Geef je partner dit jaar meer ruimte, trek je niet terug in je eigen wereld als er conflicten ontstaan. Je partner wil jullie relatie niet beëindigen, je partner wil gewoon dat je minder aandacht geeft. Overlaad je partner dit jaar niet met liefde.


Persoonlijke Voorspelling 2022?

Onze Mediums & Paragnosten geven antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start Gratis ChatLees hier meer over het sterrenbeeld Vissen


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]Top