Jaarhoroscoop 2022 – Alle sterrenbeeldenOntmoet je in 2022 de ware, of blijf je single? Houd je relatie stand of gaan jullie uit elkaar? Lees nu alles over jouw liefdesleven in 2022.
 


Ram 21 maart t/m 20 april


Single Ram
Je verlangt naar een relatie en staat open voor de liefde, maar je bent niet wanhopig op zoek naar de ware. Het vinden van een partner staat tot september niet bovenaan je wensenlijst. Misschien omdat je je uitstekend vermaakt met oude en nieuwe vrienden. Je onverschilligheid en ‘ik zie wel of ik ooit de ware ontmoet’, houding, maakt je woest aantrekkelijk. Waar je ook bent, er is altijd iemand die in je geïnteresseerd is. Diegene die je in maart ontmoet, bezit alle eigenschappen die jij belangrijk vindt. Het streelt je ego dat iemand zo veel moeite doet, maar voor jou is het niet meer dan een avontuurtje. Ook in de eerste week van juni en de laatste week in juli is er kans op een romance, maar het blijft bij een romantische ontmoeting. Eind september ga je weer honderd procent voor de liefde, met succes.

Ram in een relatie
Als je je gelukkig voelt in je relatie verandert dat niet in 2022. Wanneer je twijfelt over je relatie, als je relatie te goed is om te vertrekken en soms te slecht om te blijven, dan neem je in december een beslissing. Stellen die willen verhuizen moeten geduld hebben tot 2023, maar het is het wachten waard. Het is een vruchtbaar jaar voor de Ram die graag zwanger wil worden. Rammen die niet zwanger willen worden doen er goed aan altijd een voorbehoedsmiddel te gebruiken.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Ram voor 2022

 


 

Stier 21 april t/m 21 mei


Single Stier 
Volop kansen in de liefde, maar als je je in eindeloze zorgen en angsten wentelt beperk je je alleen. Geef de liefde een kans, ook wanneer degene waar je mee uit gaat niet de partner is die je je wenst, kun je genieten van een leuke date. Accepteer de uitnodigingen in januari en februari en verwacht niets. Oefen in daten, probeer de ander te zien als een mens waar je een leuke avond mee hebt en niet als een potentiele partner. In april leer je nieuwe mensen kennen en de kans is groot dat je via hen iemand leert kennen die heel goed bij je past. Ook in mei en augustus gebeurt er veel op liefdesgebied. Een affaire, een vaste relatie, jij hebt de keus. Geniet van alle aandacht!

Stier in een relatie 
2022 begint harmonieus, je bent tevreden en gelukkig, omdat jullie relatie stabiel is en alles zo gaat zoals jij het wilt. Maar vanaf juli begint je relatie te wankelen en wordt de liefde gecompliceerd. Je haalt oude koeien uit de sloot, waardoor je partner zich steeds meer terugtrekt. Je doet er goed aan te beseffen, dat je datgene wat is voorgevallen niet kunt veranderen. Je kunt alleen herinterpreteren en vergeven. Ook de maanden augustus, september en oktober zijn gecompliceerd, je wilt duidelijkheid en vooral meer aandacht van je partner. Je bent jaloers, omdat je partner meer op anderen gericht is dan op jou. November en december worden liefdevolle maanden, geen ruzies meer, je hebt je koppige pruik afgezet. Je partner is er weer helemaal voor je.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Stier voor 2022 


 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

 
Single Tweelingen
2022 wordt een fantastisch liefdesjaar voor jou, aan aandacht geen gebrek. Vraag jezelf af of je de ware wilt ontmoeten of zo veel mogelijk avontuurtjes. Van een one-night stand verwacht je niets, maar aan een partner stel je hoge, misschien te hoge eisten. Vraag je in 2022 regelmatig af of je verwachtingen van een partner realistisch zijn. In de maanden mei, juli, augustus en november ben je populairder dan ooit. Je hebt een hoog libido, wanneer je niet op zoek bent naar een vaste partner kun je je in 2022 op seksueel gebied helemaal uitleven. Omdat je in november iemand ontmoet waar je echt van onder de indruk bent, zelfs tegenop kijkt, is het misschien verstandiger niet verder te gaan dan flirten. Hij of zij is intelligent, serieus, vermogend en kieskeurig. Een one-night stand zou kunnen betekenen dat je de ware mis loopt.

Tweelingen in een relatie 
Als je relatie goed en stabiel is wordt je relatie in 2022 nog beter en sterker. Slechte, labiele relaties overleven het niet. Eind mei en in de eerste week van december kunnen relaties waarin partners aan elkaar twijfelen uit elkaar vallen. Wanneer je hunkert naar vrijheid en avontuur, doe je er goed aan je verlangens onder de loep te nemen. Is je partner bezitterig of zie jij het gras aan de overkant groener dan het in werkelijkheid is? Wanneer je besluit je relatie te beëindigen is er geen weg meer terug. Wil je vrijheid en avontuur of een vaste, stabiele relatie?

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Tweelingen voor 2022


 


 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

 
Single Kreeft 
Het vertrouwen in de liefde verloren? Als de reden teleurstellende online dates zijn, stop ermee. Daten via internet is toch niet zo jouw ding. Het is een kwestie van geduld in 2022 en wel tot eind mei. Op je werk of via vrienden ontmoet je iemand van wie je onmiddellijk onder de indruk bent. Het wordt een geweldige zomer, veel romantiek en uitjes met je nieuwe vlam. Jullie zijn onafscheidelijk, eind november nemen jullie de volgende stap, samenwonen of misschien zelfs een huwelijk. 2022 begint moeizaam, maar eindigt fantastisch, al je dromen en wensen komen uit.

Kreeft in een relatie 
Ups en downs tot eind mei, je verlangt veel van je partner en geeft niet altijd evenveel liefde terug. Als je accepteert dat het soms gewoon wat minder kan lopen, niemand is tenslotte altijd gelukkig, sta je steviger in je schoenen. De downs gaan sneller voorbij en je partner reageert veel positiever als je met de stroom mee gaat.  Eind mei heb je je nieuwe gedrag onder de knie, waardoor het een liefdevolle zomer wordt. In oktober voel je je weer zoals je 2022 begon, denk eraan hoe gelukkig jullie waren in de zomer. Wanneer je niet kiest voor het pad van de wanhoop, wordt december een top maand.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Kreeft voor 2022


 

 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus


Single Leeuw 
Je staat liever niet te lang stil bij verloren liefdes of mislukte relaties. In 2022 probeer je het gewoon opnieuw. Je verlangt naar een stabiele relatie, naar huisje boompje beestje, maar je bent daar niet duidelijk over naar anderen. Jezelf kwetsbaar opstellen is niet zo jouw ding. Sterk, zelfverzekerd en onafhankelijk kom je over, waardoor degene die interesse in je toont denkt dat jij niemand nodig hebt. Als jij je milder kunt opstellen is de kans groot dat jij de partner waarnaar je verlangt in 2022 ontmoet. Je ontmoet twee heel verschillende types. De een is conservatief, ouder dan jij en heeft een goede baan met een hoog inkomen. De ander is meer een lang leve de lol type en heeft geen interesse in verantwoordelijkheid. Voor wie kies je? Wanneer je ze ontmoet? Eind augustus, midden september.
 
Leeuw in een relatie 
Geen goede start, je relatie is soms een drama. Veel woede en frustratie, je zit niet lekker in je vel. Het ligt niet aan je partner, maar aan hoe je je gedraagt. Je hinkt op twee gedachten, je wilt een relatie, een familieleven, maar ook vrij zijn. Probeer je humeur te verbeteren, meer te sporten en meer te rusten. Vanaf april zal het dan beter gaan op liefdesgebied en ook op financieel gebied. Tot augustus is je relatie nog gecompliceerd, maar vanaf september gaat het de goede kant op. Als je nog niet getrouwd bent of samenwoont, is het beter om even te wachten. December is de beste maand om te gaan samenwonen of te trouwen.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Leeuw voor 2022


 

 

Maagd 24 augustus t/m 22 september

 
Single Maagd
Je liefdesleven is in 2022 belangrijker voor je dan andere levensgebieden. Je verlangt naar een ruimdenkende partner met diepgang, die zijn of haar levensstijl aanpast aan jouw levensstijl. In 2022 is je sociale leven drukker dan vorig jaar, waardoor je veel nieuwe mensen leert kennen. Je ontmoet in 2022 twee potentiele partners. De een is hoogopgeleid, de ander spiritueel. Je wilt de perfecte partner en het goede nieuws is dat een van hen diegene is waarnaar je al heel lang verlangt. Wanneer je ze ontmoet? Tussen 15 mei en 28 juli.

Maagd in een relatie 
2022 begint harmonieus, je voelt je gelukkig en kunt je niet voorstellen dat er ooit een einde komt aan je relatie. Je geluksgevoel duurt tot midden mei. Door familieproblemen is je partner niet zichzelf. Je partner trekt zich de crisis in zijn of haar familie enorm aan, waardoor jullie liefdesleven eronder te lijden heeft. Een relatiecrisis hoeft niet het einde van je relatie te betekenen. Maar in de maanden juni, juli en augustus staat jullie relatie op springen. Las in augustus een pauze in, onderneem iets zonder je partner, ga alleen of met vrienden een paar dagen naar een eiland. Wanneer je afstand neemt kun je jullie problemen beter begrijpen. September en oktober worden dan ook fantastische maanden. In november wordt je relatie opnieuw op de proef gesteld. Is je relatie stabiel? Hebben jullie geleerd van de laatste crisis? Dan overleeft jullie relatie. December wordt een romantische, liefdevolle maand.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Maagd voor 2022

 

 

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

 
Single Weegschaal
Je bent het alleen zijn beu, je verlangen naar een partner is sterk. Familie en vrienden weten niet hoe eenzaam je je soms voelt. Probeer er in 2022 open over te zijn, vertel hen dat je graag een partner wilt. De kans is namelijk groot dat je via vrienden iemand leert kennen. Hoe meer mensen weten dat je naar een partner verlangt, hoe meer mensen je proberen te koppelen. In maart probeer je het online, zonder succes. Eind mei heb je er genoeg van, je bent teleurgesteld en gefrustreerd, omdat liefde vinden zo lastig is. In juli leer je iemand online kennen, het wordt een romantische zomer. Je voelt je gelukkig en dat maakt je woest aantrekkelijk, waardoor je veel aandacht krijgt. Midden september ontmoet je onverwacht iemand die je hart sneller laat slaan. Je staat voor een moeilijke keuze, met wie wil je een relatie? Denk er goed over na, blijf eerlijk, houdt geen van beiden aan het lijntje als je 2022 niet single wilt afsluiten.

Weegschaal in een relatie 
Januari en februari zijn fantastisch, je voelt je gelukkig, jullie liefde is intens. Maar in maart krijg je minder aandacht van je partner, waardoor je je onzeker voelt. Jullie relatie is stabieler geworden, maar minder spannend. Je partner lijkt afstand te nemen en steeds meer dingen zonder jou te willen ondernemen. In mei wordt jullie relatie dan ook op de proef gesteld. Je partner vindt dat je zijn of haar behoeften negeert, hoge eisen stelt en meer neemt dan geeft. Je zendt verwarrende signalen uit. Je hecht je als een octopus aan je partner vast, maar negeert zijn of haar behoeften. Als je partner Maagd of Kreeft is, is dat geen probleem, maar andere sterrenbeelden ervaren je gedrag als verstikkend. Je aanhankelijk gedrag en tegelijk je partner niet echt zien, maken dat je partner afstand neemt. Omdat je je partner niet kwijt wilt verander je je gedrag. Vanaf september is jullie relatie dan ook intenser dan ooit.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Weegschaal voor 2022


 

 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

 
Single Schorpioen 
Verbittering en vijandigheid zijn niet de gevoelens die je helpen liefde te vinden. ze beperken je alleen. Je bent niet single omdat je geen aandacht krijgt, onaantrekkelijk bent of onaardig. De redenen waarom je single bent zijn, je afstandelijke houding en je oogverblindende, magnetische uitstraling. Veel mensen durven je niet te benaderen, ‘te hoog gegrepen’ denken ze. Je valt op een speciaal iemand, die bijzonder begripvol is en begrijpt dat je je zo nu en dan terug trekt. Er is geen ander sterrenbeeld met zo veel kansen op een relatie in 2022. Iemand die vlakbij woont, aantrekkelijk en hoogopgeleid, wil je graag beter leren kennen. Je hoeft er niet veel voor te doen om erachter te komen wie het is, alleen vaker glimlachen. Wanneer? In januari, februari weet je wie het is. Elke maand dient zich een aanbidder aan, je bent meestal niet geïnteresseerd, Maar in juli op je werk en in september via vrienden, ontmoet je singles die wel indruk op je maken.
 
Schorpioen in een relatie 
Wanneer je partner een Steenbok, Kreeft of Vissen is wordt 2022 een fantastisch jaar. Heeft je partner een ander sterrenbeeld? Dan loopt jullie relatie niet zo lekker, de ene dag gaat het goed en de volgende dag irriteren jullie je aan elkaar. Ups en downs die tot augustus duren. Maar in september komt er een einde aan jullie instabiele relatie, je partner laat zien hoe toegewijd hij of zij is. Je partner doet er alles aan om je gelukkig te maken. Je bent eerst een beetje achterdochtig, maar in oktober weet je het zeker, je partner meent het echt. Ook jij laat je partner dan voelen en zien hoeveel je van hem of haar houdt. Je relatie heeft alle ups en downs overleefd, november en december worden fantastische maanden.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Schorpioen voor 2022


 

 

Boogschutter 22 november t/m 22 december


Single Boogschutter 
Je verlangen naar een partner verandert snel. Er zijn weken dat je graag een partner wilt, maar ook weken dat je niet naar een partner verlangt. Je hebt veel vrienden, interesses en een nuchtere kijk op de liefde. ‘Liever geen partner dan de verkeerde’, is jouw motto. Van januari tot eind juni neem je de liefde niet serieus. Het blijft bij korte romances, omdat je gericht bent op plezier maken en niet op huisje, boompje beestje. Eind september ben je uitgespeeld en toe aan een vaste relatie. Waar je ook bent leer je nieuwe mensen kennen, maar je gaat online op zoek naar een partner. Wanneer je in oktober besluit te stoppen met online daten, gebeurt er iets bijzonders. Een paar dagen voordat je je profiel verwijdert leer je iemand online kennen met wie je heel gelukkig kunt worden. Eind november ben je niet meer single, samen met je nieuwe partner maak je in december mooie plannen voor 2023.

Boogschutter in een relatie
Je begint 2022 met een tevreden gevoel over je relatie. Wanneer je gehuwd bent of samenwoont blijven jullie in 2022 bij elkaar. Als je niet samenwoont, maar wel plannen hebt om met je partner de volgende stap te zetten, heb je geduld nodig tot november. Je relatie, of je nu samenwoont of niet, is tot oktober gecompliceerd. Het jaar begon zo goed, maar in februari, mei, september en oktober wordt jullie relatie op de proef gesteld. Je hebt in die maanden het gevoel dat je relatie achteruit in plaats van vooruit gaat. Neem geen belangrijke beslissingen, kijk liever naar wat beter of anders kan. Er zijn zo veel mogelijkheden, je zult er geen spijt van krijgen als je doorzet, vanaf december is je relatie hechter dan ooit.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Boogschutter voor 2022


 


 

Steenbok 23 december t/m 20 januari

 
Single Steenbok 
Wanneer je geen ruimte voor liefde in je hart hebt, heeft alle moeite te daten geen zin. Je verlangt naar een partner, maar niet 24/7. Helaas zie je altijd eerst nadelen of problemen in plaats van voordelen en oplossingen. Flirten vind je leuk, maar iemand echt leren kennen vind je lastig. Het liefst wil je een partner met een gebruiksaanwijzing en garantiebewijs zodat je precies weet waar je aan toe bent. Van januari t/m juni blijft het stil op liefdesgebied. Je bent woest aantrekkelijk, maar je pakt je kansen op een relatie niet. In de maand juli begint het te kriebelen, op seksueel gebied. Het blijft bij een korte romance, omdat er naast seks geen gemeenschappelijke interesses zijn. Je laat de liefde van augustus tot november voor wat het is. In december ontmoet je op je werk, of tijdens een bijeenkomst iemand die bij je past. Hij of zij is aantrekkelijk, hoogopgeleid, verlegen en betrouwbaar. Het aan jou of je 2022 met een geliefde wilt afsluiten.

Steenbok in een relatie 
Je relatie is hecht en stabiel, maar niet spannend waardoor je partner jullie relatie soms saai vindt. Wanneer je een partner hebt die Schorpioen of Maagd is komen jullie wensen uit. Een verhuizing of gezinsuitbreiding in oktober, maar ook andere plannen worden een succes. Heeft je partner een ander sterrenbeeld? Dan kunnen jullie zo nu en dan in een machtsstrijd verwikkeld raken. Probeer dat te vermijden, vooral in april. Je bent vaak te voorzichtig en dingen moeten gaan zoals jij denkt dat het beste is. Je hebt vaak gelijk, maar problemen lossen zich ook vaak vanzelf op. Je kunt je partner nog gelukkiger maken, wanneer je meer plezier kunt maken.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Steenbok voor 2022


 


 

Waterman 21 januari t/m 19 februari

 
Single Waterman 
Je bent niet single omdat niemand een relatie met je wil, je bent single omdat je het lastig vindt een keuze te maken. Ook zie je vaak niet dat de ander meer dan vriendschap met je zou willen. Eind januari weet je om wie het gaat, hij of zij is ouder dan jij. Waar je ook bent trek je in 2022 als een magneet mensen naar je toe. Er gaat geen maand voorbij waarin je, als je zou willen, een vaste relatie kunt krijgen. Maar je aarzelt, daarom heb je in 2022 een aantal romances die op niets uitlopen. In maart word je verliefd, het is liefde op het eerste gezicht. Hij of zij stelt hoge eisen. Ben je bereid je vrijheid op te geven? Wanneer je besluit de liefde tussen jullie niet te laten ontwikkelen volgt er een periode met veel avontuurtjes. In december stort je je halsoverkop in een relatie. Als je je emotioneel meer open stelt, zou hij of zij weleens je ideale partner kunnen zijn.

Waterman in een relatie 
Je partner vind je soms koel en afstandelijk. Waarschijnlijk vind je jezelf helemaal niet kil, maar onbewust straal je een koele energie uit. Probeer warmer en liefdevoller te zijn, het zal je liefdesleven en vooral je seksleven veranderen in positieve zin. Verander je gedrag en in februari zie en voel je al het resultaat. Je ontvangt veel meer liefde en je partner wil je vaker een plezier doen. Omdat je in april je partner voor lief neemt, vaak weg bent en soms vergeet rekening te houden met je partner, word je relatie in mei op de proef gesteld. Langdurige, stabiele relaties overleven het, korte, instabiele relaties niet. Van juli tot november voel je je gelukkig, door de crisis in april tot eind juli is je relatie hechte. Geef je partner in december meer aandacht als je niet nog een crisis wilt.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Waterman voor 2022


 

 

Vissen 20 februari t/m 20 maart


Single Vissen 
Je bent tevreden met je leven, je verlangt naar een partner, maar je hebt in 2022 geduld en geen zin om veel energie te steken in het zoeken van een partner. Er zijn volop kansen in 2022 op liefdesgebied, maar de kans is groot dat je er niets mee doet. In april word je halsoverkop verliefd, maar het duurt niet lang. Het lijkt alsof de liefde op je jaagt in 2022. Je hoeft er niets voor te doen, je bent enorm populair, maar je bent voorzichtiger dan voorgaande jaren. Tussen de laatste week in juni en tweede week in juli, neemt je ex opeens contact met je op. Je bent gevleid en tegelijk een beetje van slag. In augustus beëindig je het contact, het is te gecompliceerd. Tot oktober laat je de liefde voor wat het is, maar dan begint het toch te kriebelen., vooral op seksueel gebied. In december, rond de 15e, leer je online iemand kennen. Met hem of haar kun je heel gelukkig worden.

Vissen in een relatie 
Je partner vindt je wispelturig en weet soms niet hoe hij of zij je gelukkig kan maken. Je relatie wordt dan ook drie keer op de proef gesteld in 2022. Eind januari tot 22 februari, eind mei tot eind juni en vanaf 28 september tot 19 oktober lopen de spanningen hoog op. 2022 is geen goed jaar om je relatie te beëindigen. Probeer dingen te veranderen en op te lossen. Neem zo nu en dan afstand, maar trek je niet helemaal terug. Laat de deur op een kier als ruzies uit de hand lopen. Kijk als je verdrietig bent in je hart, je zult zien dat je verdrietig bent om dat waarvan je genoten hebt. Je relatie wordt intenser en hechter dan ooit, als je het op kunt brengen van de drie crisissen in 2022 te leren.

Lees hier het volledige jaarhoroscoop van de Vissen voor 2022


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]Top