Jaarhoroscoop Vissen 2017


Dit jaar zal best wat dubbel voor je aanvoelen. Aan de ene kant kun je heel veel bereiken en je idealen waar kunnen maken. Aan de andere kant is er toch wel wat onrust omdat oude, onverwerkte zaken zich weer aan je opdringen. Dat kan ook in je voordeel zijn, met name als jij oude interesses weer oppakt en daar mee aan de slag gaat. Dit jaar is er een in het teken van ‘niet praten maar poetsen’, als je dat goed onthoudt kan dit een heel erg creatief en succesvol jaar voor je worden. “
 

Algemene jaarhoroscoop vissen

2017 zal voor jou geweldig van start gaan Vissen! Hou er wel rekening mee dat dit in de loop van het jaar afneemt. Het ligt helemaal aan jouw manier van communiceren of de rest van het jaar succesvol verloopt. Tip; probeer zoveel mogelijk ideeën met anderen te delen, dat bepaalt namelijk jouw succes dit jaar.

Vanaf juni wordt het even lastig voor je. Het kan zijn dat je je anders dan normaal voelt en dat kan zich op een dusdanige wijze vertalen dat anderen je niet meer in kunnen schatten. De buitenwereld kan hierdoor twijfelen aan jouw stabiliteit, dus wees vooral helder in hoe jij je uit.

Je voelt je overal thuis maar je leeft soms wel in je eigen bubbel. Zie hierboven wat betreft het duidelijk zijn naar anderen toe. Geef het gewoon even aan als je wat tijd voor jezelf nodig hebt, dat voorkomt heel veel misverstanden bij anderen.
 
Vanaf december komt jouw tijd eraan. Je zult plannen kunnen gaan realiseren en die trend zal zich de komende drie jaar voortzetten. Je zult hierdoor zelf gaan veranderen en misschien wordt het dan tijd om eens goed naar je relaties te kijken. Haal alleen maar mensen je leven binnen waar je blij van wordt. Negatieve mensen kosten je veel te veel energie.
 

Carrière

Op werkgebied ziet het er heel erg goed voor je uit. Je zult in staat zijn prestaties neer te zetten die ongekend zijn en daardoor neemt ook de kennis van je vakgebied toe. Je krijgt te maken met concurrentie, maar dat wil niet zeggen dat het een vervelend jaar voor je wordt. Er wordt minder op je gelet en daardoor zal jij meer energie en enthousiasme steken in je werk zodat jij je doelen kunt bereiken.
 
Succesvol, dat wordt 2017 voor jou! Niet achterover gaan leunen door al dat succes hè? Het komt je niet aangewaaid maar dat weet je best. Misschien wordt het wat harder werken, maar je gaat hierdoor ook beter verdienen. Ben je ondernemer? In dat geval is het belangrijk je agenda goed in de gaten te houden, anders loop je om in het vele werk wat er je kant op komt.
 
 

Liefde & Relaties horoscoop

Turbulent, dat is het voor jouw liefdesleven dit jaar. Heb je een relatie? Let dan wel op de toewijding aan je partner want een uitglijder is snel gemaakt, maar het herstellen ervan kost je enorm veel tijd en energie.
 
Heb je al een relatie en zijn er meningsverschillen? Loop er niet mee rond en praat het meteen met elkaar uit. Spendeer wat extra tijd aan elkaar, het zal jullie relatie heel erg goed doen.
 
Alleenstaande Vissen: Ben jij opzoek naar de ideale partner? In dat geval zou het je zomaar kunnen lukken deze dit jaar tegen te komen. Hou wel grip op je emoties, en probeer ze wat beter onder controle te houden.  Je weet niet altijd wat er aan de hand is en soms kan je je instabiel voelen.
 


Financiën

2017 Wordt een jaar van investeren in je toekomst. Doe er je best voor je financiële zaakjes goed in de gaten te houden en maak geen gekke bokkesprongen door geld uit te geven aan dingen die je niet nodig hebt Probeer wat geld opzij te leggen, in de komende jaren zal  je een extra spaarpotje goed kunnen gebruiken.

Dat mooie droomhuis of die erg luxe auto? Prachtig maar denk er goed over na of het verstandig is het nu aan te schaffen of over een paar jaar.

Aan het einde van het jaar wordt het wat gemakkelijker voor je en komen er financiële voordelen je kant op. Dit kan een winstuitkering, een staatslot met het juiste nummer of een extra ‘zakcentje’ vanuit je familie zijn.
 

Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop