Vissen
19 februari - 20 maart

horoscoop vissen

Jaarhoroscoop Vissen 2023

Vissen is intuïtief, veelzijdig, fantasierijk en het meest toegewijde sterrenbeeld van de dierenriem. Een Vissen staat bekend als meegaand, maar Vissen is geen meeloper, een Vissen heeft een eigen mening. Dit jaar heeft Vissen meer confrontaties met anderen dan in voorgaande jaren. Vissen komt meer voor zichzelf op en dat is nu eenmaal even wennen voor familie, vrienden en collega’s. Er zal veel veranderen dit jaar op alle levensgebieden zoals een nieuwe baan, verhuizing, gezinsuitbreiding of een huwelijk.


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Carrière 

Vissen heeft een fijne werksfeer nodig om goed te kunnen functioneren. Vissen die niet zo happy zijn op het werk en solliciteren naar een andere baan hebben uitgesteld, ondernemen nu actie. Je hebt er echt genoeg van en je beseft dat het nu of nooit is. Geef de moed niet op als je na een eerste sollicitatie niet wordt aangenomen. Dit jaar vind je de baan die bij je past. Blijf niet doormodderen en pak je kansen.

 

Liefde

De single Vissen verlangt naar een partner, maar steek niet genoeg energie in het vinden van een partner. Je bent bang dat je wordt teleurgesteld en je achterblijft met hartzeer. Je bent dit jaar aantrekkelijker, populairder en assertiever dan ooit. Geniet van alle aandacht die je krijgt. Twee korte romances, daarna ontmoet je iemand op wie je op slag verliefd bent.
De Vissen in een relatie trekt zich terug als het moeilijk wordt. Je relatie kan niet hechter worden als je dit blijft doen. Je partner wil jullie relatie niet beëindigen, hij of zij wil dingen uitpraten en oplossen. Stel je open, ga de confrontatie aan. Je relatie wordt intenser en hechter als je je houding kan veranderen.
 

Financiën 

Vissen leeft liever niet van salaris naar salaris, maar als het moet, dan kan Vissen met weinig geld veel doen. Geef dit jaar geen geld uit aan spullen die je niet nodig hebt. Leg dit jaar elke maand, als het mogelijk is geld opzij. Verkoop spullen die je niet meer gebruikt of draagt. Je kunt het geld namelijk goed gebruiken over een paar maanden. Je hebt apparatuur in huis dat aan vervanging toe is, maar het is ook mogelijk dat je gaat verhuizen. Als je doorzet, solliciteert naar die baan die je graag wilt, word je niet alleen gelukkiger, maar je verdient ook nog eens meer!

 

Gezondheid

Dit is geen medisch advies, maar een astrologisch perspectief. Raadpleeg altijd een arts bij klachten. Vissen is het gevoeligste sterrenbeeld van de dierenriem.  Je stressniveau is snel te hoog als je overspoeld wordt door negatieve gevoelens. Luister een s naar je favoriete muziek als je gespannen bent of kijk naar een comedy. Je knapt er echt van op! Zorg ervoor dat je genoeg slaapt en probeer minder junkfood te eten. Als je dit jaar ook zorgt dat je genoeg vitamines binnenkrijgt, je warme kleding draagt in de herfst en winter voel je je beter dan in voorgaande jaren.

 

Meer horoscopen voor Vissen

Wil je meer weten? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop Vissen
Weekhoroscoop Vissen
Maandhoroscoop Vissen

 

Jaarhoroscopen andere sterrenbeelden:


Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]