Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Maart 2023


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


De 1ste is er een conjunctie tussen Venus en Jupiter. Deze brengt een mix van opwinding en plezier in relaties en partnerschappen. Als gevolg hiervan kun je aangetrokken worden tot nieuwe en opwindende mensen of kunnen bestaande relaties gepassioneerder en bevredigender worden. De 2de zal Mercurius samen met Saturnus staan en vervolgens naar de Vissen reizen. Dit geeft verhoogde gevoeligheid voor je dagelijks leven en contact dat je met geliefden, familie en partner hebt. Ook kan deze energie zorgen voor een sterk contact met collega's en werknemers. Gebruik de tijd om je vaardigheden te ontwikkelen en je algehele prestaties te verbeteren. Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor gezin en financiƫn, omdat je in beiden adequaat en daadkrachtig kunt zijn. Je kunt beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel mee bezig zijn, omdat de Weegschaal toch iemand is die veel geld wil verdienen om luxe te leven. Beter kan jij je even richten op achterstallig onderhoud van je huis, kantoor of ander onroerend goed, maar ook zeker op activiteiten die je gezinsleven een positieve boost geven. Je kunt denken aan het plannen van een grote reis in de zomer of iets anders wat door je familieleden zal worden gewaardeerd. Er wordt aangeraden jezelf te blijven en je niet een andere houding aan te meten als je denkt dat anderen hierom vragen. Positiviteit en waardering zullen voldoende zijn om lekker in je vel te zitten en anderen een goed gevoel te geven. Mensen met een eigen bedrijf, kunnen verrast worden door nieuwe mogelijkheden als gevolg van optredende veranderingen. Mensen die voor een baas werken, zullen weinig verandering meemaken. Zij zullen relaxt leven en genieten van wat ze bereiken. De 7de zal de Volle Maan in Maagd staan en dit kan bij de Weegschaal eenzame gevoelens opwekken. Dit komt vooral omdat je op zoek bent naar perfectie en deze Maanstand kan dit onder druk zetten. Het wordt een tijd om financieel onder druk te staan en er zijn dan ook maagden, die moeite kunnen hebben om financieel gezond te blijven.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart