Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te passen. Je voelt je sterk en hebt volledig controle over je leven. De kosmische energie zorgt ervoor dat je zeer spannende keuzes gaat maken, die over het algemeen goed uitpakken. Hierbij zal je gedurende lange tijd kunnen transformeren. Een verbinding tussen Mercurius en Saturnus half januari zal binnen de gestructureerde Steenbok plaats. Je kunt dan over het leven nadenken en zal merken dat je bepaalde dingen anders gaat zien. Je bent kritisch, maar moet opletten voor negatieve gedachten. Dit kan blokkades geven en dan is er minder ontwikkeling. Tracht zo positief mogelijk te denken.

De 18de is er een interessante driehoek tussen de liefdevolle Venus en de passionele Mars. Je kunt dus krachtig overkomen, terwijl je tegelijk liefdevol en sympathiek bent. Je vindt evenwicht tussen passie en empathie. Het kan betekenen dat je leven er beter uit gaat zien en dit kan zowel privé als in je carrière veel opleveren. Vanaf de 23ste is er een vierkant tussen Mercurius en Uranus en dit zal communicatief wat storende energie brengen. Je kunt je minder goed uitdrukken en dat kan kwaad bloed zetten. Voel je hier niet te schuldig over, maar probeer wel zoveel mogelijk je onhandigheid onder controle te houden. Zeg of doe je deze periode iets verkeerds, bedenk dan dat ieder mens fouten maakt. Het eind van de maand biedt een sextiel tussen Saturnus en Neptunus voorspellende dromen, die in werkelijkheid veel kunnen betekenen. Je moet wel geduld hebben, omdat die dromen niet gelijk uitkomen. Blijf geloven, dan komt het vanzelf goed.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!