Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag


Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal : 24 september - 23 oktober

De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een maand zijn, waarin je tijd voor anderen moet nemen. Je zult sociale vaardigheden dus vooral moeten gebruiken om het anderen naar de zin te maken. Op zich zit dit in de Weegschaal, dus zal jou dit niet moeilijk afgaan. Het is geen maand van zelfstandigheid, omdat je je geregeld aan moet passen op wat andere mensen en wisselende omstandigheden van je vragen. Dit levert veel liefde, vriendschap en succes op. De belangrijkste zaken waar je op zult moeten letten zijn je financiën, creativiteit en de liefde. Ook zal het belangrijke zijn om negatieve gevoelens en gedachten uit te bannen.

Let op dat er nogal wat retrograde planeten zijn, waardoor je soms wel eens wat lui en traag kunt zijn. Op zich niet erg, als je andere momenten maar wel weer alles inhaalt. Gebruik de trage momenten om plannen te maken en maak toekomstdoelen. Qua gezondheid is het een maand van reiniging, zowel fysiek als mentaal. Ongewenste gedragingen en gevoelens kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het is dus een maand van mentale, intellectuele en geestelijke ontwikkeling, maar ook zeker van fysieke versterking. Je kunt je de 1ste dagen van de maand wat weemoedig voelen. Je denkt aan het verleden en wat je allemaal hebt meegemaakt en de mensen die je verloren bent. Toch kan dit je ook wel veel goeds brengen, omdat je van het verleden kunt leren. Trek er lekker op uit en ga met vertrouwde mensen om.

Tegen de 5de zal je wel weten wat je wilt en kun je het beste uit het leven halen. De 9de t/m de 11de zie je de pracht van het leven en zal je genieten van mensen, van de natuur en van allerlei leuke zaken die er op je afkomen. Het is een prima periode om afspraken te maken en evenementen te bezoeken. Ook het midden van de maand zal het ontzettend leuk zijn en kun je veel plannen maken. De 20ste t/m de 21ste kun je veel succes behalen. Rond de 27ste is het een periode om eens gas terug te nemen en te genieten van rust en eenvoud. De Volle Maan zal vreugde brengen en je laten genieten van de kleinere zaken uit het leven.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!