Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Maart 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Let op dat er mensen zijn, die te dominant worden, waardoor jij soms het gevoel hebt dat je met je rug tegen de muur staat. Het 3de deel van maart gebeuren er dingen, waar je erg verrast door kunt worden. Dit is een relaxte periode, maar met name in de liefde is er ruimte om te genieten van leuke activiteiten en spannende gebeurtenissen. Je mag best meer geven, dan je krijgt, maar doe dit alleen als je weet dat iemand anders dit ook voor jou zou doen. Bedenk dat vrijgevigheid en liefde zorgen dat je goodwill kweekt, waardoor je later vanzelf weer iets terug krijgt. Met name de laatste dagen van de maand kun je maar beter aandacht geven aan vrienden en familieleden die je lang niet gezien hebt. Hier kunnen veel mooie momenten uit voortkomen. Het is ook een periode om eens goed na te denken over dingen die je in het verleden hebt gedaan. Er zijn mogelijkheden dat iets, dat vroeger niet lukte, nu wel zal slagen. Let op dat je deze periode wel eens de neiging kunt hebben om bepaalde taken te verwaarlozen. Merk je dit aan jezelf, zorg dan gelijk dat je dit verandert.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!