Gratis maandhoroscoop Weegschaal - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag


Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal : 24 september - 23 oktober

De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die kan je in principe makkelijk aan. September wordt over het algemeen een prima maand vol mooie kansen om iets van je leven te maken. Je kunt successen behalen en problemen en conflicten oplossen. Er kan echter vanuit jezelf een negatieve energie ontstaan als je te weinig ontspanning neemt. Het zal belangrijk zijn om dit in de gaten te houden en geregeld rust op te zoeken. Vermijd hierbij fysieke en mentale problemen, omdat je anders te maken krijgt met gebeurtenissen die je gezondheid in gevaar brengen.

Het zal een maand worden, waarbij je gezondheid bovenaan moet plaatsen. Heb je die kans, dan wordt aangeraden om wat vaker vrij te nemen en zelfs een weekendje of weekje weg te gaan. Er wordt op gewezen om vooral naar plekken te gaan waar het element Water veel voorkomt, zoals naar de zee, riviergebieden of meren. Verder is de energie van de Zon belangrijk, waardoor een reisje naar Zuid-Europa of andere warme plekken zeker weldadig voor je is. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt aangeraden je fysiek niet teveel te belasten en in je werk en privéleven gas terug te nemen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!