Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Januari 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Het zal een maand zijn, waarin het belangrijk is dat jij je leert uiten en het aandurft om meningen en standpunten uit te dragen. Het wordt een maand om ambities na te streven en vooral zelfstandig aan de slag te gaan met wat je wilt bereiken. Let op dat jij jezelf nog wel eens teveel eisen oplegt, wat nog wel eens een obsessie kan worden. Ga dingen, die er van je gevraagd worden door anderen of jezelf niet uit de weg, maar vermijdt het om te impulsief te zijn. Je kunt anders te ongeduldig worden en hebt dan de neiging fouten te maken of onverantwoordelijk te zijn. Zakelijk gezien is deze maand positief, maar houd in de gaten dat je anderen niet tekort doet en teveel onder druk zet. Het zal zowel zakelijk als privé belangrijk zijn compromissen met mensen af te sluiten, zodat jij hen ook de ruimte geeft om hun eigen inbreng te hebben. In relaties is het een periode, waarin er veel verleidingen zijn, waardoor je op moet passen voor ontrouw. Singles kunnen deze maand meer kansen op een relatie krijgen, maar dan wel meer met iemand die ze al kennen. De retrograde Venus zal dan ook zeker in staat zijn om oude liefde terug te halen. Gebonden mensen kunnen door deze energie veel meer bezig gaan om oude problemen op te lossen. Singles kunnen beter meer rust en balans zoeken, omdat ze anders teveel eisen aan anderen opleggen. Pas vooral op dat je fouten uit het verleden niet herhaalt. Over het algemeen zal Mercurius zorgen voor gunstige energie, waardoor je erg goed met mensen kunt communiceren, maar je dient wel steeds tactvol te blijven. Blijf aan het begin van de maand alert op moeilijkheden die je kunt ondervinden door teveel aan jezelf te twijfelen. Ook aan het eind van de maand kan Mercurius nog wel eens flink storen. Er zijn wel eens momenten dat jouw behoeften en meningen tegengesteld zijn aan anderen. Accepteer dit en tracht interesse te tonen in wat anderen vinden. De Nieuwe Maan van de 2de zal geschikt zijn dingen te doen, die later succes geven. Je zult wel geduld moeten hebben, omdat je deze niet gelijk zult zien. De retrograde Venus zal in dit deel van de maand een vierkant met de Zon vormen. Hierdoor moet je opletten dat je financieel en in persoonlijke relaties de rust bewaart. Mercurius zal dan namelijk intense kracht geven, waardoor je zeer actief bent bij de denkprocessen die je gebruikt. Hierdoor ben je wel eens te vlot voor anderen en kunnen ze je moeilijk bijhouden.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart