Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Juli 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Het is een prima maand met nieuwe kansen wat betreft je carrière, educatie of als je een eigen bedrijf hebt. Let op dat er heel wat op je afkomt en dat je dus niet te lang moet doen over besluiten die je moet nemen. Wacht je namelijk te lang, dan zullen kansen voorbij gaan. Mensen die problemen hebben met grote bezittingen, zoals een auto of onroerend goed kunnen deze beter naar volgende maand schuiven. Je bent afhankelijk van anderen en daardoor moet je dus wachten. Wees niet bevreesd, je zult in staat zijn op een later moment alsnog te handelen en dingen op te lossen. Je liefdesleven en je familie- of thuissituatie zullen prima verlopen, zodat je op dit gebied normaal gesproken geen problemen hoeft te verwachten. Sterker nog, de energie zal zeer goed zijn en er zullen intense en warme interacties zijn. Het is hierbij ook zeker een prima maand voor het bespreken van problemen of andere zaken die jou bezig houden met vrienden en familie. Mensen die op vakantie gaan, dienen zich goed voor te bereiden, vooral als je naar een land met een geheel andere cultuur gaat. Er zijn aanwijzingen dat je obstakels of andere moeilijkheden tegen kunt komen. Het is een prima maand om bepaalde activiteiten of evenementen in een ander gebied te bezoeken. Met name voor de liefde kan dit veel goeds bieden. Vrouwen kunnen een prima maand tegemoet zien, maar moeten opletten dat de interactie met mannen lastig kan zijn. Blijf bij je mening en geef aan welke ideeën jij in gedachten hebt, vooral als het gaat om je carrière of andere doelen die je wilt behalen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!