Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag


Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal : 24 september - 23 oktober

De Zon zal tot eind maart op krachtige manier in je teken staan en kan veel goeds bieden, waardoor je een prima maand meemaakt. Op de 3de en 4de is het belangrijk vooruit te denken en een duidelijke planning te maken. Dit bespaart veel tijd en stress, omdat je van tevoren al weet wat er moet gebeuren. De 4de en 5de zijn prima dagen om te feesten of naar leuke plekken te gaan. Je zult veel uitnodigingen krijgen. Je hebt een krachtige uitstraling en mensen trekken sterk naar je toe. Het zal een maand zijn, waarin mensen jou beter willen leren kennen en, als je geluk hebt, zitten daar mensen bij die veel voor je kunnen betekenen. Ook zullen vrienden veel aandacht geven, waardoor je waardering voelt en daardoor lekker in je vel zit. Je kunt makkelijk vrienden maken en huidige vriendschappen verbeteren. Ook is het een prima maand voor liefde, waarbij een huidige relatie meer aandacht krijgt.

Ben je single, dan bestaan er interessante momenten om een nieuwe persoon te ontmoeten. Het is zelfs mogelijk dat er een ex-partner in je leven terugkomt. Financiële situaties kunnen verbeteren en je hebt mogelijkheid om je carrière een flinke impuls te geven. Vanaf de 10de zal de romantiek zeer passioneel zijn en kun je genieten van een periode van leuke activiteiten en het ontmoeten van nieuwe mensen. Durf over grenzen te gaan en wees niet te bang om iets te doen, waar je eerst bevreesd voor was. In de periode van de 18de tot en met de 20ste ben je zowel sociaal als emotioneel erg sterk. Mensen zullen je waarderen en je veel aandacht geven. Je bent aantrekkelijk en je houding is ook zeer uitdagend. In de periode van de 23ste tot de 26ste heb je een drang om je emotioneel te ontplooien. Het kan wel eens een tijd zijn van spirituele groei, maar je zult dan wel open moeten staan voor vernieuwingen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!