Gratis maandhoroscoop Weegschaal - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


De planetaire stand laat zien dat de Weegschaal van de 1 t/m de 10 fijne momenten heeft, ondanks dat de angst van het coronavirus er is. De sector van romantiek is namelijk erg actief en gericht op liefde en sociale contacten. Je bent populair, omdat je empathisch en liefdevol bent. In een relatie zal je erg begaan zijn met het leed van je partner en in het algemeen ook met andere geliefden die je leven kleuren. Omdat de energie op zakelijk gebied doorwerkt, zal je daar ook slagen, omdat je krachtig en nuchter met je werk bezig bent. Op je werk zal je daarom geliefd zijn, waardoor mensen je daar ook graag bijstaan. Je voelt je de eerste dagen fysiek goed, maar bent als het om jezelf gaat mentaal wat wisselvallig. Durf je te uiten en geef mensen aan als je bepaalde gevoelens hebt. Voel je je minder goed, ga je dan niet beter voordoen en laat mensen toe. Je hoeft er niet altijd voor anderen te zijn en mag soms ook zelf wel wat hulp vragen. Niet alle Weegschalen kunnen zich goed uitdrukken. Merk je dit dan doe je er goed aan dit wel te leren. Met name met vrienden, familie en een partner is het eerlijker om ze niet constant te laten raden naar wat jij bedoelt. Ze kunnen jouw woorden en daden anders uit gaan leggen. De periode van de 4de t/m de 6de ben je romantisch, energiek en expressief en sta je open voor een partner. De 7de t/m de 9de kun je egocentrisch worden, maar misschien is dat even goed. Ben je single, dan kun je aantrekkelijke voor de dag komen en krijg je veel aandacht. De 10de t/m de 12de is een periode vol liefde en fijne momenten. Je kunt een relatie verbeteren en staat open om problemen op te lossen. Singles kunnen deze tijd actief zijn en met vrienden afspreken, maar voor liefde ben je verwend om een vaste relatie te nemen.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart