Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Mei 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Voor singles kan er zelfs liefde uit voortkomen. Toch wordt voor zowel singles als gebonden mensen aangeraden je te richten op bestaande contacten, zoals je partner, vrienden en zakelijk contacten. Stoorzender kan zijn dat je in de romantiek ongeduldig bent. Daardoor kun je drammerig zijn, waardoor er irritaties ontstaan. Wat betreft werk wordt aangeraden te letten op gevaarlijke plekken en machines. Storende energie kan namelijk voor problemen zorgen. Werk je voor een baas, dan krijg je waardering door je efficiƫnte en adequate werkwijze. Er zijn aanwijzingen dat je zelfs loonsverhoging of promotie kunt krijgen. Heb je een eigen bedrijf vergeet dan niet medewerkers aan te geven dat je ze waardeert. Het is een periode waarbij je nieuwe mensen aan kunt nemen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!