Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Maart 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag


Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal : 24 september - 23 oktober

De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Mercurius en Venus in de Ram reizen. Je bent liefdevol en sympathiek en richt je op sociale contacten. Je besteedt veel tijd aan vriendschappelijke, familiale en liefdesrelaties. Singles hebben deze periode veel kans op een nieuwe partner. De 9de komt Jupiter in de Schorpioen binnen. Je moet opletten dat je passief kunt zijn en vooral op financieel gebied. Je kunt eigenwijs zijn en laat je niet opjagen, zelfs niet als er vaart achter bepaalde zaken gezet moet worden. Komen er mogelijkheden, dan kunnen die voorbijgaan als je te langzaam bent. Zorg dat je er alert op bent of neem deze tijd geen belangrijke beslissingen. De Nieuwe Maan van de 17de zal in de Vissen reizen. Diezelfde periode zal Mars in de nuchtere Steenbok reizen. De Maan zorgt dat je met nieuwe projecten kunt starten en passiviteit achter kunt laten. Fysiek kun je veel werk aan en zal je effectief en productief worden. Mars heeft invloed op je privéleven, waarbij je veel tijd aan mensen besteedt en je zorgzaam bent. Je emoties zullen deze periode erg sterk zijn, maar over het algemeen kun je deze gebruiken om jezelf emotioneel stabieler te maken. Alles wat je dan opstart, zal later dit jaar tot goede resultaten leiden. De 20ste zal de Zon zich bij Mercurius en Venus in de Ram voegen. Je bent het liefst bij vertrouwde mensen en zeer huiselijk. Je partner geniet van je warme, liefdevolle karakter.

Singles zullen sympathiek en charmant zijn en zeer aantrekkelijk. Vanaf de 22ste zal Mercurius retrograde in de Ram bewegen en dan zijn er meer problemen in relaties te bespeuren. Je vindt het ook erg moeilijk om te communiceren. Je voelt je minder begrepen en kunt uit evenwicht raken. Zakelijk en privé kun je besluiteloos zijn. Het is wel een prima tijd om mensen uit het verleden terug in je leven te halen. Het eind van de maand zal Venus binnen de Stier komen, waardoor je in de liefde serieuzer bent. Je kunt relaties verbeteren en banden aanhalen. Je bent wel zeer intens en passioneel. De 2de Volle Maan zal de 31ste in jouw teken bewegen. Dit is een periode om te oogsten wat je de laatste tijd gezaaid hebt. Er is vooruitgang mogelijk en je kunt bepaalde zaken, die niet lekker lopen, nu definitief aanpakken en veranderen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!