Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Dit kan een spirituele maand worden, waarbij je veel inspanningen kunt laten zien om er iets moois van te maken. De kosmische energie zal jou ondersteunen en zelfvertrouwen versterken. Let op dat je niet te veel vertrouwen hebt, omdat je kunt overdrijven en dat kan problemen geven. Je 6de zintuig is erg sterk en je kunt over het algemeen handelen naar het goede. Er wordt aangeraden om bij wat je ook doet steeds zorgvuldig te zijn en vooral te analyseren hoe je iets uit moet voeren. Pas op in contact met het andere geslacht en als je veel op de sociale media zit. Er zijn mensen die je dingen niet gunnen en dan negatief kunnen bejegenen. Over het algemeen is januari een keerpunt, waarbij je in staat bent om kansen aan te grijpen en je zowel zakelijk als financieel veel bereikt. Januari is een maand, waarin er agressie kan zijn, omdat er mensen zijn, die op een egoïstische wijze in het leven kunnen staan. Het zal belangrijk zijn deze personen links te laten liggen en je te richten op mensen die jou iets moois bieden. De doorvoer van de Zon en Saturnus zal jouw verlangens versterken om je houding zo te veranderen dat alles soepel verloopt en er weinig agressie en misleiding van jouw kant zal zijn. Januari brengt kansen voor mensen die met juridische zaken en financiële problemen te maken krijgen. Wees waakzaam en ga verder met voorzorgsmaatregelen, positiviteit en je intellect om er een weg in te vinden. De 1ste week doe je er goed aan je ideeën niet alleen op papier te zetten, maar ze ook te uiten. Geef jezelf de ruimte om te zeggen wat je vindt en uit te voeren wat je in gedachten hebt. Alles wat je nu brengt, zal belangrijk zijn, ook al heb jij het idee dat dit niet zo is. Ook is het een prima periode om te sporten en de vrije natuur op te zoeken. Je zult je mentaal en fysiek sterk voelen. Ook de periode van de 11de t/m de 13de is intens en kun je zowel in je werk, in de liefde als in je verdere privéleven veel bereiken. Je moet opletten dat je de 16de t/m de 19de communiceert over de dingen waar je mee rondloopt. Je kunt dan waardevolle mogelijkheden krijgen. Vanaf de 23ste is er een gunstige romantische energie en word aangeraden om hier gebruik van te maken. Het is een prima tijd om een bestaande relatie te versterken of een nieuwe relatie in je leven te krijgen. Vanaf de 29ste zal je intellectueel energie krijgen en zullen sociale contacten belangrijker voor je zijn dan je carrière. Dit is een gunstige tijd om over serieuze onderwerpen te spreken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart