Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Oktober is een maand, die geschikt is voor het nemen van belangrijke beslissingen en vooral voor die zaken die in je carrière problematisch verliepen, maar nu tot een einde komen. Het zal belangrijk zijn te analyseren op welk gebied je dit moet doen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een financieel aspect of project, maar ook om andere zaken die je dwars hebben gezeten. Wat het ook is, het zal belangrijk zijn om nu te handelen. Het zal een maand zijn om te bekijken hoeveel tijd je aan bepaalde zaken besteedt en hoeveel energie deze kosten. Je zult merken dat je, als je aanpassingen aanbrengt, tijd overhoudt om aan ontspanning en mensen te besteden. Je hoeft niet altijd maar sociaal wenselijk bezig te zijn en mag best wat meer aan jezelf denken. Daarom zal de nadruk liggen op de vraag wie jij bent en hoe jij door anderen gezien wil worden. In contact met mensen zal je vooral werken aan je zelfbeeld en vertrouwen dat je in jezelf hebt. Durf mensen, die jou alleen maar energie kosten, te mijden en richt je meer op diegenen waar je energie van terugkrijgt. Let op dat Saturnus, die normaal vitaliteit bepaalt, in oktober begint met een negatieve druk op je te zetten. Het zal belangrijk zijn om anderen om hulp te vragen en niet alles alleen te doen. De Zon kan een energie op je afsturen, waardoor je ook onder druk komt te staan en waarbij je zelfs een bepaalde mate van irritatie ervaart en dan niet altijd even goed handelt. Daar tegenover staat Venus, die een beschermende en liefdevolle energie biedt, waardoor je liefdevol met dingen om kunt gaan. Ook Mars is een betrouwbare kracht om je energiestroom te versterken. Oktober is dus een maand om steeds goed in de gaten te houden welke planeet de sterkste invloed heeft. Zelfs met negatieve invloeden kun jij nog, als je je vaardigheden en vertrouwen goed gebruikt, doelen in je leven volbrengen. Je bent nu eenmaal een leider en als jij je zelfvertrouwen onder controle houdt zal je alles aan kunnen wat je wilt. Let op dat familieproblemen en je gezondheid je carrière kunnen domineren. Hoe effectiever je deze oplost hoe sterker je carrière is.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart