Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Juli 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Aan het begin van de maand kan je op zakelijk gebied veel profijt hebben van de energie die je uit juni meeneemt. Op priv├ęgebied zal je alert moeten zijn dat emoties je wel eens parten kunnen spelen. Je kunt te maken krijgen met problemen, die uit het verleden lijken te komen. Gelukkig zal Mars jou in dit 1ste deel van de maand veel kracht geven, waardoor je de maand sterk kunt beginnen. Je bent in staat om bepaalde onzekerheden en angsten aan te pakken. Juli begint ook met jouw heersende planeet Venus die heel veel kracht en geluk brengt. Je kunt veel kansen krijgen en bent in staat deze ook aan te grijpen om er iets mee te doen. De 7de t/m de 10de zijn er grote kansen op gelukkige omstandigheden. Hierbij kan er sprake zijn van een plotse heugelijke situatie die jou veel op kan leveren. Dit kan zakelijk zijn, maar er zijn aanwijzingen op een nieuwe relatie of verdieping van een huidige relatie. Rond de 10de kan er een verandering komen als de duistere Schorpioen wat actiever kan worden. Er ligt dan een sterkere nadruk op persoonlijke zaken en diep emotionele gedachten. Met name je erotische leven wordt benadrukt, waarin je onzekerheden kunt ervaren. Over het algemeen zal dit niet lang duren en ben je in staat hier uiteindelijk een weg in te vinden. Vanaf de 12de zal je in staat zijn een diepe band met een geliefde op te bouwen. Ook kan je rond deze periode in staat zijn mensen, die het moeilijk hebben, te ondersteunen. Let op dat een partner, familie of een ander geliefd persoon deze periode meer jouw steun nodig hebben, dan jezelf wel eens denkt. Er is een sterke retrograde activiteit en sommige planeten bewegen, relatief vanuit ons gezien, langzamer. Ook de Weegschaal kan hiervan profiteren, omdat de stand van planeten energie genoeg geeft om er een leuke maand van te maken. Er wordt aangeraden om deze maand leuke activiteiten te plannen en al vanaf het begin van de maand contact met mensen te onderhouden. Pluto in de Steenbok zal t/m de 1ste week van oktober retrograde bewegen. Hierdoor is er over het algemeen een gunstige kracht van transformatie en soms lichte chaos. Toch is de Weegschaal in staat bepaalde heftige emoties los te laten en balans te vinden, zodat er veel ontspanning kan zijn om de juiste weg te volgen.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart