Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Augustus 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag


Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal : 24 september - 23 oktober

In Augustus staat Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – in het teken Leeuw, en in goede verstandhouding met veel andere planeten en in een gelukshuis. Deze positie spreekt van hoop en toekomstige projecten als koppel, over gunstige omstandigheden, en samen plezier maken in de samenleving.

Voor enkele Weegschalen kan het bijwonen van openbare evenementen gunstig zijn voor het ontmoeten van een potentiële partner. De betrokkenheid van een vriend of beschermer kan tot hetzelfde resultaat leiden.

Het feit dat Mars samenkomt met de Zon, en dat Venus – de planeet van de liefde – ook goed gepositioneerd is voor de Weegschaal, suggereert dat je hoge verwachtingen hebt van je partner met betrekking tot succes en prestaties. Ook wordt je aangetrokken tot mensen die hoger op de hiërarchische ladder staan of een betere status hebben dan jij.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!