Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Juni 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Juni wordt wellicht een makkelijkere en relaxte maand dan eerder dit jaar. Je bent in een opperbeste stemming om er op uit te trekken en leuke dingen te doen. Het is dan ook een prima maand voor het maken van afspraken en genieten van eten, drinken en andere geneugten van het leven. Het is ook een prima maand voor hobby’s, sport en artistieke bezigheden. De dingen die je doet, wil je het liefst met mensen uitvoeren waar je goed bij kunt ontspannen. Ook zijn er momenten dat je alleen wilt zijn om tot rust te komen. Het wordt een maand van mentale rust, waarbij dagelijkse beslommeringen weinig spanning geven. Er wordt aangeraden minder met zakelijkheden bezig te zijn en te kijken of je adequater en efficiënter met je werk om kunt gaan. Je was daar de laatste tijd misschien minder aan toegekomen of door het corona in de problemen gekomen. Kun je effectief en adequaat met je werk omgaan, dan houd je meer tijd over om leuke dingen te doen. Op spiritueel gebied zal je wel eens erg diep in gedachten zijn, waarbij je dagdroomt over warme en liefdevolle energieën. Met name Venus kan jou hierbij flink prikkelen. Je hebt hierdoor veel fantasieën, waardoor je in de liefde en met andere sociale contacten leuke dingen kunt bedenken. Heb je een relatie, dan zal je partner zeker niet tekortkomen en kun je de ander verwennen met avontuurlijke en passionele handelingen. Je hebt oog voor details en vindt het fijn als je partner er aantrekkelijk uitziet. Ook vind jij je eigen uiterlijk erg belangrijk. Je hebt het gevoel dat je midden in het leven staat en nu echt lekker kunt leven. Op sociaal gebied zal je altijd bereid zijn om een vriend of familielid te helpen. Dit zal je een warm en plezierig gevoel geven en je kunt er wel eens mee bezig zijn extra tijd aan andere mensen te besteden. Je vindt dat mensen langs elkaar heen leven en wilt daar doorheen breken. De spirituele inslag zal je tot aan het midden van juni blijven. Daarna besteed je meer tijd en energie aan je carrière. Dit zal niet betekenen dat je niet met anderen bezig bent, maar je wilt je studie en werk niet verslonzen, omdat dit er bij hoort. In je vrijetijd zal je daardoor zeker spiritueel geladen zijn. Het is wel erg belangrijk dat je in de gaten blijft houden dat het corona op de achtergrond nog steeds een grote rol kan spelen. Blijf dus voorzichtig.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart