Gratis maandhoroscoop Weegschaal - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust emoties ervaren, maar dan wel met een dun laagje logica. Zorg ervoor dat je het leven neemt zoals het op je afkomt. Aanvaard positieve, maar ook negatieve emoties. Soms kun je ook negatieve emoties gebruiken om er door te groeien, maar je moet ze dan wel op positieve wijze ervaren. Word je er depressief van en heb je het gevoel dat je leven teveel door negativiteit beïnvloed wordt, dan dien je daar iets in te veranderen. Moet je belangrijke besluiten nemen, doe dit dan niet op grond van intuïtie, maar door intellect. De liefdevolle Venus ondersteunt jou wel, maar er zijn ook andere kosmische invloeden. Het wordt geen makkelijke periode, maar er kunnen bijzonder dingen gebeuren en dat maakt het een interessante tijd.

Waarschijnlijk zal je de 1ste periode van de maand het gevoel hebben dat het moeilijk wordt, maar daarna wordt het veel beter. In privérelaties is het belangrijk sterk te blijven. Dit kun je doen door afstand te houden naar mensen die een negatieve invloed hebben en open naar mensen waar je gevoelens verantwoord kwijt kunt. Zorg dat je privé en zakelijk niet teveel met elkaar verwart en al helemaal niet in intense relaties. Sta jezelf niet toe innige banden met collega’s of andere zakelijke partners aan te gaan. Er zijn aanwijzingen dat je er later problemen door kunt krijgen. Zijn er problemen of wil je dingen bespreken, dan kun je daarvoor het best familieleden vragen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!