Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag


Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal : 24 september - 23 oktober

De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht zijn en kun je zowel privé als zakelijk veel bereiken. Je bent dan stabiel en ervaart een positieve energie. Hierdoor heb je veel zelfvertrouwen en kan je controle over je leven houden. Let op dat dit niet doorslaat, omdat je dan de neiging hebt anderen te manipuleren. Voordeel is dat je niet afhankelijk van anderen bent, maar er kunnen als nadeel wel conflicten uit ontstaan, waardoor je onzeker wordt. De hemellichamen staan zo dat er een energie is, die jou pusht om te wandelen, te fietsen of andere activiteiten te doen.

Je bent sociaal en wilt onder de mensen zijn. Het is een prima maand voor nieuwe contacten en misschien wel een nieuwe partner. Let op dat je niet te impulsief bent en dan zomaar nieuwe vrienden of een liefde toelaat, die helemaal niet bij je past. Het eind van de 1ste week ben je sociaal en kun je je gevoel prima uiten. Het midden van de maand doe je er goed aan ontspanning te zoeken en je terug te trekken. Beter kies je voor jezelf. De 14de t/m 16de ben je krachtig en wil je er op uittrekken en met mensen afspreken. Daarna verschuift de energie naar je werk en moet je alle zeilen bijzetten om evenwicht te vinden. De laatste week is fantastisch, waarbij je prima kunt functioneren en er verrassende situaties ontstaan.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!