Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Mars komt de 3de in je teken binnen en zorgt voor verwarrende energie. Je hebt de neiging balans te zoeken, maar bent bezig met het afwegen van voor- en nadelen. Het zal belangrijk zijn te analyseren op welk gebied je dit moet doen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een financieel aspect of project, maar ook om andere zaken die je dwars zitten. Wat het ook is, het zal belangrijk zijn nu te handelen. Venus komt de 8ste de intense Schorpioen binnen. Daardoor moet je bekijken hoeveel tijd je aan dingen besteedt en hoeveel energie dit kost. Ook ben je vastberaden om veel geld te willen verdienen. Je zult merken dat je, als je aanpassingen aanbrengt, tijd overhoudt voor ontspanning en sociale contacten. Je hoeft niet altijd sociaal wenselijk te zijn en mag meer aan jezelf denken. Daarom zal de nadruk liggen op de vraag wie jij bent en hoe jij door anderen gezien wil worden. In contact met mensen zal je vooral werken aan je zelfbeeld en het vertrouwen. De 12de brengt de oppositie tussen Venus en Uranus uitdagende energie. Je kunt je afvragen of je de juiste dingen doet om lekker in het leven te staan. Je vraagt je af of mensen, die jou energie kosten, gelijk hebben. Er wordt aangeraden om deze te mijden en je te richten op mensen waar je energie van terugkrijgt. Let op dat Saturnus, die normaal je vitaliteit bepaalt, in oktober negatief is. Het is belangrijk om anderen om hulp te vragen en niet alles alleen te doen. De Zon, in de Schorpioen, kan jou vanaf de 23ste onder druk zetten je soms zelfs irritatie te geven, waardoor je niet altijd goed handelt. Daar tegenover staat Venus, die jou een beschermende en liefdevolle energie biedt, waardoor je sympathiek met dingen omgaat. Er zijn negatieve planetaire invloeden, maar zelfs deze kan jij positief omdraaien als jij je vaardigheden goed gebruikt en je een vertrouwen hebt om doelen in je leven te volbrengen. Je bent nu eenmaal een leider en als je je vertrouwen onder controle houdt zal je alles aan kunnen wat je wilt. Let op dat familieproblemen en je gezondheid je carrière domineren. Hoe effectiever je deze oplost hoe sterker je carrière is. Venus en Pluto kunnen zorgen dat je in staat bent dingen te veranderen en meer liefde aan anderen te laten zien.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!