Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Maart 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Er is deze maand heel wat energie, die de Weegschaal kan raken. Dit kan gunstig uitpakken, maar wel als je de energie op de juiste wijze weet te gebruiken. Weegschalen kunnen aan het begin van de maand moeite hebben om zich te motiveren om te gaan sporten of fysiek actief te zijn. Het is belangrijk hier over na te denken. Gaat het om een handicap of ben je wat ouder, dan is het natuurlijk logisch. Merk je dat je lui bent en je niet in wilt spannen, dan is het anders. Bedenk dat je in het begin veel moeite zal hebben om te trainen, maar na verloop van tijd juist plezier beleeft. Gebruik vooral de energie van de vuurtekens en Mars, dan zal je fysiek zeer actief zijn en kun je de maand alsnog goed opstarten. De eerste week van de maand doe je er goed aan je te concentreren op de vraag wat je kunt doen om gemotiveerd te zijn. Je kunt dit doen door met vrienden te sporten of te kijken welke sport of activiteit je leuk vindt, maar dan wel vooral dingen die je dus samen kunt doen. Je hebt nu te lang geleden van de maatregelen met covid-19 en mag nu best even wat ontspanning en plezier opzoeken. Er wordt aangeraden de eerste week van de maand dus actief op zoek te gaan. Je kunt daarna beslissen wat voor jou de juiste keuze is. De periode van de 9de tot de 15de heb je veel energie en ben je zeer actief zowel zakelijk, in de liefde als in de omgang met sociale contacten. De dagen daarna zal je zeer gezond zijn en maak je juiste keuzes wat betreft harmonie tussen je zakelijke en privéleven. De periode van de 20ste tot de 26ste doe je er goed aan geregeld naar buiten te gaan. Ga minimaal een half uurtje naar buiten. De 25ste ben je avontuurlijk en doe je dit het liefst met geliefde mensen. Je bent zeer creatief en kunt hier nu goed gebruik van maken om met kunst en hobby’s bezig te zijn. Het is dus een maand, waarin het accent ligt op het ontwikkelen van je talenten en het versterken van zakelijke contacten en de liefde. Voor de Weegschaal wordt aangeraden serieus met gezondheid om te gaan. Zijn er symptomen, dan kun je beter naar een specialist gaan. Het is belangrijk de conditie van gewrichten, longen en tanden in de gaten te houden. Vrouwen zullen voedingsproducten moeten gebruiken om hun huid gezond te houden. De man moet zich concentreren op communicatie met anderen, waarbij empathie en sympathie zeer belangrijk zijn. Ook is het belangrijk roken, alcohol en te vette of suikerrijke voeding af te leren.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart