Gratis maandhoroscoop Stier - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Deze moeilijke maand, waarin we weer te maken krijgen met het coronavirus zal een periode zijn waarin de Stier grenzen moet stellen. Je bent van jezelf koppig en dat zal je deze maand ook zeker zijn. Toch wordt aangeraden er paal en perk aan te stellen en te zorgen dat jij je niet teveel laat gaan. Geef anderen ruimte en tracht je eigenwijsheid op een verstandige wijze te gebruiken. Je kunt pragmatisch zijn, maar doet dit alleen als dit nodig is en zeker niet elk moment van de maand. Veel Stieren hebben de neiging minder krachtig in het leven te staan en zullen zelfs minder ambitieus en ongemotiveerd zijn. Ervaar je dit, dan wordt aangeraden je spiritueel in te spannen en te bekijken wat je kunt veranderen. Kom met jezelf in contact en werk aan je gezondheid. Voel jij je namelijk fysiek sterk, dan zal je mentaal ook veel lekkerder in je vel zitten. Je kunt dan vertrouwen hebben en dat zal een positief effect op je leven hebben. Het is in ieder geval een geschikte maand om creatief bezig te zijn met het verbeteren van je conditie en opbouwen van een nieuw sportpatroon. Het wordt een moeilijke maand om vooruit te komen en om je te ontwikkelen. Er is weinig verandering te bespeuren en je kunt het gevoel hebben dat je geremd wordt in dat wat je voor ogen hebt. Er wordt aangeraden niet bij de pakken neer te zitten en verantwoordelijk te zijn in datgene wat noodzakelijk is. Je zult verplichtingen hebben en deze moet je nakomen. In je werk is het tijd om te analyseren wat je kunt doen om in deze veranderde maatschappij op de juiste wijze te functioneren. Bijzonder is dat Stieren het gevoel hebben dat ze iets nieuws ambiëren. Wellicht kan er iets zijn, waardoor je in volgende maanden nieuwe dingen na gaat streven. Er wordt aangeraden dit nu nog even niet te doen en je te richten op datgene wat je nu moet doen. Lukt dit niet, dan wordt aangeraden om je innerlijke angsten onder de loep te nemen en te bekijken waardoor jij tegengehouden wordt.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart