Gratis maandhoroscoop Stier - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Stier Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag


Maandhoroscoop Stier

Stier : 21 april - 20 mei

Op 6 juni komt Venus, de planeet van liefde en koppels, in Stier aan, waar het tot 5 juli blijft. Het is een van de prettigste periodes van en waarschijnlijk de beste vanuit emotioneel oogpunt.

Venus verhoogt je sensualiteit en kracht van verleiding, brengt je harmonie en verhoogt de omstandigheden met romantisch potentieel. Met andere woorden, als je in een goede relatie zit, gaat het nog beter, en als je dat niet bent, kun je zonder veel moeite een nieuwe beginnen.

Aan de andere kant accentueert Mars – heerser van Stier’s huis van koppels – communicatie, en stuurt voorkeuren voor mensen met een soortgelijke manier van denken.

Correspondentie of reizen kunnen bijzonder belangrijk zijn voor het liefdesleven van Stieren.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.