Gratis maandhoroscoop Stier - Juli 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Het wordt een maand, waarin er op gebied van familie veel moois te zien is, maar je ook succes kunt behalen op financieel en zakelijk gebied. Er zijn aanwijzingen dat positieve zaken verband houden met mensen of groepen die jou geen windeieren brengen. Dit kan iemand uit je privéleven zijn, maar ook een leidinggevende of autoriteit die gunstig gezind is. Je doet er verstandig aan conflicten zo mogelijk te mijden, zelfs als iemand iets heel ergs bij je doet. Dit lijkt namelijk te maken te hebben met mensen of groepen die donkere energie bij zich dragen. Ga je er tegenin dan kun je in de problemen komen. Merk je echter dat jij degene bent die donker reageert, dan doe je er goed aan om jezelf een halt toe te roepen. Qua romantiek en in de relatie kun je minder goed in balans zijn als het om je emoties gaat. Er kunnen momenten zijn dat je minder lekker in je vel zit en je kunt zware stress ervaren. Let dus op in contact met een partner of andere geliefden, omdat je onzekerheid niet altijd evenveel goeds brengt. Er kunnen zelfs misverstanden zijn, omdat je niet altijd in staat bent objectief te redeneren. Je kunt dan uitspraken en handelingen van een partner of andere geliefden verkeerd uitleggen. Toch ben je reëel genoeg om oplossingen te vinden en problemen naast je neer te leggen. Je zult heus in staat zijn om de juiste weg te volgen. Qua gezondheid moet je deze maand opletten dat deze niet altijd goed zal zijn. Mocht je bepaalde symptomen opmerken, ga dan bij een arts langs. Voor mannen is het een betere maand, omdat ze fysiek en mentaal sterk zijn en ze over het algemeen weinig stress ervaren. Vrouwen hebben meer stress, zijn paniekerig en impulsief, waaruit meer fysieke klachten kunnen komen. Vanaf de 3de komt Venus in de Kreeft, wat gunstig is voor de thuissituatie en contact met geliefden. Er zijn storende energieën, die invloed hebben op jonge kinderen, jongere broers en zussen in je omgeving. Zorg voor veiligheid. Vanaf de 10de moet je opletten dat Mars en Uranus storende energie brengen op gebied van financiën. Je zult alert moeten zijn om obstakels en andere problemen uit de weg te ruimen. Je moet hiervoor buiten je comfortzone treden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.