Gratis maandhoroscoop Stier - Februari 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag


Maandhoroscoop Stier

Stier : 21 april - 20 mei

De maand start met Mercurius in de eigenzinnige Waterman. Je bent soms te makkelijk. Tracht er wat controle over te houden, zodat mensen je niet als arrogant typeren. Je kunt je voor dingen interesseren, waar je eerst geen aandacht voor had, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Je ziet de wereld op een andere manier en kunt veel bereiken. Je hebt deze periode van de maand wel de neiging om te snel te gaan. Tracht hier op te letten en gebruik de positieve energie om relaxt kansen af te dwingen. Word je te gehaast, dan kan je leven er rommelig uitzien. Er wordt aangeraden soms te ontspannen en rust te zoeken, voor je met iets nieuws start of als er belangrijke veranderingen zijn. De 7de delen de Zon en de Maan een storende energie, waardoor je aan jezelf kunt gaan twijfelen. Gelukkig duurt dit niet heel erg lang, maar het kan je wel bezighouden. Tracht op je talenten en vaardigheden te vertrouwen en laat je niet van je stuk brengen. Met name als er deze tijd belangrijke dingen gebeuren, kan je er veel last van hebben.

De periode van de 13de t/m de 17de is hectisch, maar ook kansrijk. Je zult moet vertragen als het allemaal teveel wordt, maar versnellen als je voldoende controle hebt. Gelukkig word je door de Nieuwe Maan van de 15de geholpen. Deze zorgt dat je in een tijd terechtkomt, waar nieuwe kansen zijn. Laat het negatieve achter en richt je op het positieve. De 21ste tot de 23ste zal de Maan positieve energie brengen, waardoor je mentaal krachtig bent en niet snel op zal geven, zelfs als het allemaal erg moeilijk is. Voor romantiek is de periode van de 25ste tot 28ste zeer gunstig. Voor zakelijkheden zal de 28ste een superdag zijn voor de omgang met collega’s, waardoor er veel bereikt kan worden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.