Gratis maandhoroscoop Stier - Maart 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Deze maand zal de Zon tot de 18de in de Waterman staan en hierdoor kan je eigenwijs en koppig zijn en dit kan in contact met mensen problemen geven. Aan de andere kant ben je zeer ambitieus en heb je behoefte om je te ontplooien. Het is in ieder geval een goede maand om belangrijke stappen in je leven te nemen. Je bent een prima leider en zal verantwoordelijkheid nemen. Je kunt eigenlijk de hele maand in staat zijn waardering te verdienen en respect van mensen te krijgen. Je doet er goed aan om mensen om je heen te verzamelen, die je kunt vertrouwen en liefhebben. Werk zal belangrijk voor je zijn en daar besteed je veel tijd aan. Het is ook een prima maand om doelen te bereiken en vertrouwen op te krikken. Je bent creatief en origineel en kunt met zeer leuke ideeën en plannen komen. Let begin februari op dat er wat problemen kunnen zijn onder sociale contacten, maar ook in werk of studie. Er zijn aanwijzingen dat je gedwongen wordt iets geheel nieuws te creëren of zelfs grote veranderingen te moeten doen. Deze periode doe je er goed aan in de gaten te houden dat er minder tijd voor vrienden en de liefde zal zijn. Er wordt aangeraden t/m half februari problemen aan te pakken. Neem meer verantwoordelijkheid in hoe je omgaat met plichten en meningen van anderen. Je kunt wel eens mindere gedragingen hebben, die de oorzaak kunnen zijn voor problemen die je met anderen hebt. Ben je te bezitterig of jaloers, dan kan je minder succes boeken en kan je contacten en relaties verpesten. Vanaf half februari komt er een geheel andere energie en kun jij ambities en verwachtingen waarmaken. Je kunt mensen nu veel meer laten zien wie je bent en waar je goed in bent. Deze periode ben je waarschijnlijk meer in staat om in sociale relaties te schitteren en ben je minder jaloers. Ook vertoon je minder onverantwoordelijk gedrag. Ook zijn er toekomstplannen, die je veel kunnen opleveren. Je kunt nu veel meer verstandig gedrag laten zien en zal er een mooie tijd van maken. De laatste week van de maand zal onder invloed staan van de Vissen. De Zon zal hier de 18de naar toe verhuizen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je intuïtie goed zal zijn en je empathisch en opmerkzaam bent. Het is een prima tijd voor romantiek en relaties. Niet alleen met een partner kan je goede tijden meemaken, maar ook met vrienden en familie. De 26ste zal Venus in de Vissen komen en ook deze energie zal erg positief zijn. Deze geeft mensen het steuntje in de rug om een plezierige periode in te gaan. Er zal veel vertrouwen en warmte onderling zijn.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart