Gratis maandhoroscoop Stier - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Deze maand kan je veel energie vanuit je heersende planeet Venus ervaren. Deze zorgt dat je erg veel vertrouwen hebt en je daardoor een krachtige energie uitstraalt. Mensen vinden het fijn om met je om te gaan en veel aandacht te geven. Toch kan Venus zorgen voor twijfels en op die momenten moet je goed oppassen, omdat je mensen af kunt stoten. Over het algemeen zal er deze maand echter goede energie zijn, waardoor je zowel in de liefde als in vriendschappen kunt ontwikkelen. Ook contact met familie zal over het algemeen prima gaan. Er is een warme en emotionele omgeving, waardoor jij je meestal goed kunt voelen. Heel soms zal je de neiging hebben je deze maand te verdedigen. Je kunt bepaalde zaken als excuus gebruiken, om je eigen tekortkomingen te verdoezelen. Wees eerlijk Stier en durf toe te geven dat je bepaalde dingen minder goed doet. In een relatie zal je t/m de 16de lekker in je vel zitten en veel liefde aan je partner schenken. Daarna zal het soms lastiger zijn en kunnen er veel discussies en conflicten met je partner zijn. Toch kan dit positief uitpakken, omdat discussies leiden tot iets goeds. Er zijn geen tekenen dat jullie uit elkaar groeien. De laatste week zal je zelfs merken dat jullie elkaar steeds meer begrijpen. Wees bereid naar je partners gevoelens te luisteren en durf toe te geven aan verzoeken van je partner. Aan het eind van de maand zal je ervaren dat het verder prima gaat. Voor singles is het een actieve maand, waarbij er aangeraden wordt je niet te verstoppen, maar er lekker op uit te trekken. Je komt geregeld mensen tegen en door je sympathieke uitstraling zal je mensen aantrekken. Met name via sport en hobby’s kun je nieuwe contacten leggen. Neptunus en Uranus kunnen zorgen dat je lekker bijdehand kunt zijn en dat trekt mensen aan, maar kan irriteren. Voor zowel singles als gebonden mensen wordt aangeraden je eigen gang te gaan. Je hoeft niet altijd bij een partner of geliefden te zijn. Heb jij je eigen leven, dan zal je veel aantrekkelijker zijn.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.