Gratis maandhoroscoop Stier - Mei 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Let op dat niet alle mensen het goed met je voorhebben. Ga er niet te streng mee om, voor alles is een reden en daar dien je achter te komen. De 11de t/m de 21ste zal je spiritueel geprikkeld worden, waardoor fantasie en dromen veel boodschappen opleveren. Ga niet te snel en kijk wat mogelijk is. Kom je nieuwe mensen tegen dan wordt aangeraden het verleden er niet teveel bij te betrekken. Geef mensen kans en oordeel niet te snel. Zijn er geliefden in je omgeving die een conflict hebben, neem dit niet te persoonlijk op. Beter kun je nuchter blijven en trachten om te bemiddelen. Zorg dat je de weekenden benut om te ontspannen en niet teveel zakelijke activiteiten te doen. Wees zakelijk gezien niet bang om fouten te maken. De grootste fout die je kunt maken, is als je je fouten niet onder ogen durft te komen. Vanaf de 22ste is er bijzondere energie, die je onderbuikgevoel prikkelt. Je bent romantisch en avontuurlijk en geniet van plezier, erotiek, avontuur en andere lossere dingen. Je kunt prima evenwicht vinden tussen je privé- en je zakelijke leven. Hierdoor zal je ook zakelijk en financieel het een en ander bereiken. Hierbij wordt wel aangeraden om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je normaal niet snel zou doen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.