Gratis maandhoroscoop Stier - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag


Maandhoroscoop Stier

Stier : 21 april - 20 mei

Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag je jezelf af wat je kunt doen om zakelijk te ontwikkelen. Je bent dan serieus en wilt ambities nastreven. Je doet er verstandig aan grenzen te stellen en nuchter te bekijken of iets mogelijk is.

Kun je het je veroorloven, zorg dan voor ontspanning en het streven naar leuke dingen. Je kunt dan opladen en in een later stadium veel bereiken. Je zult snel in staat zijn balans te vinden tussen emoties en ratio. Maak je geen zorgen en luister naar dat wat je intuïtie aangeeft. De 10de t/m de 12de kan er roet in het eten gegooid worden. Er kan dan een conflictueuze energie zijn, die voor een machtsstrijd kan zorgen. Er wordt aangeraden er niet op in te gaan en te zorgen dat je nuchter en neutraal blijft. Het midden van de maand ben je fysiek fit en kunt daar gebruik van maken.

Vanaf de 21ste voel je een onbeheersbare drang om er op uit te trekken. Heb je nog niets gepland, dan wordt aangeraden om alvast een datum te plannen. Je hebt dan de kans ergens naar uit te kijken. De 25ste t/m 27ste is geschikt voor vriendschap. Niet alleen huidige vrienden bieden veel, ook kun je nieuwe vrienden maken. De Volle Maan zal het eind van de maand een krachtige energie aan je bieden, waardoor je de maand prima af kunt sluiten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.