Gratis maandhoroscoop Stier - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag


Maandhoroscoop Stier

Stier : 21 april - 20 mei

Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan nadelig werken, maar heeft ook voordelen. Je kunt namelijk duidelijkheid krijgen in datgeen waar je mee bezig bent.

Je gezin, familie en emotionele gezondheid zullen met name het 2de deel van deze maand belangrijk voor je zijn en carrière en succes iets. Dit komt door een verschuiving van de planetaire kracht. Daardoor zal je het niet erg vinden om zakelijk wat gas terug te nemen en ambities en strikte normen en waarden even los te laten. Moet je belangrijke dingen doen of heb je bepaalde dromen of wensen, dan doe je er goed aan deze in het 1ste deel van de maand te doen. Carrièreontwikkelingen zullen in dit deel van de maand dan ook meer kansen hebben. Je kunt bepaalde dingen duidelijk krijgen, die je misschien eerst ontgaan waren. Je kunt je vrienden en andere sociale contacten dan ook zeker veel laten zien. Met name aan het eind van de 1ste week zal je je ervaringen met anderen delen. Daardoor kan je veel bereiken, zowel in liefde, je werk als bij vrienden en familie. De 8ste t/m de 11de is een periode van gelukzaligheid en plezier. Mars biedt dan veel fysieke, maar ook mentale energie. Je kunt daardoor zowel zakelijk als in de liefde veel energie kwijt. Voor een aardeteken ben je de 12de t/m de 15de impulsief en kun je geregeld uit je comfortzone treden. Je bent charmant en aantrekkelijk en kunt hierdoor veel mensen aantrekken.

Let wel op dat je soms wisselvallig kunt zijn en dan opeens ruzie kunt gaan zoeken. Vanaf de 16de zal Venus weer meer liefde brengen en zal je weer een stuk sympathieker en zachter zijn. Het is een prima periode om jezelf eens flink te verwennen. Je wilt veel kleding kopen en zal ook fysiek veel aandacht aan je uiterlijk besteden. De 25ste en 26ste kun je een krachtige energie ervaren en zal je vooral zakelijk het een en ander kunnen bereiken. Je kunt prima met leidinggevenden opschieten en zal ook veel waardering en respect ontvangen. Let op dat de laatste dagen wel eens wat storende energie kunnen brengen, omdat je dan weer teveel na kunt denken en jezelf dan in de put kunt praten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.