Gratis maandhoroscoop Stier - November 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Het is een maand, waarin er positieve zaken gebeuren, maar waarbij je wel voorzichtig dient te zijn. Het is dan ook niet verstandig om teveel buiten je comfortzone te treden. De eerste tien dagen zijn wel wat minder goed voor financiën. Je dient niet al te intens bezig te zijn om geld te verdienen en om al teveel bezig te zijn met het verkrijgen van bezittingen en inkomsten. De Volle Maan van de 8ste is erg positief, waardoor het daarna weer een stuk beter zal zijn. Toch moet je niet al teveel risico nemen en dien je bescheiden te blijven. Zowel zakelijk als privé zal Mercurius de hele maand een graag geziene planeet zijn. Ditzelfde geldt voor Venus, die de hele maand balans en positiviteit brengt. Daardoor kan je zakelijk gezien prima communiceren, terwijl je in liefde en vriendschappen sympathiek en warm bent. Wees bewust dat Uranus en Mars minder positief zijn en dat die op zakelijk gebied nog wel eens de boel onder druk zetten. Uranus zal jouw temperament flink prikkelen, waardoor je nog wel eens de grenzen opzoekt. Ook kan je de neiging hebben intens te reageren en kan je zelfs erg boos worden als mensen je onder druk zetten. Mars kan disharmonisch werken en zelfvertrouwen verlagen. Je kunt ook wel eens je oriëntatie in je zakelijke leven kwijtraken en dan verkeerde keuzes maken. Overigens zal Neptunus een groot deel van de maand positief zijn, waarbij je het 1ste deel van de maand speels en fantasievol kunt zijn, maar het 2de deel neutraal, objectief en nuchter. Je dient op te letten dat er spannende dromen in je op kunnen komen, die zeker wel een boodschap hebben. Schrijf deze dus eventueel op.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart