Gratis maandhoroscoop Stier - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Het wordt een periode, waarin de Stier vindingrijk is als het om productiviteit en stressbestendigheid is. Dat zal je ook wel nodig hebben, omdat er aanwijzingen zijn dat de werkdruk deze maand hoog zal zijn. Dit zal over het algemeen wel goede mogelijkheden bieden. Het wordt dan ook een prima periode om doorgroeimogelijkheden te zoeken. De gezondheid is over het algemeen erg goed, waardoor je lekker in je vel zit, zowel mentaal als fysiek. Romantiek, maar ook sociale contacten kunnen je deze maand veel goeds opleveren. Het is ook een goede maand om op creatief gebied nieuwe mogelijkheden af te dwingen. Let echter wel op dat er aan het eind van de maand nog wel eens wat lastige energieën zijn, die ervoor zorgen dat je meer met zakelijkheden bezig bent. Hierdoor ben je een stuk minder op je partner gericht. De nadruk ligt dan meer op samenwerken met zakelijke contacten. Er komen nieuwe kansen in je carrière en daardoor zal je op zakelijke gebieden prachtige successen behalen. Let wel op de vertragende retrograde krachten, die jou soms parten kunnen spelen. De eerste week zal de Maan in jouw sector van werk samen met de ambitieuze Mars voor een fantastische energie zorgen,, waardoor er veel mogelijk is en je in staat bent om op diverse gebieden succes te behalen. Toch zal je op moeten letten dat Mercurius retrograde beweegt en dit kan jou wel eens dwars zitten. Je kunt onzeker worden als het gaat om contracten, beslissingen of belangrijke zaken. Dit kan jou tot de 13de parten spelen, daarna komt het goed. Je dient voorzichtig te zijn en geduld te bewaren. Vanaf de 13de ben je in staat nieuwe projecten te starten om carrière of gezondheid te verbeteren. De 15de is een goede dag voor intense en liefdevolle communicatie in partnerschap en andere relaties. Let op dat er de 24ste t/m de 26ste zeer negatieve donkere energieën zijn, waardoor je op moet passen dat je niet bij de verkeerde mensen en zaken betrokken wordt kun je in je carrière betrokken raken bij spirituele of occulte zaken, of je kunt besluiten dat je huidige roeping niet toereikend is. Vanaf de 27ste verandert dit en komt er een zeer verlichtende energie aan. Vanaf het eind van de maand beweegt Mars naar je sector van partnerschap en dit kan in een liefdesrelatie passionele momenten geven. Maar deze passie kan zich wel vertalen in conflicten, omdat Mars in de jaloerse en bezitterige Schorpioen staat, waardoor vertrouwen onder druk staat. en dit kan problemen geven in het vertrouwen dat je hebt.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart