Gratis maandhoroscoop Stier - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere contacten te besteden. Hoe meer tijd je kwalitatief met ze doorbrengt, hoe relaxter en krachtiger jij in het leven zult staan. Daardoor zal je ook op andere gebieden lekkerder in je vel zitten. Problemen in werk, huis en relaties zullen dan krachtig opgelost worden, omdat je je goed voelt.

Het is verstandig geen impulsieve dingen te doen en haast te vermijden. Intellect, nuchterheid en doordacht handelen zijn van groot belang om te presteren. Er zijn mooie mogelijkheden om je financieel te versterken, waardoor je inkomen verbeterd kan worden. Een liefdesrelatie zal evenwichtig verlopen, maar dan moet je laten merken dat je van je partner houdt. De kosmische medestanders zullen jou veel motivatie en mogelijkheden geven om hierin te slagen. Laat je niet in de weg staan door mensen die je dwarsbomen of andere moeilijkheden geven. Vrienden en geliefden zullen geen obstakels vormen, waardoor alleen mensen, waarvan je eigenlijk weet dat ze tegenstand bieden, je belemmeren. Toch moet je deze maand opletten dat er onverwachts nieuwe tegenstanders kunnen zijn. Je doet er goed aan om naar je intuïtie te luisteren, dan ben je problemen meestal voor. In het algemeen zullen Stieren die weinig stress ervaren en zelfverzekerd in het leven staan op een ontspannen manier in het leven staan.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.