Gratis maandhoroscoop Stier - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag


Maandhoroscoop Stier

Stier : 21 april - 20 mei

Je wilt alles correct doen en zal neigen naar perfectie, maar overdrijf dit niet. De periode van de 3de tot de 5de vind je het fijn mensen, vooral in je privéleven te ondersteunen. Er zijn echter mogelijkheden er werk van te maken, bijvoorbeeld door mensen te helpen via liefdadigheid en vrijwilligerswerk. Dit zal je versterken en veel waardering geven, waardoor je lekker in je vel zit.

Van de 7de tot de 11de zal je zowel in de liefde als sociale contacten goede energieën ervaren. Je staat dicht bij je partner en vindt het fijn geregeld leuke activiteiten en liefde te delen. Het is een prima periode voor persoonlijke relaties. Vrienden, familie en anderen, die jou leven speciaal maken, zullen extra aandacht krijgen. Het is zelfs aan te raden deze periode minder met werk en andere zakelijkheden bezig te zijn. Je kunt bijvoorbeeld anderen vragen om taken van je over te nemen, zodat jij iets meer tijd hebt. Voor singles is deze periode geschikt om nieuwe mensen te ontmoeten, waardoor er romantiek in de lucht hangt. Ben je gebonden, dan is de 16de t/m de 18de geschikt voor romantische activiteiten. Dit hoeft nog niet eens spannends te zijn, omdat jullie overal de liefde kunnen delen. Singles kunnen de liefde vooral dichtbij huis vinden, zoals bij vrienden, een sport- of hobbyclub of via familie.

De 22ste tot de 26ste is er ruimte voor verandering en wordt aangeraden niet alles te plannen, maar spontaan te leven. Er kunnen gebeurtenissen zijn, die verrassende resultaten opleveren. Op de 28ste en 29ste ben je vrij dwars en kun je geregeld in conflict komen met leidinggevenden of mensen die de baas spelen. Aangeraden wordt om relaxt te blijven, omdat je wel sturing nodig hebt. Vraag vertrouwde mensen om advies.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.