Gratis maandhoroscoop Stier - Juli 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


De Stier kan het deze maand wel eens moeilijk vinden zichzelf te begrijpen, omdat er toch wel heel wat energie op je af gaat komen. Er zijn allerlei complicaties, herinneringen, trauma's en verlangens. Soms kan je wel eens het gevoel hebben dat je liever in iemand anders zijn schoenen zou staan. Maar ja, geldt dan niet dat het tuintje van de buren er altijd mooier uitziet? Het is dan ook heel belangrijk eventuele fysieke ongemakken en bittere en verdrietige gevoelens aan te pakken. Juli is een maand, waarin je naar de kern van emoties kunt gaan. De vooruitzichten hiervoor zullen gunstig zijn en je kunt dan ook zeker wel mogelijkheden vinden om de juiste weg te vinden. Je kunt aan het begin van de maand nog wel eens last hebben van het vierkant dat Saturnus en Venus in de Waterman vormden. Deze gaf wat weerstand op liefdesgebied en dat kan nog wel wat doorwerken. De combinatie van deze twee planeten dwingt nog steeds geduld te hebben en tijd te nemen om bepaalde problemen op te lossen. Wees hier onbaatzuchtig in en richt je meer op mensen in je omgeving, dan op je eigen beslommeringen. Mars kon ook flink wat kracht brengen, waardoor je de maand juli sterk kunt beginnen en in staat bent bepaalde onzekerheden en angsten aan te pakken. Er is deze maand een sterke retrograde activiteit en sommige planeten die, relatief gezien, langzamer bewegen. Ook de Stier kan hiervan profiteren, omdat de stand van planeten, over het algemeen energie geeft er een leuke maand van te maken, waarbij aangeraden wordt om leuke activiteiten te plannen en vooral ook geregeld contact met mensen aan te gaan. Pluto in de Steenbok zal t/m de 1ste week van oktober retrograde bewegen. Hierdoor is er over het algemeen een gunstige kracht van transformatie en soms lichte chaos. Deze planeet kan in de retrograde stand zorgen dat we bepaalde heftige emoties even los kunnen laten en kunnen genieten van vrije gedachten en leuke activiteiten.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart