Gratis maandhoroscoop Stier - Maart 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Bedenk dat het erom gaat dat je na blijft denken en dat je niet te gehaast bezig bent. Impulsiviteit en ongeduld kunnen meer kwaad dan goed doen. In contact met ondergeschikten zal je wel duidelijk en streng zijn, maar tegelijk ook sympathiek en flexibel. Je kunt mensen vertrouwen en kunt je ook prima aanpassen als dingen anders gaan dan je verwacht. Stieren die voor een baas werken, zullen over het algemeen prettige bezig zijn. Je hebt in dit geval bepaalde doelen voor ogen en zult deze redelijk makkelijk voltooien. In je privéleven moet je niet te snel gaan en zeker niet impulsief handelen. Heb je een partner, doe dan rustig aan en geniet van wat jullie samen hebben. Verlang niet teveel, omdat dit druk op je partner legt. Ben je gebonden, dan is het belangrijk dat je zelf weet wat je wilt, maar ook dat je duidelijk laat merken wat je wilt. Het 3de deel is er wisselvallige energie. Nadeel is dat je van duidelijkheid en evenwicht houdt en dat dit in gevaar komt. Voordeel is dat je juist gedwongen wordt om spontaan op dingen te reageren en dat maakt je liefdesleven spannend. Geniet dus van het onbekende. Daarbij is het belangrijk dat je hulp van mensen vraagt als er iets gebeurt wat je niet in de hand hebt. Wees deze laatste periode voorzichtig met nieuwe vrienden of relatie. Het is verstandig om je op oude vrienden te richten en op een ex-partner. Let op met sport, omdat je fysiek minder sterk bent. Je kunt je energie beter gebruiken om bepaalde taken in je huis of werk aandacht te geven, dat kost al genoeg energie.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.