Gratis maandhoroscoop Stier - Augustus 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag


Maandhoroscoop Stier

Stier : 21 april - 20 mei

Augustus kan voor de Stier een aantal vragen opwerpen als het gaat om relaties, of misschien met ongebruikelijke gebeurtenissen op dit gebied komen.

Mercurius loopt precies retrograde (achteruit) in Stier’s huis van liefde en erotiek, waardoor een bepaald soort onstabiliteit, verwarring of frivoliteit ontstaat. Of, het laat je dieper over seksualiteit nadenken, wellicht hiermee experimenteren, of je kennis op dit onderwerp uitdiepen.

Aan de andere kant behartigt Mars – heerser van Stier’s huis van koppels – de belangen van koppels richting zaken die verband houden met huis, familie of bezittingen.

Omdat Mars dicht bij de Zonsverduistering van 21 augustus ligt, kunnen de weken in die periode op onverwachte manieren verlopen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.