Gratis maandhoroscoop Stier - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag


Maandhoroscoop Stier

Stier : 21 april - 20 mei

De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in staat op een goede manier met normen en waarden om te gaan en beslissingen en oordelen te nemen, die voor rust en ontspanning zorgen, zowel zakelijk als persoonlijk. Deze maand zal de Maan geregeld vergezeld worden door Mercurius en Venus, die geregeld verschijnen om te helpen bij conflicten of andere problemen. Je zult hierbij duidelijk merken dat deze energie anders is, dan je eigen talenten.

Vertrouw liever eerst op je eigen talenten en vaardigheden en maak dan pas gebruik van de energie uit de kosmos. Het komt toch vooral neer op wat je zelf kunt doen. Houd er rekening mee dat de maand niet uniek zal zijn in wat er op je afkomt, maar meer in hoe jij in het leven staat. Wees waakzaam bij problemen die ontstaan en handel alleen als het echt nodig is. Ga je te intens met zaken aan de slag, dan kunnen er makkelijk problemen optreden, die je overigens zelfs creëert. Je kunt met conflicten op je werk of thuis te maken krijgen, die je echt kunt voorkomen. Ga mensen of situaties niet provoceren, omdat er dan problemen ontstaan, die uit de hand gaan lopen. Je zult communicatief echter wel in staat zijn dit te voorkomen. Je kunt bereiken wat je wilt en zal voldoende mensen en hogere energie hebben, die jou bij te staan. Sta mensen waarvan je weet dat ze het goed bedoelen toe om advies te geven. Vermijd jaloerse of negatieve mensen, die trachten om het jou en je leven moeilijk te maken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.