Gratis maandhoroscoop Stier - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Allereerst wensen we iedereen een gelukkig en gezond 2020. Laten we hopen dat het een prettig jaar wordt met vele mooie momenten. Zoals elk jaar zal je vele wensen hebben en goede voornemens. Voor de Stier zal het een maand worden, waarin je gebruik maakt van de energieën in de Steenbok. Deze zijn gericht op prestatie en dat zal je aan het begin van de maand merken. Je kunt de 1ste dagen een krachtige energie ervaren, waardoor je veel wilt doen. Toch wordt aangeraden tot de 4de even wat rust te nemen. Je wilt soms te veel en vooral als je veel kunt verdienen. Beter kan je dan eerst tijd besteden aan sport, frisse buitenlucht en contact met vrienden en familie. Gebruik de energie die je voelt, dan ook geregeld om te sporten of andere bewegingsvormen te doen. Het zal je humeur flink verbeteren en uiteindelijk kan je dan zoveel energie krijgen dat je de hele verdere maand goed kunt presteren. Zie het als voeding voor de ziel. Mediteren kan ook een geschikte vorm zijn om je lekker te voelen. Merk je nu dan ook dat jij je wat minder lekker voelt, dan is meditatie een geschikte vorm. Verder is het belangrijk dat je vanaf de 4de oplet op wat je zegt en doet. Communicatie zal enorm belangrijk zijn om het contact met mensen goed te houden, zowel privé als zakelijk. Hoe beter je dit kunt, hoe lekkerder jij je voelt en hoe meer waardering mensen voor je hebben. Houd je vooral niet in en ga ervoor om jezelf kenbaar te maken en contacten te zoeken om lekker mee te babbelen. Van de 12de t/m de 18de moet je vooral op je gezondheid letten. Het wordt aanbevolen veel te sporten en niet te veel vlees of koolhydraten te eten. Hoe gezonder je bent, hoe meer je beweegt, maar hoe meer je beweegt hoe gezonder je ook bent. Het is dus een vicieuze cirkel. De 16de t/m de 18de ben je erg veel met geld en bezittingen bezig. Let op dat je dit niet overdrijft en dat je in gedachten houdt dat liefde en vriendschap belangrijk zijn. De 23ste en 24ste kunnen er flink wat ideeën in je opkomen en kun je sommige van hen zelfs implementeren. Prima dagen dus om veel te bereiken zowel in je werk als in je liefdesleven. Pas op dat je vanaf de 27ste wel eens de neiging hebt om te veel geld uit te geven. Zorg dat je een balans aanbrengt en jezelf afvraagt wat er verantwoord is. De 31ste is een prima dag voor vergaderingen, belangrijke besluiten en het afsluiten van contracten.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart