Gratis maandhoroscoop Stier - Januari 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Januari is voor de Stier een actieve maand, omdat je vaak de neiging krijgt allerlei vernieuwingen aan te brengen. Dit kan op vele gebieden zijn, zoals opknappen of opruimen van je huis of dingen die je op je werk anders wilt doen. In ieder geval heb je veel energie en krijg je ook steun van andere mensen krijgen. Venus bevindt zich in de Steenbok en geeft de Stier gunstige energie om een huidige relatie te verbeteren, maar ook om in je carrière mooie kansen te krijgen. Voor communiceren met mensen, samenwerken of de omgang met leidinggevenden is het een prima maand. Ook kan je bepaalde problemen of dingen, die eerst niet goed verliepen, nu wel met succes afronden. Dit kan zowel zakelijk als privé gebeuren. Let op dat de planeet van de liefde retrograde beweegt en dat dit betekent dat je op alle gebieden voorzichtig dient te blijven en niet te intens moet reageren. Begin januari staat Mercurius in de Waterman en dit is geen gunstige energie voor de Stier. Je kunt wel eens minder tevreden in het leven staan en dan stoer reageren. Hierbij wordt aangegeven dat geduld en bescheidenheid belangrijk zijn. Gelukkig zal de Zon in Steenbok een driehoek met je teken vormen en dit geeft mogelijkheden om jezelf beter uit te drukken. Deze geeft ook energie aan jouw creatieve karakter, waardoor je op vele gebieden jezelf uit kunt drukken, zowel verbaal, qua kunst, muziek als voor andere creatieve uitingen. Ook ben je wel in staat meestal de juiste dingen te zeggen en de juiste handelingen te doen. Naast deze creativiteit is het een prima energie om met kinderen en jongeren te communiceren. Je zit dan lekker in je vel en met jezelf in balans. De Nieuwe Maan staat de 2de in de Steenbok en deze energie geeft orde en regelmaat, waardoor je rond deze periode in staat bent achterstallige taken en problemen op te lossen. Let op dat Mars in de Boogschutter staat en dat dit dan juist passie en avontuurlijke gevoelens brengt. Je zult dus steeds een goede weg moeten vinden tussen de rust, die je ervaart en de passie die Mars brengt. Pas op dat je bescheiden blijft en niet te snel geïrriteerd raakt als mensen dingen doen, die jou storen. Balans, geduld en empathie zijn de hele maand dan ook zeker belangrijk.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart