Gratis maandhoroscoop Stier - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Stier de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop stier, gratis jaarhoroscoop stier of weekhoroscoop stier, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld stier pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop stier vandaag

Maandhoroscoop Stier

21 april - 20 mei


Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat dit beter als Venus een krachtige en enthousiaste energie aan jou gaat bieden. Daardoor zal je minder serieus zijn en zie je het leven vrolijker tegemoet. Dit kan betekenen dat je moeite hebt je volledig op je carrière te concentreren en je fouten kunt maken. Toch wordt het een plezierige periode en zal je niet altijd even zwaar tillen aan dingen die niet goed gaan. In deze periode zal de vierkant tussen Jupiter en Neptunus, zowel positieve als negatieve energieën bieden.

Nuchterheid en emoties zullen geregeld stuivertje wisselen. Je bent optimistisch genoeg om eventuele problemen op te lossen. De 3de week start de Zon met een krachtige reis door de kosmos en dit biedt niet alleen energie om je filosofische kant wakker te maken. Omdat er ook een verbinding is tussen Venus en Jupiter zal namelijk jouw intellectuele kant versterkt worden. Het is een prima periode om met een studie te beginnen of op andere wijze kennis op te doen. Het is een prima moment om problemen of raadsels op te lossen. Heb je deze periode nog niets gepland of vind je dat het leven op zijn rug ligt, dan doe je er goed aan om er iets aan te doen. De energie is in ieder geval met je. Het sextiel tussen Saturnus en Neptunus zal je aan het eind van de maand veel kracht bieden. Wees geduldig en handel niet te snel, het geluk zal vanzelf op je afkomen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Stier sterrenbeeld

Stieren zijn betrouwbaar. Ze hebben een sterke wil en zijn sterker als leider dan als volger. Stieren hebben een stabiel en evenwichtig karakter.
 
Stieren zijn doorgaans een tikkeltje behouden of conservatief van aard. Stieren vinden veiligheid van naasten erg belangrijk. Als stier heb je doorgaans een praktische instelling. Aan de andere kant is een stier ook vaak wat star, rechtlijnig en eigenzinnig.
 
De stier houdt niet van afhankelijkheid, schulden en veranderingen die erg veel impact hebben. Sommige stieren gaan bij verandering echt met hun hakken in het spreekwoordelijke zand. Hij hecht waarde aan een goede baan en financiële zekerheden. Wanneer een stier met problemen te maken heeft, laat hij zich relatief gemakkelijk van slag brengen.