Gratis maandhoroscoop Steenbok - Augustus 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag


Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok : 22 december - 20 januari

De verleidelijke Venus staat tot 26 augustus in Steenbok’s huis van koppels. Deze positie belooft vervulling in de liefde of het huwelijk, tederheid, harmonie en vrede. Het is een goede periode om de relatie te verbeteren, samen te komen of, in het geval van singles, je nieuwe partner te vinden.

Venus kan met allerlei verleidingen en aanbiedingen, zelfs voor degenen die al bezet zijn, deze maand minder goed zijn voor het moraal. Hoe dan ook, Venus brengt gunstige omstandigheden voor bloeiende relaties, en voor onschuldige flirten die je vertrouwen en persoonlijke charme zullen versterken.

Opgepast: Venus staat niet in een optimale positie waardoor er kans is op overschrijding van grenzen of bepaalde excessen. Het is geen goede tijd voor het mixen van de liefde met professionele zaken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.