Gratis maandhoroscoop Steenbok - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat je de 1ste week bereikt. Vooral mensen die verantwoordelijk bezig zijn en de afgelopen tijd met bepaalde doelen zijn gestart, kunnen de vruchten plukken. Venus reist vanaf de 7de binnen de avontuurlijke Boogschutter. Deze energie is niet direct datgene wat jij prettig vindt. Je bent namelijk iemand die bedachtzaam en geduldig handelt en de energie zal zorgen dat je avontuurlijk en passievol bent. Je zult in staat zijn de energie te gebruiken om jezelf los te maken van strikte normen en waarden die je normaal gesproken gebruikt. Er is een waarschuwing voor mensen die de avontuurlijke energie niet gebruiken. Zij kunnen namelijk stress ervaren. Aan het eind van de 2de week verbinden Mercurius en Saturnus zich in jouw teken. Je denkt veel na en weet wat je kunt doen om te slagen. Er wordt aangeraden naar je gevoel te luisteren en het alleen te doen als het goed zit. Buiten je intuïtie is het echter belangrijk om logica te gebruiken en niet alleen op gevoel te vertrouwen.

De 21ste zal de Maansverduistering zorgen dat je een krachtige uitstraling hebt. Daardoor krijg je aandacht en is het een prima tijd voor aandacht. Dit zal zowel binnen vriendschap als de liefde zijn. Je zult veel waardering en respect krijgen, waardoor het een prima periode is om veel romantiek te delen. Let het eind van de maand op dat de emotionele Maan in jouw teken reist. Je probeert jezelf staande te houden, maar vindt het wel lastig met mensen om te gaan als die jouw leuk vinden. Beter kun je je niet teveel verzetten en met de flow meegaan.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.