Gratis maandhoroscoop Steenbok - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag


Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok : 22 december - 20 januari

De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets in het leven bereiken, dan doe je er goed aan sympathiek aan de slag te gaan. Je kunt dan beter je doelen bereiken. Ook zal het een maand zijn om je aan te passen door op flexibele wijze met situaties en mensen om te gaan. Lukt dit, dan zal je beter in staat zijn je persoonlijke doelen te bereiken. De Zon zal een prominente rol spelen, doordat deze speelse energie geeft en in je sector van plezier en activiteiten verblijft. Daardoor wordt het wel een maand, waarin je tot de 21ste veel met romantiek bezig bent. Ook ben je vrolijk en zal je geregeld feestjes en leuke evenementen bezoeken. Let op dat er mensen kunnen roddelen. Doe daar niet aan mee. Dit zal alleen maar ellende opleveren. Het wordt een maand waarin je veel met sociale contacten bezig bent en je ook tijd aan gezin en familie geeft. Ook ben je iemand die geld aan het goede doel wil geven en je staat ook altijd voor mensen klaar. Je mag in mei laten zien dat je tevreden en trots bent op dat wat je bereikt. Je voelt je lekker en bent zeer succesvol. Je bent de 1ste week zeer creatief en weet wat je wilt. Het wordt dan ook een week vol plannen en mooie ideeën. Misschien kun je ze wel beter nog even laten liggen, zodat je later kunt handelen. Het 1ste deel van de maand is geschikt voor creatieve vaardigheden, muziek, toneel of andere creatieve vormen.

De 9de t/m de 11de hangt er een bijzondere energie, waardoor je je wel eens afvraagt welke boodschappen er via je intuïtie en dromen door worden gegeven. Zoek dit uit, omdat je er veel aan kunt hebben. In het midden van de maand kunnen de hormonen flink versterkt worden. Je doet er goed aan om geregeld te sporten, veel de natuur in te gaan en vooral met mensen af te spreken. Na de 20ste kun je serieuzer worden en is discipline een sleutelwoord. Het zal een goede periode worden, maar je bent wel wat minder met je privéleven bezig. Met name de 25ste t/m de 28ste bereik je veel en zal je allerlei plannen en ideeën uit kunnen werken. De Volle Maan zal je intuïtie versterken, laat je dus leiden door dat wat je doorkrijgt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.