Gratis maandhoroscoop Steenbok - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


Er wordt aangeraden deze maand geen buitenlandse reizen te maken en doe je er goed aan geen uitstapjes laat op de avond te maken. Er is een aantal planeten in je 12de huis en deze heeft een krachtige spirituele werking. Je kunt fantaseren en hebt voorspellende dromen en kunt te veel de neiging krijgen de fantasie in je dagelijkse leven te zoeken. Daarbij kan dit zorgen dat je gezondheid te wensen overlaat, waardoor je ziek wordt als je inspannende reizen gaat maken. Je kunt deze periode beter thuis blijven of met vertrouwde mensen afspreken. Wees de hele maand voorzichtig waar je bent en met wie, omdat er toch storingen zijn. Voordeel aan deze maand is aan de andere kant dat je veel uithoudingsvermogen hebt en door kunt zetten, zelfs als je het moeilijk hebt. Zorg er in ieder geval voor dat je werkdruk vermijdt en dat je mentaal sterk blijft. Op zich zal dit lukken en zijn er geen aanwijzingen dat de werkdruk erg veel problemen zal geven. Het wordt belangrijk je professionele en persoonlijke relatie te harmoniseren door vooral kalm te blijven met obstakels die er op je pad komen. Wees empathisch en ga niet te veel tegen mensen in. Op gebied van romantiek zijn de 4de t/m de 7de geschikt om liefde te delen in een relatie en als single om een nieuwe liefde te vinden. De 9de t/m de 11de moet je voorzichtig zijn om niets achter te houden. Mensen kunnen wel eens denken dat je achterbaks bent, terwijl je dat niet bent. Het is vaak meer omdat je onzeker bent. Zijn er belangrijke zaken die deze maand moeten gebeuren, dan doe je er goed aan dit in het midden van de maand te doen. Dan is er versnellende energie. Ook de periode van de 19de t/m de 20ste is geschikt, door een krachtige positieve energie. Vanaf de 24ste komt er uitdagende energie op je af, waardoor je spannende, maar tegelijk succesvolle momenten mee kunt maken. Daarbij zal Saturnus naar de Steenbok reizen, maar deze energie kan voor obstakels zorgen en dan ook echt op alle gebieden van je leven. Er wordt geadviseerd niet bang te zijn en uit je comfortzone te treden, waardoor je genoeg kansen krijgt. Het wordt niet makkelijk, maar je komt er vanzelf doorheen. Er is zelfs verbetering van werkprestaties en je behaalt behoorlijke winsten. Heb je een politieke achtergrond, dan kun je op dat moment veel succes behalen. Zorg dat je evenwicht aanbrengt tussen vrienden, familie en carrière. Met name de 25ste en 26ste kun je jezelf voorbij lopen, maar daarna zal het top gaan.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart