Gratis maandhoroscoop Steenbok - Januari 2023


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


Het zal een maand worden, waarbij je niet al teveel geld moet verspillen, omdat er aan het eind van de maand een grote uitgave aankomt. Het wil niet zeggen dat dit echt op jou van toepassing is, maar beter wel rekening mee houden. je weet maar nooit. Mocht je niet genoeg verdienen, dan kun je bekijken of je niet een bijbaantje kunt vinden om wat extra inkomsten te genereren. Steenbokken worden gezien als pessimisten, waarbij ze zichzelf vaak klein neerzetten en onzeker kunnen zijn. Mensen waar je een oppervlakkige band mee hebt, zullen dit niet zo snel merken, omdat je dan vrolijk overkomt en altijd voor een praatje in bent. Mensen waar je een sterke band mee hebt, zullen dit wel merken. Er zijn deze maand negatieve energieën te bespeuren, maar deze worden over het algemeen wel geneutraliseerd door positieve energieën. Hierdoor kun je wel op een goede manier door de maand komen. De positie van de Maan kan verkeerd voor je uitvallen, waarbij de negatieve Mercurius sombere energie aan je biedt. Daar tegenover staan de energieën van Mars, ook al zal die tot de 12de retrograde bewegen. Toch zal deze jouw levenskracht vergroten en zelfvertrouwen versterken. Daarbij kan ook de Zon een zeer goede invloed op je fysieke energie hebben. Daardoor je niet snel moe te krijgen zijn. Echter, omdat de planetaire energieën tegenover elkaar staan, zal je negatieve en positieve effecten niet sterk ervaren. Er is echter één energie aan de hemel die wel een sterke invloed op je kan hebben, omdat deze geen tegenhanger aan de hemel heeft staan, Saturnus. Hierdoor zal je zowel zakelijk als privé veel kracht ervaren, omdat je in staat bent goede beslissingen te nemen en juiste contacten op te zoeken. Mensen zullen, ondanks dat jij neutraal bent, toch onder de indruk raken van je tomeloze ambitie en goede en krachtige ideeën. In de periode rondom de 7de Volle Maan kan er een goede energie op je afgestuurd worden. Hierdoor ben je in staat negatieve eigenschappen af te leren en positieve te versterken. Laat je niet teveel verleiden tot het bovenhalen van negatieve gedragingen.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart