Gratis maandhoroscoop Steenbok - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


Het is geen maand van afwachten. Je moet steeds tot keuzes komen en kunt geen grijze muis zijn. Je moet bepalen wat je wilt en kan niet te bescheiden zijn. Op sociaal gebied moet je voorzichtig zijn hoe je dingen brengt en vooral als je dit via sociale media doet. Een verkeerde formulering kan snel voor grote problemen zorgen. Misschien moet je er dit geval zelfs voor kiezen niet teveel of misschien wel helemaal niet via dit soort middelen je mening te ventileren. Dit geldt vooral voor openbare beroepen, zoals leraar, politicus, politieagent of andere beroepen, waar je veel met mensen te maken krijgt. Problemen kunnen namelijk niet alleen in je werk plaatsvinden, maar ook privé. Wees voorzichtig met wat je zegt en schrijft. In je carrière is het belangrijk je te richten op een nieuwe baan of promotie. Besteed beter wat tijd aan je werkervaring en zorg je dat je, als je naar een nieuwe baan op zoek bent, persoonlijke gegevens opfrist. Schrijf je een sollicitatiebrief kun je beter jouw ambities en opvattingen duidelijk neerzetten. Besteed je er te weinig tijd aan, dan zal je minder kans hebben op de juiste baan. Mensen die hier tijd aan besteden, zullen aanzienlijk meer kans maken. Overigens geldt dit ook voor het schrijven van advertenties, liefdesbrieven of andere soorten brieven. Wil je er goede resultaten mee behalen dan moet je er aandacht en zorg aan besteden. Het is overigens belangrijk dat je brieven of andere geschriften pas schrijft als je in een goede bui bent. Saturnus zal deze maand een belangrijke rol spelen, waardoor niet alles even soepel verloopt. Je zult dus geduld op moeten brengen. Vrienden zijn emotioneel wat meer afwezig zijn en je moet mensen vragen als je ze nodig hebt. De Maan en Jupiter zullen goede energie bieden, waardoor je liefde ervaart en kunt concentreren op wat je aan het doen bent. Het zal voornamelijk een prima maand zijn, waarin jij de baas over je eigen lot bent en je in staat bent eigen beslissingen te nemen. Het is een prima maand om je imago te verbeteren, waardoor er respect en waardering zal zijn. Het is een maand om te definiëren wat je precies wilt en wat je kunt doen om bepaalde dingen te veranderen. Het geluk is met je, waardoor je meer kansen kunt krijgen. Het is ook een prima maand om leidinggevenden of autoriteiten te overtuigen van jouw talenten.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart