Gratis maandhoroscoop Steenbok - September 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


September zal voor de Steenbok in veel opzichten belangrijk zijn, omdat er toch veel goede energieën zijn. De maand start erg mooi en kan ervoor zorgen dat je zeer creatief, fantasierijk en fantasievol bent. Het wordt een zeer dynamische tijd, waarbij er op vele gebieden van je leven significante veranderingen te bespeuren zijn. Bijzonder zal zijn dat jij die zelf niet hoeft op te starten, maar die door een gunstige planetaire energie op kunnen treden. Met name Saturnus heeft een zeer gunstige invloed op jou en je zult hier dan ook zeker wel van profiteren. Jouw heersende planeet zal ervoor zorgen dat je niet alleen een grote motivatie hebt, maar je ook erg vitaal bent. Niet iedere Steenbok is in staat om voldoende motivatie te hebben, waardoor je in dit geval moet trachten om dit toch wel te gaan voelen of eventueel problemen op te lossen. Omdat Mars en de Maan verantwoordelijk zijn voor een tegenwerkende kracht, zal je soms wel wat weerstand en tegenstellingen ervaren, waardoor niet alles even makkelijk zal verlopen. Persoonlijk gezien ben je deze periode erg sterk en zijn mensen niet in staat om jou te kwetsen, tenzij jij zelf minder lekker in je vel zit. Tot op zekere hoogte zal de maand een spiritueel of emotioneel rustmoment worden, waardoor je je kunt concentreren op werk, maar ook op romantiek en emoties, die soms opspelen. Aan het begin van de maand is er sterke energie tussen Mercurius en Uranus. Hierdoor zijn er mogelijkheden en veranderingen die jou veel op kunnen leveren. Het zal je dan wel degelijk makkelijk afgaan en er is dan ook tot de 10de een energie om je sterk te kunnen ontwikkelen. Je bent wel zeer kritisch en neemt niet alles zomaar voor zoete koek aan. Het zal dus even duren voor je in staat bent bepaalde plannen, ideeën of suggesties aan te nemen. Je kunt je in de 1ste week zorgen maken over dingen die komen en gaan. Vooral mensen die willen domineren, hebben, de neiging om jou te kunnen irriteren. Zelf kun je overigens ook bezig zijn met jezelf te profileren en dat doe je niet altijd op een even mooie wijze. Je kunt zelfs op een arrogante wijze naar mensen overkomen.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart