Gratis maandhoroscoop Steenbok - Maart 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


AlgemeenHet is een bijzondere maand met flink wat energie in de Waterman en de Stier, maar ook Pluto in jouw teken kan heel wat kracht bieden. Je doet er goed aan plannen te maken om gedurende langere perioden actiever te zijn. Er zijn aanwijzingen dat je vooral wat meer aandacht aan sport dient te besteden. Zorg dat je veel meer tijd besteedt aan vitaliteit en je gewicht. Vooral de eerste dagen van de maand zijn belangrijk, omdat de plannen die je dan gaat maken zorgen dat je gedurende een langere periode vol kunt houden. Je kunt anderen ondersteuning vragen, omdat je dan gemotiveerd wordt om het vol te houden. Zorg er wel voor dat je meer tijd overhoudt om aan verplichtingen in de liefde, vriendschappen en werk te voldoen. De tweede week is het een prima periode om iets geheel nieuws uit te proberen. Dit kan gaan om sportactiviteiten of om hobby’s of andere activiteiten. Je zult versteld staan, wat je allemaal kunt bereiken. Aan het eind van de tweede week zal je geestelijk zeer helder zijn en kun je leuke plannen maken. Ook ben je fysiek erg sterk, waardoor extra sportoefeningen alleen maar goed zijn om er een leuke en fijne maand van te maken. Lukt het je om dit tot de 18de vol te houden, dan zal je merken dat het waarschijnlijk zo in je systeem zit dat je het nog leuk gaat vinden ook. De laatste week van de maand zal het belangrijk zijn je mentaal te versterken. Dit kun je doen door te mediteren, aan yoga te doen of door geregeld met vertrouwde mensen af te spreken. Pas op dat je de hele maand last kunt hebben van zenuwen en twijfels over jezelf, dit kan zowel in woorden als daden tot uiting komen. Het is voor de Steenbok erg belangrijk om steeds in de gaten te houden hoe het leven in elkaar zit en wie je hiervoor het beste om ondersteuning kunt vragen. Hoe meer jij over je gevoelens kunt praten, hoe meer mensen er voor jou zullen zijn. Pas in contact met mensen op dat je hen niet teveel restricties op gaat leggen. Ieder mens heeft natuurlijk een eigen mening en ziet het leven weer op een eigen wijze. Mensen zullen meer vertrouwen aan jou geven als jij hen hun eigen koers laat varen. Er wordt aangeraden om meer te sporten, omdat je dan fitter bent en minder last hebt van vermoeidheid en lusteloosheid. Sport, maar ook voldoende vitaminen en mineralen zijn belangrijk om weerstand te vergroten. Vrouwen doen er goed aan meer te gaan bewegen. Mannen moeten niet teveel pittige en vette snacks eten, omdat de maag anders klachten kan geven. Salades, zuivel en vis worden aangeraden, omdat deze juist positief werken.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart