Gratis maandhoroscoop Steenbok - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag


Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok : 22 december - 20 januari

Je moet je bewust zijn van de invloed die woorden en daden op anderen hebben. Het is belangrijk geen negatieve dingen tegen of over iemand, waar je liefde of vriendschap voor voelt, te zeggen. Dit kan leiden tot situaties waar je moeilijk uit kunt komen. Het zal belangrijk zijn mensen aan te moedigen en een inspiratiebron voor anderen te zijn. Je moet verantwoordelijkheid nemen om juist positieve dingen te benoemen in plaats van de dingen die negatief zijn. Daarnaast is het belangrijk om te zeggen wat je vindt en te vinden wat je zegt, maar pas nadat je er over na hebt gedacht. Over het algemeen ben je niet impulsief, maar deze maand moet je voorzichtig zijn met wat je doet en zegt. De eerste dagen van de maand ben je met financiën bezig en maak je prima keuzes. Daardoor zal je de maand winstgevend starten en is het een prima tijd om een investering te doen, geld te lenen of uit te lenen en bepaalde aan- of verkopen te doen.

In de periode van de 4de t/m de 6de zal je een krachtige energie ervaren, die je kunt gebruiken om mensen, waar je van houdt, te beschermen of te ondersteunen. Wat betreft familie is het vooral een periode om oudere of hulpbehoevende leden aandacht te geven. In de periode van de 10de tot de 12de kan je wat wisselvallig zijn. Met name de manier, waarop je met mensen praat, kan net de verkeerde zijn. Er kan iemand zijn waar je contact mee wilt, maar wat geregeld mislukt. Je doet er goed aan bepaalde zaken niet via app, email of telefoon te bespreken, maar live te doen. In de periode van de 18de tot de 21ste wil je veel bereiken, maar lijkt dit niet te lukken. Vraag jezelf af wat je kunt doen om wel te bereiken wat je wilt. De 22ste en de 23ste kun je meer geluk hebben en gaan dingen je makkelijker af. Vanaf de 26ste presteer je prima en kun je veel succes te behalen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.