Gratis maandhoroscoop Steenbok - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


Je begint de maand niet heel erg goed als gevolg van intense kosmische energie, die voor de Steenbok niet heel goed is. Deze energie zal zich voornamelijk richten op familierelaties en emoties en je moet er voorzichtig mee zijn en vooral als je mensen wilt helpen. Er kunnen mensen zijn, die van je goedheid misbruik maken. Let ook op je gezondheid, omdat die nog wel eens te wensen overlaat en vooral als je weerstand verlaagt. Er zijn namelijk planeten die negatief in je sector van gezondheid verblijven en jou flink kunnen storen. Je moet meer slapen en ontspannen, zodat je lichaam de tijd heeft weer op te laden. Spirituele gezondheid is hierbij essentieel, waardoor er ook aangeraden wordt om geregeld te mediteren. De Nieuwe Maan van de vorige maand maakte jou nuchter en praktisch en eigenlijk heb je deze energie nu ook als de Volle Maan de 8ste verschijnt. Daardoor je kun veel bereiken en zit je lekker in je vel. In het algemeen ben je het eerste deel v/d maand enthousiast, maar tegelijk kwetsbaar, zodat je depressief kunt worden als dingen minder goed verlopen. Tracht dit te voorkomen en vraag hulp. Jupiter kan kracht bieden en zorgen dat jij je mentaal op kunt laden en eigenlijk zal dit de hele maand zo blijven. Raak niet overmoedig en neem geen risico’s. Beter vermijd je mensen die het niet goed bedoelen, omdat je humeur anders danig verpest kan worden. De 1ste periode van de maand ben je opgewekt en een inspiratiebron voor mensen in je omgeving, maar niet als negatief ingestelde mensen jou beïnvloeden. Vrienden, je liefdespartner, collega’s en familie trekken echter wel naar je toe, omdat je een prettig mens bent. Je doet er goed aan deze periode in je werkzaamheden intelligentie en toewijding te combineren. Met name de 3de en 4de kan je hier veel nut van hebben, maar geef niet op als het soms even tegenzit. De 4de t/m de 6de moet je gas terugnemen, omdat je te hartelijk bent. Toch dien je vooral jezelf te blijven, omdat mensen vanaf de 7de vanzelf wel krijgen wat ze verdienen. Mensen die dus niet goed voor je zijn, krijgen vanzelf wel hun ‘beloning’ en dat zal over het algemeen niet positief voor hen zijn.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart