Gratis maandhoroscoop Steenbok - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag


Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok : 22 december - 20 januari

Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee houden dat er situaties kunnen zijn die je leven onder druk zetten. Lukt het je om hier nuchter mee om te gaan, dan zal je veel steun van deze planeten krijgen en gaat alles zoals je wilt. Er wordt voor deze maand aangeraden meer naar je hart en intuïtie te luisteren, dan naar intellect en nuchtere krachten die er in je plaatsvinden. De meeste dingen die er namelijk zullen gebeuren verlangen dan ook meer van je intuïtie. Er kunnen zeker moeilijke momenten zijn, maar dan wordt aangeraden hier gelijk iets mee te doen.

Blijf je te lang wachten dan wordt het alleen maar moeilijker. Reageer dus op de juiste manier, dan zal je het een en ander op kunnen lossen. Wanneer er echter iets gebeurt of mensen vragen je om iets te doen, dan is het belangrijk om naar emoties te luisteren. Zeggen deze dat je iets niet moet doen, doe het dan ook niet. Let op dat deze gevoelens soms erg diep liggen, waardoor je niet altijd doorhebt wat ze je aangeven. Ga je tegen je intuïtie in, dan wordt er gewaarschuwd dat er een negatieve invloed ontstaat, die je gezondheid in gevaar kan brengen. Het lijkt een periode te zijn, waarin van je gevraagd wordt geduldig te blijven. Je hebt soms het idee dat dit niet mogelijk is, omdat je ergens geen tijd voor hebt. Dit zit echter in jezelf, omdat je soms onzeker kunt zijn. Neem dus gewoon wat meer tijd bij dingen die moeilijk te doen zijn. Zorg ervoor dat je zelfverzekerd blijft en dat je je vertrouwen niet in je talenten en vaardigheden verliest. Je kunt dan bereiken wat je wilt, zolang je geduld weet te houden en je goed voorbereid als dit nodig is. Voor je carrière geldt dat je best wel wat flexibel en open kunt zijn, omdat dit meer resultaat lijkt te brengen dan als je alleen maar op efficiëntie let.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.