Gratis maandhoroscoop Steenbok - Mei 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


Mensen met een eigen bedrijf kunnen conflicten krijgen. Gaat het om geld of je bezittingen, dan kun je nog wel eens zeer star zijn en laat je mensen moeilijk toe. Mensen die voor een baas werken en niet tevreden zijn met hun huidige functie, doen er goed aan met leidinggevenden over mogelijkheden te praten. Van de 11de t/m de 21ste zijn er veranderingen in je leven. Dat vind je wel moeilijk omdat je stabiliteit in je leven wilt. Het is een periode van aanpassing en dat vind je erg lastig. Je doet er goed aan deze tijd vooral ondersteuning van vertrouwde mensen te vragen, zowel privé als in je carrière. Je hoeft niet alles alleen te doen. Wees dus niet eigenwijs en accepteer eventuele hulp en adviezen. Zakelijk is het een prima tijd, maar kan er misleidende energie zijn en mensen je nog wel eens minder goed behandelen. In de liefde ben je flexibel en heb je veel zin om uit je dak te gaan. Laat je niet tegenhouden door hoge eisen die jij jezelf oplegt. Vanaf de 22ste ben je passioneel en actief. Mensen die een eigen bedrijf hebben, mogen gerust risico nemen. Er zijn geen storende elementen, die roet in het eten gooien en je bent geaard. Ben je werknemer dan zijn er goede financiële vooruitzichten voor mensen die extra dingen willen doen. Let op dat je het vertrouwen van mensen behoudt, door bescheiden en behoudend te blijven. Singles kunnen onder druk staan, door moeilijke keuzes die ze moeten maken. Welke keuze je ook maakt, als je bewust en rationeel handelt, zal het alleen maar goed uitpakken. Het is een interessante periode voor een relatie of familieleven. Er komen voorstellen, die je moet overdenken om niet te snel te oordelen. Er zijn conflicten mogelijk, die niet snel op te lossen zijn. Blijf rationeel en laat je niet leiden door emoties, dan zullen conflicten minder snel ontstaan.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.