Gratis maandhoroscoop Steenbok - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


Het is een pittige start van de maand en dit hoeft helemaal niet te betekenen dat het allemaal fout zal gaan, maar je moet emoties in de gaten houden. Het zal je over het algemeen echter goed afgaan om deze energie in de juiste banen te leiden. Je vindt het belangrijk balans te vinden met relatie of gezin, waardoor mensen met wie je omgaat zich prettig voelen. Heb je kinderen, dan is het een prima periode om je innerlijke kind te ontdekken en je af te vragen hoe jijzelf in die tijd was. Je ervaart deze maand een sterke drang om je relatie te ontwikkelen en vindt het maar niets als alles blijft zoals het nu is. Je hebt een avontuurlijk gevoel en wilt daar aan toegeven, maar zorg ervoor dat jij en je partner naar elkaar toe groeien. Daar zal je veel energie bij krijgen, vooral door Pluto in jouw teken. Ook Mars kan flink prikkelen, waardoor je een sterke drang naar spanning hebt. Het is dus een maand van spanning en experimenten, maar dan wel voor jou en je partner samen. Ben je single, dan zal je avontuurlijke drang ervoor zorgen dat je naar het buitenland wilt gaan of je er geregeld op uit willen trekken. Heb je die mogelijkheid dan doe je er echt goed aan er op uit te trekken. Singles die niet weg kunnen, doen er goed aan geregeld mensen te ontmoeten die intellectueel op één lijn met je zitten. Er is een zeer goede planetaire energie voor en het kan de moeite waard zijn om te bekijken welke cultuur bij jou past. Gebonden mensen zullen religie of spiritualiteit als belangrijk gegeven zien om er op uit te trekken. Jullie kunnen er achter komen bij welke mensen of groepen jullie je fijn voelen. Op gebied van liefde en persoonlijke relaties zal de maand niet rimpelloos verlopen. Bereid je voor dat er conflicten in je gezin komen als gevolg van de strijders Pluto, in de Steenbok en Mars in de Weegschaal. Het zal erg belangrijk zijn balans te vinden en te zorgen dat jullie relatie onderling gestabiliseerd wordt. Houd in de gaten dat de grootste storing vanuit je werk komt. Wanneer je in staat bent evenwicht te vinden tussen werk en privéleven zullen problemen minimaal zijn. Je doet er verstandig aan om deze maand wat extra pauze van werk te nemen. Houd steeds in de gaten dat de passionele hemellichamen liefde, maar ook haat brengen. Overigens zullen singles liefde via internet of hun werk kunnen vinden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.