Gratis maandhoroscoop Steenbok - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Steenbok Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag


Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok : 22 december - 20 januari

Voor Steenbokken is juni een maand vol sensualiteit en brandende gevoelens.

Venus – planeet van de liefde – staat in Steenbok’s huis van erotiek; het is de ideale combinatie voor liefdeszaken en om te genieten van vleselijk plezier. Venus’ aanwezigheid in je erotische huis brengt je seksuele aantrekkingskracht en geluk in de liefde, dus je kunt het beste van deze maand profiteren door een nieuwe relatie te beginnen of je huidige te verbeteren.

In Schorpioen huis van koppels is Mars vol energie en warme verlangens, die plotselinge aantrekking kan genereren en de moed brengt om de eerste stap te zetten of om je op iemand te beginnen te richten. Anderzijds is Mars nogal ongeduldig en plotseling, en als je de impulsen niet in de gaten houdt, kan de aandrijving het “prooi” schrikken of botsingen genereren.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.