Gratis maandhoroscoop Steenbok - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Je kunt overdrijven en jezelf voorbij lopen. Er komen echter veel interessante mogelijkheden en activiteiten, waardoor het een bijzondere maand wordt. Het belangrijkste is oprecht en eerlijk te zijn. Het is belangrijk dat je mensen, die niet eerlijk handelen, niet de rug toekeert. Beter kun je ze helpen om dingen op een andere manier te doen. Je zult merken dat je hier meer mee bereikt.

Er zijn deze maand momenten dat er voorspellende dromen of profetieën zijn, die jou iets vertellen om naar toe te leven. Dit kan bij jou onbegrip opleveren over tijd en plaats om te handelen. Er wordt aangeraden om de rust vast te houden, tot je voelt dat de tijd aangekomen is om iets te doen. Dit lijkt raadselachtig, maar je zult vanzelf aanvoelen wat er bedoeld wordt. Qua liefde is er een bijzondere sensuele energie. Mentaal redeneren en logica kun je soms beter achterwege laten. Dit komt door de Maan die een bijzondere positie inneemt en de Steenbok tot minder rationeel gedrag aanzet. Grote investeringen, contracten, belangrijke besprekingen of beslissingen zullen beter uitpakken als je naar intuïtie luistert. Ook kun je je beter niet laten beïnvloeden of dwingen door mensen die jou bepaalde dingen willen laten doen. Overleg met vertrouwde mensen en luister vooral goed naar hun adviezen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.