Gratis maandhoroscoop Steenbok - Februari 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag


Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok : 22 december - 20 januari

Er zijn goede mogelijkheden om nieuwe dingen in je leven te implementeren. Dit is al vanaf de eerste dagen, omdat er de 31ste een vernieuwende energie vanuit de Volle Maan, in de Leeuw, was. Daarna zal de Maan naar de Maagd reizen. Maak hier gebruik van, dan merk je de rest van de maand veel positieve energieën wat betreft carrière, liefde en sociale contacten. De eerste week is goed voor het versterken van bestaande relaties en ook zal je veel tijd aan vrienden en andere contacten besteden. Je bent huiselijk, maar dat vind je erg gezellig, waardoor je het best mensen bij je thuis uit kunt nodigen of bij ze langs kunt gaan. Let overigens op dat je soms wel lui kunt zijn, omdat je je fysiek liever niet in wilt spannen. De 7de t/m de 9de kan de energie sterk zijn en kunnen er dingen gebeuren, die je niet verwacht had, maar die veel goeds brengen.

De 10de t/m de 12de hangt er een heftige energie als de Zon tegenover Jupiter staat. Er kunnen goede en slechte dingen gebeuren, waarbij er geen tussenweg lijkt te zijn. Tracht zoveel mogelijk het goede er uit te halen, waarschijnlijk lukt dit je wel. De 12de kan je een voorstel krijgen, die voor de toekomst iets moois oplevert, althans als je het serieus neemt.

De 16de en 17de verbinden Mars en Neptunus zich aan elkaar en dat brengt veel romantiek en passie, maar aan de andere kant kan er wantrouwen zijn. Tracht hier niet in mee te gaan en probeer zo open mogelijk te zijn en je te richten op mensen die het goed bedoelen. De 21ste t/m de 23ste moet je oppassen dat er wat conflicten zijn met iemand waar je van houdt. Venus en Mars zullen vanaf de 25ste veel erotische en romantische energieën brengen, waardoor er veel liefde is, zowel voor gebonden mensen als singles.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.