Gratis maandhoroscoop Steenbok - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag


Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok : 22 december - 20 januari

Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je gezin. Je zult dus evenwicht moeten vinden tussen je zakelijke en privéleven.

Positief is dat je carrière en gezin beiden goede energie krijgen, waardoor zakelijk succes zorgt voor een beter gezinsleven en andersom. Sociale contacten en samenwerking zullen belangrijk zijn voor het behalen van succes. In je werk moet je niet dominant zijn en zal je je geregeld aan dienen te passen. De periode dat Saturnus retrograde gaat bewegen zal je afhankelijk zijn van je uithoudingsvermogen en kun je ongeduldig zijn. Op zich niet erg, maar je moet opletten dat je dit niet overdrijft, omdat je minder efficiënt en adequaat bezig kunt zijn.

Er hangt ook een spirituele energie, waardoor er ook wel eens momenten kunnen zijn dat je fantaseert over een verre reis, over het verleden, maar ook over de toekomst. Je dient alert te zijn op dromen die je in de nacht kunt hebben, omdat deze een voorspellende waarde kunnen hebben. Het zal een maand zijn, waarin je op sociaal gebied moet zorgen dat mensen jou begrijpen waarom je bepaalde dingen doet. Je bent op zich wel open, maar dan meer voor alledaagse praatjes. Moet je echt je gevoel uiten dan vind je dat een stuk moeilijker. Toch wordt aangeraden om dat wel te doen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.