Weekhoroscoop, vind de horoscoop van deze week voor jouw sterrenbeeld!

Horoscoop deze week

Horoscoop voor alle sterrenbeelden. Vind hieronder jouw horoscoop preview en
lees de hele tekst op de pagina voor jouw sterrenbeeld!

horoscoop waterman

Waterman

21 januari - 19 februari 21 januari - 19 februari

Jouw persoonlijke sterrenbeeld waterman kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.

horoscoop vissen

Vissen

20 februari - 20 maart 20 februari - 20 maart

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

horoscoop ram

Ram

21 maart - 20 april 21 maart - 20 april

Op Mediumchat houden we je op de hoogte van je horoscoop. Je kunt lezen wat het sterrenbeeld ram jou brengt op het gebied van liefde, werk en gezondheid. Heb je al gelezen wat er vandaag in je horoscoop staat?

horoscoop stier

Stier

21 april - 20 mei 21 april - 20 mei

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,888 reviews

5 sterren op basis van 57,888 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,888 reviews

5 sterren op basis van 57,888 reviews

horoscoop tweeling

Tweeling

21 mei - 21 juni 21 mei - 21 juni

Is jouw sterrenbeeld tweeling? Kom hier elke dag terug om jouw daghoroscoop te bekijken. Wat staat jou vandaag te wachten?

horoscoop kreeft

Kreeft

22 juni - 22 juli 22 juni - 22 juli

Ontdek wat jouw horoscoop is. Natuurlijk hebben onze professionals er vandaag ook eentje voor je opgesteld. Kijk snel bij jouw sterrenbeeld.

horoscoop leeuw

Leeuw

23 juli - 23 augustus 23 juli - 23 augustus

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

horoscoop maagd

Maagd

24 augustus - 23 september 24 augustus - 23 september

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,888 reviews

5 sterren op basis van 57,888 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

57,888 reviews

5 sterren op basis van 57,888 reviews

horoscoop weegschaal

Weegschaal

24 september - 23 oktober 24 september - 23 oktober

Heb je je horoscoop van vandaag gelezen? Vaak kun je je herkennen in de persoonlijkheidseigenschappen van je sterrenbeeld. Hieronder kun je daar meer over lezen.

horoscoop schorpioen

Schorpioen

24 oktober - 22 november 24 oktober - 22 november

Wat zegt jouw horoscoop vandaag? Onze professionals stellen voor elk sterrenbeeld elke dag een nieuwe horoscoop op. Je kunt een hoop inzichten verkrijgen door je horoscoop te lezen.

horoscoop boogschutter

Boogschutter

23 november - 21 december 23 november - 21 december

Lees wat jouw horoscoop je vandaag brengt. Mensen met hetzelfde sterrenbeeld hebben vaak dezelfde eigenschappen. Ze reageren bijvoorbeeld op dezelfde manier op situaties.

horoscoop steenbok

Steenbok

22 december - 20 januari 22 december - 20 januari

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.

Lees nu jouw weekhoroscoop

Door jouw weekhoroscoop te lezen kun je je voorbereiden op wat er de komende week gaat gebeuren. Wordt het een spannende, avontuurlijke week of juist een rustige week? Is het advies aandacht geven aan anderen? Krijg je de baan die je zo graag wilt hebben of ontmoet je eindelijk de ‘ware’?
 

Wat is een Weekhoroscoop?

Een weekhoroscoop is een astrologische voorspelling. Elke week staan de zon, de maan en de planeten op een andere plaats. Onze astrologen berekenen de stand van de planeten en kunnen zo voor alle sterrenbeelden een weekhoroscoop opstellen.
 

Voorspellingen voor een Weekhoroscoop

In het verleden was een weekhoroscoop trekken voor het voorspellen van de toekomst een enorm tijdrovend karwei. Het kostte veel tijd om uit te rekenen waar de planeten op bepaalde momenten stonden. Het berekenen van een weekhoroscoop gaat nu veel sneller. Dankzij geweldige computerprogramma’s kunnen astrologen nu snel en vooral preciezer voorspellen wat er de komende week gaat gebeuren.

 

Weekhoroscoop van 12 Sterrenbeelden

Iedere week kun je de voorspellingen, die zorgvuldig zijn opgesteld door onze astrologen voor jouw sterrenbeeld of het sterrenbeeld van een ander lezen.
 

Alle sterrenbeelden en de bijbehorende datums zijn:

Weekhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Weekhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Weekhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Weekhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Weekhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Weekhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Weekhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Weekhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Weekhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Weekhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Weekhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Weekhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart
 

Vagen over jouw weekhoroscoop

Je weekhoroscoop kan vragen bij je oproepen, ook is het mogelijk dat jij je weekhoroscoop niet goed kunt interpreteren. Misschien lees je in je weekhoroscoop dat je voorzichtig moet zijn. Het is niet nodig om bang of onzeker te worden als je je weekhoroscoop leest. Voorzichtig zijn kan duiden op niet alles roekeloos doen en liever eerst nadenken voordat je iets doet.
 

Liefde in jouw weekhoroscoop

Staat er in je weekhoroscoop dat je de juiste partner ontmoet deze week? Ga er dan op uit, blijf niet binnen op de bank hangen, ook al ben je moe of heb je geen zin. Onderneem iets, met anderen of alleen. Ga naar de film, neem de trein in plaats van de auto, ga op een terras zitten. Doe een week lang alles anders, haal je boodschappen in een supermarkt waar je anders nooit komt. De ‘ware’ komt niet aan je deur kloppen, stel je open en maak een praatje met onbekenden. Stel je open en geef de liefde een kans.

 

Onenigheid in jouw weekhoroscoop

Lees je in je weekhoroscoop dat er onenigheid, spanningen of ruzie op komst zijn? Wacht niet af, zie het als een waarschuwing. Misschien voelen anderen zich in deze week gestrest en kan jouw reactie daarop nog meer stress veroorzaken. Tel tot tien voordat je reageert, laat anderen in hun waarde als je voelt dat iemand op ruzie uit is.
 

Weekhoroscoop is enorm populair

In onze westerse cultuur waren weekhoroscopen nog nooit zo populair als nu. In China is het heel normaal om iedere week naar de speciale markt te gaan waar astrologen een weekhoroscoop voor je trekken. Ook in Thailand waar het koningshuis 12 astrologen in dienst heeft, is een weekhoroscoop iets dat bij het leven hoort. Astrologie is al zo oud als de mensheid en nu ook in onze westerse wereld populair.

 

Weekhoroscoop en jouw sterrenbeeld

Astrologen berekenen de stand van de zon, de maan en andere planten in jouw sterrenbeeld voor het opstellen van jouw weekhoroscoop. Jouw sterrenbeeld is één van de tekens van de dierenriem waarin te tijde dat jij geboren bent de zon stond. Een weekhoroscoop is niet hetzelfde als een persoonlijk horoscoop of een geboortehoroscoop.

 

Weekhoroscoop

Miljoenen mensen lezen elke week hun weekhoroscoop online of in de krant. Dat de zon en de maan invloed hebben op onze aarde is een feit. Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat de zon en de maan ook invloed hebben op mensen. De zon heeft een positieve invloed op ons humeur, door de energie van volle maan slapen wij slechter of helemaal niet. Lees daarom nu jouw weekhoroscoop en doe er je voordeel mee.